ISIS-vrouwenbrigades martelen met berenklemmen

Screenshot_74

(Door: Antje Schippmann – Vertaling: E.J. Bron)

Ze patrouilleren zwaar bewapend en volledig gesluierd door de straten van de ISIS-hoofdstad Raqqa en verbreiden angst en schrik. De Khansa´a-brigade van ISIS-vrouwen controleert als zedenpolitie of de vrouwen op straat accuraat versluierd zijn. Tot nu toe hebben ze overtredingen van de strenge kledingvoorschriften bestraft met zweepslagen. Nu zijn ze in het bezit van een ander martelwerktuig, dat ze cynisch de “bijter” noemen.

Daarbij gaat het om een scherp instrument dat uit twee ijzeren kaken met scherpe tanden, gelijkend op een berenklem, bestaat, berichten activisten uit de ISIS-hoofdstad. De ISIS-terroristes zetten deze op de borst van een vrouw en drukken er dan op. Een middeleeuwse marteling, die vaak tot zware verwondingen leidt.

De afgelopen weken zouden veel vrouwen met de “bijter” zijn gemarteld. In de bevolking zou vooral het geval van een vrouw voor veel onrust hebben gezorgd die bij een bushalte in Raqqa haar kind de borst had gegeven en daarop gemarteld zou zijn.

Een slachtoffer, Batol (24), vertelt aan de activistengroep “Raqqa is being slaughtered silently” hoe zij de “bijter” heeft beleefd:

“Ik was op de markt om enkele dingen te kopen toen de Khansa´a-brigades kwamen en me arresteerden. Mijn nikab zou niet overeenkomen met de shariawetten, aldus de beschuldiging, dus daarom namen ze me mee naar het hoofdkwartier van de religiepolitie. Ze brachten me naar de martelkamer en dwongen me te kiezen tussen zweepslagen of de ´bijter´. Ik wist niet wat de ´bijter´ was en dacht dat het een minder erge straf zou zijn. Bovendien was ik bang voor zweepslagen. 

Toen brachten ze een scherp voorwerp met veel tanden, hielden me vast, zetten het ding op mijn borst en drukten er uit alle macht op. Ik gilde van de pijn en was zwaargewond. Daarna brachten ze me naar het ziekenhuis.

Ik had het gevoel dat mijn vrouwelijkheid volledig vernietigd werd. Zo kunnen we niet langer leven. Ik ben niet de enige die met dit instrument gemarteld werd. Er waren veel vrouwen in het politiebureau die in een vreselijke staat verkeerden.”

Wie zijn de vrouwenbrigades?

De Khansa´a-brigades (genoemd naar een Arabische dichteres en metgezel van de profeet Mohammed) werden officieel in februari 2014 opgericht. Hun belangrijkste taak: zedenpolitie en spionage tegen de mensen in de ISIS-gebieden. De basis van de eenheid is de ISIS-hoofdstad Raqqa in Noord-Syrië.

Vrouwen die in de brigades willen dienen, moeten tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. De meeste van hen komen uit het buitenland. Ze krijgen een maandloon van 25.000 Syrische Pond (bijna € 180,-). Uit hoeveel vrouwen de brigades in totaal bestaan, is niet bekend.

Bovendien moeten ze bij ISIS-checkpoints werken om daar activisten te ontmaskeren die volledig versluierd als vrouw verkleed informatie uit het ISIS-gebied willen smokkelen. De Khansa´a-brigades nemen niet deel aan militaire handelingen.

Syrische activisten vermoeden dat de verbranding van de Jordaanse piloot Moath al-Kasasbeh een vergeldingsactie is geweest voor de dood van 30 Khansa´a-vrouwen bij een luchtaanval door de antiterreur alliantie in oktober. De video van de moord op de piloot werd op dezelfde locatie gemaakt waarop de ISIS-vrouwen om het leven kwamen en bevat talrijke toespelingen.

Bron:
www.bild.de
Auteur: Antje Schippmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Annette H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia. Bookmark de permalink .

35 reacties op ISIS-vrouwenbrigades martelen met berenklemmen

 1. bobzelf zegt:

  de “” berenklem “”, tuurlijk , dat we daar niet eerder zijn opgekomen !
  en dan gewoon zeggen :

  Dit volk is niet achterlijk ,

  het zijn maar een paar ontspoorde !!!

  zal dat ding eens bij Josias over zijn zak heen trekken ,

  kijken wat hij er van vindt !

  gr. bob

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ bobzelf 5 februari 2015 om 19:45

   Dat is nou óók toevallig!
   Ik wilde op dezelfde manier gebruik maken van dit apparaat, maar dan in de eerste plaats bij Rutte, Samsom, Pechtold en bij nóg een paar van die landverraders.

