ISIS is een doodscultus

Screenshot_62

(Door: J. Christian Adams – Vertaling: “Vederso”)

De video van ISIS-barbaren die een Jordaanse piloot levend verbranden, zorgt ervoor dat men zich kan inleven in Israël. Dertig jaar geleden was Israël een oase van gezond verstand, omringd door natiestaten die in wezen vijandig, maar getemd waren. Nu wordt Israël omringd door een exploderende beweging van bloeddorstige ISIS-moordenaars. In tegenstelling tot wat president Obama wil doen geloven, is dat de “I” in ISIS niet staat voor International.

Wat nu rond Israël in het Midden-Oosten explodeert, is een moderne doodscultus. Alleen in een cultuur zo krom en achterlijk als het Midden-Oosten zou een video die een menselijk wezen in een kooi levend verbrandt supporters aantrekken. Toch jammerde links-Amerika gedurende maanden over Abu Ghraib.

Ja, ja, Amerika is beter dan dat. Dat hebben we allemaal al eerder gehoord. Surf een beetje over het internet en je zult zien dat de stemmen die het meest kritisch over Abu Ghraib waren nu weinig lijken te willen zeggen over de toenemende ISIS-barbaarsheid in het Midden-Oosten.

Dat komt, omdat ze niet in staat zijn verontwaardigd te zijn over het kwaad, tenzij ze het als Amerikaans kunnen brandmerken.

Wat is ontploft in het Midden-Oosten is een doodscultus bestaande uit volwassenen die moreel nooit voorbij het vreemde kind zijn gegroeid dat vliegen de vleugels uittrekt. Het is een doodscultus uit de Middeleeuwen.

Als de heilige paus Johannes Paulus II en zijn opvolger Franciscus zonder ophouden spreken van een “cultuur van het leven” horen velen alleen de abortuskwestie. Maar we zien door de barbaarsheid van ISIS dat een “cultuur van het leven” nog veel meer betekent. Het is een rechtstreekse belofte die zich uitstrekt van de pro-life-argumenten in de Verenigde Staten tot de morele barrières van de ISIS-barbaarsheid.

Sommigen zeggen dat de maatregelen van ISIS  in letterlijke overeenstemming zijn met de leer van de islam. Anderen, waaronder de laatste twee (Amerikaanse) presidenten, zijn het daar agressief mee oneens. Ik ben geen islamitische geleerde, maar als de leer van de islam ook maar enigszins deze barbarij door ISIS kan goedkeuren, dan gaat de wereld een slechte toekomst tegemoet.

Maar als Obama zijn verplichte veroordeling van de barbaarsheid van ISIS uitspreekt, doet het denken aan president Jimmy Carter in de verplichte veroordeling van de Sovjet-Unie. De woorden zijn er, maar niet veel meer.

Het joodse volk heeft doorstaan wat er gebeurt als een doodscultus de middelen tot massavernietiging verwerft. Na afloop van deze unieke verschrikking werd aan het joodse volk een thuisland gegeven, omringd door vijanden die niet bereid zijn om haar aanwezigheid te accepteren. Het verbaast me altijd dat waar het joodse volk te vinden is slechte en bloeddorstige mensen hen kwaad willen doen.

De gestage stroom video’s die tonen hoe de onschuldigen levend verbrand worden of dat hun hoofd wordt afgesneden met een jachtmes is niets minder dan satanische bloeddorst. Het is geen toeval dat deze moordenaars zijn afgestudeerd in het martelen met vuur. Verwacht meer van hetzelfde, totdat de beschaafde wereld samenkomt en op een effectieve manier gaat samenwerken.

Waar iedereen zich zorgen over moet maken die waarde aan het leven hecht en aan de vrijheid van godsdienst, is dat de moordenaars geen gekken zijn. Ze zijn berekenend, gewiekst en er helemaal van overtuigd dat ze de bevelen van hun religie volgen. Als ze doorgaan aanhangers in het Midden-Oosten aan te trekken, en zelfs in Oost-Londen of Parijs, zit de wereld in de problemen.

Opmerking bij de video: Zie hoe Obama zijn verplichte veroordeling tegen ISIS afsteekt. Obama lijkt letterlijk niet uitgeslapen of hij heeft van verboden drugs gesnoept. Naast Obama zit een dame met een wezenloze grijns op haar gezicht, Valerie Jarrett, de veiligheidsadviseur van Obama.

