Noorwegen ruimt op

Screenshot_31

(Door: rommel)

Nog nooit eerder dan in 2014 heeft de Noorse politie zoveel buitenlanders uitgewezen. Een belangrijke misdaadpreventie volgens de politie.

2014 was een recordjaar betreffende het aantal deportaties door de politie in Noorwegen. Bijna 3700 personen zijn het land uitgewezen. De cijfers maken niet duidelijk hoeveel van deze mensen echte misdadigers zijn, maar de politie stelt vol trots vast dat het hoge aantal uitwijzingen zich evenredig afspiegelt in de misdaadstatistieken, en prijst zichzelf met zijn goede inzet.

In sommige politiedistricten is de criminaliteit in de vorm van o.a. diefstal, overval, en inbraak met meer dan de helft gedaald. Als gevolg van de ruime bevoegdheid en effectiviteit van de politie om buitenlanders die niets aan Noorwegen bijdragen het land uit te schoppen. Als voorbeeld is het aantal misdaden in Søndre Buskerud direct omgekeerd gelijkelijk gedaald aan de toename van de hoeveelheid deportaties –  verleden jaar verdubbelde het aantal uitbanningen ten opzichte van het voorgaande jaar, de criminaliteit daalde ook met de helft. Karin Næss, de lokale verantwoordelijke voor het immigratie-politiebeleid, windt er geen doekjes om:

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Criminaliteit, Immigratie, Noorwegen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Noorwegen ruimt op

 1. Frans Brassens zegt:

  Zoals al in de reacties op dit artikel bij De Vrije Chroniqueurs staat: Betreft dit álle criminelen (ook de islamieten daaronder?) en de hamvraag: Waar gaan ze dan heen?

  Like

  • EdBos zegt:

   Naar Nederland? Hier zijn ze welkom!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Frans Brassens : Naar hun eigen land of naar de hel …Waarom is dat zo belangrijk? Als ze maar niet hierheen komen. Noorwegen en andere Europese landen kunnen een contract tekenen met een van de corrupte Afrikaanse landen en deze gasten per Con-Air (vliegtuigen in de VS die gevangenen naar de gevangenis vliegen) ergens in Afrika dumpen. Hadden wij betere contacten met Poetin, dan konden ze ook een lange vakantie in een van de Goelag’s vieren of met een gehuurde Antonov’s vervoerd worden naar een van de islamitissche Aziatische ex Sovjet republieken. Ze zijn zonnig en Allah zit daar dichtbij.

   Like

 2. danny zegt:

  Als dit waar is, kan Nederland een voorbeeld nemen aan dit Noorse beleid.

  Like

 3. hans zegt:

  Het gaat voornamelijk om criminele EU-burgers????? NOU ECHT NIET, GEWOON DERDE WERELDTUIG!!! Genoeg met dat leugenachtige eufemisme.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Er wordt gezegd dat het om criminele EU-burgers gaat. Dan denk ik o.a. aan Oost-Europeanen.
  Maar hoe zit het eigenlijk met de cultuurverrijkers? Die worden hier dan niet mee bedoeld. De misdaadcijfers zouden dus nog véél lager kunnen uitpakken als ook díe criminelen het land worden uitgeschopt. Maar daarover gaat het niet.

  Of heb ik het artikel niet goed begrepen?

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Hoop dat hier het spreekwoord opgaat, al er 1 schaap over de dam is volgen er meer…

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik wouw dat het ook dit bij ons opgenomen wordt, en alle criminele moslims het land wordt uitgezet of is dat te veel gevraagd?Of hebben wij te weinig agenten om dat te kunnen doen?

  Like

 7. nelly zegt:

  Het wordt tijd, dat in Nederland dezelfde stappen worden ondernomen, maar dat zooitje in Den Haag is alleen maar bezig met hoe ze de Nederlanders kunnen uitknijpen.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  De rood-groene Quisling-regering van Jens Stoltenberg is eruit geschopt. Twee ferme dames Siv Jensen (de Progress Partij) en Erna Solberg (Liberalen) nemen het roer over …en ..Kijk eens aan! …De grote schoonmaak in het land, brengt al heel snel geweldige resultaten. Is dat niet een goed lesje ook voor ons? Voordat het te laat is? Zo wie zo een totale stop van (nep)vluchtelingen uit Islamitische landen en eruit smijten van criminelen en terroristen met dubbele paspoort (samen met de hele nest) het land uit. In hoeveel percentage zal de criminaliteit dalen? In hoeverre zal de terreurdreiging dalen? Een actie die zal veel mensenleven sparen.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Noorwegen is het rijkste land van Europa en heeft niets met Brussel te maken!
  Baas in eigen huis,dus kromme vergelijking.
  Maar wel leuk!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s