RESPECT a.u.b. VOOR ONS, die hier al DUIZENDEN jaren wonen!

Screenshot_24

Wij respecteren onze buren en zullen hen helpen in tijden van nood. Doch, wij zijn NEDERLANDERS en BELGEN, géén POLEN, géén ALBANEZEN, MAROKKANEN, TURKEN, AFGHANEN, NIGERIANEN, HAÏTIANEN enz. Onze taal is NEDERLANDS en niet RUSSISCH, POOLS, ROEMEENS, TURKS, AZIATISCH of ARABISCH. Onze kinderen leren NEDERLANDS vanaf hun derde levensjaar op school en wanneer wij als inwoners deze taal niet beheersen, zijn wij slecht geschoold en kansloos  in onze maatschappij.

Waarom zouden niet-Nederlands sprekende migranten hier dan ineens bevoorrechte burgers moeten zijn? Hollanders & Belgen dragen jeansbroeken met hemd en hun vrouwen dragen topjes met rokjes. Zij zijn daardoor géén HOEREN. Wij dragen géén lang kleed en géén hoofddoeken, want er zijn hier geen “zandstormen”!

WAARDE MIGRANT RESPECT BEGINT BIJ JEZELF! Als u zich beledigd voelt door een dame met korte rok en decolleté  blijf dan waar u vandaan komt! Wij eten frieten met varkens-saté en brood met ham. Als u daar een probleem mee hebt, kom dan niet naar ons toe en blijf lekker in uw zandbak!

DE LEEUW ONS boegbeeld!!! Dus: géén halve maan of zo je wilt een moordende sabel!!! Wie er niet mee kan leven, gaat maar lekker KAMELEN bewonderen in het thuisland waar Allah de baas is. Wij hebben, zegt men, een rechtvaardig strafsysteem: als u zich daarover denkt te moeten beklagen, stel ik voor dat u OPZOUT OF OPROT!

Wij hebben géén sharia, hakken géén ledematen af, steken géén ogen uit, hangen géén homo’s op, stenigen géén vrouwen die niet uitgehuwelijkt wensen te worden, hangen géén demonstranten die tegen het regime zijn aan hun benen op om hen vervolgens dood te knuppelen, gooien géén gehandicapte kinderen in de rivier,begraven géén criminelen levend, etc etc.

Wanneer ieder van jullie nu eindelijk eens gaat beseffen dat wij onze naam: Nederlander en Belg  waardig en trots dragen en onze prachtige cultuur in stand houden…

Iets waar ONZE VOORVADEREN bloed, zweet en tranen voor hebben gelaten!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “bobzelf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op RESPECT a.u.b. VOOR ONS, die hier al DUIZENDEN jaren wonen!

 1. Claudia M. zegt:

  Bob, hear, hear! Ik onderschrijf uw statement volledig!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, nou…..Ik zou zeggen: Houd deze realiteit nu eens, in plaats van aan die rif-apen, zandhappers en wat dies meer zij, voor aan de ELITE, die dit allemaal tolereert en eis een reactie!
  Hoogstwaarschijnlijk komen ze niet verder dan: “Maar dat doen ze immers niet allemaa-aal…..”

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Daar kan ik alleen maar van zeggen: dit is waar WIJ geboren NEDERLANDERS en BELGEN voor dienen te staan! En past het de moslims en anderen niet, koffers pakken en heel snel ophoepelen.

  Like

 4. gielah zegt:

  Ik vraag geen respect voor mezelf van vreemdelingen, die in meerderheid mijn land zijn komen verwoesten… en niet verrijken.
  Ik wil gewoon NIETS… helemaal NIETS meer van hen merken… en dat eventuele respect van hen ( ik zie dat nog niet komen… hoor) stoppen ze maar een plaats, waar de zon nooit schijnt.

  Like

  • Mary Gijzen zegt:

   100% mee eens Gielah ik hoef ook niets van ze om het even wat, het zal me niet raken!