Video:

 

Bron:
http://pjmedia.com
Auteur: J. Christian Adams

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op ISIS is een doodscultus

 1. Driek zegt:

  Nee hoor, de islam is geen doodscultus, dat bestaat niet, want de megamoskee in Gouda gaat gewoon, en ik kan mij niet voorstellen, dat verstandige intelligente mensen dat toelaten. Als de islam inderdaad een inferieure ideologie is, dan verbiedt je zo’n ideologie. Ik lees zojuist op de site van De Telegraaf:

  Een grote moskee in Gouda-Noord mag er van het Goudse college van burgemeester en wethouders komen. Dat is donderdag bekendgemaakt. Om de bouw van het gebedshuis, waarin drie bestaande moskeeën worden samengebracht, is al lange tijd veel te doen.
  Buurtbewoners keren zich fel tegen de plannen omdat de moskee onder meer voor te veel overlast zou zorgen. Bovendien waren er twijfels over de herkomst van het geld voor financiering van het gebedshuis. Kort geleden riep het CDA in de Tweede Kamer minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie nog op om daar onderzoek naar te doen.

  Er zou een forse investering uit het buitenland worden gedaan, maar volgens het Goudse college is dat niet waar. De moskee wordt voor bijna 100 procent met Nederlands geld gefinancierd.
  Het college vindt op basis van allerlei stukken en rapporten dat bouw van de moskee in het gebied past en verantwoord is. Er zouden voldoende parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Naast een moskee komt er op de locatie waar voormalige Prins Willem Alexanderkazerne stond ook een school voor speciaal onderwijs en een kinderdagcentrum. Het gebedshuis wordt zo groot als de Essalam Moskee in Rotterdam en biedt plaats aan ongeveer 1500 gelovigen.

  De moskee wordt bijna 100 procent met Nederlands geld gefinancierd. Ik vind het onvoorstelbaar. En het zijn de partijen D66, Groen Links en de PVDA die daar voor gezorgd hebben. En op die landverraders gaan die oerdomme Hollanders allemaal weer stemmen, let maar op. Straks is Alexander Pechtold de baas van Nederland. Ik raad verstandige jonge Nederlanders aan, voor zover die er nog zijn, zo spoedig mogelijk te emigreren. Want dit is een hopeloze zaak.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Ik raad verstandige jonge Nederlanders aan, voor zover die er nog zijn, zo spoedig mogelijk te emigreren. Want dit is een hopeloze zaak ???????????????????????
   ————————————————————————————————————–
   EN IK RAAD JOU AAN OMDAT JE HIER JE KOP IN HET ZAND STEEKT HEM
   DAAR TE LATEN ! DAN KOMT ZO EEN ONZIN NIET AAN HET DAGLICHT !
   Waarom zullen we weerkrachtige Nederlanders aanmoedigen het land te verlaten ?
   En dan de oudere overgebleven mensen de islambarbaren en hun sharia uitleveren ?
   WAAROM ZULLEN WIJ ONS EIGEN LAND VERLATEN VOOR DEZE TAPIJTVRETERS ? NOG zijn we in de meerheid en kunnen ze wanneer nodig
   eruit knuppelen ! VRIJWILLIG NEDERLAND OPGEVEN VOOR DEZE MOSLIMS ?
   NEVER-NOOIT-NIMMER !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 14.08. uur. Meneer Driek ik ben het volledig met U eens.

   Like

 2. GJ zegt:

  De Booslim Obama……hoop op de volgende grassy knoll -Dealey Plaza Dalles Texas

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Israël heeft een grote fout gemaakt door Assad te bombarderen en ISIS strijders te verplegen en te beschermen ondertussen bombarderen ze Syrië.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Fox News plaatste de video van het levend verbranden van de Jordaanse piloot wel. PJ Media zegt dat ze dat niet zal doen, maar linkt er met een waarschuwing wel naar toe. Het blijft een dilemma of een website of een ander medium dergelijk gruwelijk materiaal nu wel of niet moet laten zien. Uit een artikel op PJ Media;

  Are those experts above right? Does posting the video actually help the terrorists? Or by showing the unthinkable death of Mr. Kasebeh, is there propaganda value for our side, too?

  It’s hard to put into words how barbaric these people are. But watching a few minutes of this video says more about the enemy than a thousand blog posts or newspaper articles. If the price we have to pay for informing the American people and bringing home the kind of war we are fighting and the kind of animals we are fighting against is the price of a few IS recruits being swayed by the propaganda, it very well may be worth it.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s