Palestijnse specialiteit

Screenshot_20

(Door: Israellycool – Vertaling: Simon de Koning)

Je kunt niet anders dan het toegeven: de Palestijnen zijn erin geslaagd om het grootste deel van de goedgelovige Westerlingen van hun zaak te overtuigen:

1. Want zelfs nadat Israël meer dan 90% van het land dat het had veroverd, terug heeft gegeven, terwijl meer dan 90% van de Arabische wereld weigert Israël te accepteren, zou het hoofdprobleem zijn dat Israël land bezet, in plaats van dat de Arabieren weigeren om Israël te accepteren.

2. Gazanen zouden lijden onder een blokkade, maar desondanks kunnen zij toch op de een of andere manier beschikken over materialen om 10.000 raketten en meer dan honderd tunnels te bouwen, om daarmee dodelijke terreuraanslagen te kunnen plegen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Palestijnse specialiteit

 1. lucky bee zegt:

  Ik heb gisteren Paul Witteman in DWDD van de Vara, horen vertellen dat wij instaat zijn, uit huidcellen sperma’s te creeren uit mannen huid en uit de huid van vrouwen ei cellen.Voeg je ze zamen in een regeer buis dan kan zo een Baby ontstaan.
  Heeft de Aartsengel Lucifers dat niet eens geprobeert om God overbodig te maken? doen wij mensen, dat tegenwordig ook? Ik ben werkeijk bang voor de toekomst van ons mensen als wij nu al God willen spelen.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat dit wel genoeg is als waarschuwing.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De enige democratie Israël, wordt verdorie door de EUSSR en Obamadrama constant in “de beklaagdenbank gezet”. Steeds weer wordt de rol van slachtoffer, omgedraaid ten gunste van de moslims/palestijnen.

  Like

 4. “de Palestijnen zijn erin geslaagd om het grootste deel van de goedgelovige Westerlingen van hun zaak te overtuigen “….mispoes: de islamieten die in het westen wonen bedoel je…..ze gebruiken gaza zelfs als excuus om aanslagen overal ter wereld te rechtvaardigen
  “Kalief Umar had bepaald dat de veroverde gronden tot de islam behoren – ofwel: niet-moslims mogen deze grond niet beheersen of in eigendom hebben. Ze kunnen het lenen. De islamitische grond werd sindsdien als heilig en onvervreemdbaar islamitisch verklaard.
  Er mag dus nooit een christelijke of joodse staat worden gevestigd op islamitische grond, ook al is die grond oorspronkelijk veroverd. Het bestaan van Israël wordt daarom in strijd geacht met de SHARIA – dit is de absolute KERN van het conflict rond Israël.”
  Dit verklaart wààrom arabieren weigeren om Israël te accepteren!!
  Wie zijn in deze dan eigenlijk de vuile bezetters die de oorlog IN STAND HOUDEN?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s