Gouda drukt de megamoskee op autoritaire wijze door

Screenshot_71

(Door: Tim Engelbart)

Gouda gaat dus tóch een megamoskee krijgen. Op autoritaire wijze maakte de gemeente dat vandaag wereldkundig.

Vandaag werd het dan eindelijk officieel gemaakt: ondanks dat de verantwoordelijke ministers nog een indrukwekkende hoeveelheid Kamervragen te beantwoorden hebben over deze kwestie, drukte de gemeente Gouda het gewoon door: in de Zuid-Hollandse stad wordt binnenkort een waar islamitisch paleis gebouwd waar zelfs Erdoğan nog wel een puntje aan kan zuigen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, D66, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op Gouda drukt de megamoskee op autoritaire wijze door

 1. danny zegt:

  Met dank aan PVDA, D66 en GL. Dikke middelvinger voor deze verraderspartijen !

  Allah wint. Gouda krijgt salafistische Megamoskee
  Het Uur Fuck U is aangebroken en het heeft er alle schijn van dat de MegaMoskee in Gouda gewoon doorgaat. Met aan het hoofd een moskeevereniging van de salafistische persuasie, die er niet voor schroomt om erkende haatpredikers in te zetten voor dubieuze fondsenwerving en die doodsbang is om met zedeloze, vrije vrouwen geconfronteerd te worden in de directe omgeving van hun bidmatjes. Nou, pech gehad, zou je denken. Maar dan reken je buiten de drie linkse partijen D66, PvdA en GroenLinks. Zij moesten & zouden die moskee een vergunning geven, want waarom zou je je bekommeren om onderdak voor gehandicapte en hulpbehoevende kinderen als je ook voorrang kunt geven aan de religieuze dwingelanderij van vrouwenhatende dogmatici die hun project met dubieuze middelen financieren? Precies. Fuck de omwonenden, die helemaal buiten het besluitvormingsproces zijn gehouden. En als ze hun frustratie van zich af stickeren op een D66-brievenbus, dan doe je gewoon aangifte. Want salafistische haathutten verdienen voorrang boven de “demonisering” van Allah door roomblanke buurtbewoners. Right. Heeft iemand nog bunkerbusters?
  Kwoot gemeente: “Gezamenlijke huisvesting De Ark + El Wahda + Gemiva is goed mogelijk. Inpassing in de wijk is verantwoord.”
  Persbericht: Titel: Gezamenlijke huisvesting PWA stap dichterbij.
  Persbreidel: Uit betrouwbare bron binnen de gemeente Gouda vernemen we dat een kritische buurtbewoner géén vragen mocht stellen tijdens de persbijeenkomst, en dat De Telegraaf überhaupt niet is uitgenodigd.
  Fondswerving: Na de breek een video waarin radicaalprediker Tarik ibn Ali fondsen werft voor de moskee.

  Geenstijl.

  Like

 2. Jade zegt:

  Zeer slechte zaak…
  Misschien kunnen varkenskoppen en varkensbloed op
  het terrein de bouw nog enigzins vertragen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Jade: 18.39. uur. Dat is een heel goede suggestie. Begraaf een dood varken op de bouwplek van de haathut, film dat en zet dat op zoveel mogelijke blogs. In België schijnt het geholpen te hebben.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Is er nog IEMAND die denkt dat de islamisering van dit land nog te stoppen is?!
  Vergeet het maar, want de duivel zélf zit erachter!
  De enige gedreven politicus die er iets aan wil doen, is Geert Wilders, maar die heeft ook niet het eeuwige leven; vooral niet als de islamitische vrienden van onze dictators en die van de Shell groot aandeelhouders hem vermoorden.

  Sorry mensen, maar ik zie het steeds minder zitten. Ik kan er in mijn omgeving met niemand over praten want dan vindt men mij een nazi/racist en naar een nazi/racist luister je immers niet?

