“Vergeet het, Annie Lööf”

Screenshot_11

Annie Lööf van de Zweedse Centrumpartij

(Vertaling: Google/”Vederso”)

Snaphanen schrijft: Annie Lööf van de Zweedse Centrumpartij eist nu dat onze Scandinavische buren meer vluchtelingen zouden moeten accepteren. “Denemarken, Noorwegen en Finland moeten een veel grotere verantwoordelijkheid te nemen”. Het is verkiezingsjaar in Denemarken en er zal zeker een nieuwe regering komen, die nauwelijks aan de Denen zal voorstellen om 20.000 zogenaamde vluchtelingen per jaar op te nemen. De bevolking zal zich er niet in kunnen vinden. Vergeet het maar, Lööf. Neem je eigen verantwoordelijkheid. Je zegt het vandaag zelf: “Wij van de Centrumpartij zijn praktisch ingesteld, een probleem is alleen een probleem totdat het is opgelost.” 95.000 asielzoekers per jaar worden nieuwe burgers in Zweden, zonder dat Lööf zich uitspreekt over dat feit….

Merit Wager schrijft: Daarnaast meent een kleine partij in Zweden dat ze kan verlangen dat andere landen het voorbeeld van Zweden op het gebied van asiel volgen! Maar als de andere landen net zo chaotisch als Zweden wilden worden, hadden ze minstens 186 zgn. uitsluitingsgebieden, 55 no-go-zones en een mislukt asielsysteem, dus hadden ze ook een enorme hoeveelheid mensen binnengebracht waarvan ze niet weten wie ze zijn en van wie het niet duidelijk is of ze er in kunnen slagen om te integreren! Dat willen ze niet.

Het is ontegenzeggelijk lef hebben om als een van de kleinste partijen in een land als Zweden, dat jammerlijk heeft gefaald in termen van asielzoekers en immigratie van vluchtelingen, zelfs commentaar te hebben op wat andere landen wel en niet op dit gebied moeten doen!

Opmerking: Het bericht laat weer zien dat Zweden behoorlijk worstelt met z’n asielbeleid.

Screenshot_12

Bron:
http://snaphanen.dk/

Geredigeerde Google vertaling door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Scandinavië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Vergeet het, Annie Lööf”

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Nog even en dan kun je voor ‘Zweden’ net zo goed ‘Nederland’ invullen. Hier struikel je straks ook over de asielzoekers. Er zal geen plaats overgeslagen worden om een opvangcentrum voor asielzoekers te huisvesten. De stroom houdt nl. niet op zolang er verkeerde politici van coalitie PvdA en VVD en de gedoogpartijen D66, CU en SGP het voor het zeggen hebben. Er moet voor gezorgd worden dat de PVV zo sterk mogelijk uit de verkiezing komt. Alleen dan is er een kans op ommekeer in het beleid. Niet enkel om de stroom asielzoekers te stuiten maar tevens om de invloed van de islam te beeindigen.

  Like

 2. Peter zegt:

  Annie Lööf van de Zweedse Centrumpartij kan natuurlijk een statement maken door zelf een stuk of 10 van die haatbaarden in huis te nemen. Ze kan zich dan dagelijks laten uitwonen en dat net zo lang totdat ze genoeg van haar hebben en haar bij het grof vuil zetten.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Dus Annie Lööf van de Zweedse Centrumpartij EIST van de Scandinavische landen om hen heen dat zij vluchtelingen MOETEN accepteren om verantwoordelijkheid te nemen?! Ik heb daar, net als E. J. Bron, maar een klein zinnetje in het Engels en Nederlands op te zeggen: “Forget it!” of anders “Vergeet het maar!” Dat mens heeft helemaal NIETS te eisen want ze lijkt er dus achter te zijn gekomen wat voor een puinhoop Zweden heeft gemaakt met hun dolgedraaide asielbeleid! Waarom neemt deze domme gans gewoon niet ZELF persoonlijk al die lui gastvrij op in haar eigen huis en gaat ze hierna gezellig voor hen knielen, een hoop vrouwonvriendelijke scheldwoorden over zich heen aanhoren, oppassen dat ze niet aangerand, verkracht, mishandeld en beroofd wordt en haar huis op het einde niet door het uitschot wordt verwoest?!
  Als Tom Hendrix, Bobzelf, Sjaak, Jan Wandelaar, Leo enz. nou eens op bezoek waren geweest in Zweden en dit persoonlijk uit de mond van Annie Lööf hadden vernomen dan heb ik een HEEL goed advies voor jullie: ga achter Annie aan, neem haar over de knie en geef deze trut in het openbaar een flink pak voor haar broek! Dat achterwerk van haar mag wat mij betreft zo langdurig en gloeiend heet worden geslagen dat zij meer dan een week niet kan zitten!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jules Vismale: 18.02. uur. Beste Jules, eens met U dat deze madam absoluut “van het padje is”, om haar over de knie te keggen, tja Jules, ik ben een zeer vreedzaam persoon, dus dat zie ik mij niet doen. Hoewel ze het dik verdient.

   Like

  • Driek zegt:

   Jules Vismale zegt: Dat achterwerk van haar mag wat mij betreft zo langdurig en gloeiend heet worden geslagen dat zij meer dan een week niet kan zitten!

   Beste Jules, ik bespeur hier toch een zekere wellust uwerzijds. Ik zoude haar in een kooi opsluiten en haar door de tralies voederen. En ’s – avonds mag ze er een uurtje uit.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat de Scandinaviers helemaal geen vluchtelingen meer opnemen , ze vluchten allemaal notabene voor hun eigen geloof; De Islam.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ten eerste kun je wel vergeten dat de Scandinaviërs zo wijs zijn om geen vluchtelingen meer op te nemen en ten tweede ontgaat je logica me enigszins:
   Ze ontvluchten misschien bepaalde vormen van tirannie, maar de islam als zodanig, ontvluchten ze nou juist níet.
   Wàs het maar zo!

   Like

 5. mijn-idee zegt:

  http://www.patcondell.net/sweden-ship-of-fools/

  Een waarschuwing aan Noorwegen, Denemarken, Finland én de rest van Europa, LUISTER vooral niet naar deze vrouw..

  Like

 6. Buffalo Bill zegt:

  Het ergste vind ik nog dat linkse Scandinavische mafketels via de EU ook in Nederland de dienst willen uitmaken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s