Studenten nemen ouderen mee naar moskee

Screenshot_65DOETINCHEM – Jongeren van het Graafschap College in Doetinchem gaan woensdagochtend samen met ouderen op bezoek bij de plaatselijke moskee. Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven. Volgens de student hebben veel ouderen een vertekend beeld van de islam, omdat zij veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen. 

De ontwikkelingen met Islamitische Staat en de aanslagen in Parijs geven een verkeerd beeld van de religie. Roufs: ‘Deze dingen hebben eigenlijk heel weinig met de islam te maken.’ ‘Op de opleiding tot sociaal cultureel werker wordt er sowieso veel gepraat over dit soort zaken’, zegt Alan Roufs. De afspraak was makkelijker gemaakt dan hij had verwacht. ‘De moskee reageerde erg enthousiast.’

Bron:
www.omroepgelderland.nl
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Studenten nemen ouderen mee naar moskee

 1. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, zelfs deze GEK Roufs help mee om Nederland te islamiseren! En natuurlijk zal deze volidioot de oudjes wijs maken, dat islam slechts vrede is. Mark my words!

  Like

 2. Jean zegt:

  Stel je voor “de ouderen hebben een vertekend beeld van de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam?” en dat in een wereld waarin de linkse rotzooi enkel positieve beelden geeft betreffende die barbaarse smeerlapperij. Wat zou dat geven als “de waarheid” zou verteld en getoond worden? M.i. was dan de 3de Wereldoorlog TEGEN die smeerlapperij dan al lang bezig, misschien was de rotzooi al volledig uitgeroeid???
  Mensen verdrijf die vuiligheid uit jullie leven en jaag heel dat moslimtuig weg uit jullie straten, gemeenten, steden en liefst uit heel het land richting grote zandbak in noord Afrika want nog nooit is er iets fatsoenlijks uit Afrika, noord Afrika of het midden oosten gekomen enkel maar barbarij en geweld.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Vervloekte landverraders .

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  NEE …die OUDEREN hebben het JUISTE beeld van de Islam voor ogen ….. ISLAM = Moord , Verkrachting , Slavernij , Beroving , Liegen & Bedriegen (Taqqya) uit naam van de ISLAM en ter Bevordering van de ISLAM , Angst zaaien , Intimideren enz enz…… Dat kutjong Alan Roufs , moet hoognodig naar een psychiater …hij is nl. helemaal de weg kwijt ….!!!

  Like

 5. Jaantje zegt:

  Was dacht ik hier dat ik las dat Petra Stienen met haar moeder regelmatig de moskee bezoekt.
  Denk dat dat uit de een of andere denktank komt.
  De burgers gedwongen nader tot elkaar laten komen.
  Zal toch niet waar zijn dat ze ouderen die niet zelfstandig meer naar de winkel kunnen nu gaan begeleiden naar de moskee waar die oudjes bij zelfstandigheid nooit en te nimmer naar binnen gingen of zouden gaan.
  Waarom zouden ze?

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Een scholier van een niets betekenende opleiding die ouderen naar een moskee meeneemt om daarmee zijn ¨Gutmenschen status¨ te verdienen. Met die flutopleiding kan hij verder toch niks nuttigs bijdragen. Kortom: een toekomstige uitvreter/subsidieslurper die -bij gebrek aan verdere capaciteiten- zal parasiteren op kosten van de staat,

  Like

  • Sjaak zegt:

   EN HIER EEN REDEN WAAROM DAT NIKS WORD MET JOU IDEE !

   Zu wilden Straßenkämpfen zwischen Volksgruppen aus Afghanistan und Tschetschenien, ausgetragen mit Messern sowie Autos als Rammböcken, ist es am Sonntagabend in der Stadt Salzburg gekommen. Es gab ein massives Polizeiaufgebot, auch das Anti- Terror- Kommando ist seitdem im Einsatz. Die Exekutive zeigte sich in einem internen Rundschreiben entsetzt über die Brutalität und warnte eindringlich vor weiteren Auseinandersetzungen.

   Like

   • Sjaak zegt:

    MOSKEE-MOSKEE !
    HUPPEKEE WEG ERMEE !

