War on Poetin; waarom offeren bestuurders hun burgers op?

Screenshot_79

(Door: “Weethetwel”)

Toen oorlogshitsers Van Baalen en consorten in Kiev hun welbekende toespraken hielden om de rechtsfascisten aan het bewind te helpen, was de verborgen agenda zoveel mogelijk schade te berokkenen aan de Russische economie en aan de betrekkingen met Rusland. Oorlog wordt tegenwoordig niet meer uitgevochten met een leger, maar met economische machtsmiddelen. Nadat eerst de gekozen regering van Oekraïne met een putsch was afgezet en vervolgens de bevolking van de Krim met 90 % van de stemmen besloot dat ze, net als vroeger, liever bij Rusland wilde horen, hadden ze een reden gevonden: Boycot Rusland.

De gevolgen zijn desastreus. Niet alleen in Rusland, maar ook in West-Europa, om van Oekraïne zelf maar helemaal niet te spreken. Door goedgeorganiseerde speculatierondes is de koers van de Roebel flink gedaald, wat een grote verarming van de Russische bevolking veroorzaakt. Daarnaast zijn in West-Europa duizenden ondernemers getroffen door de handelsboycot, vooral in land- en tuinbouw; sectoren die het toch al zo moeilijk hebben.

De belangrijkste vraag die hierbij niet gesteld wordt is: waarom doet onze bestuurlijke elite dit? Heeft de bevolking van Europa haar Timmermansen en Van Baalens gekozen om hen in het verderf te storten? Uit de huidige praktijk blijkt dat het antwoord een volmondig  “ja” is. En de “Lügenpresse”, de media, lopen als hondjes aan de leiband mee.

De bestuurlijke elite is al lang geleden opgehouden naar het volk te luisteren en uit te voeren waarvoor ze gekozen is: de wil van het volk, Populus in het Latijn. Populisme is een woord dat de Pechtoldjes en de andere boven ons gestelden gebruiken als een vies scheldwoord. In plaats van noodzakelijk populisme  is een cultuur ontstaan van vriendjespolitiek, baantjes schuiven, graaien in gemeenschapsgeld, maar deze elite heeft vooral een gevoel van superioriteit ten opzichte van het “klootjesvolk”. Wij weten wat goed is voor het volk en dat weten ze zelf absoluut niet. Om die wetenschap in goede banen te leiden, hebben we geld nodig, veel geld, waarvan wij zelf het beste weten hoe dat besteed moet worden. Jaar in jaar uit worden en werden schaamteloos belastingen en duizenden heffingen ingevoerd en verhoogd. De rekening werd/wordt neergelegd bij de werkende man en het Midden- en Kleinbedrijf. Zonder één enkel gevoel van schaamte.

Door het graaigedrag is het leven van de elite wel lekker makkelijk geworden. Iedere maand komt het geld vanzelf binnen en anders worden de belastingen wel verhoogd. De boetes voor belastingontduiking en verkeersovertredingen zijn inmiddels hoger dan de straffen bij echte grove misdaden, omdat er een direct verband bestaat tussen boetegeld en het inkomen van de elite. Bij werkenden valt nu eenmaal meer te halen dan bij misdadigers.

Met gemak wordt er een boycot afgekondigd tegen Rusland; duizenden mensen verliezen hun inkomen, maar zelf heeft deze elite nergens last van.

Met gemak worden de accijnzen op motorbrandstof zodanig verhoogd dat duizenden pomphouders en hun personeel hun baan  en bedrijf verliezen; zelf hebben ze nergens last van.

Met gemak wordt de hele gezondheidszorg omgezet in een graaicultuur, waardoor bij “zorgverzekeraars” vele nutteloze baantjes geschapen worden om op de politieke oude dag er nog wat extra’s bij te scharrelen. Dat het geld niet gebruikt wordt voor de mensen waar het voor is bedoeld, interesseert ze geen moer.

Met gemak wordt de sociale cohesie van een land opgeofferd aan een vaag EU-ideaal en daarvoor wordt geen middel geschuwd. Grote groepen kanslozen worden overal tussen de bevolking geplaatst om angst en onrust te veroorzaken en bestaande structuren af te breken en godsdienstfanatisme wordt in het gunstigste geval ontkend, maar vaak ook nog omarmd.

