Hoe Gouda bukt voor islamitische vrouwenhaters

Screenshot_34

(Door: Van Rossem)

Eigenlijk zou het feit dat een middeleeuwse moskeeclub een vrouwvrije shariazone wenst rond haar nog te bouwen Goudse haathut, genoeg reden moeten zijn om te zeggen: ‘Fuck jullie én je moskee, malle haatbaarden. Ga maar lekker achter je eigen voordeur met je bidbobbel op je eigen tapijtje liggen. Dit is Nederland, dit is 2015, en hier tolereren we dit soort bezopen barbarij al bijna een eeuw niet meer. Van ons krijg je geen politieke steun, laat staan belastinggeld. We gaan de Prins Willem-Alexander Kazerne eens fijn ombouwen tot een omgeving waar lichamelijk en verstandelijk gehandicapte kinderen van De Ark en Gemiva vrij en veilig naar school of opvang kunnen, en jullie zoeken het maar mooi uit met je middeleeuwse ideologie.’ Maar ja. De werkelijkheid is weerbarstiger. De lokale PvdA, samen met D66 en GroenLinks uiteraard groot voorstander van de megamoskee, zorgde dat De Buitenwereld niets te horen kreeg van de bezopen eis van de moslims voor een vrouwvrije zone op het complex waar kinderopvang & “islamitisch centrum” (lees: salafistische haathut) zij aan zij gebouwd moeten worden.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PvdA, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Hoe Gouda bukt voor islamitische vrouwenhaters

  • jjans zegt:

   In Gouda is al 30 jaar jihad. De islamitische marokkanen in Gouda beheersen de gehele stad en plegen terreur om angst te zaaien. Met criminaliteit beheerst de islam de gehele stad en omstreken. Gouda is een verschrikkelijke stad om in te wonen door de aanwezigheid van de tering islam. Slappe politiek in Gouda, net zoals in Den Haag. Politie mag niets, rechters te soft.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Was de burgemeester van Gouda niet met een moslima getrouwd…..?
    Corrigeer me als ik er naast zit, maar er staat me iets van bij.
    Trouwens, Hoe dan ook: Geen wonder dan, dat de intocht van Sinterklaas daar zo ’n mislukking werd!
    Niet helemaal dezelfde groep, maar kunnen natuurlijk wel op rugdekking rekenen, de klootzakken!
    Dít jaar moesten ze het maar bij ons in Alkmaar laten plaatsvinden -gebeurde al, maar officieel, voor t.v., bedoel ik. Laat hem maar door het Noord-Hollands Kanaal komen aanvaren; geen centje pijn!
    Of anders in Den Helder, de Marinestad!
    Wij in de Kop van Noord-Holland hebben dat tuig nog wel onder controle!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @ Theresa Geissler , … Voor zover ik d islam ken , en indien de burgemeester van Gouda met een Moslima is getrouwd , zal hij toch zelf ook Moslim moeten zijn geworden….is volgens de Islam verboden voor een moslima om met een NIET moslim te trouwen. Zij zal anders worden uitgestoten door haar familie en omgeving enz enz….MET de kans dat er door haar mannelijke familieleden “EERWRAAK” genomen zal worden en hij , of zij of beiden worden vermoord. Nou …lekker vooruitzicht dan daar voor Gouda…..

    Like

 1. delamontagne zegt:

  Ik neem aan dat bij al die eisen van de muslims er ook wel een bij zal zijn betreffende de aan-te-stellen “Mutaween”, d.w.z de religieuze politie.
  Die dan met die soort zweep(je) rondloopt en (vooral) vrouwen klappen uitdeelt als er teveel blote benen zijn te zien.( Members patrol the streets enforcing dress codes, strict separation of men and women, salat prayer by Muslims during prayer times, and other behavior it believes to be commanded by Islam. ))
  Al die genen die dit allemaal bedisselen in Gouda en andere steden in NL, nemen toch wel een HEEL grote verantwoording op zich.
  Als je zo die opeenstapeling en vermeerdering van al die grollen en andere absurditeiten van de nwe NL-ers, zijnde moslims ziet, moet dit toch eens ergens eindigen in een catastrophe.

