Gevangen Jordaanse piloot levend verbrand door IS

Screenshot_21

(Door: Van Rossem)

De krijgsgevangen genomen Jordaanse F-16 piloot Maaz al-Kassasbeh is levend verbrand door ISIS. Kennelijk was onthoofden niet schokkend genoeg meer. De 26-jarige luitenant stortte neer, vlak voor kerst, tijdens het bombarderen van het Kalifaat en werd gevangengenomen door triomfantelijke haatbaarden. Sindsdien is er onderhandeld over zijn vrijlating, eventueel via een gevangenenruil. Dat is mislukt: al-Kassabeh is in een kooi opgesloten, overgoten met iets licht ontvlambaars en barbaars geëxecuteerd door ISIS. Amman heeft eerder al toegezegd het ter dood veroordeelde Al Qaeda-vrouwtje dat ISIS in ruil voor de piloot vrij wilde hebben, alsook alle ISIS-gevangenen op te hangen mocht de piloot iets overkomen. Hup Middeleeuwen!

Lees eveneens: www.dagelijksestandaard.nl
(h/t “Vederso”)  

Bekijk hier de video op eigen risicowww.dumpert.nl
(h/t “Jan Wandelaar”)

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Gevangen Jordaanse piloot levend verbrand door IS

 1. toestroom zegt:

  Het word tijd voor een paddestoel om dit te uitroeien.

  Like

 2. Berthe zegt:

  Obama heeft ze bewapend.Obama wilde nog meer wapens voor de Syrische rebellen. Obama vond het niet nodig Irak in het voorjaar van 2014 te helpen ISIS te bestrijden (konden ze zelf wel). Obama zei najaar 2014 dat het wel jaren zou duren ISIS te bestrijden. Obama zei onlangs dat we het gevaar van ISIS niet moeten overdrijven.
  En vandaag is Obama ‘geschokt’.

  Like

 3. Marc zegt:

  Jullie begrijpen het niet: islam is vrede.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  IS of Saoedi-Arabië: één pot ‘islamitisch’ nat. Het enige verschil: een flinterdun laagje vernis bij de vriend van het Westen.

  Maar de geneugten blijven onverminderd dezelfde: bruut geweld. Dat dit niets met de islam te maken heeft, hoeft geen betoog, want deze nep-religie is toch niets anders dan peins en vrede en gelukzaligheid, vervat in die alom geprezen koran, leidraad voor een islamitisch leven. Voorwaar verheffende taferelen, die zonder meer getuigen van de hoge graad van beschaving in deze zandbak vol met olie. Voor wie daar nog mocht aan getwijfeld hebben.

  En zeggen dat dit land het ‘vriendje’ is van het Westen, waar na de recente dood van een koning(-beul), onze westerse leiders hun innige deelneming zijn gaan aanbieden en een traantje zijn gaan plengen met het meest doodernstige gezicht ter wereld. Hypocrieter kan bezwaarlijk moeilijker.

  “De vrouw die aan de haak hangt en met stokken wordt geslagen, is een immigrant uit Ethiopië, die naar Saoedi-Arabië is geëmigreerd hopende dat ze daar meer geld kon verdienen voor zichzelf en haar familie. Vervolgens wordt ze op deze verschrikkelijke manier behandeld.”

  Bron:
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/video-saoedische-familie-hangt-werkster-aan-haak-en-slaat-haar-in-elkaar/
  en
  http://www.golfbrekers.be

  Like

  • danny zegt:

   Als onze koning weet wat er zich in Saoedi-Arabië afspeelt ( en dat weet hij naar mijn idee en ook dat het koningshuis van de Saoedie’s, een groot aandeel heeft in de onthoofding, stok- en zweepslagen, en de mishandeling van met name Aziatische immigranten) zou hij zich kapot moeten schamen dat hij op die begrafenis van de Saoedische koning is geweest en heeft hij voor mij afgedaan.
   Net als de meeste politieke partijen voor mij hebben afgedaan, behalve de PVV.

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +
  70% van de Nederlandse moslims steunt de beweging die deze man in brand stak.
  +

  Like

 6. Sjaak zegt:

  WELKOM IN DE MIDDELEEUWEN ! GLOEIENDE GLOEIENDE
  IK ZOU HELEMAAL NIET WILLEN WETEN HOEVEEL VAN DEZE
  ZIEKE MOSLIM-KANKERLEIERS ONDER ONS WONEN EN DIT
  VOOR HUN EEN REDE IS EEN FEEST TE VIEREN !
  DIT GAAT HELEMAAL DE VERKEERDE KANT UIT !

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En deze onmenselijke ideologie, hebben WIJ tussen ONS wonen. Met geen dank aan: VVD,CDA,PvdA en D66!

