IS-militant legt uit hoe hij strijders over de grens naar Europa smokkelt: “Wacht maar af, het is gelukt”

Screenshot_60

(Door: Günther Brants)

De recente aanslagen in Frankrijk en de dreigementen aan onder andere ons land doen vrezen in hoeverre de Islamitische Staat er al in is geslaagd pionnen in onze gebieden te vestigen. Buzzfeed had een opmerkelijk gesprek met een IS-militant die in een Turkse havenstad strijders naar Europa smokkelt. En dat heeft hij tot hiertoe naar eigen zeggen met succes gedaan.

De man is een Syriër in zijn dertiger jaren, met een zwarte baard. IS stuurt via hem strijders naar Europa en hij krijgt daarbij de hulp van twee mensensmokkelaars. De IS-militanten komen in kleine groepjes, verstopt in vrachtschepen waarin honderden vluchtelingen zitten. De reden waarom IS plotseling in Europa strijders in stelling brengt, ligt volgens hem bij de luchtaanvallen waarmee de Verenigde Staten vorige zomer begonnen zijn. De mensen die ze nu terugsturen, zijn dan ook echt van plan om aanslagen te plegen. “Als iemand mij aanvalt, dan mag je er zeker van zijn dat ik terug aanval.”

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, ISIS, Islam, Naïviteit. Bookmark de permalink .

11 reacties op IS-militant legt uit hoe hij strijders over de grens naar Europa smokkelt: “Wacht maar af, het is gelukt”

 1. Jaan zegt:

  Het maakt niks uit of ze Is militanten sturen. De rest van wat er uit dat soort landen komt wordt automatisch na een tijdje IS militant. So what? Sluit de grens en stuur ze terug, meer, meer meer terug.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eigenlijk vertelt deze man ons niets nieuws. We hebben al verschillende keren gezegd dat er strijders tussen de ‘vluchtelingen’ verstopt zitten.
  Met name Brussel kunnen we verantwoordelijk houden voor de aanslagen op onschuldige mensen, die gegarandeerd zullen komen, omdat zij weigeren de import van asielzoekers te stoppen en de grenzen te sluiten. De schuldigen mogen hun straf voor deze misdaden tegen de mensheid niet ontlopen.

  En verder is uitzetting van alle asielzoekers het enige middel om onszelf te beveiligen.

  Like

  • D.DAY zegt:

   Cathja, dat wisten we inderdaad allang. Maar het schandelijke van dit alles is, dat de politici het ook wisten. De enige remedie is een fors beleid voeren: opdoeken van Schengen, geen nieuwe zgn. vluchtelingen toelaten en het uitzetten van de zgn. vluchtelingen uit Europa. Kortom, we moeten “schoon schip” maken.

   Like

 3. “Ze geraken vlot over onze amper bewaakte grenzen”!!!Regering:lezen jullie mee?????Kunnen die grenzen morgen dan eindelijk dicht????Want die “ze”,zijn dus Syriestrijders,die hier naar toe worden gestuurd om aanslagen te plegen onder de dekmantel van als zijnde vluchteling!Stelletje stomme honden daar in Den Haag!

  Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Zag het jaren geleden al hoor, de echte mensen die hulp nodig hebben en geen geld hadden bleven mooi achter hoor… Die gasten die geld hebben en konden reizen deden dat ook. Het grootste tuig kwam hierheen, zag jaren geleden al diverse intervieuws hier op tv en dan die ondankbare reakties van die gasten. Niets deugde hier, het eten was niet te vreten en niets is goed aan ons, alleen het geld, dat was het beste motief van die gasten. Ze kwamen hierheen en stote ons de boterham uit de mond. Waarom houden ze altijd een TV aktie voor hongerend Afrika? Daar is nooit direct geld voor. Maar voor landen als Griekenland zijn er ineens miljarden. Waar komen die dan vandaan? We worden met alles belazerd, dat is een ding wat zeker is. En dat betreft ook met de zogenaamde millieu maatregelen. Geld heeft de macht bij alles, geloof me.

  Like

 5. AEO zegt:

  Helaas bestaan onze regeringen in Europa blijkbaar hoofdzakelijk uit landverraders.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het sturen van spionnen is de voorbode van een oorlog. De Duitsers deden dat ook voorafgaand aan de tweede wereldoorlog. Wegen, bruggen, strategische plaatsen enz. enz. Alles moesten ze rapporteren. Ik ken nog twee Duitse vrouwen (reeds overleden) die ook naar hier gestuurd werden door de mof, maar ervoor verkozen geen spion te zijn, hier te blijven, en met een Nederlandse man gingen trouwen. Lisa Niermann kende ik zelfs heel goed, zij was de huishoudelijke hulp van mijn ouders. Anyway, tussen nu en 2020 breekt de Hel in Europa los ! Spanje moet volgens ISIS al VOOR 2020 veroverd zijn !