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Hoog tijd om de grote voorjaarsschoonmaak te beginnen. Startdatum 18 maart aanstaande.
  En dan maar hopen dat de huisvrouwen (m/v) inmiddels wakker zijn.

  Like

  • Sjaak zegt:

   FAKT IS EN BLIJFT !
   De Islam gematigt of niet is een pot nat !
   De koran is en blijft hun wetboek !
   ERUIT MET ALLE TAPIJTVRETERS !

   Like

  • Driek zegt:

   Frans Brassens zegt:Hoog tijd om de grote voorjaarsschoonmaak te beginnen. Startdatum 18 maart aanstaande.

   Nu, beste meneer Frans Brassens, u blijft optimistisch. U geeft de moed niet op en u hoopt nog steeds op het grote moment dat die Nederlanders (m/v) hun verstand gaan gebruiken, doch er is niets wat daar op wijst. D66 staat nog altijd hoog in de peiling. Dus dat van die grote voorjaarsschoonmaak moet ik nog zien. De lezers van deze site weten wel op wie ze gaan stemmen, doch de rest van Nederland? Als ik onder mensen de PVV noem, als partij om op te gaan stemmen, krijg ik verontwaardigde gezichten, alsof ik een soort van NSB – er ben. Maar ik hoop dat u gelijk krijgt natuurlijk.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Hoop verloren al verloren Driek. Dat is de onderlegger. Niet mijn veronderstelde optimisme, want dat bezit ik net zo min als jij. Over mij is ooit geschreven dat ik iemand ben die gelooft in de mogelijkheid van het onmogelijke.
    Ik kon daar niet op reageren om die uitspraak te preciseren, want dat stond in een boekwerk. Maar hier kan het wel:
    Ik geloof in de mogelijkheid van het onmogelijke geáchte.
    Waarbij ‘onmogelijk’ dus voor míj niet een vaststaand gegeven is.

    Like

 3. danny zegt:

  Alle haatpaleizen per direct sluiten en geen nieuwe vergunningen meer verstrekken voor nieuwe haatpaleizen! Ook geen geld meer accepteren vanuit het MO voor deze haatpaleizen.
  Het is nu meer dan genoeg geweest!

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Op grond van bestaande wetten kan het bouwen van een moskee worden voorkomen. In een moskee roept men op tot het schenden van de wet, men discrimineert en men verkondigt haat. Er zijn werkelijk tientallen andere wetten die men schendt.

  Als men in de moskee bepaalde soera’s voorleest maakt men zich schuldig aan opruiïng.

  Men kan zich niet verstoppen achter Artikel 1, omdat artikel 1 van de grondwet alleen spreekt over de gelijke behandeling, Iedereen die oproept tot genocide is strafbaar, ook als een haatbaard in een jurk dit doet. Men vergist zich gewoon dat een religie dat recht verstrekt, een religie heeft zich ook aan de wetten te houden.

  Al eerder is in Nederland het fascisme bevochten en is het fascisme verslagen. Dat kan ook een tweede keer, dat er opnieuw mensen zijn die het niet zo nauw nemen met het recht opleven wil niet zeggen dat die mensen dit keer hun gang wel kunnen gaan. De islam diet net zo te worden behandeld als alle andere vormen van fascistoïde gedrag. De vorige keer zijn her-opvoedingskampen geweest waar deze misdadigers zijn opgesloten, net zolang als het nodig was. Dat kan met de bestaande wetten ook dit keer weer gedaan worden.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Exàct vanhetgoor!
   Hoe sla je jouw woorden op ‘in een plaatje/foto’ om het te kunnen tweeten nr Geert en die kalaudtzakken zoals @MinPres @APechtold @LodewijkA en hun dhimmies?