De dagelijkse hersenspoeling op tv en in de media  gaf de elite en haar vazallen het triomfantelijke gevoel dat dit altijd wel door zou kunnen gaan.

Majesteit, het volk mort, het zegt “Wij zijn het volk”

Er ontstaan barsten in de profijtelijke samenwerking van de bestuurlijke elite en de media. Het internet is een bron waar de mensen échte waarheden kunnen vinden en het moment begint te naderen dat het volk het niet meer zal pikken. “Wir sind das Volk”. De bestuurlijke elite ziet de bui nu langzaam hangen. Maar in plaats van het verkeerde eind toe te geven en te proberen de fouten te herstellen, beginnen de elite en de media wild om zich heen te slaan. En dan komt het beproefde middel van stal dat door de eeuwen heen vaak probaat heeft gewerkt: creëer een gemeenschappelijke vijand, waardoor je de aandacht van je eigen problemen af kunt leiden.

Dus togen van Baalen en consorten naar Kiev om Rusland en Poetin de oorlog te verklaren. En alle media deden vrolijk mee. En of je daarbij de welvaart van je eigen volk en die van Rusland opoffert, is van geen enkel belang, want bij dit soort mensen gaat het eigen hachje altijd voor.

Screenshot_78

Door:
Weethetwel
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Graaien, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, NAVO, nieuw fascisme, Oekraïne, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

39 reacties op War on Poetin; waarom offeren bestuurders hun burgers op?

 1. Sjaak zegt:

  En de gore USA hetzt alle tegen elkaar !

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ik ga van Baalen nog maar eens een mailtje sturen, niet dat hij zich daarvan wat aan zal trekken,
  maar in ieder geval geeft het mijzelf voldoening.

  Like

 3. W.H.J. Reiss zegt:

  Die van Baalen, wordt ook nog eens beschermd door de VVD. Dit schorum moet voor het Gerecht komen voor oorlogsophitsing. Hij niet, Wilders wel. Voor minder, minder, minder…als van Baalen. Wilders heeft dus niet zo’n goede vriendjes ! Jammer, dat het Nederlandse Volk in hoge mate achterlijk is !!!

  Like

  • Ahava zegt:

   Je laatste zin is nog harder de spijker op zijn kop dan de twee voorafgaande. Wij zijn een achterlijk volk, dat steeds harder op de door de elite geschapen afgrond af rent.

   Like

 4. Jan zegt:

  ‘weethetwel’:
  * ‘Ik heb er geen probleem mee als ‘linksfascisten’ (overigens een pleonasme) aan het bewind zijn (Yanukovitch en zijn criminele bende), maar wel als het ‘rechtsfascisten’ zijn.
  Maar ‘rechts’ zijn toch ook wij, de niet-linksen? En sinds wanneer zijn handlangers van Putin (fascist want links en tevens maffialeider) ineens democraten? Vanwege de hekel aan de Brusselse ‘linksfascisten?’
  * Doel van Brussel is om het Europees volk in het verderf te storten.
  Dit is demagogie en kun je niet eens onderbouwen.
  * De regering van de Oekraïne is dmv een staatsgreep afgezet.
  De regering vond dat het niets te maken had met de bevolking die zij behoort te dienen. De meerderheid wilde bij de EU, de president was van mening dat hij daarmee niets te maken had. Dat de demonstraties compleet escaleerden had de regering aan zichzelf te wijten.
  * De Krim is sinds 1954 onderdeel van de Oekraïne.
  * ‘Van Baalen en consorten togen naar Kiev om Rusland en Putin de oorlog te verklaren’
  Als je dat meent lijdt je duidelijk aan zeer ernstige waandenkbeelden en heb je psychiatrische hulp nodig. Het ontgaat weetdusniks dat sinds 1994 een tiental verdragen over samenwerking tussen EU en Rusland zijn ondertekend.

