FOTO: “Verrijking”/”Pensioenverdieners”/”Vakkrachten”

Screenshot_30

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!". Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTO: “Verrijking”/”Pensioenverdieners”/”Vakkrachten”

 1. joopmulder56 zegt:

  laffe fransen,maar goed hier had het ook gebeurd in rattenland

  Like

  • Sjaak zegt:

   Recordaantal immigranten in 2014
   DEN HAAG –
   Vorig jaar arriveerde een recordaantal van 181.000 immigranten in Nederland. Hierdoor en door geboortes groeide de bevolking van Nederland vorig jaar per saldo met bijna 73.000 mensen. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) die woensdag zijn gepubliceerd.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Sorry, maar als ik deze foto zie dan voel ik walging in mij opkomen! Walging, omdat ik weet wat dit voor soort ‘mensen’ zijn. Geen mensen met respect voor anderen en met verantwoordelijkheidsgevoel, nee, dat hebben ze niet, want ze verlaten massaal hun vaderland om elders op de wereld een heerlijk lui leven te gaan leiden. Deze mannen zouden gedwongen moeten worden om in eigen land aan de slag te gaan en het land leefbaar te maken. Dan zouden wij eens kunnen stoppen met het geven van grote sommen geld.
  Maar ‘de heren’ hebben duidelijk andere plannen. Amper voet op Europese bodem, en hun gedram en hun eisen stellen begint. En de meesten kruipen nog voor die lui ook!

  Ze moeten terug naar hun landen van herkomst. Wij hebben geen behoefte aan profiteurs, dieven, verkrachters en leugenaars.
  Het roer moet om!

  Like

  • Anneke zegt:

   Cathja, ik ben het helemaal met je eens. Bij mij komt er de zelfde walging als ik die mannen zie of tegenkom bij ons in de stad. Ik moet mezelf in de hand houden om geen rot opmerking te maken, maar ach….ik kan dat rustig doen want zij verstaan mij toch niet.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke 11:29

    Pas toch maar op Anneke, want ook al verstaan ze ons misschien niet zo snel, ze zullen wel aan uw gezicht kunnen zien dat u niet op een vriendelijke manier “goedendag” zegt! U en ik weten dat ze zéér korte lontjes hebben, vandaar dat we ze maar beter als lucht kunnen behandelen (ook al kóken we van binnen!).

    Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:
   Ook het aantal vluchtelingen uit Syrië nam toe. In 2014 vestigden zich 8500 Syriërs. In totaal staan nu in Nederland 22.500 Syriërs ingeschreven, aldus een woordvoerder. Ook het aantal asielverzoeken van Eritreeërs steeg relatief sterk. In 2014 waren dat er 2000. In 2013 nog 500.

   NU, beste Cathja, die mensen gaan echt niet meer terug, waarom zouden ze? Maar er zullen wel veel hooggeschoolden onder zitten, en ik denk aan ingenieurs, artsen, tandartsen, bouwkundigen. En dan nog heel veel lieden die een ambachtelijk beroep uitoefenen, zoals timmerlieden, loodgieters, metselaars. Kortom: ons kostje is gekocht. Die verrijking hebben we in ieder geval alvast weer binnen.
   We flikkeren wel een stel bejaarden uit hun verzorgingshuis, want die lui kosten alleen maar geld, en aan een zooitje Eritreeërs hebben we veel meer. Huisvesting komt er heus wel, die Nederlanders schikken wel weer een eindje op. Dat doen ze altijd, die goedzakken. En let wel: straks vooral gaan stemmen op D66 en PVDA. Want die hebben het goed met ons voor.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Driek 12:26

    Maar beste Driek, ik denk dat onze overheid in de eerste plaats moet beginnen met het halveren van het zakgeld. Als ik goed geïnformeerd ben krijgen de ‘gelukkigen’ per week ca. € 56,00 per persoon. Betreft het een gezin van 4 personen, dan dit bedrag dus maal 4. Woonlasten hebben ze niet, voor de maaltijden wordt gezorgd, ziektekosten worden betaald.
    Daarom vind ik dat ze met de helft minder geld toe kunnen. De overheid legt die lui veel teveel in de watten, en nee, dán gaan ze niet meer weg. Korten op de uitkering, en bij diefstal subiet het land uit en geen mogelijkheid meer om asiel aan te vragen.
    De overheid gedraagt zich als weekdieren, terwijl ze een olifantenhuid nodig hebben, om de zielige verhalen te weerstaan (waarvan het grootste gedeelte gelogen is!).

    Like

 3. Republikein zegt:

  Goeie handel trouwens!
  Wie wil!

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  En zo te zien moeten ze tegen gehouden worden om hun bijdrage aan de maatschappij te leveren.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Zo te zien zijn er geen hollanders er bij?

  Like

 6. Republikein zegt:

  Enfin, blablablabla!
  Ergo, niettegenstaande, desalniettemin, echter, evenwel, niettemin, nochtans, toch dan wel nietes wellus etc etc etc!!!!
  Wat een kutstreek, die democratie! Ik ga voor verkiezingsfraude of ongebluste kalk met geblindeerde zonnebril met sterke glazen type jampot zonder statiegeld.
  What makes laws lawful? Weet ik veel, we worden geamputeerd, weg met ons!
  https://reclaimourrepublic.wordpress.com/2015/02/04/what-makes-laws-lawful/

  Like

 7. Jaantje zegt:

  Ha ik zie het al de zorg krijgt versterking handen aan het bed hard nodig voor onze bejaarden deze zorgbroeders….

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Politici van CDA,VVD,PvdA en D66, hebben de massa-immigratie en de mosliminvasie bevordert. En beste reageerders, partijen of personen die de oorzaak zijn van deze ELLENDE, zullen deze PROBLEMEN NOOIT OPLOSSEN! Ze zullen NOOIT erkennen dat ze FATALE BESLISSINGEN hebben genomen, NOOIT!

  Like

 9. Daar zou misschien wel een fatsoenlijke vluchteling tussen kunnen zitten,met heel veel mazzel,maar het merendeel is agressief schuim!

  Like

 10. Jullie Ellendige ELITE tekenden TOEN het STRASSBOURG contract ”olie voor emigratie”, en omdat ze zo politiek correct zijn HOUDEN ze zich daar aan….het resultaat zien jullie .Dus NIET mekkeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s