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   @vanhetgoor;
   ik heb je tekst al gemailed aan Geert en iedereen vd PVV waar ik het email adres maar van heb, hopelijk gebeurt er iets mee, want in weinig woorden geef jij exact weer hoe het al aangepakt NU per dirèct kan worden!

   dank je wel!
   Scarlatti

   Like

  • Sjaak zegt:

   vanhetgoor !
   Het eigenlijke probleem zijn de steekpenningen die door dubiöse verdrags-ondertekeningen dank de EU ongebrieft ondertekent zijn en nu wie een
   tijdbom er op wachten om tot explosie te komen !

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Waar zijn de voorgedrukte aangifteformulieren, wegens VROUWENDISCRIMINATIE bij deze HAATHUT? O wacht…..van de RODE en LINKSE KERK mag dat alleen bij Geert Wilders! Uiteraard de oplossing noemde Wilders al, bouw die “haathut”, maar in SA!

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Miezerig klein godje…

  ja, dat klinkt best knap veelzeggend
  in deze Moslim-leugenwereld grensverleggend
  àl dat geslacht en broedermoord niet waard
  daarvoor zijn wij nu te ontwikkeld en te fijnbesnaard,
  die Middeleeuwse gruwelen al lang ontgroeid !
  WIJ werken aan een toekomst waar de Liefde bloeit,
  waar straks ons Nageslacht ons dus vol trots zal eren
  omdat wij die Islam zo eensgezind wisten te keren…
  .
  Toch ?
  .
  http://www.telegraaf.nl/vrouw/vrouwblog/watzijvindt_audrey/23532439/__Miezerig_klein_godje__.html
  .

  Like

 7. Giny zegt:

  PVDA, D66 en Groen LInks zijn net zo barbaars al de IS aanhangers!

  Pechtold zat van de week bij Jinek nog te verkondigen dat we aan de toekomst van ons
  nageslacht moesten denken!

  Dus deze vrouwen hatende Moskee, is het toekomst beeld voor onze kinderen en kleinkinderen!

  Alexander wil o zo graag MP van Nederland worden?????

  Dag Kerken, dag Molens, bereidt het schavot maar vast voor!

  Mensen die op deze partijen stemmen verdienen het ook barbaars behandeld te worden!

  Like

  • Jean zegt:

   Giny, dat zal ook automatisch volgen en hopelijk kunnen we naar pechdroll gaan kijken als
   hij opgeknoopt in den haag hangt. Die huichelaar is levensgevaarlijk voor de westerse samenleving.

   Like

 8. lucky bee zegt:

  Is dit het resultaat dat Gouda reclame voor zich maakt door de vele Zangers en zangeressen te creeren nu zijn vruchten af werft?De Vruchten van Prins Carnaval?is dus een mega moskee?

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  Doe er wat tegen @geertwilderspvv ‘Om de moslimgemeenschap beter aan de rest van de samenleving te kunnen onttrekken’ http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/minder_minder_minder_moskeeverenigingen.html

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en dan nog afgezien van het achterlijke, ziekelijke vrouwenstandpunt van die baard- rif- en zandbak-apen nog even dit:
  Stel nou eens, dat het , in plaats van een MOSKEE om een KERK was gegaan:
  Dan hadden juist de PvdA, D ’66 èn GroenLinks op hun achterste benen gestaan als een kèrkbestuur ook maar een zwéém van dergelijke eisen had vertoond, sterker, ze waren unaniem van mening geweest, dat die kerk er helemaal niet zou mogen komen! Het belang van de gehandicapten had van hen voorrang gekregen, out of the question en feitelijk nog terecht óók,
  maar nu het om een moskee gaat blijken precies diezelfde partijen de gotspe te begaan, die gehandicapte kinderen en hun begeleiders opzij te schuiven ten gunste van de islam!
  Definitief door de mand gevallen, die gore huichelaars: Hun sociale bewogenheid houdt op, waar de multikul begint! We wisten het al lang, maar dit is het overtuigende bewijs!