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   EXACT! Ik wil ze alleen nog maar àllemaal WEG uit onze landen met medename vdeze volk- en landverraderlijke regering en hun ‘uitvoerders’ maar ik ga t tòch even twitteren nr de idioten die ik dus noemde.. 🙂 hoop doet leven namelijk!

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    dit heb ik er v kunnen ‘brouwen’ lèttertjes OP namelijk! 😦

    @geertwilderspvv ik EIS RESPECT vr ÒNS, die hier al DUIZENDEN jaren wonen! @MinPres @APechtold e.c. http://wp.me/p1O7aM-liz @wordpressdotcom

    Like

 5. danny zegt:

  Klare taal! Wat mij betreft hoort het zo en niet anders.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Wij hoeven geen respect te vrágen, we mogen het van iedereen EISEN die in ons land wil leven!
  Aanpassen, en zo niet, dan weg wezen!
  Ik ben het helemaal eens met het bovenstaande artikel. Goed gezegd Bob!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En dit laten we ons niet vrijwillig afnemen !
  En om het een beetje duidlijker te formuleren !
  NOG zijn wij allochtonen hier in de meerderheid !
  En omdat jullie NOG rechtijdig jullie achterbakse masker
  hebben getoont en sinds 2001 het van jaar tot jaar erger
  met jullie geworden is, moeten we van jullie afscheid nemen !
  Het nadeel voor jullie !
  Jullie zijn makkelijk te onderscheiden van !
  Italier-Portugezen-Spanjer-Grieken kortom
  van alle mensen die sich hier hebben intigreert !
  Jullie hebben laten zien hoe eenvoudig onaangename
  arabische tijdgenoten te erkennen zijn !
  We beginnen eerst heel eenvoudig !
  We sluiten jullie haatbunkers, moskeen genoemt !
  We schuiven al de moslim-strafgevangenen naar
  hun oorsprongslanden af en nemen hun dubbelpas af !
  Dan hebben we alleen nog 10 % gevangenen over !
  En omdat jullie nu hier in Europa bijvoorbeeld
  Madrid-Londen-Parijs en nog vele andere aanslagen
  gepleegt hebben, zijn wij nu niet zo gek dat we nog
  lang wachten op jullie volgende aanslag !
  NEE TAPIJTVRETERS ! JULLIE EXODUS EN UITWIJZING
  UIT ONS EUROPA STAAT KORT VOOR DE REALISERING !
  En omdat we niet wachten totdat het koppensnellen ook hier
  van jullie word ingevoert, raden we jullie aan :
  KOFFERTJE PACKEN EN OPROTTEN !
  WANNEER NIET GOEDSCHIKS ? PRECIES !

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Als de gasten het hotel willen overnemen is er een grens bereikt en moeten er maatregelen genomen worden in de vorm van eerst vrijwillige repatriëring en daarna, bij gebleken onwil met dwang als men niet bereidt is onze wetten te respecteren.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Zo is dat Bob!
  En we hebben ook nog lekkere foute wijven!
  Tolerantie staat op het max van wat wij kunnen verdragen, tot hier en niet verder!

  Like

 10. Maria zegt:

  moest er geen socialisme bestaan hier dan was dit vanzelfsprekend!!!!
  Dan waren onze landen waar WIJ duizenden jaren leefden vol van respect maar door de socialist is dit volledig door de riolering getrokken!
  En het is eender welke vreemdeling zich hier vestigt vanaf de 2é generatie spreken die kinderen WEL DE TAAL VAN HET GASTLAND FOUTLOOS, ik ben zo’n kind spreek 5 talen.
  De enigen waar dit van toepassing op is, is die islamiet DIE WEIGEREN DE TAAL CULTUUR EN ONS GELOOF te accepteren en dat dan nog terwijl ze allen onderhouden worden op kosten van autochtoon en via socialist kassa kassa aan leeflonen, kindergelden ontvangen!!!
  dankzij de socialisten is er geen zak RESPECT naar onze landen cultuur taal, neen socialist steunt de barbaarse islam op alle fronten tegen eigen volk en alles!!!!

