Is Frankrijks ‘most wanted’ Hayat Boumeddiene opgedoken in IS-video?

Screenshot_60

Hayat Boumeddiene, sinds de aanslagen van begin januari wellicht de meest gezochte vrouw van Frankrijk, is mogelijk opgedoken in een nieuwe video van terreurgroepering Islamitische Staat (IS).

In een nieuwe video van IS, die kennelijk dinsdag is verspreid, looft een aanhanger van de terreurorganisatie de aanslagen in Frankrijk en roept hij op tot nieuwe. Dat meldt CNN. ‘Als jullie vechten voor democratie, dan zullen wij vechten voor de islam’, luidt het in het Frans. ‘Jullie nemen onze rechten af, dan kunnen jullie niet verwachten in vrede te leven.’

Naast de man die het woord voert, staat een vrouw met camouflagekledij, een bivakmuts en een zwaar geweer in de handen. De Franse autoriteiten vermoeden dat het om Hayat Boumeddiene gaat, zo vernam CNN van een bron dicht bij het onderzoek. ‘De Franse autoriteiten zijn die mogelijkheid nu aan het onderzoeken’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Jodenhaat, Moslims, propaganda, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Is Frankrijks ‘most wanted’ Hayat Boumeddiene opgedoken in IS-video?

 1. Jean zegt:

  Zodra er een wezen op straat komt met vodden voor zijn gezicht “dadelijk” afknallen zonder eerst vragen te stellen want enkel tuig verbergt zijn gezicht, wij leven in een seculier land met seculiere wetten en seculiere normen en waarden, wij houden ons totaal niet bezig met waanzin voorschriften, dus, wie zijn smoel verbergt moet maar de consequenties incalculeren.
  Politie en militairen wij steunen jullie, knal die vuiligheid dadelijk van straat dus ook bij betogingen en dergelijke.

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  @Jean …Euh , ik zou daar toch wat voorzichtiger mee zijn ….Wat als mensen nu een bivakmuts gebruiken tijdens de winter (koude periode) …die ga je toch niet allemaal zonder vragen te stellen afknallen ? Al begrijp ik best je bedoeling….maar toch eerst even zeker stellen dat je niet toevallig een een autochtone Belg overhoop knalt ….!!

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik ben bang dat Hayat Boumeddiene, door haar eigen familie, wordt vermoord, haar naam is erg prominent zo heette ook eens een president van Algerije. Ze heeft zich met een neger gebandeld en dat is voor een moslim ,een zwaar misgreep dat heeft iets met familie eer te maken.Een blanke moslima is het verboden met een neger om te gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s