Essay Turkse dichter en ex-moslim: “De islam moet verbannen worden”

Screenshot_77

(Door: Serkan Engin)

Ik ben een atheïstische auteur en dichter, die vanaf zijn geboorte  23 jaar lang heeft geleefd als soennitische moslim. Ik woon nog steeds in Turkije, een islamitisch land. Al mijn familieleden en andere verwanten zijn nog steeds moslim. Dit zorgt ervoor dat mijn kritieken makkelijk beschouwd kunnen worden als een inside blik. Ik weet dat de titel van dit artikel assertief kan overkomen, maar ik zal de correctheid ervan stap voor stap uitleggen.

Wat je eerst en vooral over de islam moet weten, is dat je als buitenstaander, niet-moslim of christen, atheïst of boeddhist, Jood of wat dan ook als vogelvrij wordt beschouwd. Alle moslims hebben het “recht” om je te doden, te verkrachten, al je bezittingen te nemen, je land, je geld en noem maar op… Ze halen dit “recht” uit het boek van hun geloof, de koran.  Met andere woorden, ze halen dit “recht” uit de kern van hun geloof, de theologie van de islam.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamkritiek, koran, nazisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op Essay Turkse dichter en ex-moslim: “De islam moet verbannen worden”

 1. Driek zegt:

  “Alle acties rond islam zouden moeten worden verboden en diegenen die de islam propageren zouden moeten worden berecht vanwege het aanzetten tot misdaden zoals moord, diefstal, verkrachting en andere misdaden tegen de menselijkheid. Indien dit niet gebeurt zal de wereld door de toename van macht door de islamisten een grote tragedie kennen. Dit net zoals toen de wereld leed onder het nazisme”.

  Ja, maar dat roepen de lezers van E.J. Bron al heel lang, die zijn niet van de achterlijke. Echter onze bewindslieden gaan stug door met hun land verraderlijke praktijken, door onbeperkt mohammedanen binnen te halen, dit onder het mom dat het vluchtelingen zijn. Bewust lijken deze corrupte lieden aan te sturen op een verschrikkelijke catastrofe. Wanneer in dit kneuterige kleine landje twee miljoen van die primitieve mohammedanen naar de macht grijpen, een kalifaat willen vestigen – en met al die moskeeën begint het er al aardig op te lijken – staan we machteloos. We hebben niet eens een behoorlijk leger. Nee, ik zie het somber in.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Driek, in het afgelopen jaar kwamen er al 181.000 bij. Zelfs mijn MSM krant (Het Brabants Dagblad) plaatse ergens een klein berichtje in de krant met deze boodschap. Wat zal 2015 brengen, 500.000 nieuwe Moslims ? Ik krijg zo’n idee dat het met die infiltranten een sneeuwbal effect aan het worden is. Elk jaar steeds meer en meer Moslims erbij. En helaas niet minder, minder, minder !

   Like

  • assyriangirl zegt:

   is dat de islam ?? die ze vrede noemen ? die ze eerlijk noemen ? die ze respectvol noemen ?? ik ben een christen , zal ik nu iets zeggen de duivel is effectief van jullie gebaard vuile moslims. en wie zijn jullie dat jullie verkrachten wettelijk noemen , dus jullie zijn de god ? de toestemming geeft ? julie zitten in een vuile wereld ?? iemand dat mijn maagdvlies van mij neemt of mijn kinderen ooit iets aan doet , IK ZAL U MOEDER DOOR U EIGEN LUL VERKRACHTEN !!! kom op n! vuile bluffers met jullie vuile boek , hoop dat ooit de Koran en jullie zulle branden gelijk Mohamed en vernietigd worden !!!

   Like

 2. danny zegt:

  Goed en duidelijk artikel van iemand die het van binnenuit kan weten.

  ‘Zoals ik het hierboven reeds gedetailleerd aangaf: De islam is tegen de huidige mensenrechtennorm en is gevaarlijker dan het nazisme. De islam is geen geloofsalternatief, maar een misdaad tegen de menselijkheid. Dit in een wereld waar geen plaats zou mogen zijn voor welke misdaad dan ook. Daarom zou de islam overal ter wereld illegaal moeten worden, net zoals het nazisme. Dit vanwege de vandalistische inhoud en geboden die indruisen tegen de mensenrechten. Alle acties rond islam zouden moeten worden verboden en diegenen die de islam propageren zouden moeten worden berecht vanwege het aanzetten tot misdaden zoals moord, diefstal, verkrachting en andere misdaden tegen de menselijkheid. Indien dit niet gebeurt zal de wereld door de toename van macht door de islamisten een grote tragedie kennen. Dit net zoals toen de wereld leed onder het nazisme.’