  Like

  • danny zegt:

   @Tistochwat

   Kom me bekend voor. Ik ga gewoon door met wakker schudden dan vinden ze me maar een zeikerd, negativist of een NAZI/racist. Boeit me totaal niet.
   Maar gelukkig zijn er ook mensen in mijn omgeving en daarbuiten waar eindelijk de schellen van de ogen vallen en die het ook zat beginnen te worden met de islam.
   Dus er is nog wel wat hoop bij mij dat dit niet eeuwig zo door blijft gaan.
   Maar helaas de meeste blijven zo naief als een kleinkind en willen de gevaren van de islam niet zien.
   Bij de komende provinciale staten verkiezingen gaan we zien of meer Nederlanders bereid zijn op de PVV te stemmen en het huidige kabinet naar huis sturen.
   Dan gaan we zien hoe de gemiddelde Nederlander denkt over het huidige kabinet.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 18.43. uur. Zover is het al gekomen, beste Tistochwat. Ik vraag mij af, waarom de geallieerden ons bevrijd hebben, NU WIJ, door eigen politici van NSDAP snit, en daar tel ik alle partijen toe, die VOOR de MOTIE HALSEMA hebben gestemd, en WIJ NU door de HAATBAARDEN onderdrukt gaan worden!

   Like

   • johannes zegt:

    nou Tom ik weet waar om de geallieerden dat gedaan hebben .VOOR NIKS,ze hebben zich opgeofferd voor NIKS.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   ik ben ook niet blij Tistochwat.. ik herken helaas maar al te goed wat je zegt… en te bedenken dat dat geld wat daar wordt ‘gelapt’ naw ook heeeel veel UITKERINGSGELD is….

   ik heb nog wat waardoor je ‘vertrouwen’ in welke overheidsfiguur dan ook volledig onder t vriespunt raakt…
   http://newsmonkey.be/article/30955
   Jordaanse piloot werd al maand geleden verbrand en dat wisten de inlichtingendiensten perfect. Dus is de vraag …
   4 februari 2015
   … waarom we dat spelletje blijven meespelen. Er vallen twee conclusies te trekken na de vreselijke verbranding van de Jordaanse piloot door IS. Eén: ze zijn zo mogelijk nog zotter en gevaarlijker dan we dachten. Twee: de Westerse inlichtingendiensten hebben geen benul waar ze mee bezig zijn. Want ze kregen al een maand geleden bevestiging dat dit gebeurd was. Of speelt daar iets anders?

   Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Is er nog IEMAND die denkt dat de islamisering van dit land nog te stoppen is?! Vergeet het maar, want de duivel zélf zit erachter!

   Sorry mensen, maar ik zie het steeds minder zitten. Ik kan er in mijn omgeving met niemand over praten want dan vindt men mij een nazi/racist en naar een nazi/racist luister je immers niet?

   Nee, beste Tistochwat, de islamisering is niet meer te stoppen, ik berust er in. Zoals u zegt, je zou denken dat de duivel erachter zit.

   En troost u, want u heeft toch de website van E.J. Bron? Met allemaal medestanders die u bij wijlen troost verschaffen. En kop op, morgen is het Vrijdag, dan gaan we naar het Vrijdagsgebed. In de moskee.

   Like

  • harry zegt:

   Dan moet je het wat tactischer spelen , Tistochwat !

   Doe meer in de vragende vorm en probeer ze dan door de juiste vragen te stellen tot nadenken te brengen .
   Heb zelf nu een maniertje gevonden wat werkt .
   Als ze beginnen over het feit ” dat ze niet allemaal zo zijn ” of dat ” er ook gematigden zijn ” , dan zet ik iets op mijn bureau een meter bij me vandaan , een aansteker of zo .
   Eerst vertel ik ze dat er maar één boek is waar ze zich allemaal aan te houden hebben ,
   dan dat er in dat boek staat dat ze allemaal naar een islamitische staat toe moeten leven . Dan zeg ik dat daar voor hen niet aan te ontkomen valt en dat de ene groep , zoals isis recht op hun doel afgaan en dat anderen zoals Aboutaleb er met een grote omweg heen gaan , maar dat het uiteindelijke doel voor allebei de groepen hetzelfde is . Wijzend op de aansteker ; hier komen ze uiteindelijk allebei uit !