  Om je alvast op weg te helpen, hier de verdragen:

  1. In 1994 sloten de Europese Unie, Rusland en de Nieuwe Onafhankelijke Staten (NOS) , een Partnerschaps- en Samenwerkingsovereenkomst (PSO). In december 1997 trad deze overeenkomst in werking met als doel een geschikt kader te bieden voor een politieke dialoog omtrent het versterken van democratie, (markt)economie en wederzijdse investeringen.
  Partnerschaps- en samenwerkingsovereenkomst (PCA) – Hoofdinhoud
  Door middel van deze overeenkomsten tussen de EU-lidstateni en een ander land ondersteunt de Europese Uniei dat land bij de bevordering van de democratie en bij de ontwikkeling van de economie.
  Eind jaren ’90 heeft de EU partnerschaps- en samenwerkingsovereenkomsten ondertekend met de volgende landen: Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Kazachstan, Kirgizië, Republiek Moldavië, Rusland, Oekraïne, Oezbekistan.
  http://www.europa-nu.nl/id/vhkuiga832pv/relatie_eu_rusland
  http://www.europa-nu.nl/id/via0bjyoihtj/partnerschaps_en

  2. 1994 Partnership-for-Peace-Programm
  Cooperation between Russia and NATO started in 1991. In 1994 Russia joined the Partnership for Peace programme. During the 1990s, the two sides signed several important agreements on cooperation. http://en.wikipedia.org/wiki/NATO–Russia_relations

  3. 1994 Budapest Memorandum
  political agreement signed in Budapest, Hungary on 5 December 1994, providing security assurances by its signatories relating to Ukraine’s accession to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons. The Memorandum was originally signed by three nuclear powers, the Russian Federation, the United States of America, and the United Kingdom….
  The memorandum included security assurances against threats or use of force against the territorial integrity or political independence of Ukraine as well as those of Belarus and Kazakhstan.
  Following the 2014 Crimean crisis, the U.S., Canada, the U.K., as well as the other countries all separately stated that Russian involvement is in breach of its obligations to Ukraine under the Budapest Memorandum, a Memorandum signed by Sergei Lavrov, and in clear violation of Ukrainian sovereignty and territorial integrity.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Memorandum_on_Security_Assurances
  Russia, the United States, and the United Kingdom all committed to:
  1) Respect the independence, sovereignty, and existing borders of Ukraine;
  2) Refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or political independence of Ukraine, and pledged that none of their weapons will ever be used against Ukraine except in self-defense or otherwise in accordance with the UN Charter;
  3) Refrain from economic coercion;
  4) Seek immediate United Nations Security Council action to assist Ukraine, should it be threatened or attacked with nuclear weapons;
  5) Not use nuclear weapons against Ukraine unless attacked by Ukraine in association or alliance with a nuclear-armed state;
  6) Consult if a situation arises that raises a question concerning these commitments.
  http://lewis.armscontrolwonk.com/archive/7316/ukraine-and-the-1994-budapest-memorandum

  4. 1996 Ruland treedt toe tot Raad van Europa
  https://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vii17dsv4hyv

  5. 1997 NAVO -Rusland Stichtingsakte
  http://www.nato.int/docu/review/2005/issue3/dutch/art2.html

  6. 1998 Toetreding van Rusland tot de G7

  7. 2002 De oprichting van de NAVO-Rusland Raad
  http://www.nato.int/docu/review/2005/issue3/dutch/art2.html

  8. 2008 EU-Russland-Partnerschapovereenkomst
  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+B6-2008-0226+0+DOC+XML+V0//NL

  9. 2010 EU-Russland moderniseringspartnerschap
  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+MOTION+B7-2014-0152+0+DOC+XML+V0//NL

  10. 2012 Rusland treedt toe tot WTO
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-12-906_nl.htm

  En nou het broddelwerkje van je graag over.
  Succes.

  Like

  • weethetwel zegt:

   Voor de Europese “democraten” tellen verdragen net zo veel als volksraadplegingen. Niets dus tenzij het in hun eigen straatje te pas komt.Toen de bevolking tegen de EU stemde telde het ineens niet meer. Nu er groot verzet komt vanuit de bevolking moet je wat anders. Dus gooi je de goede relatie met je buurland te grabbel en ga je daar ruzie maken in de hoop dat het de aandacht afleidt van je eigen falen. Dat je daarbij je eigen bevolking opoffert is in de ogen van deze kleingeestigen een daad van sterk bestuur.Dat ze daarbij ook Oekraïne in het verderf zouden storten zoals nu het geval is wisten ze goed. Dat ze Rusland veel kwaad zouden berokkenen vervult ze met vreugde. Bah wat een mensen.
   Jan, word je eigenlijk betaald om zogenaamd goed onderbouwd, wetenschappelijk tegenvuur te geven? Weer een nieuwe baan op kosten van de belastingbetaler?

