En zo ziet het eruit in Parijs, waar de islamitische moordenaar Amedy Coulibaly opgroeide

Screenshot_32

(Door: kewil – Vertaling: E.J. Bron)

PEGIDA wordt steeds belachelijk gemaakt, omdat er in Dresden zogenaamd sprake is van min 0,0% moslims. Het komt niet bij de leugenpers op dat je het best bij 0% kunt stoppen als je geen 50% of 99% wilt hebben. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” heeft een bezoekje gebracht aan de wijk in Parijs waar de moordenaar van de Parijse koosjere supermarkt, Amedy Coulibaly, opgroeide. Hier enkele interessante passages uit de reportage:

“Donder op!”, brult de man plotseling in bijna accentloos Frans: “Verdwijn!”. Het smalle stenen pad, dat zich tussen het groen en de verweerde gekleurde façades van de twee- tot drie etages hoge sociale woningbouw van La Grande Borne doorslingert, lijkt opeens oneindig lang. “Jullie denken zeker dat je hier zomaar naartoe kunt komen!”, schreeuwt de man. In elke hand heeft hij een straatklinker. “Ga eindelijk weg!”, brult hij opnieuw. Dan sluit zich nog een joelende kameraad bij hem aan. We hebben geen andere optie dan rennend naar de auto te vluchten. . .

Screenshot_29

Voor de politieagente in het nabijgelegen politiebureau is dit een alledaags afgrijzen. “U moet zich voorstellen dat deze bendes al schoolkinderen als spionnen inzetten. Onschuldige kinderen!”, zegt ze. Onder haar donkerblauwe pullover met het opschrift “Police nationale” is een kogelvrij vest te zien. Dan heeft ze het over haar angst en duidt aan dat er veel dingen zijn waarover ze in diensttijd niet mag praten: dat ze haar kogelvrije vest ´s avonds ook aanhoudt als na de dienst naar huis gaat, omdat iemand haar zou kunnen volgen.

De haat tegen de politie in Grigny zou grenzeloos zijn. Alleen ´s morgens vroeg zouden de patrouilles enigszins veilig zijn, later op de dag gaan ze alleen nog maar in groepjes van vier tot vijf personen en in een speciale uitrusting de wijk binnen. Echter slechts voor één op de drie agenten zou er überhaupt een modern kogelvrij vest beschikbaar zijn, een gevolg van de bezuinigingspolitiek. . .

Sinds 2012 is de 40-jarige communist burgemeester van de 30.000 inwoners tellende stad. Hij groeide zelf op in de wijk La Grande Borne: “Destijds was het een groen paradijs.” Nostalgisch herinnert hij zich hoe  men met elkaar samenleefde, zijn klasgenoten kwamen uit Noor- en Zwart-Afrika, maar er waren ook nog gezinnen die al sinds generaties in Frankrijk woonden. Nu is Grigny qua bevolkingssamenstelling een van de jongste steden van Frankrijk. De jeugdwerkloosheid bedraagt meer dan 40%. De gevangenis Fleury-Merogis, de grootste van Europa, is dichterbij dan het eerstvolgende arbeidsbureau. In Grigny verlaat 58% van de 15- tot 19-jarigen de school zonder diploma. . .

Screenshot_31

Ook de bouw van een 3400 m² grote moskee met een islamitisch cultuurcentrum in Grigny op een door de stad ter beschikking gesteld terrein – direct naast het hoofdbureau van politie – beschouwt de afgevaardigde als een zware fout. “De mensen zouden eerder een bibliotheek dan een moskee nodig hebben”, zegt Boutih. . .

Hij zou zich geen zorgen maken over de drugsbendes, zegt de maatschappelijk werker. “Als je ze met rust laat, laten ze jou ook met rust.” Zoiets had daarvoor ook de afdelingschef op het gemeentehuis gezegd. “Weet u, de criminelen doen de kinderen immers niets”, zei Rey met een ondertoon van verontschuldiging. Hij beschrijft de verzorgingssituatie in Laq Grande Borne als een onhoudbare toestand. Taxibedrijven weigeren om hier klanten op te halen, de doktersdienst “SOS Medecins” weigert er zieke patiënten te bezoeken, ook de ambulanceondernemingen mijden de voorstad.

Als er plotseling een noodgeval is, moeten de bewoners naar het eerstvolgende ziekenhuis in Corbeil-Essonnes rijden. Er is nog steeds een huisarts in La Grande Borne gevestigd. Maar ook boodschappen of huishoudelijke apparaten worden niet afgeleverd in de wijk. Te gevaarlijk, hebben de ondernemingen beslist. De lijst van Rey is nog niet ten einde. “FedEx heeft onlangs zijn dienst gestaakt”, zegt hij. Het postkantoor werd na een incident gesloten. Alleen de postbodes wagen zich nog dagelijks de wijk in. . .

Waarom willen de journalisten eigenlijk per se zulke toestanden in iedere Duitse stad? Ga er dan zelf wonen, in plaats van normaal gebleven burgers voor te liegen!

Screenshot_30

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op En zo ziet het eruit in Parijs, waar de islamitische moordenaar Amedy Coulibaly opgroeide

 1. Cathja zegt:

  Afschuwelijk dat het al zover is gekomen dat niemand, behalve die moslims zelf dan, die wijken in durft te gaan! Ik zou het als hulpverlener, postbode, etc. ook voor gezien houden, en zelfs het vuil zou ik niet meer ophalen. Laten ze zelf hun rotzooi maar verzamelen en afgeven bij de vuilstortplaats. Laat het maar voelen dat wanneer je je afkeert van de maatschappij, deze maatschappij jou ook niet meer van dienst wil zijn, en alle service stop zet.
  Het is al lang niet meer verbazingwekkend dat het áltijd om moslims gaat. Zouden ze zich ooit wel eens realiseren welk akelig soort mensen zij zijn?