    Like

   • Sjaak zegt:

    Wilde straatgevechten tussen volksgroepen uit Afganistan en Tjechenien !
    Uitgedragen met messen en auto’s als rambokken is het zondagavond in
    de Stadt Salzburg gekomen ! Het gaf een massiv groot aantal politie die
    in Aktie kwamen ! Eveneens kwam een Antie-terreur-kommando dat nu
    nog bezig is ! De rooie klooie Stadt-vertegenwoordigers hebben in een
    rondbrief hun verwondering erover geuit, hoe geweldadig en brutaal de
    uiteenzettingen wel niet waren !
    WOHAAAAA ! ERUITSODEMIETEREN DIE HAP !

    Like

 7. Henk.V zegt:

  En zo moet IEDEREEN pro islam worden gemaakt, niet waar?
  En zijn er nu nog steeds mensen die geloven dat er niet zoiets als ISLAMISERING bestaat??

  Hoeveel moslims krijgen vergelijkbare kennismakingsexcursies naar christelijke instituten?? WEL, HOEVEEL?????
  Er bestaat niet zoiets als een gelijkwaardig soort tweerichtingsverkeer tussen moslims en niet-moslims.
  Moslims zijn NIET geïnteresseerd in andere religies en ideologieën..Wie de waarheid al in pacht heeft luistert nooit met een oprechte interesse naar andersdenkenden.

  Like

 8. Cathja zegt:

  TRIEST…!

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Krijgen we straks ook rondleidingen bij de Mafia ? Over de romantiek van het Mafia bestaan. Over de vele moorden wordt dan niet gesproken, in de doofpot ermee ! Zo ook met de Islam, een wolf in schaapskleren. Het islam schaap dat vredig staat te blaten. Maar als je het niet verwacht wordt je ineens besprongen door die wolf in schaapskleren die Islam heet. Die studenten (dat heet dan studenten) zijn nog simpeler dan een zwaar demente chimpansee !

  Like

 10. Vederso zegt:

  Dus als ik het goed begrijp: als je de media meer volgt, krijg je een vertekend beeld van de islam. Die media toch. Ik dacht altijd dat meer kennis juist belangrijk was voor van alles en nog wat. Daar denkt Alan Roufs dus blijkbaar anders over. Tjonge.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  We weten toch wat de islam is. Dat schorem zegt uit naam van mo te handelen. Volgens mij is mo, islam. Daar heb je weer een sociaal cultureel werker. Opdoeken die opleidingen.

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Ik wist niet dat vele Nederlandse ouderen Arabisch machtigd zijn?De preken worden meestal in het Arabisch gedaan als ik me niet vergisT.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Och, jé: Na de kinderen zijn de ouderen aan de beurt on geïndoctrineerd te worden!
  Nou zouden ouderen weer een vertekend beeld van de islam hebben omdat zij de media meer volgen dan anderen!
  Hoezo dat in vredesnaam?! De media doen al niets anders dan de feiten verdoezelen, waar ze kunnen! Moeten ze van die studentjes ook nog verzwijgen, dat er overal ter wereld nu eenmaal aanslagen gepléégd worden, soms?
  Dat die moskee enthousiast reageerde, is geen verrassing: Prrrropagandaaaaaa! Kunnen ze lekkere zoete broodjes bakken!
  Maar kijk uit: De ouderen van nu zijn van een latere datum dan die van 30 jaar geleden! Dat lijkt een open deur, maar bekijk het eens zo:
  Een, pak weg, 75-jarige heeft als geboortedatum thans 1940. Je moet er niet raar van opkijken als die destijds op, laat ons zeggen, 30-jarige leeftijd midden in het emancipatie-proces verwikkeld was. -EN daar wat van meegenomen heeft!
  Als die bij zo ’n moskee-bezoek bijvoorbeeld ervaart, dat de mannen vóór in de moskee plaatsnemen, en de vrouwen àchterin, achter een gordijn of zo, en er misschien ook twee ingangen zijn, is ze misschien meteen wel genezen!
  Volgens mij denken die studenten dat ouderen altijd hetzelfde blijven,maar dat is niet zo!
  Wel lange tijd zo geweest, maar nú niet meer!

  Like

 14. Thoth zegt:

  Tuurlijk. En nu maar hopen dat zij hun andere godsdienst opgeven en naar de islam overstappen. De fascistische ideologie heeft hier baat bij. Kunnen de mannen ook eens de vrouwen gaan slaan, de joden van alles de schuld geven, de ongelovigen doden en met de sharia gaan leven. Allahu akbar…

  Like

 15. Driek zegt:

  Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven.