  De zeg ik al jaren
  Ik wil er nog aan toevoegen dat ik vind dat de koran en de hadith nog onmenselijker zijn dan meinkampf.
  De islam druist in tegen al onze principes van onze democratische rechtstaat.
  Sterker nog de Islam maakt gebruik van de zwaktes van onze democratische rechtstaat zoals; Grondwet art 1 en de vrijheid van godsdienst.
  Maar hoe kan er bij de islam die ik eerder zie als een oorlogspamflet en zeer foute ideologie, sprake zijn van het recht op godsdienst vrijheid als er naar mijn idee geen sprake is van een religie of geloof.
  En hoe kan er sprake zijn van vrijheid van meningsuiting voor aanhangers van een oorlogspamflet en een zeer foute en dodelijke ideologie, als deze zelfde aanhangers oproepen tot geweld en uitroeiing van andersdenkenden waarbij zij geïnspireerd worden door een duivelsboek genaamd, de koran en de barbaarse overleveringen van profeet mo, genaamd hadith.

  Like

  • Dokus zegt:

   Het zou goed zijn als alle 2 e kamerleden en de regering de Koran eens gingen lezen…..Dit boek moet per direkt verboden worden uit Nederland. Waarom Mein Kampf wel verbieden en de Koran niet, terwijl ze ongeveer hetzelfde facisme verkondigen. (Dit is religieus gebaseerd dus nog een slagje fanatieker.)
   Helaas las ik vanmorgen in de krant dat griffiers, beveiligers en bode’s langer mee gaan op het Binnenhof dan de kamerleden. Dus ieder kamerlid wil scoren en ” pappen en nathouden” m.b.t. de islam en wachten tot zijn tijd voorbij is….Men is Gewoon Bang, angsthazen. Het ligt dus ook aan de kwaliteit van onze volks vertegenwoordigers. HET GROTE GEVAAR ISLAM WORDT DOOR VRIJWEL NIEMAND ERKEND.

   Like

 3. Republikein zegt:

  En goed verhaal van , naar ik aanneem, een oprechte man.
  Toch wens ik hem niet als buurman, sorry maar helaas.
  De boot is vol, kijk nou uit mensen!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Ze staan er om bekend graag naar de UK te willen gaan, dat is mij tenminste bekend van jaren her.
  Het waarom begrijp ik nog niet, of?
  Nee toch!!!
  http://www.barenakedislam.com/2015/02/05/uk-25-muslims-charged-with-sexual-assaults-against-children-under-16/

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  En. … wat moet er nu eigenlijk gebeuren?
  De reaguurders op deze blog en ook op andere blogs zijn er van overtuigd dat we van de islam af moeten. Aanhangers van deze ideologie, die hardnekkig vast houden aan hun zogenaamde geloof zijn niet te handhaven in ons land omdat ze denken en handelen in strijd met onze democratische wetten, normen en waarden. Zij willen onze cultuur vernietigen.
  Een hele klus. Ruim 1,5 miljoen islamieten moeten we weg zien te krijgen. Als we nu eens 10 vliegtuigen per dag vol stoppen met elk 300 uit te zetten islamieten dan komen we aan 3000 personen per dag. Dan moeten we dat 7 dagen per week 500 dagen volhouden om uiteindelijk ons doel te bereiken.
  Bent u tegen de islam? Dan weet u nu welke klus ons wacht!
  Herlees dit artikel nog eens en vraag u af of ‘gedogen’ van de islam, zoals nu gebeurt in het belang is van u, uw kinderen en uw kleinkinderen.
  Links en zogenaamd progressief zullen deze gedachte xenofoob en zelfs islamofoob noemen en in de Europese Unie werkt men aan het strafbaar stellen van deze ‘gedachte’.
  Maken we ons sterk om aan dit enorme gevaar, aan de 5e colonne van criminelen die ons is opgedrongen het hoofd te bieden? Dan kunnen we niet achterover leunen maar moeten we aan de slag. Zorg dat het anti-islam geluid in de Eerste Kamer versterkt wordt. Dat betekent een stem voor de PVV.
  Islam – weg ermee !!
  malsion@orange.fr

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zo zie ik ook ! Ik word er dood en doodziek van wanneer ik al een moslim zie !
   Ze voeren zich als beledigde leverworsten op wanneer je hun aanspreekt over
   het schriftelijk afstand nemen van hun geweldadige soortgenoten !
   Ze zijn allemaal gematigd of niet TROYANER !
   We hebben van alle andere mensen zonder islam-geloofsrichting,
   huidskleur of afkomst nul-komma-nul problemen !
   ERGO !
   De moslims moeten eruit !
   Gematigd of niet !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Sjaak: 11.55. uur. Inderdaad Sjaak, schop ze eruit alle moslims. Het is het paard van Troje! Jammer voor de gematigden, maar het is de enige oplossing. Het zal anders worden WIJ geboren Europeanen tegen, ZIJ de volgers van de perfide ISLAM!