  Like

  • treintrien zegt:

   Stop maar met uitkeringen uitdelen aan Jan en alleman (mohammed, muhammad, mohammod en consorten?).
   Dan trekt deze sprinkhanenplaag vanzelf weer verder.

   Like

 2. leefbarbaar zegt:

  De kritiek dat er tegen weinig moslims wonen in Dresden om protesteren te rechtvaardigen is vals.
  Gelet op het feit hoe de islam voortdurend in het nieuws is, zou dat iedereen zich zorgen moeten maken en niet iedereen hoeft het nut in te zien van eindeloos begrip tonen en dialoog zoeken. Begrip voor de moslim / de islam is éénrichtingsverkeer.
  Daarnaast protesteert linx altijd zelf al voor dingen waar ze zelf geen last van hebben. Altijd in de weer voor een ander. Ongevraagd. Altijd de opgeheven vinger.
  En waarom zou je wachten met de straat op gaan tot het te laat is?
  Respect voor Pegida.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Doen ze immers nooit! Behalve, dat al blij zijn, dat ze er niet hóeven te wonen zou het dan meteen stukken moeilijker voor ze worden om alles door hun goedmenschelijke roze bril te blijven bekijken en vooral: er over te blijven líegen!
  Wat die getto-bewoners betreft: Prima! Laat ze daar maar lekker verstoken blijven van praktisch alle voorzieningen!
  Vooral niet meer ophalen met ambulances en dergelijke: Ze hebben er zelf om gevraagd!

  Like

 4. Vederso zegt:

  De burgemeester van Parijs krijgt het nog druk. Verontwaardigd kondigde ze aan naar de rechtbank te willen stappen omdat Fox News berichtte over no-go-zones. En nu lijkt FAZ ook aan de beurt. De burgemeester van Parijs is erg snel op haar teentjes getrapt als het gaat om de goede naam en eer van haar stad. Ik zou zeggen: doe er wat aan.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik ben bang dat het daarvoor te laat is, Vederso.

   We hoeven er niet aan te twijfelen dat deze buurten vol liggen met kalashnikovs.

   Niet voor niets durft de politie er niet meer te komen. De zaak hardhandig aanpakken mogen ze niet, dan zul je een oorlog krijgen die zich naar heel veel steden gaat uitbreiden.

   Like

 5. Petrossa zegt:

  Ja is netjes geregeld. In de ghetto’s die ze zelf gecreerd hebben zijn nu geen artsen meer, gaat niemand naar school, steken ze hun eigen oto’s in brand, kopen ze luxeartikelen van de kinderbijslag en zorgen er zo zelf voor dat ze verder afzakken in de modder. Gewoon hek eromheen en met rust laten.

  Like

 6. D.DAY zegt:

  Hoe moeten we dit nou op een verantwoorde wijze beoordelen, zonder voor racist door de gedachtepolitie uitgemaakt te worden. Om te beginnen is er sprake van een overdaad aan moslims die opgroeien in een zelfgeschapen uitermate criminele sfeer. Dit is het bewijs van de standaardleugen die jarenlang door de politici wordt gebruikt dat zij wel zouden integreren. Dit is nooit de bedoeling geweest van die moslims. Dit geeft aan waarom veel schoolkinderen hun school niet zullen en willen afmaken en dus zonder diploma komen te staan. Ze hebben dit in hun islamitische cultuur niet nodig. Dit blijkt nu ook al het geval te zijn, want ze pakken alles waar ze denken (vanuit hun islamitische cultuur) recht op te hebben. Dit zal niet stoppen, maar erger worden en heel Europa zal met dezelfde problemen worden geconfronteerd. En laat de politieke elite nu niet gaan roepen: wir haben es nicht gewusst!

  Like

 7. Buffalo Bill zegt:

  Krijgen we hier ook als Pechtold premier zou worden

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Krijgen we? Dat is er allang hoor, maar ja Nederlandse media en iets fatsoenlijks melden, laat staan de waarheid.

   Er zijn ook hier in Nederland wijken waar de ambulance absoluut niet naartoe gaat zonder politiebegeleiding.

   Enne, over de peiling dat Demonen666 zo hoog in de peiling staat herhaal ik mijn eerdere plemp van elders; Als Nederland massaal D66 kiest, geef ik het op. Mijn baan in het onderwijs n.b. staat niet op de tocht, maar het vertrekpunt begint langzaamaan windkracht 5 te bereiken… Als ik mijn baan kwijt raak, kan ik het als 50+ vergeten. Dan is het einde oefening: dan wordt het huis en haard verkopen en wat daarna…? Daar ben ik alvast heel hard over aan het nadenken; misschien is het al bestaande testament veranderen voldoende! “Après moi le déluge…”

   Like

 8. E. Janssens zegt:

  En ik dacht dat, zoals de haters van Fox News hysterisch beweren, er geen no-gozones in Europa bestaan!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Heet zo’n wijk bij ons niet Ella Vogelaarś wijken? dat nu helemaal door moslims zijn bewoond, en tot No Go aerea voor ons zijn geworden zo als de Schilders wijk in Den Haag?

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Het koloniale boemerang effect.
  Zijn zo blij met hun onafhankelijkheid reizen de blanke voormalige regenten na.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s