   Als je het zo visueel duidelijk zichtbaar maakt , snappen ze het beter en ik zie steeds toch dat ze het snappen en schoorvoetend toegeven .

   Wat ook wel werkt is vragen hoe ze denken dat ons land er over vijf jaar uit zal zien .
   minstens 95 % heeft géén idee , dat zal je zien .
   Speel dan in op de toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen , dat raakt ze diep .
   Schets dan een maatschappij waar wij als tweederangsburgers door het leven moeten .
   Maak het niet te erg , dan kruipen ze in hun schulp en trekken zich terug .
   Als zelfverdediging zeggen ze dan dat je gek bent o.i.d.

   Probeer het maar eens !

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wie spreek jij dan eigenlijk? Gisteren sprak ik nog iemand, die spontaan meedeelde, dat de PVV z i j n partij is!
   Kop op, Tistochwat! dít is hartstikke beroerd, dat is waar, maar inmiddels is het ook tot me doorgedrongen, dat Gouda dan ook een héél beroerd geval is:
   Grootste locatie moslims, burgemeester die er aan gelieerd is -en dus, zoals Oud-Marinier terecht opmerkte, vrijwel zeker ook bekeerd is; het is uiterst ongunstig, zeker voor de Goudse autochtonen, daarom kon de intocht van Sinterklaas natuurlijk ook zo ’n fiasco worden, maar zo beroerd is het toch niet overàl!
   Mijn eigen woonplaats, Alkmaar, is de àndere kaasstad. Maar díe heeft de hele moslimtroep tot op heden nog ààrdig onder controle: Hijabs en zelfs niqaabs, weliswaar, maar n i e t achter de toonbanken of voor de klaslokalen, als je begrijpt, wat ik bedoel.
   En de twee aanwezige moskeeën mogen n i e t oproepen tot gebed!
   En geen enkel gedonder met Sinterklaas, dat ook al niet!
   Kom op, joh, met die paar plaatsen waar het uit de hand gelopen is, komt het ook nog wel goed!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Bedankt voor jullie adviezen, beste gelijkgestemden.
    Wat harry zegt, heb ik ook al vaak geprobeerd, maar kennelijk tref ik het nooit met mijn ‘gesprekspartners’. Men blijft alles goedpraten; ook m.b.t. die eu en die ‘ontwikkelingshulp’ trouwens.
    In het meest gunstige geval krijg ik te horen: “We kunnen er nou eenmaal tóch niks aan doen”.
    Ik wou dat wij reageerders op E.J. Bron allemaal dicht(er)bij elkaar woonden, dan konden we elkaar in real life spreken; dat zou verfrissend zijn.

    Maar inderdaad Driek: we hebben de website van de heer Bron en daarmee ben ik heel blij!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Sorry, Mijnheer Holsters, maar dat is precies, wat WIJ, Nederlanders al hebben: De PVV.
   Ik las elders, dat uw voornaamste bezwaar tegen het VB is, dat het tóch te veel aan de religie (het katholicisme?) hangt. Dat kan voor een niet-kerkelijke inderdaad hinderlijk zijn, maar bij de PVV speelt dat niet.

