Hoe de bankiers Ierland vernietigden

Screenshot_34

(Door: Sicarius)

Het is al weer bijna acht jaar geleden sinds de economische crisis begon. Al snel werd het duidelijk dat verscheidene landen, waaronder veel Zuid-Europese naties, ernstige financiële problemen hadden. Onder leiding van de Europese Unie (EU) zijn er steunpakketten ter waarde van honderden miljarden verzameld om de steunbehoevende landen te hulp te schieten. Het zijn vooral de Noord-Europese landen en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) die deze zgn. bailouts gefinancierd hebben. Nu, acht jaar na de aanvang van de crisis, beginnen steeds meer mensen zich terecht hetzelfde af te vragen: Wat is er met de honderden miljarden gebeurd?

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, euro, Eurocrisis, Eurofielen, Europeanisering, EUSSR, Graaien, Ierland, IMF, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoe de bankiers Ierland vernietigden

 1. Maria zegt:

  Inderdaad WAAR is al dat geld naartoe?
  Al die besparingen die honderden miljarden en miljarden die bij ons eruit geperst worden WAAR en bij wie is dat belandt??? Dat geld komt niet in de economie of bij de bevolkingen!!!!
  Het wordt dringend tijd dat iedereen opstaat en zich keert tegen politiek die hun ziel aan bankiers verkochten, 2 landen zijn al begonnen met opstaan Griekenland en Spanje, we moeten ALLEMAAL de straat op en de bankiers met politiek verantwoordelijk stellen voor de gang van zaken en regelrechte diefstal van belastinggeld!

  Like

  • Jaantje zegt:

   Dat geld is geinvesteerd in oorlog om te overwinnen en zo de benefits van het betreffende land voor een habbekrats te verkrijgen voor heeeeeeel lange tijd..

   Like

   • Jaantje zegt:

    Zij het niet dat alles zoals gepland niet helemaal op schema verloopt.
    Maak de borst maar nat en trek de buikriem aan.

    Like

 2. EdBos zegt:

  Al dat geld is naar de banken gegaan. Nietwaar: de banken hebben de crisis veroorzaakt door te gokken en toen bleek dat ze verkeerd gegokt hadden, moesten ze ondersteund worden. Logisch, toch? Daartoe moest het volk uitgeknepen worden. Klaar.

  De enorme steun voor Griekenland was voornamelijk steun voor Griekse banken om hun schulden aan Noord-Europese banken af te betalen. Dus ook in dit geval hebben wij, Nederlandse belastingbetalers, via een omweg onze eigen banken geholpen.

  Inmiddels hebben de gewone Grieken HONGER en worden wij steeds armer. Onze pensioenen worden gekort, zorgverzekering steeds duurder en slechter, huren steeds hoger, steeds meer flexwerkers en ZZP’ers met slechte arbeidsvoorwaarden enz. enz. We worden uitgeknepen.

  Ook de laatste operatie van de EU, 1100 miljard voor de banken en aandeelhouders, op te brengen door de belastingbetalers zal de rijken rijker maken en de armen armer. Misschien is dat doodgewoon wel de bedoeling van de hele operatie die nu al jaren duurt. En ook al jaren horen we dat het nu echt beter gaat. Met wie? Met ons niet!

  EU is goed voor de (super)rijken, de multinationals, de banken en de politici. EU is slecht voor het volk maar het volk moest tot nu toe zijn muil houden. Maar ze zijn vergeten het volk zijn stemrecht en recht op demonstreren af te nemen en nu gaat de zaak kantelen.

  Bah, corrupt geteisem.

  Like

  • Maria zegt:

   volledig juist! Ik hoop dat we mogen meemaken dat eindelijk de JACHT op bankiers en de media eigenaren wordt ingezet dat bevolkingen ze uit hun luxe landgoeden sleuren en lynchen!
   Een bende geschifte 2% mensen van de planeet heeft 98% bestolen bedrogen alles vergokt afgepakt daar hebben de politiekers allemaal van de EU hun ziel aan verkocht om aandelen te krijgen en zich te verrijken! In de geschiedenis van de mens is dit nooit geweest wat die elite aanvangen en hoe ze oorlogen financieren van ons zuur betaald belastinggeld!
   Wel I have a dream dat de burgers ALLEMAAL DE JACHT OPENEN OP DE POLITIEK EN BANKIERS EN MEDIA, er bestaat een waterkansje hierin want het gaat nergens meer dat verraad aan de islam van ons al ons geld door de WC getrokken en het gaat slechter en slechter en inderdaad EdBos het is aan het kantelen!

   Like

   • Jade zegt:

    Perfect omschreven, ik ben het hier totaal mee eens…
    Dat de rest van het volk maar snel mag ontwaken,
    anders gaan we er allemaal aan.

    Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Dank. Goed artikel weer. Ik was een paar jaar geleden in Ierland en het viel me op dat er alles gebouwd is met Europees geld (dus ook Nederlands geld). Stations, rondwegen, trams, treinen, gebouwen. Overal kom je die borden tegen.
  Ik vond het toen al raar dat je in Nederland, die borden niet zag. Alsof er hier geen behoefte is aan treinen, die op tijd rijden en rondwegen rond dorpskernen.
  Voor de rest denk ik dat de EU de elite dient. De bankiers, de graaiers. Niets meer en niets minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s