Theodor Holman, mijn halfbroer, ikke zelf en de geestesziekte die islam heet

Screenshot_72

(Door: Martien Pennings)

Theodor Holman schrijft zijn Parool-column vandaag naar aanleiding van het levend verbranden door IS van die Jordaanse piloot. Één ding wordt rond deze executie nergens opgemerkt: als je vanuit een F16 bombardeert dan is het niet ongewoon dat mensen ten gevolge van zo’n bombardement levend verbranden. In een gebombardeerde pantserwagen bijvoorbeeld. Ik noem maar wat. Dus zó onlogisch en exotisch en extra-ordinair is het nu ook weer niet wat de IS-jongens hebben bedacht voor de F16-piloot. Nu is het natuurlijk wél zo dat de IS-terroristen zelf met moorden begonnen zijn en alle mogelijke vormen van doodstraf verdiend hebben, inclusief verbranden in ‘n door een F16 gebombardeerde pantserwagen.

De column van Holman gaat onder de titel “Wie geniet van de pijn van een ander, noemen we geestesziek” en de krachtigste passage is deze:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

27 reacties op Theodor Holman, mijn halfbroer, ikke zelf en de geestesziekte die islam heet

 1. Joshua zegt:

  Meneer Pennings, heel goed verwoord, ik zou het zelfde doen.
  Deze hufters hebben geen geweten.
  En onze politie doet er of mag er niets aan doen.
  Onze debiele regering moet hetzelfde maar overkomen,
  kijken of zij nog zo islam verliefd zijn, of heeft dit niets met islam te
  maken??

  Like

 2. harry zegt:

  Goede gedachtegang , we moeten dat politiek correcte negeren en voor onszelf kiezen .
  En lak hebben aan wat het linkse gebroed ons op wil dringen .
  De methode die Israël vroeger hanteerde lijkt me de beste .
  Schieten ze een kogel af , antwoord met een granaat ,
  Schieten ze een granaat af , gooi dan een bom .
  Je zal ze moeten overtreffen in hevigheid , anders win je het nooit .

  Like

 3. danny zegt:

  Alle mensen die hun geloof/religie/cultuur/ideologie extreem uiten ( islam is zo wie zo extreem ) en niet zelfstandig kunnen nadenken, lijden in mijn beleving aan een geestelijke stoornis.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  En ja, ik zou ook de handeling v Theodor Holman’s broer volgen… maar of ik die arme varkens daarmee zou willen vergiftigen… en dan ook ons weer aangezien wij varkentjes eten… neee gewoon doden ja dat wel…

  Ik weet niet of t jullie al of niet ontgaan is maar eerlijk gezegd denk ik dat het allemaal nog veeeel erger en vèrder is dan wij al denken dat het is… want wat blijkt?

  Jordaanse piloot werd al maand geleden verbrand en dat wisten de inlichtingendiensten perfect. Dus is de vraag …
  … waarom we dat spelletje blijven meespelen. Er vallen twee conclusies te trekken na de vreselijke verbranding van de Jordaanse piloot door IS.
  Eén: ze zijn zo mogelijk nog zotter en gevaarlijker dan we dachten.
  Twee: de Westerse inlichtingendiensten hebben geen benul waar ze mee bezig zijn. Want ze kregen al een maand geleden bevestiging dat dit gebeurd was. Of speelt daar iets anders?

  @geertwilderspvv Jordnse pil. AL mnd geledn verbrand inl.dnsten WISTEN dit perfect.Dus is de vraag http://newsmonkey.be/article/30955 via@NewsMonkey_BE