   Like

 4. danny zegt:

  Nederlandse kids ingezet tegen Islamitische Staat

  Nederlandse kindertjes zeggen sorry voor Breivik en islamitische moslimterroristen die cartoonisten afknallen. Kruistocht in Spijkerbroek, The Return. Kijk & Huiver. Dan valt zo’n executie-video toch weer reuze mee…
  Nederlandse kindertjes zeggen sorry voor Breivik en islamitische moslimterroristen die cartoonisten afknallen. Kruistocht in Spijkerbroek, The Return. Kijk & Huiver. Dan valt zo’n executie-video toch weer reuze mee…

  Update: Volgens Twitter is “Breivik”-zeggende mevrouw uit filmpje dr Anne de Jong, opvarende van de eerste Gaza-flotilla en werkzaam aan salafisten instituut UvA. Check. Moeder Anne komt er zelf voor uit. Arme knul

  Bron: geenstijl

  Dit is echt ziek! Kleine kinderen opstoken tegen mensen die kritiek hebben op islam. Maar ik hoor nergens kritiek op IS.
  Maar IS heeft natuurlijk niets te maken met de islam en de hadith.

  Like

 5. danny zegt:

  Nederlandse kids ingezet tegen Islamitische Staat

  Nederlandse kindertjes zeggen sorry voor Breivik en islamitische moslimterroristen die cartoonisten afknallen. Kruistocht in Spijkerbroek, The Return. Kijk & Huiver. Dan valt zo’n executie-video toch weer reuze mee…
  Nederlandse kindertjes zeggen sorry voor Breivik en islamitische moslimterroristen die cartoonisten afknallen. Kruistocht in Spijkerbroek, The Return. Kijk & Huiver. Dan valt zo’n executie-video toch weer reuze mee…

  Update: Volgens Twitter is “Breivik”-zeggende mevrouw uit filmpje dr Anne de Jong, opvarende van de eerste Gaza-flotilla en werkzaam aan salafisten instituut UvA. Check. Moeder Anne komt er zelf voor uit. Arme knul

  Bron: geenstijl

  Dit is echt ziek! Kleine kinderen opstoken tegen mensen die kritiek hebben op islam. Maar ik hoor nergens kritiek op IS.
  Maar IS heeft natuurlijk niets te maken met de islam en de hadith.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  USA Today

  USA Today

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Een uitwas van motie Halsema. Hierin werd vastgelegd dat het tegengaan van islamisering geen officieel beleid mag zijn. Gesteund door alle politieke partijen die het onderkotsen van eigen volk tot missie hebben verklaard. Derhalve islamiseert Nederland in hoog tempo verder. Zoals in dit geval met de bouw van weer een nieuw -dubieus gefinancierd- haatpaleis. Plus de vrijwillige overdracht van nog meer vierkante meters Nederlandse (b)aardbodem aan de gelovers in sprookjes.

  “Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

  — Recep Tayyip Erdoğan”

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  nr DEZE idioten https://www.facebook.com/video.php?v=898630490170807&pnref=story LUISTEREN DHIMMIES als @MinPres @LodewijkA @APechtold @keesvdstaaij @sybrandbuma @emileroemer e.c.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  wat mij betreft…: moge de brand er al tijdens de bouw met grote regelmaat in gaan !

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  En zo zijn weer de stemmen onder het haatvolk gekocht.

  Like

 11. Tempelier zegt:

  Tistochwat

  Like

 12. Jean zegt:

  Ram die gemeenteraad van Gouda gewon de straat op en drop op die plaats waar die haatzaaibunker komt alle hondenpoep van Gouda en zeg elke kopvod en haatbaard dat zijn dagen geteld zijn op Nederlands grondgebied en als ze naar Vlaanderen denken te komen zal ze hier nog ergere dingen te wachten staan want wij kunnen geen barbaar meer voor de ogen zien.

  Like

 13. Ach mensen.

  Maak je toch niet zo druk om deze megamoskee. Ik ben er ook nog.
  Gewoon geduldig afwachten.

  Dhr. M Olotov C

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Mensen, varkens op het bouwterrein van de haathut, egaal hoe. Dan hebben de boosbaarden verontreinigde grond voor hun haathut. Dat is een mogelijke optie!

