Kaasstad kruipt voor koran, CDA eist ingrijpen

Screenshot_55

(Door: Van Rossem)

Het CDA laat het er niet bij zitten: die megamoskee in Gouda mag niet zomaar worden neergezet, enkel omdat D66, PvdA en GroenLinks achteloos bukken voor de vrouwenhaat van een stel salafistische hardliners. Die op hun beurt vooral willen nemen van de samenleving, maar niets willen geven en al helemaal niet aan vrouwen of gehandicapte kinderen. Daarom hebben Kamerleden Oskam, Omtzigt & Knops gisteren opnieuw een set vragen ingeleverd bij Opstelten, met daarin onder andere het verzoek om de geldstromen rond de Goudse haathut te onderzoeken. Ziet u wat er hier aan de hand is? Seculiere partijen die een verleden hebben als religie-averse zuilenslopers van weleer, worden links ingehaald door een confessionele partij die wél bereid is in de bres te springen om vrouwenrechten en moderne gelijkheidbeginselsen te beschermen tegen het middeleeuwse gedachtegoed van de moskeevereniging.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, CDA, Censuur, cultuurrelativisme, D66, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Kaasstad kruipt voor koran, CDA eist ingrijpen

 1. lucky bee zegt:

  Gouda is een Katholieke stad, ze doen precies dat wat de Paus Fransiscus ze verteld.En hij zegt Islam is een religie zoals iedere andere.Is en Al Qaida hebben niets met de Islam te maken.
  Dus mega Moskee wordt in Gouda gebouwd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als jij denkt, dat alle katholieken tegenwoordig nog klakkeloos overnemen, wat de Paus dicteert, heb je het toch mis: Sinds de jaren ’70 is er, zeker in Nederland, wel wat veranderd!
   Het eigen geweten is meer gaan spreken. En dat is maar goed ook!

   Like

   • Harry zegt:

    Theresa ,

    Er is op de hele wereld maar EEN goed soort mensen , dat zijn degenen die de god van abraham volgen , alle anderen zijn brandhout .
    Aldus bovenstaande .
    Als er al ooit sprake is van tunnelvisie , dan is het wel bij Louis .
    Alleen is zijn tunnel nog nauwer dan een electriciteitspijpje !

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Heeft hij niet voor de verzopen moslims niet een mess gelezen? hoewel hij toch weten moet dat ze al een beloning hebben , van hun Allah namelijk 72 maagden in Mohammed’s paradijs?
  4. De Vrouwen (An-Nisa)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 176 strofen.
  100. Wie terwille van Allah vlucht, zal op aarde toevluchtsoorden en overvloed vinden. En wie van zijn huis weggaat, zijn land verlatend terwille van Allah en Zijn boodschapper en de dood achterhaalt hem – zijn beloning bij Allah staat vast; Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, met een RODE BURGEMEESTER CORNELIS van de Partij van de Allochtonen, kun je verwachten dat de islamisering geen strobreed in de weg wordt gelegd. En ik ben benieuwd of het CDA “flink”, blijft!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Gouda begint een islamitisch bolwerk te worden. Het is een ongeneeslijk kankergezwel geworden. Zoals ik in een eerder blog al schreef, mijn vrouw durft er niet meer naar toe te gaan voor de verjaardag van haar broer, cq de nieuwjaarsviering. Door de steeds verder gaande islamisering van Nederland, zijn we ook al een leverancier geworden van Jihad strijders. Die in aantal zeer fors toenemen, en op korte termijn Nederland zelf zullen aantasten. Gelijk dat ongeneeslijke kankergezwel. We zien wel tegenkrachten, zoals de vele goede inspanningen van de PVV en wij op dit blog, maar we blijven steeds met veel te weinig om echt gewicht in de schaal te kunnen leggen. De PVV word continu gebasht, en wij worden voor racisten uitgemaakt. Ja, de overheid gaf aan ons zelfs in de gaten te houden, en zo nodig te gaan vervolgen ! Wanneer gaat de rest van Nederland toch eens zijn harsens gebruiken, en laten ze die oude verderfelijke politiek van o.a. D66, PvdA, CDA, VVD en SP links liggen !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 15.24. uur. Met name het CDA,VVD,PvdA en D66, zijn HOOFDZAKELIJK schuld eraan dat WIJ opgescheept zitten met de islam, John. En deze politieke kaste zal het verdommen de islam aan te pakken. Ik ben nu zover, dat ik zeg: de politiek is niet de oplossing voor onze problemen met de islam en de massa-immigratie maar er WEZENLIJK ONDERDEEL van! De enige die recht van spreken hebben zijn de Kamerleden van de PVV!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Of het nu de gemeentelijke of de rijkoverheid betreft: Ze zijn beide de grootste vijand van de autochtone Nederlander.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  CDA eist ingrijpen? Laat me niet lachen, laat me niet huilen, dankzij het CDA zitten we hier met al die moslims opgescheept.
  Het CDA wil nu wel wat publiciteit, maar werkt even hard mee aan de islamisatie van ons land als de PvdA.

  Like

 7. Willie zegt:

  HEEL Holland kruipt voor de moslim,islam,koran

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s