Gruwelen uit IS-gebied: vrouw overleeft steniging ‘na overspel’

Screenshot_38

(Door: Tom Reijner)

Een Syrische vrouw die was vreemdgegaan, kreeg door de Islamitische Staat een brute straf opgelegd: dood door steniging. Maar de vrouw wist tijdens de voltrekking op het nippertje te ontkomen aan haar beulen.

Dat meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten vrijdag, schrijft persbureau AFP.

Allah´s wil

De IS-terroristen waren ervan overtuigd dat zij de vrouw hadden gedood, toen zij haar met stenen hadden bekogeld. Maar net nadat zij waren gestopt, stond de vrouw op en wist zij te vluchten. Dat gebeurde niet ver van de Syrische stad Raqqa, ook wel bekend als een ‘bolwerk’ van IS.

Een van de IS-beulen wilde het vuur op de vrouw openen, maar werd tegengehouden door een “jurist” van de terreurbeweging. Die zei dat het ‘Allah´s wil was dat ze leefde.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gruwelen uit IS-gebied: vrouw overleeft steniging ‘na overspel’

  • louis-portugal zegt:

   Heel lang geleden kwam ik al tot die conclusie.
   Uiteraard vertelde ik het niet zo mooi, maar telkens als ik de kans kreeg vertelde ik mijn medemensen waarom ik niet in een god kon geloven die zoooooveel ellende heeft laten gebeuren.

   Like

 1. Jaantje zegt:

  Dit doet me denken aan de heksenjacht in vroegere donkere tijden.
  Er was een test voor om te bezien of je een heks was.
  Gooi de gebonden vrouw in het water : blijft ze drijven is het een heks en word ze verbrand.
  :Zinkt de vrouw en verdrinkt(dood) dan is ze onschuldig.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Allah de barmhartige heeft de ‘gestenigde’ vrouw alsnog gered. Wie op zijn achterhoofd is gevallen zal hier reden in zien om positief te denken over de islam. Tegenover dit ‘bedrijfsongeval’ staan vele duizenden die er niet levend vanaf gekomen zijn. Bijvoorbeeld de twee Japanse journalisten, die als onschuldige personen aangemerkt kunnen worden maar wel hun hoofd verloren. Dit staat ook tegenover de misdadige opstelling van Iran waar gepleit wordt om de kinderen van Netanyahu te vermoorden. Hoe diep kun je in de criminaliteit zinken. Dit verdient maar één reactie:
  Islam – weg ermee !!!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik vraag me wel af, hoe iemand, nota bene na steniging, niet alleen weet te overleven, maar ook nog op te staan en te ontkomen. Die steniging moet wel bijna op een knullige manier zijn uitgevoerd of zoiets….Enfin, gelukkig voor háár….
  Sterker, als bij hen de mogelijkheid bestaat, dat er bewezen kan worden dat ‘Allah kennelijk wil, dat ze lééft,’ is het misschien wel zo, dat ze nu met opgeheven hoofd kan terugkeren naar haar woonplaats en geen angst meer hoeft te hebben, of in ieder geval minder dan andere vrouwen: Een Godsoordeel, tenslotte…..
  Helaas komt dit natuurlijk vrijwel nooit voor: Als het vaker zou gebeuren, zouden ze, met hun primitieve bevattingsvermogen, misschien wel gaan denken dat Allah laat merken dat STENIGING hem onwelgevallig is.
  Nee, de wonderen zijn niet helemaal de wereld uit, maar helaas komen ze veel te weinig voor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s