  Like

  • Martha N zegt:

   Maria, zo te lezen ben je ook behoorlijk boos. Je bent een kind van de tweede generatie en spreekt de taal van het gastland foutloos, zowel als andere talen.
   Het kan ook zo!
   Je hebt volkomen gelijk om te zeggen dat het de schuld is van het socialisme, hoewel ook christelijke partijen hieraan deelnemen… of laten we het kort en krachtig uitdrukken: Er zijn alleen maar partijen die nergens meer aan geloven, alleen aan het heilige gouden kalf der aanbidding van het rode pluche!.
   Er is geen geloof meer, partijen moeten zich schamen! De namen van al deze partijen zijn van nul tot gener waarde geworden en DIT geeft ons onwelwillende moslims de kans door te breken en eisen te stellen, eisen en nog eens eisen en nu hebben we het alleen maar over Nederland.
   Je hebt ook gelijk wanneer je zegt, dat het door moslims komt die niet willen integreren.
   Het zijn er helaas veel te veel geworden!
   XXX

   Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Mijn achternaam is Kooistra. Dat betekent dat je bij de Kooi(-stra) vandaan komt. De eendenkooi. Het zegt niets over wie ik ben, wat ik doe en wat ik bezit. Wel dat het een Friese achternaam is. Sinds 1811 in de familie en tijdens scheiding van Kerk en Staat aan de bevolking opgedrongen.
  Daarvóór heetten wij naar onze vaders en grootvaders. Wie dat waren weet ik niet. Wel dat zij als Friezen hier al meer dan 2000 jaar wonen.Tweeduizend voor de slecht verstaander. Dagelijks kan ik hun geschiedenis aflezen aan het Nederlandse landschap. Terpen, wierden, dijken, veen en turf.
  Terpstra, Wierdstra, Dijkstra, Veenstra en Turfstra en alle -stra’s die ik niet op gesomd heb zijn echte Friezen. Moderne Friezen. Met kennis, ethiek en esthetiek. Ga maar eens naar het museumpje van Eize Eizinga in Franeker. Een echte Verlichtingspraktiseur.
  Nu willen ze ons wijsmaken dat het Licht van de Islam, het zgn Nuur?, de Verlichtingsfilosofie in de schaduw kan zetten? Laat me niet lachen! Alsof je een Plofmoslim met een Klapsigaar tegenkomt.

  Like

  • Driek zegt:

   Scheerzeep NU zegt: Wel dat zij als Friezen hier al meer dan 2000 jaar wonen.Tweeduizend voor de slecht verstaander. Dagelijks kan ik hun geschiedenis aflezen aan het Nederlandse landschap. Terpen, wierden, dijken, veen en turf.

   Beste Scheerzeep, ik vraag mij ook af, wat een echte Fries nou aan moet met een moslim, een volgeling van Mohammed. Dat slaat als kut op Dirk. Dat kan nooit en te nimmer leiden tot een leuke saamhorigheid, laat staan vriendschap.
   Toevallig kwam ik dat boek tegen, “Afkes tiental”, geschreven door Nynke van Hichtum. Over dat kinderrijke gezien in Friesland.
   Ik heb vanaf 1945 als jongetje, gelogeerd in Friesland, op een boerderij, ergens midden in de polder, te midden van terpen, wierden, dijken, veen en turf. Ik weet niet meer de naam van de nabij gelegen plaats, bij tjipke en froukje Dijkstra, die ik heit en mem moest noemen. Die namen zijn mij altijd bijgebleven.

   Ik moest daar naartoe om aan te sterken. Zoals veel kinderen in die naoorlogse jaren. Ik weet nog goed, die eerste ochtend, dat ik in een bedstede wakker werd. Het was heel vroeg in de ochtend, eigenlijk nog nacht, want die boeren staan vroeg op, bij het eerste hanengekraai, om de koeien te melken. Ik kreeg op mijn nuchtere maag brood met repen spek, waar ik meteen misselijk van werd. Maar ik moest het toch opeten. Die mensen hadden het natuurlijk goed met mij voor. Ik was er tenslotte om aan te sterken.