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Helaas kàn dat niet verhinderd worden, Mijnheer Holster, Dat kan niemand, ook wij niet!
  Maar weet, dat die onschuldige Arabieren dat in dat geval niet aan óns te wijten hebben, maar aan hun agressieve mede-broeders, die ons maar blijven bedreigen.
  Soms moet men kiezen voor zelfbehoud.

  Like

 16. Mr.Talkie zegt:

  Hier zijn we al sinds medio 2013 mee aan het stoeien,,
  En net als in Gouda word het ons hier straks ook door de strot geramd..
  Want alle bestuurders hier, hebben geen enkele affiniteit hier met de stad..
  Nou ja ik zou zeggen lees het onderstaande en trek uw conclusie ..
  http://www.kuipersdijk.nl/2013/05/moskee-enschede-grootste-oost-nederland.html

  Like

 17. Driek zegt:

  Paul Holsters zegt: Er zijn nu eenmaal arabieren die zelf iets tegen de Islam hebben.

  Dat is dan jammer, meneer Paul, en die goedwillende Arabieren hebben hier niks te zoeken, en waar gehakt wordt vallen spaanders. Ik heb zo verschrikkelijk genoeg van dat bedoeïenenvolk, ik kan ze werkelijk niet meer zien.

  Like

 18. Mr.Talkie zegt:

  En dit zijn dus de partijen die het allemaal mogelijk maken,,
  Om het hele land vol met die haat hutten te bouwen,,

  Like

 19. harrylacroix zegt:

  Wie woont er in Gouda? Heb ik het mis, maar de samenstelling van de gemeenteraad is toch als volgt: PvdA 10, CDA 5, VVD 4, CU 3, G50+ 3, GL 3, Gemeente belangen 2, D66 2, SGP 1? Tel je PvdA, GL en D66 op kom je aan 15 zetels. Blijven er 20 over, die hebben toch de meerderheid? Wat hebben die dan gestemd?

  Like

  • Driek zegt:

   harrylacroix zegt: Tel je PvdA, GL en D66 op kom je aan 15 zetels. Blijven er 20 over, die hebben toch de meerderheid? Wat hebben die dan gestemd?

   Ja, dat begrijp ik dan ook niet, ik denk dat ze allemaal overstag zijn gegaan, of ze zijn omgekocht. Zo te zien heeft dat hele stemmen dus geen enkele zin. Die islam moet er koste wat het kost bij de burger worden in geramd, en dat lukt ze vrij aardig. Nee, er is geen weg meer terug. Binnen tien jaar schallen vier keer per dag de minaretten over Nederland, dan moeten we allemaal verplicht met onze kont omhoog richting Mekka. Dan zij D66, PVDA en Groen Links. En toch blijven mensen op die partijen stemmen, het is werkelijk ongelooflijk. Ik heb het allang opgegeven.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 6 februari 2015 om 12:31

    Ik moet er niet aan dénken om de hele dag in een stinkende benauwende boerka te moeten lopen en verplicht mijn leven te moeten inrichten zoals de gevaarlijke hersenkronkels van de islam dat vereisen! En dan die afgrijselijke sharia! Hoe komen we in vredesnaam onder dit lot uit? Dat is onmogelijk zolang de ‘socialisten’ hier de dienst uitmaken. En die lui krijgen we met geen mogelijkheid weg; zelfs als ze ‘weggestemd’ zouden worden, knoeien ze gewoon schaamteloos met de verkiezingsuitslagen!
    Hoe kunnen wij controleren of er al dan niet wordt gerommeld met onze stemmen?

    Like

   • toestroom zegt:

    Tistochwat dit dragen zij tussen hun kleeren

    Like

  • harrylacroix zegt:

   Eerdere cijfers van mij kloppen niet. Is D66 6; PvdA 5; CU 4, GP 4; VVD 3; SP 2; SGP 2; G50+ 2; GL 2, PvdD 1; GBG 1. Alle partijen zijn voor, behalve Gouda Positief, maar die willen nog praten. Deze raad, dat is toch wat. Zo’n diversiteit. Tijd voor een drempel!