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Even deels off-topic : Als er in NLse steden , dus een “sharia-politie” gevormd mag worden (in stadsdelen waar veel moslims wonen , dus MET goedkeuring van blijkbaar B&W , politie en mensen die ZELFBENOEMD zijn zonder gequalificeerde opleiding, enz enz….) ….Lijkt het me toch verstandig om in andere stadsdelen OOK een soort van “milities” en/of “burgerwachten” te organiseren , en zodoende de mossels in hun vrijheid te beperken . Als ZIJ nl. “sharia-zones” willen , moet het toch ook mogelijk zijn om deze IN TE DAMMEN en te beperken tot bepaalde grenzen. Dit zou inhouden dat ZIJ er niet UIT of IN kunnen. Daar de rest van NL nl. NIET zit te wachten op die randdebielen met hun idiote geloof en sharia. Ik wil hiermee zeggen , dat waneer het “wettelijk” wordt toegestaan om dit soort “politie” te vormen , andere BURGERS exact hetzelfde RECHT hebben. ( Desnoods doorgaan en afdwingen t/m Europese Hoog Gerechtshof ) , daar het nl. verboden is om te discrimineren , geldt dus ook voor de EIGEN , autochtone bevolking en/of andere non-moslims ongeacht van Europese of non-Europese origine. Of zie ik dit verkeerd ? Is maar een idee !!

  Like

 12. Jean zegt:

  Waarom niet massaal naar Gouda en die rotzooi gelijk met de grond maken?
  Die smeerlapperij hoort niet thuis in Nederland, Vlaanderen zelfs niet in heel Europa.
  Nu starten met het uitdrijven van ALLE moslims voor de ellende kan toeslaan want het is reeds 1 min over 12 met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij op ONS grondgebied.

  Like

 13. delamontagne zegt:

  En dan te bedenken dat ze 5 maal daags het mooiste gezang (volgens Obama ) gaan horen:
  Obama 2007: Muslim Call to Prayer is One of “Prettiest Sounds on Earth”
  On Friday, the the Washington National Cathedral was filled with the sounds of Muslim prayers.

  Allahu Akbar
  Ashadu anna la ilaha illa Allah
  Ashadu anna Muhammadan rasul Allah
  Haiya ‘ala al-salat
  Haiya ‘ala al-falah
  Al-salat khayrun min al-nawm
  Allahu Akbar
  La ilaha illa Allah –

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Er rest de Nederlandse inwoners van Gouda dus klaarblijkelijk niets anders dan de bouw van deze nieuwe satanische Baalstempel te saboteren en te belemmeren middels het voeren van actie en burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Toegangswegen geregeld blokkeren.
  Meerdere malen sloopwerkzaamheden verrichten, die het uitgevoerde werk teniet doen.
  En er intussen bij het gemeentebestuur op blijven hameren dat men deze moskee gewoon NIET wil hebben.

  Like

  • Jean zegt:

   Voor 100% deel ik deze mening, afbreken tot op de grond want die rotzooi hoortbhier niet thuis, punt. Wie een grote moslimbek opzet gewoon met zijn pietje nemen en afvoeren richting grote zandbak in noord Afrika incl. zijn hele familie zodat terug ONZE NORMEN % WAARDEN aan de orde komen, wij walgen van die perverse barbaarse smeerlapperij en wij zullen er alles aan doen om die rotzooi uit heel Europa te verdrijven incl. hun beschermclubjes.

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Gouda bukt ?????? Ze kruipen voor de mossels, deze achterbakse landverraders !!
  De grootste verraders zitten bij de linkse en gutmensen

  Like

 16. joopmulder56 zegt:

  handgranaten en molotovcoktails zouden heel handig zijn om moskee,s en asielcentra,s te vernietigen lijk mij

  Like

 17. Maak je toch niet druk mensen over deze megamoskee.
  Als deze straks gereed is kom ik langs. Het is binnen een uur “voor elkaar.”

  Dhr. M Olotov C

  P.S Ik ben nog zeer dringend op zoek naar een grote partij glazen flessen. Het lint heb ik al…

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  “Stel je voor dat je als bebaarde bidmans een keiharde tent in je djelabba krijgt als je tijdens het voetenwassen plots omhoog kijkt langs een paar bloedgeyle damesbene”

  ” En dat je dan als vrome moslim zijnde met een knoeperd van een kloppende knots je soera’s moet prevelen.”