   Drie keer daags uit de Bijbel voorlezen. Het kon niet op. Met het hele gezin, twaalf personen, rondom de tafel geschaard. En als het ’s nachts onweerde, moesten we allemaal ons bed uit, en om de tafel gaan zitten, dan werd er weer uit de Bijbel voorgelezen. Want de bliksem kon toeslaan. Ja, meneer, dat waren andere tijden. Kom daar nu eens om, één sneeuwvlokje en de treinen staan stil.

   Like

 12. Gemelos zegt:

  Dit stuk doet al een poos de RONDTE op Internet ! Dat is heel goed want nu zie ik het weer hier terug komen ! Dat betekent dat het al heel veel mensen heeft bereikt, PRIMA !!!! Ik denk dat het al een jaartje rondgaat !! Dus mensen, die het pas lezen, stuur het door svp !!!
  Of nog beter naar de BUITENLANDERS !!!!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Dit artikel geeft helder aan waar het aan schort!
  Maar, de goed opgeleide goedmens vraagt zich andere dingen af, ik denk op mondiaal niveau,dus niet bekrompen burgelijk.
  Een stukkie van hun gading:
  Recht in de multiculturele samenleving

  Onderzoeksprogramma

  De multiculturele samenleving is een van de meest omstreden thema’s van deze tijd. Hoe er ook over wordt gedacht, de nieuwe culturele en religieuze diversiteit in de Nederlandse samenleving is een onomkeerbare realiteit die op tal van terreinen vragen oproept. Mag een ambtseed ook op Allah worden gezworen? Is het dragen van een hoofddoekje een kwestie van vrouwenonderdrukking of van individuele vrijheid? Hoe moeten we de rechten van homoseksuelen waarborgen in publieke plaatsen waar traditionele gelovigen hun geloof willen vormgeven? En hoe moeten we over diversiteit nadenken als ook die steeds diverser wordt? Als “de” Nederlander niet bestaat, bestaat “de” Marokkaan, of “de” Moslim dan wel?

  Dit zijn de vraagstukken waarmee de expertisegroep Recht in de Multiculturele Samenleving aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam zich bezighoudt. Dit gebeurt in het onderzoek onder andere in het kader van het NWO onderzoeksprogramma: Herijking van politieke filosofie en recht: recht doen aan dynamiek en hybride identificaties. Het thema dat in dit programma centraal staat, is hoe de liberale politieke filosofie en de juridische doctrine kunnen worden aangepast zodat ze beter zijn toe te passen op de conflicten in onze multireligieuze samenleving. Andere onderzoekers houden zich meer bezig met vragen op het terrein van het internationaal recht en de mensenrechten, in het bijzonder met de rechten van minderheden.

  Maatschappelijk debat

  De expertisegroep Recht in de Multiculturele Samenleving wil nadrukkelijk ook deelnemen aan het maatschappelijk debat. Leden van de expertisegroep geven lezingen voor maatschappelijke organisaties en overheden. Ze mengen zich in de discussie met publicaties in de media. Tot slot onderhouden ze op deze site een blog met analyses van, en commentaar op, actuele kwesties.
  Goed, oké, wat moet je dan als wereldburger nog meer onderzoeken om je als Atlas te voelen.
  De hemel op aarde bestaat niet, is dat niet duidelijk?
  Weet niet hier nog wat aan toe te voegen, ik snap er geen snars van, dus nok ik gefrustreerd af!
  Het zijn wereldverbeteraars met een waanzinnige behoefte om de andersdenkenden op andere[het juiste] pad te brengen.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Ik ben het met deze These helemaal eens.

