De islamitische slachthuizen van ISIS

Screenshot_25

(Door: “therealcasper”)

Via gesmokkelde video beelden is zichtbaar hoe in Syrië en Irak ISIS doet wat zelfs de Nazi’s niet deden: het letterlijk slachten van christenen en moslims die het niet eens zijn met de takfir ideologie. De  slachthuizen zijn nu al meer dan drie jaar in bedrijf geweest. Het artikel waar ik me op baseer, betreft een interview met een moslim die wordt beschuldigt van takfir (ongeloof). Op basis hiervan werd hij ter dood veroordeeld.  Het verhaal betreft de ervaring van een man die Al-Adlubi heet. Saif Al-Adlubi’s nachtmerrie was voorbij toen een Syrische burgermilitie uiteindelijk de Daish (Arabische naam voor ISIS) gevangenis in Edbana bevrijdde. Zijn zus en vader ondergingen wel dit lot. Hij wist zelf op miraculeuze wijze te ontsnappen en vertelt nu zijn verhaal. Armeense christenen, Syrische christenen, sjiieten en zelfs soennieten ondergaan dit lot. Ze worden eerst lichamelijk onderzocht, waarna ze worden geslacht. Letterlijk.

In augustus 2011 viel de Syrische politie zo’n slachthuis binnen. In het begin van het functioneren werd het slachthuis door de FSA (Free Syrian Army) gebruikt. Videobeeldmateriaal toont hoe mensen heel gericht worden geslacht. Wat er wordt gedaan met ‘het vlees’ daarna is onduidelijk. Wel is het zo dat er een ziekte genaamd “Kuru”opdook in de regio, die alleen via kannibalisme kan optreden.

Dit verhaal doet denken aan de initiële berichten over de Holocaust op de Joden in Europa, toen er, net als nu, totaal geen aandacht aan werd besteed in de media. Het lijkt erop alsof de geschiedenis zich weer herhaalt. Het artikel zegt o.a. “Wise held a press conference on the evening of November 24, 1942. The next day’s New York Times reported his news on its tenth page. Throughout the rest of the war, the Times and most other newspapers failed to give prominent and extensive coverage to the Holocaust”. Ongelofelijk …

De getoonde wreedheid doet denken aan de wreedheid onder de Ottomaanse Turken. Niet alleen Turkse troepen maakten zich hier schuldig aan, ook gewone boeren leefden zich uit op Armeense christenen met niets anders dan landbouwmateriaal. Met een wreedheid die onbeschrijfelijk is, worden er moorden gepleegd met een ritualistisch karakter. Rituele mensenoffers. In onze tijd. Waar is de menselijkheid?

Niet alleen zijn dit ritualistische moorden, maar als wordt afgezet hoe dit zich verhoudt tot islamitische ideologie blijkt er een lange geschiedenis van mensenoffers te zijn in de islamitische wereld. Dit komt ook overeen met islamitische tradities, waarin een dier voor een offer kan en mag worden vervangen door een mens.

Dit is de realiteit van de islam. Het is een animalistische en sadistische ideologie die zich als religie voordoet.

Wereld, word wakker.

Screenshot_26

Bron:
http://shoebat.com
Auteurs: Walid Shoebat en Theodore Shoebat

Vertaald en bewerkt door:
“therealcasper”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

29 reacties op De islamitische slachthuizen van ISIS

 1. Berthe zegt:

  Genoeg is genoeg……………..

  Like

 2. danny zegt:

  De onthoofdingsfilmpjes ( van Westerlingen) en slavendrijverij en seksueel misbruik van gevangengenomen vrouwen door IS is al erg barbaars, maar
  als dit verhaal en de bijbehorende foto’s geen wake-up call zijn, weet ik het ook niet meer.
  Hoe barbaars wilt u het hebben?
  Maar de gutmensen en de gemiddelde moslim zal het verhaal als verzonnen zien en de foto’s zullen volgens hen wel waar gefotoshopt zijn.
  Dit heeft natuurlijk ook weer helemaal niets met de islam te maken.
  Nee het is natuurlijk allemaal de schuld van het westen en de Joden. Die smeden natuurlijk een complot om de islam en haar aanhangers ter vernietigen.