   Like

   • bobzelf zegt:

    nee hoor, alleen als Jan het woord Putin leest , opent hij alle registers, pleur 144 pagina’s met gelul de site op , want dat is toch zo’n slechte man
    en Jan heeft wel vrienden hoor ,
    Timmermans, , de tenenkrommende huichelaar, tevens tranentrekker !
    van Baalen, onze nationale dikke vinger Rolmops
    Verhofstadt , uw internationale tandenfee
    de hele islam DDS , beetje boos nu , want hij is niet aangenomen !
    wist geen Koran kreten uit zijn hoofd,
    en zijn schoonmoeder had geen snor ,
    Nee , laat Jan maar, is vroeger toen er nog beton tegels lagen in de speeltuin , te pletter gevallen ,
    en ja, geen hellempie, hee, onze eigen Willempieeeeeee
    je wordt er strontziek van, dikwijls
    maar bij de DDS heten ze Jacobus , Arie zwans en wij hebben JAN !!

    ook mooi , whahahaha

    gr. bob

    Like

   • Jan zegt:

    Als je je opponent wenst te verslaan moet je niet suggereren ‘dat de ander ook niets met verdragen te maken heeft’. Bovendien had de volksraadpleging die in NL gehouden zou worden niets te maken met verdragen tussen EU en Rusland.

    Like

   • bobzelf zegt:

    geweldig sjaak , geweldigggggggggggggggggggggg

    gr. bob

    Like

  • koloth zegt:

   Ja ja veel ingewikkeld geleuter maar het gaat om de feiten:
   Zo Jan dus jij hebt er geen probleem mee dat de nazi’s de oost oekraine bevolking afslacht, deze mensen willen er niet bij horen net als de krim.
   Jij ontkent ook de staatsgreep door de Nazi’s ?
   Snap niet wat je hier nog zoekt, jij moet op Joop wezen daar zitten je vrienden.

   Like

   • Jan zegt:

    Wat houdt de terroristen in de Oekarïne tegen om te verhuizen naar Rusland? Probleem opgelost. Nu gedragen zij zich als moslims inclusief Putin en zijn kliek.

    Like

   • Maria zegt:

    als ik nu van iemand doodsbang wordt hier op de site is het van die Jan.
    Wat die durft schrijven, mensen Russen worden uitgemoord in Oost Oekriane en die zijn antwoord daarop????
    Die Russen wonen honderden jaren generatie op generatie ginder is HUN LAND EN HUN ROOTS en dan gaat hij vergoeilijken dat ze uitgemoord worden door bende regelrechte nazi’s van west Oekraine en heeft het lef om te schrijven dat ze maar moeten verkassen naar Rusland zodat de nazi dat daar kan overnemen???
    De EU met kutwijf van de VS die zei: “FUCK THE EU” hebben voor oorlog gezorgd daar, hebben gans dat land in oorlog gebracht HET IS DE SCHULD VAN HET WESTEN DAT DAAR DE NAZI ZIT AAN DE MACHT DAT BURGERS VERMOORD WORDEN.
    In de VS wilden ze wapens sturen naar die nazi regering om nog meer autochtone burgers van daar te kunnen VERMOORDEN ( ze zijn ervan moeten terugkomen omdat ze beseften dat Putin dan pas leger zou sturen en gans West Oekraine terecht zou worden uitgemoord) en die Jan op geen 1 moment neemt de verdediging op van onschuldige vrouwen en kinderen bejaarden die dat daar worden uitgemoord door NAZI’S…
    Echt Jan chapeau voor wat je hier postte, zal de bal terugkaatsen naar je!
    Als de islam hier aan het slachten slaat en jou huis en land afpakt niet komen huilen verkas dan naar een ander land!!!! Want iemand die zijn eigen land en huis verdedigd MOET ZIJN SMOEL HOUDEN en vertrekken OF VERMOORD WORDEN en is volgens u een TERRORIST !!!! dat is uw boodschap wat jij hier schrijft!
    DEGOUTANT WALGELIJK BEN JE

