´Nederlandse Jihadist pleegt zelfmoordaanslag in Irak´

Screenshot_39

Een Nederlandse zelfmoordterrorist zou een aanslag hebben gepleegd in de Irakese stad Fallujah. Dat meldt SITE Intel Group.

De SITE Intelligence Group is een instelling die terroristische groeperingen monitort. SITE baseert zich op een radiobericht van Islamistische Staat, op radiostation al-Bayan Radio.

Deze zender wordt door IS vaker gebruikt om aanslagen te melden. Ook de onthoofding van de twee gegijzelde Japanners werd wereldkundig gemaakt via het radiostation.

De naam van de terrorist is Abu Abdul Rahman al-Hollandi, meldt de zender.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, Islam, islamofascisme, Jihad, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op ´Nederlandse Jihadist pleegt zelfmoordaanslag in Irak´

 1. oud-marinier zegt:

  Allahu Akbar …!!!! Allahu Akbar …!!! Mooi zo , ga door , ga door , ga door….Weer een NLse jihadi minder…..Vooral niet stoppen jongens……dan komen jullie vanzelf niet meer terug. Snap niet dat die lui zich niet massaal vrijwillig aanmelden voor ZELFMOORD aanslagen ….!!!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, “Al-Hollandi” worden ze dan óók nog eens genoemd, vanwege het lullige feit, dat ze vanuit Holland naar Irak vertrokken zijn! Laat het vooral loud and clear doordringen, dat ons land, niets, maar dan ook niets met dergelijke klootzakken en hun wandaden uit te staan heeft!
  Enfin, bij deze weer één minder, dus.

  Like

  • Harry zegt:

   Tot voor kort was het grootste tuig ongeveer wat we ZELF voortgebracht hebben , die gekke schreeuwlelijk die een waxinelichtje tegen de gouden strontkar gooide .

   Ik wou dat ze eens stopten om die gekke moslims als Nederlander te benoemen , het zijn geen Nederlanders en het worden nooit Nederlanders .

   Zelfs als ze zich zouden verdunnen door met echte Nederlanders te trouwen , dan nog blijven het nog vele generaties lang geitenlikkers .
   Eigenlijk komt het nooit goed met die lui

   Ik ben voor een intensieve export !
   En ik vind het niet eens erg om het in dit verband deportatie te noemen .

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En hiermee is het gelijk van Geert Wilders aangetoond! Laat ze gaan, wij hoeven deze moordenaars niet in Nederland te houden. Enkele reis richting Syrië of Irak, na INLEVERING NEDERLANDS PASPOORT. En NOOIT MEER TERUG LATEN KOMEN!

  Like

 4. Sjaak zegt:

  GLOEIENDE GLOEIENDE ! DIT WAS GEEN HOLLANDER !
  HOLLANDERS BLAZEN ZICH NIET IN DE LUCHT EN BRENGEN
  ONSCHULDIGE MENSEN OM !
  DIT ZIJN MOSLIMRATTEN EN DE AFSCHUIM VAN DE MENSHEID !

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 26 sec. 26 seconden geleden
  @siteintelgroup ah a ‘DUTCHman’ as well as a ‘fighter’ ABU etc?in ‘that’ case I wish many ‘DUTCHmen’ will follow his ‘path’ 2 HELL!

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  CARE 2 JOIN them? @MinPres @APechtold ´Nederlandse Jihadist pleegt zelfmoordaanslag in Irak´ http://wp.me/p1O7aM-ljf via @wordpressdotcom

  Like

 7. lucky bee zegt:

  En hun slachtoffers? meestal ook moslims van een andere stroming; mag je dat zo zeggen? Shiiten en Sunieten worden ook mainstream islamisten genoemd.

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Zo weer een bloemkooljihadi minder, vooruit voor deze keer, meer , meer en nog veel meer !!

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Bij deze “Nederlander” was opvallend duidelijk sprake van dubbele loyaliteit. In elk geval overvraagt hij nu de bestaande solidariteit niet langer en zijn cumulerende maatschappelijke kosten doorgeschoven naar Nederlandse belastingbetalers, ten aanzien van deze vrucht van islam uitgesloten.
  .
  Zijn tijdelijke aanwezigheid in Nederland geeft degenen zonder bord voor de kop in elk geval zicht op de Januskop van islam. Een soldatendoctrine en doodscultus rondom de onaanraakbaar verklaarde voorman Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji. Het presenteert zich als dat zo uitkomt als religie maar veel contemplatieve momenten kent het niet. Haar doel is verovering van de wereld en haar gereedschap is angst, intimidatie, geweld en moord met behulp van niet of nauwelijks aanspreekbare nuttige idioten die hun gewetensfunctie (zo die aanwezig is) onderdrukken, gezond verstand proberen te overschreeuwen met barbaars gedrag en die zich als kanonnenvoer laten inzetten ter meerdere eer en glorie van Mohammed wiens aorta werd toegeknepen.

  Like

 10. pieter zegt:

  kan die gozert posthuum niet n lintje krijgen? wegens geldbesparing voor de staat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s