Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

Screenshot_72

(Door: Soeren Kern – Vertaling: onbekend)

De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet meer te komen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims

  • delamontagne zegt:

   Begrijp niet dat ze zo “geschokt” over die uitspraken zijn.
   Die man volgt precies op wat er in dat handboek staat. Wat dat betreft: dus een “oprechte” moslim.

   Like

 1. oud-marinier zegt:

  Mooi , dan mag men MIJ , GEVOLMACHTIGDE POLITIEAGENT maken MET uiteraard kogelvrije kleding , vodoende bewapening en gepantserd voertuig + VRIJWARING van strafrechterlijke vervolging, en ik veeg de steden waar zoveel overlast is van de mossels voor U en de NLse politiek SCHOON . En ik denk dat er NOG wel enkele reaguurdrs hier exact hetzelfde denken en graag zo’n “elite eenheid ” samen met mij zouden willen opzetten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij zat toch ergens op Bali?
   Hoe bedoel je, samen met mij zouden willen opzetten?
   Dat gaat niet echt opschieten zo. Vanuit Bali.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @BertG. …, zoals ik al zei : Dan mogen ze mij best gevolmachtigd politieagent maken…dat houdt dus in , dat ik in zo’n geval best bereid ben om terug te keren naar NL. (uiteraard op kosten van de regering …toch ? ) Hehehe….

    Like

  • Peter zegt:

   Wij hebben toch al mariniers,maar het is de slappe hap in Den Haag,die het land naar de klote helpt !

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Peter….ook ik ben oud-marinier , Peter. En ik weet ook wel dat NL ze nog steeds heeft. (QPO) …en ik begrijp ook dat de slappe hap van Den Haag de hoofd schuldige is ivm wetten en regelgeving. Daarnaast is het politie-apparaat ook gewoon te slap . Men durft geen besluiten te nemen bij de politie top . Natuurlijk is alles budget gebonden enz enz….slechte uitrusting , onregelmatige diensten , het LEF van vele agenten laat ook te wensen over ….bla bla bla…….Daarom zeg ik , maak mij maar gevolmachtigd politieagent met de voorwaardn die ik opnoemde ….(misschien samen met enkele andere(n)…..veeg ik / vegen we die plekken schoon waar TE veel overlast van Mosseltuig is. Blijkbaar hebben anderen daar het LEF niet voor , uit angst voor wraak / represailles enz enz….

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Deze gebruikt men in Brussel:

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Doet-ie het nu wél?

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Duizenden vierkante kilometer; Ik wist niet dat Holland toch zo groot is?Dat is bijna een overname van Holland.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Het gaat over Frankrijk Lucky bee. . . 😦

   Like

  • Nederland omvat 34.000 vierkante kilometers. Als 5% daarvan wordt bezet door moslims is dat ongeveer 2000 vierkante kilometers. Komt dus aardig in de buurt!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Die muzelmannen zijn wel erg geconcentreerd in de banlieue van Parijs, Verder veel in Lyon en de halve bevolking van Marseilles aan de Middellandse zee is moslim.
    Er zijn hele gebieden waar ze die lui alleen kennen van TV-beelden en/of foto,s.\
    Hier in de Midi-Pyrenees, 45.348 Km2 ( dus groter dan NL ), wonen 2.9 miljoen mensen, waarvan meer dan 1 miljoen in en rondom Toulouse. Van de 75 moskees die er zijn, staan er 35 in Toulouse.
    De verhoudingen liggen dus heel anders dan in NL.
    Ik zie die kerels in witte jurken of vrouwen helemaal zwart- vermomt dus nooit, zou me kapot ergeren.

    Like

 5. Jade zegt:

  We hebben de keuze, in opstand komen tegen de gevestigde politiek,
  of omkomen in de geplande, nog te bouwen slachthuizen.
  Wie start de Pegida beweging in Nederland?

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Hiertegen moet gewoon het leger worden ingezet. In Nederland valt dat onder de derde hoofdtaak, handhaving openbare orde en veiligheid. Alleen ontbreekt de politieke wil en daar moet de kiezer wat aan doen

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  En wat ze daar niet eens bekend durven te maken in Frankrijk en overige Europese landen is dat duizenden moslims ZELF eveneens worden uitgescholden, vernederd, verjaagd, mishandeld, met de dood bedreigd en hun moskeeën met verf, bloed, afval en molotov-cocktails worden bestookt! De linkse islamknuffelaars gaan bovendien toch ook NIET denken dat zij graag een geïslamiseerde EU willen daar veel moslimextremisten hen net zo goed haten, denk maar aan wat sommigen daar doen bij het Europees Parlement! Wie vijanden boven vrienden verkiest wordt alsnog vernietigd en deze vijand vernietigd zichzelf ook door de onderlinge haat en die van buiten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s