FOTOSHOPPER: “De beste minister-president aller tijden”. . .

Screenshot_41

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

18 reacties op FOTOSHOPPER: “De beste minister-president aller tijden”. . .

 1. Tom Hendrix zegt:

  Daar staan er gelijk twee van! Whoehahaha!

  Like

 2. Nico Omen zegt:

  Zou die grijnzend glibberige griezel dat soms hebben afgekeken van Jan Kees de Jager?
  Je weet wel van die plechtige beloftes dat AL ONS GELD UIT GRIEKENLAND TOT DE LAATSTE CENT TERUG ZOU KOMEN EN MÉT RENTE?
  Jan-Kees hield wel van die donkerbrrrrrrrrrrruine jongens, en hij heeft weer een perfect baantje voor zichzelf geritseld bij KPN, voor 2½ keer het salaris dat hij als geflopte minister van financiën KREEG (van verdienen was natuurlijk geen sprake!).

  Like

 3. Jean zegt:

  Ondertussen staat zijn trofee op de kast en gaat de lul verder met Nederland te vernietigen. Hoor jei ets betreffende moslims dan hoor je ‘uiteraard’ niets anders dan gruwelijk barbaars geweld en wat doet de verzameling lullen en trutten in Brussel? Niets, ze blijven incasseren en de grenzen open te houden, ze zien nog steeds niet (willen en mogen niets zien) dat Europa gaat ontploffen en dat zij de eersten ziun waarmee afgerekend zal worden en dat Europa totaal moslimvrij geveegd gaat worden waarbij al die monstergedrochten door de burgers mosselketen genoemd gelijk met de grond gemaakt zullen worden.
  Sommigen denken nu dat de bullshit uit Rome dan zal zegevieren, fout, wij steunen geen enkele achterlijke bullshit niet uit Rome niet uit mekka of eender van waar want wij zijn dat terreurgedoe, die opium voor het volk kotsbeu.
  Nederland, Vlaanderen enz zijn seculiere republieken w.w.z. dat die wansmakelijke komedie van handjeswuivers ook op hun laatste beentjes lopen. Alles wat niet ”op democratische wijze” verkozen is wordt afgeschaft, wij hebben nooit een stem gegeven aan die middeleeuwse folklore die er op gericht is de mensen dom te houden en ondertussen met huichelarij te beroven.
  Wij eisen democratie naar de letter van het woord w.w.z. de macht aan het volk en nooit aan parasieten.
  Nu eerst Nederland, Vlaanderen en de rest van Europa totaal moslimvrij vegen dat zal al een enorme verbetering brengen, wij staan echt niet te wachten op die perverse barbaren, aan uitleggen hebben wij geen boodschap nu verdrijven is de boodschap want het is al veel te ver geraakt met die perverse smeerlapperij.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Gewéldig!!

  Deze enorme paal staat nu natuurlijk te pronken op zijn nachtkastje. Elke avond, voordat zijn oogjes dicht en zijn snaveltje toe gaat, werpt hij nog even een blik op deze zalige kolos….!
  Als je dán niet lekker inslaapt…?

  Welterusten, Mark!

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Je bedoeld voor de nieuwe Nederlanders?Dat klopt ze mogen voor al in Amsterdam mensen liquideren en worden meestalnooit gepakt, als dan krijgen, ze een werktaak of zo iets.

  Like

 6. toestroom zegt:

  Een jan lul met een lul.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Leuk Rutte met z’n evenbeeld op de foto.

  Like

 8. Ik ben die eeuwige grijns zo moe;zou hij dat van Zalm geleerd hebben?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s