Recordaantal immigranten naar Nederland, dankzij VVD en PvdA

Screenshot_44

(Door: Frank Verhoef)

In 2014 kwam een recordaantal van 181.000 migranten naar ons land.

Het mag geen verrassing zijn: de poorten van Nederland staan nog altijd wagenwijd open voor nieuwe immigranten. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn er in 2014 maar liefst 181.000 immigranten naar Nederland gekomen. Dat is een record, en dat record hebben we te danken aan dit kabinet.

Mede door de immigratie groeide de Nederland vorig jaar met bijna 73.000 mensen. Drie keer raden waar de meeste immigranten vandaan komen. De lezers in de Randstad weten het ongetwijfeld al zonder de cijfers te kennen. Dit is de top-5 van landen waar de meeste immigranten vorig jaar vandaan kwamen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, political correctness, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

27 reacties op Recordaantal immigranten naar Nederland, dankzij VVD en PvdA

 1. Cathja zegt:

  Maar nu hebben we wel voldaan aan de eisen van Brussel. De poorten van ons land moesten wagenwijd open staan voor de vele, vele vluchtelingen, en zie hier, het is gelukt! We kregen een record-aantal ‘nieuwe Nederlanders’, die ook alweer op uitgebreide schaal voor nakomelingen hebben gezorgd! Wat zullen ze in Brussel blij met Nederland zijn!! Mark Rutte z’n kostje is wel gekocht hoor, als hij straks uitgeregeerd is als MP.

  Wat wij, die voor al die vluchtelingen de kost moeten verdienen, er van vinden doet er niet toe.
  We hebben aan onze ‘verplichtingen’ voldaan, en daar gaat het om.

  Like

  • EdBos zegt:

   En dan te weten dat ze nu al over gezinshereniging aan het denken zijn. Dus vermenigvuldig die getallen maar met minimaal 3.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ EdBos 4 febr. 22:09

    Hier wil ik liever maar niet aan denken! Meer dan een HALF MILJOEN (!!!) vreemdelingen erbij? Dit moet echt stoppen, voordat hier de pleuris uitbreekt! We zitten tot over onze oren in de vreemdelingen, die hier de hele dag rondhangen, ons lastigvallen, in onze winkels hun niet verdiende geld uitgeven, etc.
    Als ik graag misselijk wil worden, moet ik aan bovenstaand scenario denken!

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Volgens VVD en PvdA hebben wij nog niet genoeg moslims in Nederland nog te wijnig om jihad te voeren? 10 % van de 1,5 millioenen moslims mogen in Nederland Jihad voeren volgens de Koraan
  8. De Oorlogsbuit (Al-An’faal)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 75 strofen.
  65. O profeet, spoor de gelovigen aan om te vechten. Als er twintig onder u zijn die stand houden, zullen zij tweehonderd overwinnen en als er honderd uwer zijn zullen zij duizend der ongelovigen verslaan, omdat zij een volk zijn dat niet wil begrijpen.
  Dat is 10 procent.

  Like

 3. toestroom zegt:

  Dat is 181,000 te veel,Nederland is berekend op 13,5 miljoen mensen en meer niet.
  Het land is VOL.

  Like

  • Jeroentje van de Coop zegt:

   Gelukkig zijn er Nederlanders die uit eigen verkiezing net over de grens zijn gaan wonen !

   Like

   • EdBos zegt:

    In Duitsland slapen ze toch net zo hard als in Nederland? Hoewel daar het volk tenminste de straat begint op te gaan. In België zijn ze net een beetje aan het wakker worden uit die multi-culti-droom.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @toestroom17.20. uur, op 04/02. Deze wetenschap moest de vorige koningin zowel in de jaren ’50 van de vorige eeuw, alsook in 1979 debiteren. En wat hebben VVD,CDA,PvdA en D66 vervolgens gedaan, HELEMAAL NIETS! Jawel, de deur van NEDERLAND nog meer open zetten! HUICHELAARS!

   Like

   • toestroom zegt:

    klopt Tom daarom woon ik ook net niet, over de grens zoals mijn stalker Jeroentje van de Coop beweerd, de man is een vreemde.Een mislukkeling van de maatschappij.

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Volgens mijn krant zouden in Nederland in 2014 20.000 – vluchtelingen – erbij gekomen zijn, wat nu 181000 blijkt te zijn. Telt men daarbij de familieleden bij op die ook nog moeten komen, en houdt men rekening met het gaat en vermenigvuldigt u principe, dan zijn het er over 25 jaar ettelijke miljoenen. En in al die tijd herhaalt de vorige cyclus zich progressief, zodat we over 25 jaar misschien wel met 12 miljoen moslims opgescheept zitten die hier de dienst zullen gaan uitmaken !