  Like

 8. Jade zegt:

  Ik heb de filmbeelden gezien…
  Normaal kijk ik zulke dingen niet.
  Dit keer wel, voor het geval dat straks weer iemand roept
  dat het allemaal toneelspel is, en false-flag etcetera.
  Nou het was geen toneelspel, ik zag z`n gezicht smelten.
  Zolang moslims hun kont afvegen met de conventie van Geneve,
  dienen wij ze niet meer als mensen te behandelen, maar als
  kakkerlakken.

  Like

 9. Leo zegt:

  En de “elite” ?? zich hier maar druk maken over “Global Warming ” en CO 2 uitstoot ……
  Dit HOORT ,zoals zoveel van dit , op het late NOS journaal !!!!! Hoe VERSCHRIKKELIJK ook .!

  NOS leer je volk zijn vijand kennen!!!!

  Like

 10. Vederso zegt:

  Deze moslims van ISIS zijn wel oerdom. Dit roept in het Westen alleen maar tegenkrachten wakker. Er is nu bijna niemand meer die nog gelooft in de “religie van de vrede”.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Zijn vele politici én burgers in het Westen niet nog veel dommer dan die moslims, Vederso?

   Like

  • de 13de imam zegt:

   Onze politici zijn niet meer te redden. Die roepen alleen maar dat het allemaal niets met de islam te maken heeft. Zelfs als de gehele koninklijke familie op de Dam door de IS levend zou worden verbrand zullen zij erin slagen weg te kijken. Ik weet per God niet wat er voor nodig is om dit volk wakker te schudden.

   Like

 11. Maria zegt:

  OMG vreselijk….
  WAAROM gooien ze daar geen atoombom op????
  Met welk excuus gooien ze dat daar niet vol met nucleaire bommen met napalm fosfor dat ze zelf levend verbranden dat IS satanisch moslimtuig!!!!!
  En al degene die van hier naar Syria vertrekken zouden ze de doodstraf moeten geven!
  Mensenlief in wat voor een ziekelijke wereld leven wij dat NIEMAND van leiders van landen zijn verantwoordelijkheid neemt en dat weg nuked zou voor de eerste keer zijn dat gerechtigheid via deze wapens zou geschieden!

  Like

  • danny zegt:

   @ Maria
   De grote Wereldleiders Obama, Cameron, Merkel en Hollande hebben allemaal belangen in het Midden-Oosten ( olie en/of wapenhandel). Daarom treden zij mijn inziens maar minimaal op.

   En Natuurlijk speelt de olie voor immigratie mijn inziens ook een zeer grote rol voor het zeer zwakke optreden van de wereldleiders.

   https://ejbron.wordpress.com/2014/10/01/olie-voor-moslim-immigratie/

   http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/12/olie-voor-immigratie-de-resolutie-van.html

   Like

   • Maria zegt:

    @Danny ik weet dat 😦 maar al te goed…
    Ze bombarderen enkel onschuldige landen en mensen pro islam om land af te pakken en het aan dat satansvolk te geven, spreek uit eigen ondervinding roots 😦
    alle politiek westen staat aan de kant van de islam en niet voor hun eigen volk die gdvddm hun lonen en luxe betalen!!!
    Het zal echt tot vreselijke aanslagen hier in het westen moeten komen voor men die ziekelijke politiekers mee kan opruimen die verantwoordelijk zijn voor het immense verraad van eigen landen en bevolkingen aan de islam!
    Er gaat een moment komen ik weet dat gewoon dat politiek en die koningshuizen nog harder voor hun leven kunnen gaan rennen dan die islamiet hier!

    Like

 12. 4sjun zegt:

  Er zijn wel meer beelden bekend inzake wat de wereld vanuit islam kan verwachten. Daar valt deze barbaarse verbrandingsdaad nog bij in het niet. Niet onder het eten: http://www.liveleak.com/view?i=315_1313176550
  .
  Volgens nieuwsprekers is islam vrede. Wie zichzelf bekend maakt met koran, hadith en soenna en 1400 jaar islam weet beter. Het wordt tijd dat er meer dossiers worden aangelegd die voor iedereen inzichtelijk blijven opdat niemand kan blijven beweren van niets geweten te hebben,

  Like

 13. de 13de imam zegt:

  Alexander Pechtold: “Het allerergste van deze gebeurtenis is dat de Islam op een negatieve manier wordt neergezet.”

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Ik heb het filmpje inderdaad op eigen risico bekeken, en ik heb het geweten. Voor de allereerste keer in mijn leven heeft deze ‘islam-smeerlapperij’ mij zo diep geraakt, dat ik voor even mijn tranen uit verdriet om zoveel menselijk leed en onrecht, de vrije loop heb moeten laten. Beelden van een ongeziene harteloosheid en gevoelloosheid. Pure gruwel. Hoe kunnen mensen een medemens dit aandoen.