    Like

   • bobzelf zegt:

    ik denk dat hij ook dit niet zal begrijpen
    en weer 144 pagina’s regels, afspraken over ons heen zal storten als afstraffing
    en Putin did it , dan wel stalinisten zal roepen ,
    dank je wel meissie
    kussie bob

    Like

  • bobzelf zegt:

   Beste Jan

   Ik zit hierboven een aller aardigst stukkie te lezen , en ga daarna naar de reacties !
   En kom daar een stortvloed aan gegevens tegen , waaraan ik niet twijfel dat het allemaal waarheden als een koe zijn , maar heb je weer ergens het woord Putin zien staan , of Kiev gelinkt aan die enge “” Ome Vladimir “” ?

   Werkelijk ongelofelijk , je geeft een hoop antwoorden , allemaal goed, maar niet op de vraag in het stuk erboven !!!

   dus die hele berg informatie van je, wordt dus door helemaals niemand gelezen ,
   Ik zou willen zeggen , HET SLAAT ALS EEN TANG OP EEN VARKEN !

   MAAR, BETER LIJKT MIJ IN ALGEMEEN BESCHAAFD ROTTTTTERDAMS :

   JE HELE STUK SLAAT ALS EEN KUT OP EEN SLAGROOM GEBAKKIE !!

   GROETEN BOB

   Like

   • koloth zegt:

    kan best wel lekker wezen bob 🙂

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahaham ja zeker weten !!
    trouwens komt een man bij zo’n betaal sex juffrouw ,
    en vraagt om een “‘BLOW JOB ”
    tuurlijk zegt die dame
    pakt een spuitbus met slagroom, spuit die piemel helemaal in met slagroom
    en legt daarna een aarbei op de top !!
    kijkt die man naar beneden en zegt ;
    JA ZO LUST IK HEM ZELF OOK WEL !!!!!!!!!!!

    gr. bob

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ bobzelf 3 februari 2015 om 10:21

    Gegroet, heer bobzelf! U gebruikt de uitdrukking:
    “SLAAT ALS EEN KUT OP EEN SLAGROOM GEBAKKIE !!”

    Maar kent u de variant: “Dat slaat als een lul op een drumstel”?
    Die wordt gebezigd in de streek waar ik vandaan kom.

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahahahahaha,
    ben bang dat ik ze allemaal zo op kan dreunen whahahahahahaha

    kus x x x bob

    Like

   • Jan zegt:

    Dat jij het niet leest interessert mij ook niet aangezin ik minachtig heb voor volk dat de graag voetveeg van de kremlinmaffia wil zijn.
    Overigens lazen een paar krijsertjes die de mentaliteit hebben van marxisten dus toch wel wat ik schreef wat er weer op wijst dat je zoals voortdurend maar wat schreeuwt en niets zinnigs kan behalve knoeien met de capslock.

    Like

  • bobzelf zegt:

   hier beste Jan
   als je nou niet 14 maanden met je pik had zitten spelen
   en af en toe leuk mee ging doen in wat discussies ,
   i.p.v. je PUTIN did it ! , de bekende DDS , obsessie
   en dat iedere keer weer : dag in dag uit, maand in maand uit ,
   misschien dat je wakker kunt worden ,
   dus neem eerst je tabletjes effe in !!!!
   Ja, zit je klaar ??
   ,

   ik heb hem ook in het Ukrains !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   dan wel russisch voor je,
   maar dan staat PUTIN er op de foto bij whahahahahahahaa
   en dan bijt je weer een kussen kapot vanavond, whahahaha

   dus a.u.b. met liefde opgestuurd :

   :
   http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/02/oekraine-geeft-toe-geen-russisch-leger-in-oekraine/#.VM-4NC5UN5n

   Like

   • bobzelf zegt:

    en beste Jan ,
    ik heb met al die geweldige USA vrienden informatie
    van je een klein quizje !!!!!!!
    Je wordt als je de naam Putin leest witheet, , ja toch ????
    en maandenlang krijgen we dan een golf gegevens
    over ons heen , die dikwijls kant nog wal raakt ,
    en aangezien je dus alleen maar afgezeken wordt, ,
    weiger je nog steeds om wakker te worden en
    de zaak eens van een andere kant te bekijken
    en eens mee te denken , met ons !!

