De wereld is weer eens “geschokt”!

Screenshot_64

(Door: Peter Selie)

De wereld was weer eens geschokt over de toestand die al meer dan twee jaar aan de gang is. En nu? Over de gruwelijke manier waarop deze gevangene om het leven werd gebracht. Onthoofden lijkt mij ook niet zo’n pretje, want eveneens gruwelijk. De daders zijn geen mensen, ook geen beesten, want dat is een belediging van de beesten.

Jordanië weet nu in elk geval wat je kunt verwachten als je Obama met zijn leger en de CIA, geholpen door de NAVO en gesteund door de EU, op je grondgebied duldt.  Amerikaanse trainingskampen zgn. om soldaten op te leiden tegen Assad. We zagen het al eerder in voormalig Joegoslavië. Daar wappert nu op Europese grondgebied in sommige delen de ISIS-vlag zoals we gisteren konden lezen. Trouwens, daar lopen ze ook hier in ons eigen land regelmatig mee rond. Bovendien steken ze niet onder stoelen of banken dat, als ze de baas zijn, en daar hoeven we waarschijnlijk niet eens zo lang op te wachten, maar ook eerder,  ze met veel geweld en gedreig hun zin krijgen in onze westerse wereld.

Op dat omschreven islamitisch sadisme mogen wij financiers van de vijfde colonne geen kritiek hebben op straffe van gerechtelijke vervolging, want dat hebben ze voor het gemak bij de rechtbank maar racisme genoemd. Dat veroordeelt wat sneller blijkbaar.

En politici? Die lafaards doen uiteraard niks, want het is immers de bedoeling van Brussel om een ander ras te ontwikkelen waar voor de blanken geen plaats is. De schepping heeft het weer niet goed gedaan, dat doet Brussel (Bilderberg) veel beter. Dat staat ons te wachten, tenzij het volk in beweging komt, maar daar ziet het niet naar uit, zeker niet in Nederland. Hopelijk slaagt de Duitse Pegida daarin, maar daar heeft de politiek haar eigen stoottroepen al ingeschakeld om de opstandelingen een kopje kleiner te maken: De Antifa’s!

SHAKESPEARE: “De hel is leeg, alle duivels zijn hier”

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Bilderberg, Brussel, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De wereld is weer eens “geschokt”!

 1. Jaantje zegt:

  3 jaar duurt die oorlog nu begonnen in (begin) 2012.
  En ja net als Joegoslavië word Syrië gebombardeerd.
  Er gebeurd iets met me dat ik nooit achter mezelf gezocht had en dat is de neiging om de Amerikanen te bombarderen en het liefst als onze EU leiders daar op conferentie of zo zijn.

  Like

 2. Luchtpint zegt:

  “Op dat omschreven islamitisch sadisme mogen wij financiers van de vijfde colonne geen kritiek hebben op straffe van gerechtelijke vervolging, want dat hebben ze voor het gemak bij de rechtbank maar racisme genoemd. Dat veroordeelt wat sneller blijkbaar.”

  En daarmee doet men effectief wat de Islam wil !

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Peter Selie, ik ben het geheel met je eens!

  Like

 4. Maria zegt:

  Als de mensheid hier in het Westen niet op tijd opstaat dan is alles te laat 😦
  Blijf ergens hopen dat de mens hier in het Westen zal opstaan alleen vrees ik ervoor dat er eerst een catastrofe moet gebeuren voordat ze hier in het Westen massaal gaan keren tegen die verradende politiek hier die verantwoordelijk is dat die 5é colonne hier zich heeft kunnen installeren. Hoop alleen dat het dan niet te laat is…
  Het plafond is bereikt op alle vlakken met die islam en linkse goedemensch, vrees dat enkel dmv burgeroorlog waar je en die goedemensch met zijn islam verradende politiek letterlijk mee aanvalt je dan pas de landen hier kan bevrijden van de islam, het grootste probleem is links die zijn verantwoordelijk voor de islamietisering van landen hier en verraad aan eigen volk land cultuur en Christelijk geloof!
  Onbegrijpelijk dat een fractie van bevolkingen hier dat links het hier zo voor te zeggen heeft en alles en iedereen openlijk verraad aan een doodscultus islam.
  Onbegrijpelijk! Onze ergste vijand is die socialist met zijn nazi links goedemensch!
  Dat is ongezien in de geschiedenis mensheid dat je door eigen volk wordt uitgeleverd verraden vervangen word door de islam, zoiets is nog nooit gebeurd bij volkeren dat je gewoonweg verraden wordt aan een ander volk en geloof!

  Like

 5. Van geen enkele regering hoef je nog iets zinnigs te verwachten;we zullen het echt zelf moeten dan en dan is het buigen of barsten!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 16.52. uur. Inderdaad Yvonne, de smerige RODE VERRADERS en de huichelaars en meelopers van D66,CDA en de VVD, laten ONS gewoon uitmoorden! Deze smeerlappen hebben ONS vanaf 1972 al VERRADEN!!

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Peter Selie, ik ben het geheel met u eens, het meest wrangen is dat wij onze eigen ondergang mogen financieren, de kl**tz*kken .

  Like

 7. Gemelos zegt:

  Wat mij eigenlijk verbaast, is, dat de CHRISTENEN niets ondernemen !!! Ik zal ze eens POLSEN, ik ken er nog al wat. De andere wang toekeren zal niet helpen als ze je kop er af slaan !!!
  Het vreemde is, dat de Jehova’s Getuigen mij hebben verteld dat de POLITIEK de Antichrist is en niet de Moslims, wat ik altijd dacht. Dat staat in Openbaringen, het LAATSTE Bijbel gedeelte !! Het getal is 66 en daaraan zal men ze herkennen, staat er ongeveer. Dan komt de Antichrist !! Eigenlijk staat er ook dat we ik geloof 1000 jaar in onderdrukking zullen leven. Nou ze kunnen er tegen aan.
  Toch eng dat het LIJKT uit te komen !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s