   Like

   • Driek zegt:

    Dat zijn dus elf partijen die vóór een mega moskee zijn, ja, daar valt niet tegenop te tornen, tijd voor een drempel, want allemaal partijen met dezelfde gedachten over de islam, dat is een nutteloze vertoning.

    Maar ach, eigenlijk alles in Nederland is nutteloos en hopeloos. Neem de NS met die idiote chipkaart van 20.- Euro. Ouderen kunnen er niet mee omgaan, want je moet doorlopend in – en uitchecken. En dan al die verschillende aanbieders bij de NS. Je wordt er stapelgek van. Nou ja, ik hoef niet met de trein. Gelukkig maar. Doch je zult dagelijks met de NS naar je werk moeten, dat is voor veel mensen onbetaalbaar. Het is één pakket ellende. Er is geen aardigheid meer aan.
    Ook het openbaar vervoer met tram en bus met die dure OV chipkaart. Om de vijf jaar vernieuwen. Voor 7,50 Euro. Ik heb dat ding in vijf jaar, één keer gebruikt, en het ging meteen mis. Ik doe alles met een taxi, en als het redelijk weer is neem ik de scooter. Auto heb ik onlangs weggedaan, want ik kan nergens parkeren, en ik hol van de ene parkeermeter naar de andere.
    Ziektekostenverzekering, met een eigen risico van 375.- Euro. – en bepaalde medicijnen die je zelf moet ophoesten. Voor een operatie waarvoor je vroeger tien dagen werd verpleegd in het ziekenhuis, geldt nu drie dagen, en dan wordt je eruit geflikkerd. Je bekijkt het maar. Thuiszorg krijg je niet. Dat kan je schudden.
    Energiebedrijven met directeuren die 250.000 tot 300.000 Euro per jaar verdienen. Bejaarde – en verzorgingshuizen die dichtgaan. Daar komen asielzoekers in. Ongelooflijk.
    Thuiszorginstanties met directeuren die eveneens met 300.000 Euro per jaar de proleet uithangen en mooi weer spelen van belastinggeld.
    En zo kan ik nog wel even doorgaan. Nee, hier is geen oplossing meer mogelijk. Ik blijf maar zoveel mogelijk binnen, om me niet te ergeren. Want het is één grote ergernis geworden. Dank zij onze regering.

    Like

 20. BertG. zegt:

  Daags na het akoord van het stadsbestuur van Gouda om de bouw van een megamoskee in Gouda toe te staan is de woede in de stad groot. In de megamoskee zullen drie bestaande moskeeën worden samengebracht. Ondanks protesten heeft het stadsbestuur toch besloten de bouw goed te keuren.
  http://nieuws.thepostonline.nl/2015/02/06/woede-gouda-om-doorgaan-megamoskee/

  Like

 21. koddebeier zegt:

  PVDA, D66, GL. maar ook de VVD en de meeste christelijke partijen zijn net zo ziek als de radicale Islam !! Zij zijn allen mede verantwoordelijk voor de Islamisering van Nederland en Europa !

  Like

 22. Sjaak zegt:

  Heel eenvoudig ! Deze arabieren die jij hier aanspreekt moeten
  in gesloten kring schriftelijk een verklaring onderschrijven dat ze
  afstand van deze relegie hebben genomen !
  Tot nu toe heb ik alleen maar beledigde leverworsten gezien en
  zonder werkelijk aktiv te worden, stilzweigend alles toestemmen
  wat de moslim zo alles aansteld ! Europaver !

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  Ik begin u irritant te vinden. U “zuigt” me teveel.