    Ik zal je een kansberekening laten zien over mijn vriend OME VLADIMIR , en jouw EU vrienden en USA dobber islamnegertttttttttt

    jij bent aan de beurt, geef mij effe het goede antwoord :

    komt tie :
    in RUSLAND 144.000.000 INWONERS DIE RUSSISCH SPREKEN !!
    IN UKRAINE 45.000.000 INWONERS DIE RUSSISCH/UKRAINS SPREKEN !!

    ZIJNDE TOTAAL 189.000.000 INWONERS DIE RUSSISCH/UKRAINS SPREKEN !!

    HOE GROOT IS DE KANS DAN , DAT DIT GEBEURD ALS EEN UKRAINSE CAMERA PLOEG , NA DE BESCHIETINGEN VAN MARIUPOL PROBEERT AAN EEN WILLEKEURIGE SOLDAAT IETS TE VRAGEN ??

    NOU KOM MAAR OP , !!!!!!

    http://www.zerohedge.com/news/2015-01-25/out-my-face-please-why-are-us-soldiers-mariupol

    OPEN DE LINK, GA ALLEMAAL NAAR HET ONDERSTE FILMPJE , ZET UW SPEAKERS OP KNETTERHARD, EN SPOEL HET OM U GOED WAKKER TE KRIJGEN GEWOON 5 X AF

    SECONDE 19 TOT 24

    EN DAN ROEPEN PUTIN DID IT, RUSSISCHE SOLDATEN IN OOST UKRAINE , EN SANCTIES VOOR RUSLAND !!!!!!!!

    Wilt u dit allemaal doorsturen naar uw kennissen , en kan iemand die nog geen ban heeft dit bij een onderwerp van de DDS naar binnen pleuren !!

    Ik weet het het helpt niks, maar het AFZEIKEN VAN DIE ISLAMKRIKKER VAN DER GALIEN IS ZO LEUK ,

    DUS PUTIN DID IT ???????????????? JAN !!!!

    EN JOUW VRIENDEN ADOLFA, DIE DOBBER NEGER, , HUILEBALK FRANSKE
    EN ROLMOPS VAN BAAALEN HEBBEN GEEEEEEN BOTER OP HUN HOOFD ??

    GROETEN BOB

    Like

  • Jaantje zegt:

   Die verdragen hebben dan weinig geholpen de EU/VN stampt het gewoon de grond in.

   Like

  • Feniks zegt:

   Jan heeft blijkbaar nog nooit van geopolitiek en Victoria “fucking” Nuland gehoord…
   Over demagogie gesproken!

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Waarom offeren bestuurders hun burgers op?

  Omdat het kwaad overal heerst:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/02/fotoshopper-221/

  Like

 6. Peter zegt:

  Jan, de EU lapt alle verdragen aan de laars, daar komt nog bij dat het een stel ongekozen oorloghitsers zijn, of heeft u wel een stem kunnen uitbrengen op de huidige EU leiders? Natuurlijk niet, het is een en al gezwets van u om dit ondemocratische zooitje ellendelingen de hand boven het hoofd te houden. De mensen in Griekenland verhongeren, zo ook in Portugal en Spanje, ze worden uit hun huizen gezet omdat er geen werk meer is en dan neemt u Weethetwel de maat omdat hij de waarheid schrijft?
  Is er enkele jaren geleden geluisterd naar de bevolking toen middels een referendum bleek dat 2/3 tegen de EU was? Natuurlijk niet dat kwam de elite slecht uit dus dat rapalje vanb een Balkenende negeerde de wil van het volk. U kunt alle afgesloten verdragen gaan oplepelen, maar een verdrag is net zoveel waard als de huidige EU leiders, helemaal niets, geen Europese regeringsleider die er iets van zegt, allemaal met het zelfde smerige sop overgoten.

  Like

  • Jan zegt:

   Dat de EU niets wenst te maken te hebben met de bevolking van de EU ben ik het eens, maar dat was de strekking van het verhaal niet. Waar het om gaat is dat men graag alles in de schoenen van de EU wenst te schuiven terwijl dat niet juist is. Uitgaande van de overeenkomsten heeft Rusland geen poot om op te staan. Daarom volgden de sancties. Of het slim is is vers twee en als het aan mij ligt krijgt de hele kliek in Brussel een enkele reis gulag.