  Nee, dat is natuurlijk geen doen voor de vrome moslim.
  Is het geen goed idee om al die hitsige tapijtkevers gewoon zonder verdoving te castreren?
  Is een stuk goedkoper en eenvoudiger dan het inwilligen van al die dwaze eisen.
  Een beetje pijn kan de moslim toch wel verdragen? Ik bedoel maar: als je wordt onthoofd of in brand wordt gestoken, heb je meer redenen tot klagen.

  MAAR ALLEMACHTIG, VOOR HOEVEEL MOSLIM-EISEN MOETEN WIJ NOG BUIGEN?
  IK BEN HET HELE OMSLACHTIGE ACHTERLIJKE BARBAARSE PRIMITIEVE ISLAM-GEDONDER ZO ONTZETTEND BEU!

  Like

 19. Geronimo zegt:

  Een impressie van de enorme El Wahda moskee die in Gouda gebouwd wordt.

  Mooi landelijk optrekje, vindt u niet? In hoofdzaak door de NL-Staat betaald. Die is al wel 10 keer virtueel failliet, maar dit akkefietje kon er toch nog van af. De ‘vriendjes’ kunnen toch niet bidden in open lucht, in weer en in wind, waar eenieder hen kan zien en horen?!

  Islam is iets voor IS-lammelingen onder elkaar. En daar passen geen pottenkijkers bij. En al zeker geen ‘trut-wijven’. En vooral geen huilende kindjes. Daar gaat het hard tegen hard, zij het voorlopig nog meest met woorden. Daar wordt pas tot daden overgegaan, als de overmacht nog wat duidelijker wordt. Nog een jaar of vijf Schengen, en Kees zal klaar zijn en voldoende vetgemest om te worden afgeslacht; Allah hu Akbar!

  Like

 20. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik wou dat wij moslims net zo mochten behandelen als niet-moslims in moslimlanden. Extra belastingen, GEEN privileges, zeker geen moskeeën of wat dan ook maar, en d’r onmiddellijk uit als je een piep geeft, en dan zijn we nog humaan want in Moslimlanden word je gewoon gevangen gezet, gemarteld, en/of wreed gedood.

  Like

 21. danny zegt:

  Doch blijft beste oplossing mijn inziens: moslims allemaal terug naar de zandbak en een grote muur om de Middellandse zee, zodat ze Europa uiteraard niet in kunnen en natuurlijk de oude grenzen weer in eren herstellen. Dringen er dan nog ongenodigde gasten binnen met gekke plannen dan geen genade voor hen.

  Like

 22. Aegolius cs zegt:

  Grote moskee in Gouda mag er van het college komen

  Een grote moskee in Gouda-Noord mag er van het Goudse college van burgemeester en wethouders komen. Dat is donderdag bekendgemaakt.
  Om de bouw van het gebedshuis, waarin drie bestaande moskeeën worden samengebracht, is al lange tijd veel te doen.
  Buurtbewoners keren zich fel tegen de plannen, omdat de moskee onder meer voor te veel overlast zou zorgen. Bovendien waren er twijfels over de herkomst van het geld voor financiering van het gebedshuis.
  Kort geleden riep het CDA in de Tweede Kamer minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie nog op om daar onderzoek naar te doen.

  Investering
  Er zou een forse investering uit het buitenland worden gedaan, maar……….

  http://www.nu.nl/algemeen/3986861/grote-moskee-in-gouda-mag-er-van-college-komen.html

  Like

 23. Leo Keeris zegt:

  Alle moslims uit Nederland. Het is het tuig van de wereld. De haat jegens vrouwen is on acceptabel.
  Een grote bom op alles wat met de moslim te maken heeft is het beste wat de wereld kan overkomen.
  Nostradamus heeft de voorspelling gedaan.
  Het binnenhalen van al die vluchtelingen is een historische fout. Weg met die mensen,. Laat ze het probleem zelf eens oplossen. Weg met die moslims!
  Leo Keeris

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s