  Like

 15. Ik heb hier nog een paar voorbeelden:
  Wij vieren Sinterklaas en hebben een zwarte piet
  Wij vieren Kerst, Pasen, Pinksteren enz. (allemaal Christelijke feestdagen)
  Wij hebben in openbare ruimtes schilderijen hangen met afbeeldingen van varkens en honden
  Wij laten mensen in het openbaar vervoer kettingen met kruisjes dragen
  Wij helpen onze hulpverleners in plaats van ze lastig te vallen en uit te schelden
  Wij respecteren onze ouderen en hulpbehoefenden en piekeren er niet over om ze te overvallen of te molesteren
  Wij mishandelen geen dieren door ze onverdoofd te slachten
  Wij gaan niet met een groep een scheidsrechter doodschoppen
  Wij molesteren en mishandelen geen andersgelovigen of andersgeaarden
  (ik heb er nog een paar tientallen maar ik denk dat de webmaster niet goed vindt wat ik hier een boekwerk van maak,,,)
  Realpredictor.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Realpredictor 4:07

   Helemaal mee eens. Maar eh.., maak er tóch maar een boekwerk van en stuur dat even naar de Tweede Kamer.
   Het is niet verkeerd om hen keer op keer onder de neus te wrijven wat er binnen onze landsgrenzen allemaal verkeerd gaat, ‘dankzij’ die cultuurverarmers! Niet dat het veel zal uitmaken, maar misschien gaan op termijn de ogen toch langzaam open. We moeten de misdaden van dat achterlijke volk er bij die wegkijkers in Den Haag inslijpen, en dat kost even tijd. Maar…., de gestadige druppel holt de steen, nietwaar?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Realpredictor: 04.07. uur. Zo denk ik er ook over.

   Like

 16. ildiko zegt:

  wie van jullie weet, dat op sommige openbare scholen die kinderen les krijgen over de Koran en zelfs in een toets vragen over Mohammed??????? ( op basis onderwijs)

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ildiko 8:15

   Ik heb altijd begrepen dat ouders die niet religieus zijn hun kinderen bij voorkeur naar een openbare school sturen. Nu zou het goed kunnen dat moslimouders liever hebben dat hun kinderen naar een openbare school gaan dan naar bijvoorbeeld een christelijke, want van het christendom moeten ze niks hebben. Maar in het openbaar onderwijs zou geen plaats moeten zijn voor religie. Want waarom wel in een toets vragen stellen over mohammed, maar niet over Jezus? Straks weten de autochtone kinderen beter de betekenis van het suikerfeest dan van het Kerstfeest!
   Waarschijnlijk zitten er in het openbaar onderwijs erg veel moslimkinderen en eisen de ouders dat er op school aandacht wordt gegeven aan de koran, de ‘profeet’ en de moslim-feestdagen. Zeer onterecht, maar we weten inmiddels dat mossels zowat overal hun zin in krijgen!

   Als ik daar kinderen op school had waren ze met mij nog niet klaar!! Stoppen met die voorlichting over de islam, of mijn kinderen zouden van school gehaald worden.
   Ik denk dat het laatste zou gebeuren.

   Like

   • Driek zegt:

    Cathja zegt:of mijn kinderen zouden van school gehaald worden.
    Ik denk dat het laatste zou gebeuren.

    Dat lijkt mij een logische stap, je kinderen van school halen, maar vindt maar eens een andere school waar dat islamitische schorem niet op zit. Die zijn er niet meer. Of anders particulier onderwijs. Vroeger kreeg je op de openbare scholen absoluut geen les over het christendom of wat dan ook. Ik moest buiten de schooluren om naar Bijbelstudie. Wel werd een en ander in de geschiedenisles behandeld. Het mohammedaanse geloof werd toen altijd bestempeld als een minderwaardige heidense godsdienst. Dat zou nu niemand meer op een school durven zeggen.

    Like

 17. Martha N zegt:

  bobzelf, een dikke knuffel… van Martha, helemaal waar… wat je schrijft!
  Ik zou zeggen: allochtonen neem deze leuze over en geef hem door aan kranten, politici, plak het op, naar Pegida…. :
  Een beetje meer respect voor ONS, de autochtone bevolking, die voor jullie allochtonen moeten zorgen! Velen van jullie geven als dank een grote bek, schelden ons uit, we kunnen doodvallen, jullie brengen onze kinderen aan de drugs, ouderen worden belast, de benen onder hen weggeschopt, voor jullie en door jullie, is de gezondheidszorg tot een nulpunt gedaald, jullie bouwen ONS land vol met moskeeen en ga zo maar door…
  Krijgen wij een vriendelijke blik, een klein bedankje?
  Nee we worden omgeven door HAAT en bedenk lieve dankbare buitenlanders, er is een Nederlands spreekwoord: WIE HAAT ZAAIT ZAL HAAT OOGSTEN!

