Dader eerwraak opnieuw gruwelijk in de fout

Screenshot_37

(Door: Jan Colijn)

ALMELO – Het was destijds een misdrijf dat de Nederlandse samenleving schokte en de discussie over eerwraak op gang bracht: de moord op de Almelose scholiere Zarife. De 18-jarige Almelose werd in 2003 door haar vader Özkan G. (53) met een jachtgeweer doodgeschoten vanwege haar westerse opvattingen. G. moest gisteren andermaal voor de rechtbank verschijnen. Deze keer omdat hij een man, die hem had gesommeerd hem in het Nederlands aan te spreken, met een kapotgeslagen glas zwaar had toegetakeld.

Tegen G. werd gisteren vier jaar cel en tbs met voorwaarden geëist. Het slachtoffer, een politiemedewerker, raakte dusdanig gewond dat zijn oor deels moest worden geamputeerd.

De affaire-Zarife baarde destijds veel opzien. De vader had zijn dochter voor een vakantie meegelokt naar Turkije, waar hij haar met een jachtgeweer doodschoot. G. werd in Turkije aanvankelijk tot 30 jaar veroordeeld, maar ging hiertegen in hoger beroep. Sinds een aantal jaren is hij vrij en woont hij weer in Almelo.

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

10 reacties op Dader eerwraak opnieuw gruwelijk in de fout

 1. loebas zegt:

  Ach…Over een jaartje of twee loopt ie weer vrij rond.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @loebas: 13.25. uur. Zeker weten! Als het aan VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SP,PvdD,en 50+ ligt, gaat dat zeker gebeuren. Natuurlijk in het kader van de geweldige ISLAM, die WIJ stom klootjesvolk geweldig moeten vinden. Dag Nederland…..

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  “Hoewel het slachtoffer met zijn opmerking de aanstichter van de ruzie was”

  Ja hoor, we zijn er weer; natuurlijk is de moslim NOOIT ergens de aanstichter van.
  Nou, ik vind het ook zeer ergerlijk wanneer ik in mijn omgeving -in NEDERLAND- alsmaar islamitisch geblaat moet aanhoren!
  Ik zeg er ook regelmatig iets van in winkels waar de islamiet ‘koeterwaals’ spreekt; we zijn verdorie in Nederland en het gaat niet om toeristen!
  Niet dat het helpt om er wat van te zeggen, want ze verstaan je zogenaamd niet maar ze kijken je wél met duivelse blikken aan.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik blijf me verbazen dat ze deze ‘rotzooi’ gewoon het land weer binnen laten komen!! Het is een Turk, hij vluchtte destijds na zijn daad naar Turkije, maar wat doet hij nu weer hier? Waarom beschouwt de overheid hem niet als ongewenste vreemdeling?
  Nu kan onze maatschappij er weer voor opdraaien. TBS met dwangverpleging. Kan iemand me vertellen wat deze moordenaar van zijn dochter onze samenleving gaat kosten?
  Tuig van de richel is het. Laat hem die 30 jaar straf uitzitten in Turkije! Hier vreet hij van onze centen.
  Ik ben boos!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar die 30 jaar in Turkije waren in hoger beroep ook weer teruggedraaid.
   Waarschijnlijk had hij zijn straf dáár intussen alweer uitgezeten.
   ’t Was maar een dóchter, hè. Waarschijnlijk zijn er daar altijd wel een paar magistraten te vinden die er begrip voor hebben dat je dàt neerknalt in het kader van eerwraak. Ies Koeltoer.
   Atatürk vond weliswaar van niet, maar die is er niet meer, zodat de ‘koeltoer’ èn de islam weer gaandeweg kunnen opbloeien.Geen kruid voor gewassen bij die lui, vrees ik toch, anders stemmen ze niet op zo ’n Erdogan!

   Like

 4. johannes zegt:

  nou ja die politie mannen luisteren meestal maar met eenhalf oor ,als ze al luisteren, dus hij heeft alleen wat cosmetische schade,en erg fraai zien ze er toch al nooit uit, wat dat betreft valt het dus allemaal wel mee.

  een turkse arts die voor de rechter kwam had regelmatig seks met zijn patienten,komt vaker voor ook bij Nederlanders maar…. deze was vee arts. 0h dat komt bij turken veel vaker voor.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer wordt de tweede slaapkamer is eindelijk wakker en rotten we dat soort tuig ons land uit ????

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Hoe kunnen ze wakker worden niet vergeten daar zitten een hele hoop moslim, die kunnen weldegelijk een bom gordel aan hebben?

  Like

 7. JooJootje zegt:

  Kan de officier van justitie eens uitleggen hoe het kan dat als je in Nederland vraagt of je ook in het Nederlands kan worden aangesproken je schuldig bent aan uitlokking en of het normaal is de Nederlandse taal als belediging te zien.
  Als ik zo de woorden van de officier lees vraag ik mij af in welke wereld leeft deze persoon.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Wanneer leren we een keer dat we moslims altijd met de nodige respect moeten behandelen. Het dhimmy gedrag (altijd en overal in de buurt van moslims low profile aanhouden) is ons nog niet voldoende op het lijf geschreven. Maar dat komt nog wel. Nederland krijgt wat het verdient.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s