   Als je dus de discussie aan wil met een linksmens moet je dus wijzen naar de regeringen van Balkenende die ons opzadelde met de verdragen die leidden naar een tweede SU.

   Like

 7. Anneke zegt:

  Goed artikel en helemaal waar, maar waar eindigt dit. Wij, het volk hebben de macht om dit te stoppen, maar er gebeurt helemaal niets. Nog steeds staat kereltje Pechthold boven aan. Ik heb het idee dat de meeste Nederlanders het wel geloven dat het niet zo’n vaart zal lopen, wij kunnen nu het tij nog keren, maar dan moeten wij wel snel zijn, heel snel…….

  Like

 8. Anneke zegt:

  Nog even ter aanvulling:
  De politiek luisterd al heel lang niet meer naar het volk, zij denken dat zij ( de politiek) in landsbelang werken. Nou, dit doen zij allang niet meer er is hier in Nederland en in de hele EU al geen democratie meer, zij beslissen en het volk wordt volkomen genegeerd, zij worden alsmaar rijker en het volk alsmaar armer. Dit moet gewoon stoppen.

  Even een vraagje aan webmaster en aan weethetwel:
  Ik zou dit artikel graag willen versturen naar Rutte en consorten, krijg ik hier toestemming voor. Het zal waarschijnlijk niet veel uitmaken, maar alle kleine beetjes helpen….

  Like

  • bobzelf zegt:

   lieve Anneke, doe maar , ik doe nooit anders, ,
   whahaha het ligt er al, bij alle partijen !!
   Antwoord ??, nooit whahahahaha

   Maar u zult ook een grote glimlach niet kunnen wegmoffelen, als de automatische reacties van de VVD etc terug komen ,
   zoals , , we hebben uw reactie ontvangen , en zullen …….. bla. bla. bla.
   kijk dan snel in de spiegel ,
   zie de smile op uw face, want iemand heeft hem gelezen

   sturen lieve dame, gewoon iedere keer weer

   gr. bob

   Like

   • Anneke zegt:

    Ik had het al verstuurd Bob en wacht nu het antwoord maar af……maar ik ben bang…nee ik weet dat je gelijk hebt. Maar niets doen is ook geen optie en alle kleine beetjes helpen….

    Like

 9. harrylacroix zegt:

  @jan. Veel informatie, dank daarvoor, maar nergens is toestemming te lezen om Oekraïne over te nemen en de Russen te bedreigen aan hun West-grens. Heel frappant dat juist de EU verdragen sluit met landen wegens het bevorderen van de democratie. Als er nu één instituut is dat de democratie bij het grof vuil zet is het de EU! Dalida zong het zo mooi: Parole, parole, parole!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De politiek is niet meer in staat tot OPLOSSINGEN, de politiek is ONDERDEEL van ONZE PROBLEMEN GEWORDEN. Buiten de PVV vertrouw ik geen enkele partij meer!

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Waarom LINKSE bestuurders in Rusland en de EU hun burgers opofferen? Heel simpel: in Rusland zijn ze al eeuwenlang NOOIT erg zuinig op hun inwoners geweest en hebben ze daar tientallen miljoenen van laten omkomen of vermoord terwijl ze WEL aardiger waren tegen westerlingen zoals de Duitsers en Nederlanders (zie Peter de Grote, Catherine de Grote, Lenin en Stalin) maar dan puur om er zelf beter van te worden. De akelige EU-bestuurders trekken ook liever buitenstaanders zoals asielzoekers en moslims voor terwijl dezen hun vrienden en bondgenoten in GEEN 1000 jaar zijn, hen alleen maar minachten en net zo erg haten als de overige autochtoonse bevolking. Want het gebeurd zelfs dat islamextremisten OOK de EU-bestuurders als Hitler gaan beschouwen of aanslagen in Brussel willen plegen! Maar dat lot trof ooit de blauwe jakhals die de fout maakte om andere en vreemde dieren te verkiezen boven zijn eigen soort wat gewoon onomstotelijk verraad is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s