   Like

 2. Ivanneau zegt:

  Voor komend weekend staan als protest tegen deze praktijken grote demonstraties gepland op het Malieveld en de Dam. Er worden minstens 1 miljoen leden van vrouwenorganisaties, vakbonden, moslimorganisaties en politieke partijen verwacht die zullen protesteren tegen deze mensonterende praktijken. Wullem is samen met Bertje vorige maand al met spoed afgereisd naar hun vriend Abdullah maar die wilde helaas niet reageren. Voorafgaand aan de demonstraties zal een spoedvergadering van de VN plaatsvinden waarop dit zeker zal worden veroordeeld….. Tenminste als dit in Israël zou plaatsvinden…., nu blijft het oorverdovend stil.

  Like

  • felix zegt:

   De beheerder is waarschijnlijk zelf een lichtgetinte moslim, uit de cultuurverrijkingsgebieden, gelet op het gebrekkige Nederlandse taalgebruik…

   Like

  • Joshua zegt:

   Is het tegenwoordig al discriminatie als dat kop vod af moet?????? Het moet niet gekker worden.
   Onze samenleving is totaal verziekt door onze meelevende, blinde, IMBECIELE regeerders.!!!!!!!!!!!
   En maar toegeven aan dit soort uitwassen, ik hoop dat rutte en co straks verboden worden hier ooit nog een stap in de maatschappij te zetten!!!!!!!!!!

   Like

 3. Jean zegt:

  Die klemmen hebben ze zeker gekregen van de EU…,alles is oke om vriendjes te blijven zolang de oliedollars rollen naar de bankrekeningen en een geweten is daarbij volkomen misplaats is ook totaal onbekend bij politiek krapuul.

  Like

 4. Diegene die de Islam vredelievend noemt moet toch wel een grote, hele grote eikel zijn.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ik geloof best dat vrouwen daar onder elkaar toe in staat zijn: Als ze zich niet onder het mannelijk gezag uit kunnen worstelen, dan elkaar maar kapot maken….
  Klote wijven!!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   Trouwens, wat hebben wij daarmee te maken,…..het is toch de …eigen(moslim) …soort.,

   Like

  • treintrien zegt:

   Besnijdenissen worden ook meestal door vrouwen uitgevoerd.
   Inderdaad. Kutwijven.
   Gelukkig werk ik in een mannenwereld 😉 Thank God!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, daar mag je als vrouw inderdaad héél dankbaar voor zijn! Oók hier in het westen!
    Eigenlijk geldt het overal ter wereld: Vrouwen onder elkaar…..God-nog-aan-toe!

    Like

   • BertG. zegt:

    En daar hebben we de beruchte krabbenmand weer.
    Kutwijfen onder elkaar. Je zal er maar tussen zitten.

    Like

  • Anneke zegt:

   Theresa, dit lijkt op die vrouwen die mensen martelden in de concentratie kampen, die hadden ook geen geweten, ik mag dit misschien niet zeggen, want volgens heel veel mensen mag je niet die vergelijking trekken, maar ik zie toch hetzelfde patroon ……..onbegrijpelijk dat je, als vrouw, deze gruwelmethodes kunt uitvoeren. de geschiedenis herhaald zich, alleen wij hebben nu een andere tegenstander…..de islam….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hier mag je dat wèl zeggen, want dat hebben we hier al lang en breed door.
    Alleen is de islam nóg erger, doordat ze gebaseerd is op een woestijn-ideologie!

    Like

   • Harry zegt:

    Zeg Anneke , mag ik je misschien wijzen op de psychische terreur die vrouwen op mannen met goede bedoelingen toepassen ?
    Mijn vriendin maakt expres vies eten .
    Ze wauwelt honderduit als ik achter de computer me voor Bron zit te concentreren .
    Als ik haar een opdracht geef is ze ineens oostindisch doof .
    Als de hond te dik wordt en moet lijnen geeft ze hem expres veel snoepjes .
    Als ik effe wat wil lezen , gaat ze stofzuigen , wat ze NOOIT doet als ik er niet ben .
    Als ik ’s avonds thuis kom en het koud heb , staat de verwarming altijd uit en een raam open ( wegens opvliegers ) .
    Doe ik inkopen voor een speciaal gerecht , dan vreet ze steevast twee van die benodigde ingredienten op , zodat het gerecht niet goed gemaakt kan worden .
    Kan ik om half zeven weer naar de winkel !
    Als ze al eens een ei kookt wat altijd te zacht of is of groen , dan tikt ze met een theelepeltje net zolang op de bovenkant , totdat er alleen nog een miljoen van die kleine schilletjes op zitten van 1 vierkante millimeter , die je er allemaal een voor een af moet gaan zitten punniken .
    En als je er dan wat van durft te zeggen , heb je voorlopig ook geen sex meer !

    Nee , die lui in het midden-oosten hebben eigenlijk niks te klagen !
    Die lijden maar op EEN manier pijn !
    Ik lijd onder een multi-terreur .

    Trouwens waar denk jij dat dat gezegde : ” EEN vrouw is duizend mannen te erg ”
    vandaan komt ? Dat komt heus niet uit de lucht vallen !

    Breek me de bek niet open !

    Nou tref ik het helemaal niet , mijn vriendin is een Chinese , zou er graag afstand van doen , liefhebbers ?

    Het is een gratis-afhaal Chinees , ik hoef er niks voor terug .
    Nou ja , een knappe fles wijn zou wel welkom zijn !

    Like

   • Ik lig in een deuk!Maar….ergens ben je dan ook wel een watje:de liefde moet wel van 2 kanten komen,Chinese of niet!

    Like

   • Wachteres zegt:

    @ Harry

    “Als ik haar een opdracht geef, is ze ineens oostindisch doof”.

    Bij mij zou je niet alleen echt doof zijn vanwege een paar flinke petsen om je oren, maar ook stom vanwege de lading scheldwoorden die je zou moeten aanhoren. :D.

    Like

   • Jaan zegt:

    Harry je verhaal komt me bekend voor. Ik ben met een Filipijnse getrouwd. Vergeet niet, er was een reden waarom je in je eigen situatie verzeild bent geraakt.
    Je moet roeien met de riemen, die je hebt. De ene roeit een luxe boot en de andere een wat minder model. Maar roeien zul je. Je boot wegdoen is als je nadenkt ook geen optie.
    Het heeft goede en kwade kanten.

    Like

 6. jantjeuitnl zegt:

  Kun ze die hel op aarde niet helemaal naar de verdoemenis bombarderen?

  Like

  • Jade zegt:

   Natuurlijk kunnen ze dat, alleen ze doen het niet…
   Volgens de hoge heren is het namelijk weer tijd voor een wereldbrand.
   En daar wordt dan ook hard naar toe gewerkt.

   Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WIE NU NOG STEEDS ZEGGEN DAT MOSLIMS NORMALE MENSEN ZIJN, IS ZELF ZWAAR GESTOORD!

  Like

 8. Pure sadisten;helemaal verknipt!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Ik heb nog nooit een normale bonobo gezien!
  Is this the real world or a fantasy?
  Ab normaal.

  Like

 10. john player special zegt:

  Het in de natuurlijk weer de schuld van ons westerlingen, omdat wij de islam als een achterlijke godsdienst zien, voelen zij zich gedwongen dat beeld zo veel en vaak mogelijk te bevestigen

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En weer zullen de vuile verraders, met voorop: CDA,VVD,PvdA en DEMONEN 66, zeggen: ” Het heeft niets met de islam te maken”. Ik kots en braak van deze vuile LAND-en VOLKSVERRADERS!

  Like

 12. Jan zegt:

  Die berenklem op hun kop zetten zoals in de film ‘Straw Dogs’

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Nabi Mohammed heeft vrouwen verboden mee aan de Jihad te vechten, ze mogen hoogsten de Hijra naar Mekka gaan en dat was het dan.Ze zijn te dom om te kunnen vechten.

  Like

 14. sam zegt:

  Het Jordaanse leger heeft vannacht een raid uitgevoerd op een opleidingskamp van IS. Volgens de berichtgeving zouden er ook een 20-tal van dat soort vrouwelijke soldaten (SS sadisten) zijn omgekomen.

  Like

 15. Dot zegt:

  Zeker een onderling competitie om met de commandant of imam ( whatever zij zichzelf noemen ) te mogen neuken ?

  Like

 16. Pingback: Hoe IS tienermeisjes verleidt | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s