  Dat de internationale gemeenschap dit allemaal zo maar laat gebeuren, is totaal onbegrijpelijk. Hoe veel meer van dergelijke barbarij is er nu nog werkelijk nodig vooraleer men deze kerels op gelijk welke manier, van de kaart veegt. Om het met de termen van de nazi’s te zeggen: ‘ausradieren’. Dit is de enige oplossing, geloof me. Een andere is er niet. Het is toch ondenkbaar dat men deze lieden hoe dan ook ongemoeid zou laten voor dergelijke misdaden tegen alle menselijkheid !

  Ik kan er enkel nog aan toe voegen dat ik tot in het diepste van mijn wezen beschaamd ben dat ik tot datzelfde mensenras behoor. Van niemand kan ik nog enige vergoelijking aanvaarden in de zin van dat dit de ware islam niet is, dat de koran moet gezien worden in zijn geschiedenis, en dat wat toen gold, nu niet meer van toepassing is, en nog meer van die onzin. Dergelijke verdraaiingen van de feiten waren o.m. opnieuw te horen deze avond in het programma ‘Reyers Laat’ op Canvas (VRT).

  Maar het ergste van al was dat iemand van de andere aanwezigen in de studio meteen was gerustgesteld door de woorden van een of andere ‘geleerde’ Franse moslim, westers gekleed, dat de barbarij van IS niets, maar dan ook helemaal niets, met de islam te maken had. Of wat had u gedacht?
  Het meer dan naïeve besluit van deze toehoorder: we mogen dan toch een stap vooruit zetten als toenadering tot de islam. En hij glimlachte in al zijn gelukzaligheid. Gesteund door K. Cools. Om je de haren uit het hoofd te rukken om zo veel domme onwetendheid.

  Zou dat nu met opzet zijn dat men dergelijke moslim-leugenaars in alle media altijd maar hun ‘Taqiyya-zegje’ laat doen zonder de minste tegenspraak van eminente arabisten om ze te ontmaskeren en vast te pinnen op hun bewust ‘islam-bedrog’? Dan zijn al die ‘media-duiders’ zonder meer medeplichtig. Zij houden de grote massa immers onwetend en dom.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Hey ‘koning’ van Nederland!
  Heb jij die gruwelijke verbranding van die beklagenswaardige man ook gezien of ben je alleen maar druk met het zoeken naar nieuwe vakantieparadijzen?
  Schaam je je niet dat jij en je familie zo ‘vriendschappelijk’ omgaan met die afschuwelijke olie-islamieten? Waarom word jij niet onthoofd of verbrand?
  Jij bent toch ook een ‘ongelovige’?
  Nou zijn jullie net kameleons die -als het jullie geldelijk gewin oplevert- elke ‘god’ dienen (dus met het grootste gemak ook ‘allah’) maar die christelijke God van jou heeft zijn ogen niet in zijn zak hoor! Hij duldt geen andere ‘goden’ naast zich.
  Staat in de Bijbel; weleens gelezen? Dacht je dat hij je moesje en je vrouwtje niet heeft zien lopen met die hoofddoeken, volgens goed islamitisch gebruik?

  Wanneer ga je eens iets doen om ‘je volk’ te redden uit de klauwen van die duivelse islam?
  Je stond tijdens je ‘inhuldiging’ wel leuk met je vingertjes omhoog allerlei dingen te beloven, maar je laat ons gewoon barsten! Wij zijn er alleen maar om jouw luizenleventje tot één groot genot te maken en verder kunnen wij verrekken (van de armoe)!
  Ik heb je ‘inhuldiging’ niet gezien (ik houd niet van die geldverkwistende ‘lege’ poppenkast) maar heb ook jij niet geroepen: “zowaar helpe mij God almachtig”?
  Is dat niet wat hypocriet?!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Beste Tistochwat, dank voor je brief. Ik doe maar wéér een vingertje omhoog.
   Eentje maar deze keer. Omdat ik als onpartijdig vorst aller Nederlanders niet linker- of rechter vingers de voorkeur mag geven zoek ik het bij dat opsteken dus maar in het midden.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 13.32. uur. Ik ben het volledig met U eens!

   Like

  • danny zegt:

   @Tistochwat

   Sterk comment van u kant. Sluit me er geheel bij aan. Ik krijg letterlijk een vieze smaak in mijn mond van de hypocrisie van het Koningshuis met hun verraderlijk gedrag, met hun foute vriendjes in het Midden-Oosten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s