  Nou, beste moslim Roufs, ik behoor tot de ouderen, en ik heb absoluut geen vertekend beeld van de islam. Want ik heb de oorlog mede gemaakt. Daarom weet ik dat de volgelingen van Mohammed een stelletje onverbeterlijke misdadigers zijn. En als ik de dagelijkse berichten lees, over de gepleegde misdaden van de volgelingen van die profeet (ja, ik weet het, dat is niet de echte islam), staan jullie in de schoenen van Adolf Eichmann. En erger kan het niet.

  En dat lulverhaal van u, “omdat ouderen veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen”, – Je moet maar durven. Die brutaliteit van jullie bedoeïenen is grenzeloos. Ik zoude zeggen, meneer de moslim, het ware veel beter en verstandiger, dat die oude lieden maar wat minder de media zouden volgen. Want daar worden ze niet wijzer van. Dat zijn allemaal leugenaars die heulen met den vijand.

  En het zoude zeer verstandig zijn van die ouderen, om deze site van E.J. Bron eens te bezoeken, en niet naar het NOS Journaal te kijken, of andere Nationaal Socialistische leugenprogramma’s. Maar u denkt natuurlijk die domme ouwe mensen wel te kunnen lijmen. Ze zullen wel koffie en baklava geserveerd krijgen. Ik hoop dat er niemand komt, maar ja, die ouwe mensen kennende, voor hun is het een verzetje. Kunnen ze aan hun kleinkinderen vertellen dat ze in de moskee zijn geweest, en hoe leuk en aardig die moslims wel niet zijn.

  Maar jullie proberen de kinderen op onze scholen te indoctrineren, en nu proberen jullie oude mensen – waarvan velen hun christelijk geloof vaarwel hebben gezegd – mee te krijgen naar jullie verderfelijke ideologie en enthousiast te maken voor Mohammed.
  Sodemieter toch een keer op met dat rot geloof van jullie. Val niet iedereen ermee lastig. Heel Nederland staat momenteel in het teken van de islam. Het is werkelijk om kotsmisselijk van te worden. Sinds jullie komst is Nederland onleefbaar. Met al die moordpartijen die jullie begaan, kan ik dagelijks de vlag halfstok hangen.

  Like

 16. Driek zegt:

  En zover is het in Europa al gekomen. Een camouflagekeppeltje tegen antisemitisme. En die moslims maar volhouden dat ze vredelievend zijn. En lieden als Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven.

  Zojuist gelezen op de site van De Telegraaf.

  TEL AVIV –
  Sinds de aanslagen in Parijs is de angst voor een antisemitische aanval in Israël fors toegenomen. Om die reden dragen veel mensen de afgelopen tijd liever geen keppeltje. Een nieuwe uitvinding heeft aan dat dilemma een eind gemaakt: met een camouflagekeppeltje van echt haar kunnen gelovigen zonder angst hun religieuze overtuiging uiten, meldt AFP.
  Het idee kwam van kapper Shalom Koresh. ,,Klanten die in Europa hebben gereisd, vertellen me over het antisemitisme dat daar speelt. Ik dacht bij mezelf, waarom geen keppeltje dat niet te onderscheiden is van echt haar?”
  Koresh, zelf een Israëlische Jood, noemt zijn uitvinding een ‘magisch keppeltje.’ Het keppeltje is een paar centimeter in doorsnee en bestaat uit synthetische of natuurlijke haren. De dikte en kleur van de haren zijn afhankelijk van de klant.
  Ondanks het feit dat het product in Israël op de markt is gebracht, komen de meeste klanten uit Frankrijk en België. ,,Sinds de gebeurtenissen in Frankrijk kreeg ik een stormvloed aan e-mails. Het lijkt een hype te zijn in Europa, dat de verkoop ten goede komt.”
  Klanten betalen voor een keppeltje met synthetisch haar ongeveer 49 euro. Een versie met echt haar kost ongeveer 70 euro. Overigens kost een normaal keppeltje gemiddeld rond de 5 euro.

  Hoelang accepteren we die ongein nog.