  Natuurlijk. Gelukkig weten wij hier wel beter.

  Like

 3. leon van duren zegt:

  de wereld slaapt gewoon door de meeste kerken in nederland zijn ondanks hun goede humanistische bedoelingen op sterven na dood !!!!De islam is in al haar geledingen een anti-christelijke religie ,als ik in mijn vlees zou handelen zou ik per direct alle moskeeen laten weghalen!!!

  Like

  • Driek zegt:

   leon van duren zegt: als ik in mijn vlees zou handelen zou ik per direct alle moskeeen laten weghalen!!!

   Ja, beste Leon van duren, een beetje intelligente mensen, die de geschiedenis van de islam hebben bestudeerd, en ook nog zijn toegerust met enige Bijbelkennis, zouden allang die broedplaatsen van de duivel hebben afgebroken. Maar die Hollanders willen er nog meer. Ze krijgen er maar niet genoeg van. Ze gaan straks zelfs stemmen op de partijen die er nog meer willen hebben: D66, Groen Links en PVDA.

   En aangezien er nu al zo’n 600 moskeeën staan, – ja, het is gewoon niet te bevatten, in zo’n klein landje als Nederland – , lijkt het mij een hele toer om de wanstaltige bouwwerken weg te krijgen. Nee, daar zitten we de komende honderd jaar mee op gescheept, als het niet langer is. Maar dan wij er gelukkig niet meer.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @leon van duren: 21.38. uur. Zo denk ik er ook over Leon. En de INSTITUTEN der KERKEN zijn mede verantwoordelijk voor de massamoord op zowel christenen als andersdenkenden. Ik walg van INSTITUTEN, niet van individuele christenen. Ik wil en mag niet oordelen over een mens.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Er bestaan geen woorden om de gruwelen van de islam te beschrijven; een alles verklarende afbeelding is beter:

  Like

 5. Jade zegt:

  We leven in 2015 en er bestaan slachthuizen voor mensen.
  Het is gewoon onvoorstelbaar. En maar lullen islam is vrede.
  Tijd voor Neurenberg II.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  Ook dit is het gezicht van islam. In Afrika waar onder andere Boko haram huishoudt, op de Filipijnen waar het Moro Islamic Liberation Front huishoudt, in Bosnië, op Noord-Cyprus, op de Molukken en in Kosovo was het helemaal niet anders. Ook daar zijn mensen verminkt, gepijnigd, levend verbrand, onthoofd, het hart uitgerukt en de genitaliën verminkt. Wat er in deze daders zit -religieuze legitimatie vanuit koran, hadith en soenna- komt er uit. Het is maar goed dat de meeste moslims meer beschaving hebben dan hun profeet en zijn gezellen…
  .
  Male Muhammadan Characteristics

  meer verzameld: http://bit.ly/1EWLtbr

  Like

 7. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Jazeker meer als genoeg Is genoeg overmatig genoeg eerste plaats moeten we rutte van het roer af te krijgen hij Is meer als 100000 keer erger dan die balkenellende point (.) http://jan.istiecool.nl/files/Balkenende-Bilderberg%20Joker-verkl.jpg

  Like

 8. Ik hoop van harte dat, als er toch Nederlandse koppen letterlijk moeten gaan rollen, dat het als eerste de kop van Samsom, Rutte en Pechtold wordt. Dan is het begin er in ieder geval.

  Vervolgens dient het Binnenhof tot op het bot te worden afgebroken en vervolgens steen voor steen alle moskeeen of beter: rovers- en moordenaarsholen in Den Haag (en dat zijn er inmiddels al een heleboel) en daarna in de rest van Nederland.

  Like

 9. Oké laten we een klankgroep in het leven roepen om alle moskeeën op een nette manier op te ruimen ,maar laten we eerst alle krachten bundelen om die geïnstitutionaliseerde boevenbende genaamd Kabinet Rutte in maart een dauw te geven !!