  Like

 5. Martha N zegt:

  Ja, ons land was enkele jaren na de oorlog al meer dan vol, maar dan hebben we het nog over autochtonen.
  Op 1 Januari 1949, waren er tot 9 884 415 miljoen inwoners, en dat waren er meer dan genoeg mensen op dit kleine grondoppervlak, dat Nederland heet. Willen we onze kinderen nog wat groen laten zien, dan moet er niet nog meer bij. Het zijn er nu dacht ik, ongeveer bijna 17 miljoen… maar wel op slechts 33.883 vierkante kilometer….

  Like

 6. Thomasson zegt:

  CBS geeft ons het antwoord waarom moeten wij deze regering zo snel mogelijk naar huis sturen. Niet enkel deze regering, maar alle partijen en hooggeplaatste personen die in hun agenda een plan hebben om Nederland om zeep te helpen. Dat zijn helaas, behalve de PVV en SGP, ALLE PARTIJEN IN DE TWEEDE-KAMER en bijna de hele Media. Onze hoge politieke en media echelon wordt bevolkt door abjecte en pathologisch zieke mensen die het woord VERANTWOORDELIJKHEID niet kennen. Het interesseert hen geen zier dat het land die door zo veel generaties is opgebouwd, ter onder gaat. Het laat deze grand signors en domme madammekes koud, hoe zou de dag uitzien wanneer de ongedierte, die ze zo gretig welkom heten, de autochtone Nederlanders en niet moslims met machetes, AK47 en andere wapentuig zouden aanvallen. Ze laten ze met tsunamigolven naar binnen stromen; wetend hoe gevaarlijk deze species uit het Midden Oosten en Afrika zijn. Monsters met ISIS mentaliteit die zelfs geen kannibalisme schuwen. Het is niet hun pakkie aan. Ze zouden voortijdig al onderweg zijn naar UBS, “Gemeinschaftsbank” of “Credit Suise” zijn: hun “Adelaarsnest” in Zwitserland. Na het checken van hun geheime bankrekeningen, gaan ze verder naar zonnige eilanden zoals de Bahama’s. Deze mensen hebben al veel te lang “het Quisling spel gespeeld”. Het is tijd om al deze moderne Anton Musserts, Rost van Toningens en Cees van Geelkerken naar huis te sturen. ZE WORDEN VOOR ONS TE GEVAARLIJK ….HET IS MENENS!!!!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Wat nou zo gek is; wanneer je in de spits met de metro door Rotterdam rijdt, dan zie je geen moslims. Een enkel hoofddoekje. Vreemd toch dat in een stad die voor de helft uit moslims bestaat, je ze niet aantreft in het openbaar vervoer.

  Like

  • harry zegt:

   Gewoon omdat ze niet werken !
   Moest ’s avonds eens met een Indonesische vriendin mee Rotterdam in met de metro , (vanwege de parkeerproblemen) .

   Verdomd , de tram zat vol en ik was de ENIGE BLANKE in de hele tram !

   Like

   • delamontagne zegt:

    Een (ditmaal) dankbare Somalische “vluchteling”, komt na zijn vakantie-vlucht NAAR HET THUISLAND, weer aan op Schiphol.
    Als hij in Amsterdam rondwandelt, is hij zo blij weer terug-te-zijn, dat hij de eerste-de-beste in de straat aanklampt en zegt: “Dankuwel, meneer NL-er, dat ik weer in Uw land mag”. “je vergist je” zegt de man, “ik ben Engelsman “.! De Somalier loopt door en herhaalt zijn dankbaarheid bij de volgende. “Nee hoor” “zegt deze,”Ik kom uit Iran. Dit herhaalt zich nog enige keren.
    “Dan ziet hij een aardige mevrouw en vraagt een beetje wantrouwend: “Bent U NL-se ? ” Nee, ik kom uit Roemenie.! Hij is zo verbijsterd en vraagt haar: “waar zijn al die NL-ers DAN ?”.
    Ze kijkt op haar horloge en zegt:” ,t is nog geen 5 uur, ZE ZIJN ALLEMAAL NOG OP HUN WERK.”!!!!!!

    Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Die PVDA Partij van de allochtonen hoop op niet manier latere op hun stemmers te vinden. Die hele partij van top tot teen is vergeven van origine andere landen afkomende partije genoten.
  Ik hoop zo dat iedereen op de PVV gaan stemmen maar de dombo’s zullen wel weer niet gaan stemmen of op een andere partij. Ik had een hoop dat die demonstratie ook overweldigend zal zijn geweest dan Nederland op zijn grondvesten zou trillen, niet dus. We zijn nu eenmaal een volk van alles gelaten over ons heen laten komen, wel klagen maar de overgrote meerderheid doen er niets aan. Anders kunnen ze niet meer klagen.

  Like

  • Driek zegt:

   Frans de Wit zegt:Ik hoop zo dat iedereen op de PVV gaan stemmen maar de dombo’s zullen wel weer niet gaan stemmen of op een andere partij.

   Ja, beste Frans de Wit, daar ben ik ook bang voor, die domoren gaan of – niet stemmen – of ze gaan stemmen op Alexander Pechtold. Met de laatste verkiezingen verkeerde ik in knagende spanning, en toen kwamen PVDA en VVD uit de bus, omdat iedereen zich weer had laten ophitsen.
   Als straks nu weer dat gesodemieter begint, door de mensen op te hitsen, om op D66 te gaan stemmen, of een andere kut partij, en we zitten dan weer met een miserabele uitslag, dus dat de PVV weer geen kans maakt, dan haak ik voorgoed af. Dan geef ik het voorgoed op.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 23.40. uur, op 04/02. Meneer Driek, ze zullen zelfs frauderen met ONZE STEMMEN, daar ben ik vrijwel zeker van! Want welke figuren zitten in het stemlokaal? Ik vreet een bezem als ze ook maar één PVV zullen toelaten als bemanning van het stemlokaal!

    Like

   • Frans de Wit zegt:

    Dat is ook inderdaad zo zelfs in de stemlokalen zitten geen neutrale mensen. Het viel me b.v. hier in Zwijndrect in nl op dat een hop mensen de laatse keer, geen kiespas hadden opgestuurd gekregen. Toen ze kwamen klagen werd er gezegd dat ze te laat waren. En mochten alsnog niet stemmen

    Like

   • toestroom zegt:

    Driek kijk maar aan de reacties van de mens op het vraagstuk wat de PVV wil aan roeren over zorg fraude.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/23643686/__PVV_wil_meldplicht_bij_zorgfraude__.html

    Like

   • Anneke zegt:

    Driek, dan ben je niet de enige, als inderdaad D66 gaat winnen dan ga ik het ook voorgoed opgeven. Dan willen de mensen waarschijnlijk niets anders……

    Like

 9. hans zegt:

  mensen,” elke discussie of debat is over dit onderwerp overbodig en waarom?
  Heel simpel, want dit is een volksvijandig hoogverraad die z`n weerga niet kent.
  Het is geplant!!
  Vanaf nu is het OORLOG. KRIEG. WAR!! En we zouden iedere persoon die dit voorstaat moeten behandelen als zodanig, verdere discussie overbodig!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Het schijnt over de hele wereld bekend te zijn dat NL een klein land is in oppervlakte, maar dat er heel veel mensen wonen.
  Ik heb weleens het idee dat de meeste NL-ers zelf niet beseffen HOE VOL het overal in NL is.
  Dat van de “op-rot-premie” ( het geld dat allochtonen vanaf hun 55e mee naar land van oorsprong kunnen nemen en zij tot aan hun dood ontvangen als zij werkeloos zijn geworden ) is ZELFS hier bekend.
  Toen wij hier in Fr in 2002 kwamen wonen, vroeg de apotheker hoe dat zat met die “OP-ROT-PREMIE” die wij als autochtone NL-ers mee-gehad-zouden hebben gekregen.
  Met moeite hem duidelijk kunnen maken dat dat niet voor ons geldt.
  Mochten wij ooit naar NL terugkeren ( als we oud zijn ) [zijn nu 70 resp. 76 ],; dit omdat we van vakantie-gangers , die we zo nu en dan zomers hier ontmoeten, te horen krijgen dat de zorg in NL zo heel veel geweldig is , dan moet ik waarschijnlijk een inburgerings-cursus op mijn 8. ste jaar gaan volgen. Dit geldt dan niet voor mijn vrouw: REGEL = REGEL-land………………

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Het aantal is dus inderdaad een stuk hoger als men beweerde.
  Waarom zetten we het zooitje niet gewoon af.
  Hoogste tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s