  Like

 17. Joshua zegt:

  Neem die islam droplullen mee naar een kerk , kunnen zij gelijk horen wat het verschil is in vergelijking met hun feodale idiologie!!!!!!!!!!!

  Like

 18. Johan zegt:

  Dit is ongelooflijke propaganda voor de haathutten. Dit gaat helemaal niet goed. het is trouwnes compleet belachelijk dat meer inzicht in de islam benodigd zou zijn. Ik zou zeggen, lees eens een gewone krant en je weet al genoeg.

  Like

 19. Totaal geschift zijn die studenten. Afspraak was makkelijk gemaakt met die haathut. En met die ouderen dan? Ging dat ook zo makkelijk of hadden ze geen keus? Ook op school van onze zoon willen de een uurtje per week besteden aan islam. Hen al verteld dat wij daar niet van gediend zijn en zal ook niet gebeuren. Voor mij is dat heulen met de vijand, want zo zie ik die moslins

  Like

 20. Mr.Talkie zegt:

  Ik dacht altijd dat daar Super Boeren vandaan kwamen..
  Maar heb me vergist, daar op dat Graafschap College zitten Super Hoeren ..
  En als zij daar iets zinnigs willen doen,laten ze dan Oerend Hard al die Islamietjes het land uit sturen.

  Like

 21. Giny zegt:

  Laten ze gelijk zien hoe de onthoofdingen plaats vinden en de ledematen afgehakt worden
  bij een diefstal en homo’s van flatgebouwen worden gegooid, vrouwen worden vernederd,
  etc. etc.????????
  Die studenten moeten opgesloten worden, ze zijn een gevaar voor de samenleving!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Giny 5 februari 2015 om 19:50

   Een live damesbesnijdenis voor toekomstige groepen rond te leiden jonge vrouwen lijkt me ook buitengewoon leerzaam.

   Like

 22. Scheerzeep NU zegt:

  Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven. Volgens de student hebben veel ouderen een vertekend beeld van de islam, omdat zij veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen.

  Gevalletje van onjuiste oorzaak-gevolg-relatie.
  Veel thuis zitten en de media daardoor meer volgen dan anderen leidt tot een vertekend beeld van de Islam?
  Met die “anderen” worden sociaal-cultureel werkers bedoeld die zich onvolledig door de media over de Islam laten informeren. De leerlingen van het Graafschap College in Doetinchem gaan maar eens op bezoek in de Haagse Schilderswijk. Kunnen zij ons eens informeren over de plaatselijke Islam en haar gewoonten.

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  Dit doet de deur dicht…

  Like

 24. Berthe zegt:

  100% eens met reacties hierboven!!!!

  Like

 25. Republikein zegt:

  Sociaal cultureel? Mooi hoor, doorgaan, je kunt het!
  Heb er ook een dvd over, best ingewikkeld, deze afdeling.

  Like

 26. Daiyu-ninja zegt:

  Leerling Alan Roufs van de opleiding tot sociaal cultureel werker wil de ouderen een beter beeld van de islam geven………………………….

  Euhh…………….hoezo wil hij ouderen een beter beeld geven van de islam?
  Islam is toch vrede? Wat voor ’n beter beeld moet er dan nog gegeven worden aan de islam?

  Ja, als de islam onterecht wordt afgeschilderd als het grote kwaad, dan kan ik Alan Roufs initiatief wel begrijpen.
  Maar de islam is vrede. Toch, Alan?

  Like

 27. tjonge zegt:

  de linkse propaganda draait op volle toeren met de verkiezingen in aantocht.
  goebbels krijgt een post-orgasme bij de vindingrijkheid van deze nsb-ers.

  toch wel weer slim van die linkse nsb-ers om die labiele oudjes naar een “voorbeeldige” haathut te lokken en zodoende die oudjes te indoctrineren met de “religie van de vrede”.

  zo krijg je als pvda toch weer een hoop (labiele) kiezers, moet je maar denken.

  btw, is het iemand al opgevallen dat we op npo2 tegenwoordig bijna dood gegooid worden met docu,s van zielige asielzoekers en uitgeprocedeerden e.d ?
  alleen maar als doel om begrip te kweken voor die “arme” mensen en dat we er dan maar nog veel meer mogen gaan importeren in de toekomst (hopen zij).

  kots en kots ziek word ik van die p.o. !!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s