  Like

 10. Frans de Wit zegt:

  Heb 1 voordeel die moskeen je weet waar ze zitten

  Like

 11. W.H.J. Reiss zegt:

  Het Syrische bevrijdingsleger. Daar wou mw. Clinton onlangs nog extra wapens aan leveren. Wat hebben ze in de USA toch een goed inzicht hoe je de wapen industrie draaiende kunt houden. En dat al meer dan 50 jaar.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Dat staat alles in Koraan (Medina predikking na de Hijra) en in de a Hadith beschreven hoe moslims met Kafirs moeten om gaan.Wij hadden ze nooit binnen moeten laten.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  De onversneden barbarij van de pislam is waarlijk onuitputtelijk. Hadden de nazis niet ook van die speciale slachthuizen in Auschwitz, Dachau, Sobibor etc maar dat had natuurlijk ook niets met het nationaal socialisme te maken, toch? En dan noemt men degenen die wijzen op en waarschuwen voor de pislamitische barbarij nazis. Ja ja, beste lezers van dit enge extreem-rechtse onderbuikblog U en ik en mijnheer Bron zijn nazis volgens de gutmenschen maar U en ik en mijnheer Bron weten dat deze zich anti-fascisten wanende gutmenschen de ware fascisten van deze tijd zijn en derhalve zal hun mening over ons ons een niet halalle worst wezen.

  Like

 14. ThererealCasper zegt:

  Goedendag,

  Ik ben blij deze reacties te lezen. Toen dhr. Bron mij erop attent maakte dat hij mijn artikel had geplaatst, moet ik bekennen dat ik huiverde om het te bekijken. Zó gruwelijk is dit. Toch gekeken, en ben er blij om. Wordt wakker, verspreid het woord, en houdt vertrouwen.

  Like

  • Maria zegt:

   bedankt (ongelukkige woordkeuze hierin) dat je mee openbaart.
   Gruwelijker bestaat gewoon niet op de planeet en heeft ook nooit bestaan wat die islam doet aan zijn medemensen Christenen en alle andere mensen die niet passen in hun demonische religie!.
   Men moest die goedemensch samen met politiekers ophangen aan de hoogste bomen die er te vinden zijn, want zij blijven maar die walgelijke matra verkondigen dat het NIETS met de islam heeft te maken! En die koningshuizen kunnen beter hun boeltje pakken en verkassen naar Saudi Arabië, die horen hier niet thuis maar ginder!
   Heel de planeet staat in brand en zij blijven die islam verdedigen, hoe ziekelijk gestoord is dat soort mens die linkse goedemensch???

   Like

   • ThererealCasper zegt:

    Te erg dit allemaal. Nog nooit zo ziek geweest van een artikel, toch gedaan. Kon niet anders.

    Like

 15. Tistochwat zegt:

  Die beestachtige islamitische misdaden worden door de ‘socialistische’ ‘goedmens’ kennelijk getolereerd, maar o wee als Geert Wilders vraagt of men meer of minder marokkanen wil…
  De linksen wisten niet hoe snel ze Wilders voor de rechter moesten slepen!

  Like

 16. Jaantje zegt:

  Joegoslavië helemaal opnieuw zo is Bosnië en de Balkan oorlog toen gefinancierd met orgaanhandel door de moedjahedien.

  Like

 17. Jan zegt:

  Inside the halal house of horrors

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2937206/Halal-abattoir-staff-hacked-taunted-sheep-One-worker-sacked-three-suspended-caught-camera-carrying-horrifying-routine-abuse.html

  De behandeling van dieren in de dierentuin van Gaza (allemaal de schuld van Israël, dus die kwestie is ‘opgelost’)

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2936551/Sentenced-death-world-s-worst-zoo-Dozens-animals-starve-animal-attraction-Gaza.html

  Wat kun je verwachten van moslims tegenover dieren als zij mensen al als slachtvee zien

  Like

 18. Edith de Ruiter zegt:

  http://www.wimjongman.nl Lees dit mensen, gaan je ogen echt open!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s