  Webmaster

  Like

 24. BertG. zegt:

  Waar heb jij het nou over? Waar haal jij dit vandaan?
  Leg mij die ” Voor de goede orde” even uit.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  Zeg beste mensen, kunnen ze de haathut niet 30 meter onder het grondoppervlak bouwen? Dan hebben de HAATBAARDEN toch geen last van zicht op “werkende vrouwen”. By the way, ik heb nog NOOIT een HAATBAARD zien werken, ze moeten toch 5 keer per dag met hun kont omhoog! En o ja, verraders van instemmende partijen in Gouda, ongezien de tyfus bij deze, en wel van harte!

  Like

 26. Theresa Geissler zegt:

  U ‘zuigt’ inderdaad te veel, want U zou het antwoord op die vraag even goed moeten kennen als ik:
  Gesteld, dat de PVV alle macht zou krijgen die nodig is voor de uitvoering van haar plan zou ze: a. Nederland zo snel mogelijk uit de EU laten stappen, b. alle politici en verdere groeperingen, die de massa-immigratie hebben bevorderd, op een zijspoor parkeren (of sommigen onder hen berecht zouden moeten worden voor landverraderlijke praktijken, zou later moeten worden bekeken) c. de grenzen sluiten voor elke nieuwe toestroom van ‘asielzoekers’ en d.alle staatsgevaarlijk geachte moslims linea recta uitzetten. -Dat zou kunnen variëren van moslimradicalen, zoals haatpredikers, tot doodordinaire criminele lefgozers uit die hoek. En wat er daarna overblijft streng in de gaten houden en corrigeren op provocerend gedrag: Het dragen van hoofddoeken in openbare ruimtes zou so wie so verboden moeten worden, evenals trouwens té nadrukkelijk aanwezige moskeeën en islamitische scholen.
  Maar waarom vraagt U dit? Hoopte U ergens, dat ik het woord ‘uitroeien’zou laten vallen? Nee, mijn waarde, daar kunt U lang op wachten: Wij, PVV ‘ers zijn niet zulke beesten als díe beesten…..

  Like

  • Vederso zegt:

   Goed geantwoord, mee eens.

   Like

  • BertG. zegt:

   Geheel mee eens. Ik had ’t niet beter kunnen bedenken. Perfect.

   Maar waarom vraagt U dit? Hoopte U ergens, dat ik het woord ‘uitroeien’zou laten vallen? Nee, mijn waarde, daar kunt U lang op wachten: Wij, PVV ‘ers zijn niet zulke beesten als díe beesten…..

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Vederso en Bert: Tja, Heren, mijns inziens hoopte de Heer Holster, iets dergelijks te mogen ‘ontdekken. “Hahaaa! Zie je wel……!”
   Niet erg hoor: Gewoon even laten weten, hoe het ècht zit.

   Like

 27. Driek zegt:

  Paul Holsters zegt: Wat is eigenlijk het concrete plan van de PVV? Hoe zijn zij van plan ervoor te zorgen dat de Islam teruggedrongen wordt, gesteld dat ze alle macht krijgen die nodig is voor het uitvoeren van hun plan?

  Beste meneer Holsters, indien het zover komt – en laten wij allen, gelovige en ongelovige lezers van deze site van E.J. Bron luidop onze gebeden ten hemel zenden – dat Geert Wilders de macht in handen krijgt. Wie weet helpt het. Dat zoude dan een geweldige vooruitgang wezen. Slechter dan nu kan het toch echt niet worden in Nederland.
  Maar – let wel, meneer Holsters, lieden als u, die worden dan geweerd. Die sluiten we op. Voorgoed. In diepe ondergrondse kerkers. We sluiten u op in vochtige schemerachtige ruimten met tralies. En u krijgt nooit en te nimmer meer het daglicht te zien. U zult de rest van uw levensdagen op een karig voedselrantsoen worden gezet. U krijgt ook niks te lezen. Helemaal niks. U krijgt ook geen internet. Voor u is dan de koek op. Dat is dan uw loon. Omdat u van die irritante reacties opstuurt naar de site van E.J. Bron. Het is maar dat u het weet. U bent bij deze gewaarschuwd. En ik waarschuw maar één keer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s