  Jullie weten toch wel wat het woord “Allochtoon” in feite betekent?
  Van een andere aarde… ofwel planeet!
  Nou dat zijn jullie, hoog tijd eens op ONZE aarde te belanden, de Nederlandse (en Belgische) aarde, die voor ONS heilig is, maar waar van verdreven worden!
  Allah heeft jullie alleen maar RECHTEN gegeven, Prima??? nou ja, maar voer die dan niet uit in ONS land! WIJ hebben RECHT op ONS LAND, hoewel de regeringen daar anders over denken!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Martha N 12:47

   Ik ben het niet alleen helemaal met Bobzelf eens, maar ook met uw reactie op wat hij schreef. Als je al die woorden goed tot je door laat dringen, wordt je er behoorlijk triest van! Je krijgt het gevoel dat het allemaal niks uitmaakt wat je doet, want je komt er geen stap verder mee. Dit trieste gevoel wordt mede veroorzaakt door onze overheid, die haar verantwoordelijkheid niet neemt. Niemand kan mij wijsmaken dat zij de ellende niet zien waarin wij terecht gekomen zijn. Maar tóch nemen ze geen maatregelen, wetend dat ze dan door Brussel en het Europese Hof voor de Rechten van de Mens op de vingers getikt worden. Nu al krijgen we veel kritiek op ons asielbeleid, wat ernstig tekort schiet (???).
   Maar mogen wij ook aankloppen bij bovengenoemd Hof? Wat wordt óns aangedaan door mensen die hier totaal geen rechten hebben, maar zelf menen van wel?

   Mijn enige hoop is dat de autochtone bevolking massaal in opstand gaat komen. Wie het huidige beleid van de overheid acceptabel vindt, heeft het zelf buitengewoon goed getroffen, heeft nog nooit ellende meegemaakt, woont in een zwaar beveiligde woning, en staat vér boven de ‘gewone’ burgers.

   Maar wij krijgen de zwaarste klappen. Dat is zeker!

   Like

 18. koddebeier zegt:

  Chapeau !! Zo is het en niet anders !!

  Like

 19. Martha N zegt:

  Cathja, dank je… dan zijn we het beiden eens… Toch wil ik me niet triest laten maken door mensen die geen enkele vreugde in hun leven kennen, dan alleen anders denkende mensen die proberen een beetje van dit aardse leven te genieten af te maken… uit hun eigen kleine aardse rijk willen verdringen en beschimpen, nogmaals: Het is en blijft ONS land, ONS Vaderland, ONZE geboortegrond… Niemand kan ons Nederlanders verwijten dat wij niet met gulle hand hebben gegeven, niet dat wij NIET openstonden voor ANDEREN! Het is onze regering die totaal dol geslagen is en nog steeds vraag ik me af: WAAROM..? WAT is het geheime doel? Bilderberg klinkt leuk, maar WAT heeft de Bilderberg groep aan voordeel hiervan. Rijke mensen gaat het alleen om voordeel, nog rijker worden en misschien nog meer macht! MAAR, zij krijgen niet meer macht door moslims die de wereld aan hun voeten willen zien liggen om hem te overhandigen aan Allah!
  Zijn ze dan zo stom?
  Daarbij… wij zijn geworden tot een onvriendelijk volk ten opzichte van buitenlanders, door de onvriendelijkheid van deze buitenlanders zelf…

  Als laatst: Het zijn niet alleen buitenlanders die ons land binnenstromen en overnemen… het zijn aliens van andere planeten, die totaal geen snars in dit land te maken hebben wanneer zij zich niet aan willen passen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s