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Het is interessant, maar alleen uit oogpunt van hoe men mensen kan voorliegen. Islamieten leven niet in een wereld van gelijkwaardigheid, liefde en respect. Voor de aanbidders van Mohammed is er alleen de plicht en de dwang, omdat Allah dit of dat gezegd heeft moet dit of dat. Voor beschaafde mensen speelt dit soort onzin niet. Beschaafde mensen bepalen zelf wat goed is en wat zij doen moeten. Beschaafde mensen kun je niet voor de gek houden met een soort godje dat niet eens beseft dat de wereld rond is. Vergeet niet dat in de koran de zon in de avond ondergaat in een poel met modder om de volgende ochtend aan de andere kant van de aarde weer opnieuw te verschijnen. Moslims kunnen alleen onderdrukt blijven worden als ze dom worden gehouden en helaas is dat erg moeilijk als men in de beschaafde wereld leeft. Hoe sterk de indoctrinatie ook is, er komt een moment dat men gaat nadenken en die onzin niet meer gelooft.

  Het is voor islamietjes niet zo heel erg prettig dat opgroeien in vrijheid leuker is dan de allervetste fantasie over het zogenaamde leven na de dood. Dat zogenaamde leven na de dood is niet te bewijzen, er kan dus van alles over verzonnen worden. Men beseft niet dat het leven na de dood zich vooral voltrekt ten behoeve van de mensen die niet dood zijn. Het is erg jammer voor de islamietjes, maar ze zijn er tussen genomen. Ze zijn te stom om voor de duvel te dansen en daarom is alles wat hen beloofd is niet voor hen weggelegd.

  Iemand kan met dwang worden verplicht om schijnbaar zinloze arbeid te verrichten. Iemand kan een bomgordel om doen en die laten ontploffen in de trein, zogenaamd omdat hij dan is het Paradijs 72 maagden per etmaal krijgt. Alleen zijn er geen 72 maagden te vinden die dat zelfde willen doen, dus het zal eenzaam worden in dat islamitische Paradijs. De fantasie over dat Paradijs heeft dus een logistiek probleem.

  Iemand die goed doet die ziet direct resultaat van zijn of haar werk. Een betere wereld is er alleen voor betere mensen. De mohammedaanse dwang en islamitische leugens zijn heel sterk, maar toch komt het vaak voor dat mensen voor de vrijheid kiezen. Zelfs honden en katten kunnen zich aan de regels van de menselijke beschaving houden. Een bijtende hond krijgt een muilkorf en als het nog eens gebeurt dan volgt er een spuitje. Echt waar! Honden kunnen zich conformeren aan de beschaving, moslims doen dat niet omdat hun verachtelijk dierlijke instincten er harder zijn ingeramd. Maar binnenkort zal door niemand in de beschaafde wereld de islam nog worden gezien als een geloof maar het zal worden gezien voor wat het werkelijk is! De islam is een ziekelijk politiek systeem dat mensen onder het juk van het fascisme wil laten leven. En ieder beschaafd mens weet nog dat het fascisme wel zorgt dat de treinen op tijd rijden, maar ook dat er geen persoonlijke vrijheid meer is. De keuze is makkelijk, weg met het fascisme, weg met de islam. De enige manier om de islam te bestrijden is om hun fantasiewereld aan te vallen en totaal te vernietigen. Daarom wordt Allah binnenkort bezocht door 72 varkensberen (dat zijn bronstige mannetjes varkens) die Allah laten beleven wat die maagden doorgaans moeten doorstaan.

  Zodra het islamitische Paradijs is gesloten, kunnen de terroristen nergens meer heen. Het is dan voor terreurplegers niet meer mogelijk om zich in de fantasiewereld van het islamitische hiernamaals te verschuilen. Dan zal de ellendige werkelijkheid tot hen doordringen dat hun fantasie alleen gruwelijke kanten heeft. Dan kunnen zij ook alleen maar er voor kiezen om over te gaan tot de beschaafde wereld waar respect is en liefde. Kiezen voor het leven is een keuze!

  Like

 8. BertG. zegt:

  ” Kiezen voor het leven is een keuze! ”
  En laat dat nou net een keuze zijn die zij niet gekozen hebben.
  Zij hebben gekozen om de dood als belangrijker te zien en boven het leven te stellen.

  Like

 9. moppies zegt:

  De varkens wachten ze al op en wij eten Varkens en slachten ze…

  Like

 10. Mike zegt:

  Tijd om de messen te slijpen. En vooral niet wachten op onze overheid die ons zogenaamd beschermt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s