    Like

 6. De foto van Serkan Engin lijkt op het portret van Jezus dat zijn twitter-account siert.
  Dezelfde gelaatstrekken!
  https://twitter.com/SerkanEngin.
  Maar aangaande wat-ie beweert: islam = nazisme . . . . . . . . .
  Heb ik dat niet eens eerder iemand horen zeggen?
  http://bit.ly/1dpINDT

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Stuur dat artikel naar de grootste islamlovers van Nederland, naar de verrader PECHTHOLD en zijn Demmonen 66 club. En verder naar alle laffe politieke partijen, met voorop PvdA,VVD en CDA, die ingestemd hebben met de motie HALSEMA, en de ISLAMISERING van NEDERLAND hebben toegestaan!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Demmonen=demonen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Maar er blijven nog velen over de overtuigd moeten worden:
  WERELD – HIJAAB -DAG……………..

  Like

 10. Tempelier zegt:

  Het houd niet op , niet vanzelf !!
  http://linkis.com/www.frontpagemag.com/EZeHg

  Like

 11. Pingback: Essay Turkse dichter en ex-moslim: “De islam moet verbannen worden” | 'Identitair Verzet Limburg' Limburgse Verzetsstrijders & Peter de Realist

 12. koddebeier zegt:

  Zolang de achterlijkheid regeert in Nederland en het overgrote deel van de bevolking op deze landverraders stemt, blijft de Islam aan alle kanten gepromoot en geholpen worden.

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  “Je mag tot 6 uur na de dood van je vrouw seks met haar hebben, zoals Mohammed deed. Met andere woorden. Je kan je vrouw tot 6 uur na haar dood blijven verkrachten.” Die kende ik nog niet. Dus necrofilie moeten we toevoegen aan de perversiteiten en criminele gedragingen die pislam gedoogt en entameert. Het is precies zoals Martien Pennings al jaren beweert pislam = nazisme, ik denk dat je zelfs zou kunnen stellen pislam >= nazisme.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “Hadith zijn de woorden en de daden van de profeet Mohammed, en alle moslim moeten deze woorden en daden opvolgen als toevoeging aan de geboden in de koran.”

  Kennelijk verrichtte ‘mo’, de vermeende ‘profeet’, geen enkele opbouwende daad; hij was alleen maar destructief bezig. Blijkbaar had hij een obsessieve-compulsieve stoornis in de meest negatieve zin. En die gek zou de boodschapper van een krankzinnige ‘allah’ zijn; een gek die wij allen als voorbeeld zouden moeten beschouwen?

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Ja, het eerste wat je denkt bij het lezen van een bericht als dit is inderdaad: “Maar dat roepen wij immers al zo lang!”
  En dat ís ook zo: Verschillende blogs brengen dit ter sprake. Dus via INTERNET.
  Maar de MSM wil er nog steeds niet aan en trouwens, ook andere, links-georiënteerde blogs niet -die, als ze wilden, wèl aan deze informatie zouden kunnen kómen. Het is doodgewoon de ónwil om de waarheid onder ogen te zien!
  Want het kàn gewoon niet zo zijn, dat Links doelbewust wil islamiseren; ze verdommen het alleen om te erkennen, dat dat precies is, waar de islam op uit is!
  Duw ze een bericht daaromtrent zoals dít door de strot, een bericht uit de eerste hand, en ze verdommen het nóg!
  Dàt is om zo wanhopig van te worden!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 11.48. uur. Inderdaad Theresa, dat herken ik helemaal. Soms denk ik, ik kijk maar niet bij de berichten van E.J. Bron. Maar ja, bij onze gewaardeerde Bert, lezen WIJ de waarheid. Dus dan kijk ik toch maar. Maar de islam, verpest ons complete land en onze vrede!

   Like

 16. Jade zegt:

  “If my sons did not want wars, there would be none.”

  Like

 17. Pingback: Essay Turkse dichter en ex-moslim: “De islam moet verbannen worden” | Nikontino's Blog

 18. Marc zegt:

  Mohammed was een vulgaire oversekste mensenhater en oorlogshitser!

  Like

 19. Gemelos zegt:

  Die achterlijke wijven laten die rottige hoofddoek nog omslaan ook ! Ik had ze weggeduwd en nog iets LEUKS GEZEGD OOK !!!!!

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Ik ben het roerend eens met Serkan Engin (dat hij een atheïst is mag natuurlijk hijzelf weten) maar ik wil hem er even op attenderen dat in de 20ste eeuw het communisme bijna 30 a 40% van de wereldbevolking vele decennia’s langer heeft onderdrukt en geterroriseerd dan het nazisme! Zij hebben zich vooral in Rusland en China aan vele vormen van gruwelijke volkerenmoorden en mensenrechtenschendingen gedaan, vermoorden meer dan 100 miljoen mensen, waren zelf overwegend atheïstisch en vervolgden alle geloofsgroepen die Engin benoemde, inclusief de islam! Het communisme is echter, sarcastisch genoeg, in Europa door onderlinge verdeeldheid, armoede, terreur en zelfverloochening ten onder gegaan en deze vlieger zal OOK voor de gehate EU en de islam opgaan want zelfs de moslims beginnen elkaar onderling steeds meer (juist door de vreselijke terreur van IS en andere moslimextremisten!) te haten en ze raken overal verdeeld! Dus verban de opgenoemde extremistische islam NIET naar Allah of Mohammed maar rechtstreeks naar de hel toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s