  Like

 5. Vederso zegt:

  Oei, je legt daar wel wat voor om over na te denken. Laat ik zeggen: de emotie is mij niet vreemd en in dit geval (Jordaanse piloot) heb ik ook wel gedacht; gooi er maar een atoombom op. Het wordt met deze gruwelijkheden steeds moeilijker om argumenten te bedenken om dat niet te willen. Wat ons juist onderscheidt van achterlijke culturen is, dat we niet meer aan eigenrichting doen, we geven het in handen van een buitenstaander, een rechter, om te oordelen. Hoe soms dit ook krom en onrechtvaardig lijkt uit te pakken, we moeten dit niet willen. Maar toegegeven, ik hoop nooit in de situatie te komen dat al deze overwegingen in één klap worden weggevaagd.
  Goed stuk trouwens.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Op National Review Online, ook verschenen op Frontpage Magazine;

  http://www.nationalreview.com/article/389922/thank-you-isis-david-horowitz

  Like

 7. Theo van Ewald zegt:

  Na jaren van de meest verschrikkelijke moordpartijen, liquidaties en onthoofdingen van ‘ongelovigen’ hoor je ze eindelijk. Maar dan wel op het verbranden van een MOSLIM!

  Islamieten zijn smerig hypocriet tuig, zoals een Amerikaans pastor schrijft: islam is van de duivel!

  Like

 8. Vederso zegt:

  Vlad Tepes komt met dit voorstel;

  Hey! Can we trade Obama for the King of Jordan? We would have to sweeten the deal but maybe if we add enough stuff…

  De koning van Jordanië blijkt heel kwaad te zijn en heeft het over vergelding.

  Like

 9. D.DAY zegt:

  Martien, je bent niet gek. Jij bezit nog iets wat ik in onze maatschappij steeds vaker mis: gezonde verontwaardiging over wat er allemaal gebeurt!

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Ik zie onder in de rechterhoek een gezicht en een hand die een spijl vasthoudt.
  Zou dat de kwelgeest mo zijn die zich komt verkneukelen aan de wrede dood van de piloot?

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  De hele wereld kan opstaan tegen IS. Heeft (nog) geen prioriteit. Je suis verwarde mensen.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Kan ook allemaal veel eenvoudiger, voor alle neergeknalde Koulilies en andere terroristen: balletjes eruit halen en publiekelijk laten oppeuzelen door onreine varkens. Dan blijft er met die 70 hoeri’s niets meer te beleven. Een psychotische remedie, maar bij psychoten werkt het (en het kost niets).

  Like

 13. Gemelos zegt:

  GEWELDIG, HELEMAAL MEE EENS !!!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Jezus, ik moet niet goed worden, mag dat?
  Nou, dan niet, ik word het toch!
  Hoop het nooit mee te maken, een gek is tot alles instaat.
  Het zijn vaak dunne lijntjes.

  Like

 15. harrylacroix zegt:

  Sorry, maar ik word niet goed van deze reacties. We moeten toch niet willen dat we tot zo’n niveau dalen?! Ali E heeft een verschrikkelijke misdaad begaan en is er kennelijk niet ongerust over. Welnu, dat dienen we naar onze normen te bestraffen. Ik heb een dochter en een allochtone vrouw. Beiden zeggen mij: “Pappa, doe nooit iets om wat ons is aangedaan in de trant van de commentaren”. Mijn vrouw heeft het nodige meegemaakt in de islamitische wereld, die kan er een boek over schrijven! Ik vind het verschrikkelijk al die duivelse commentaren te lezen en ik neem van deze commentaren met afschuw afstand! Dat mensen zo laag kunnen vallen!!!!!!

  Like

 16. harrylacroix zegt:

  @martienpennings. Als oud F-16 piloot moet mij van het hart dat uw commentaar duidelijk aantoont dat u leek bent. Militair geweld is geweld tijdens de strijd, over en weer. De nabestaanden van de piloot zorgen voor de emoties. De piloot zelf weet dat dit hem kan overkomen. Wat dacht u als een vrouwelijke piloot wordt neergehaald, wat men met haar doet? De atoombommen op Hiroshima en Nagasaki, waarvan men niet wist dat de uitwerking zo langdurig was, kun je nu kwalificeren als een oorlogsmisdaad. Evenals het bombarderen met fosforbommen in Vietnam. In het moderne gevecht worden tanks aangevallen door gevechtshelicopters, zoals de Apache. Een hellfire op een tank vernietigt alle leven in één klap! Maar omdat geld moet worden gespaard, gebruikt men munitie, waardoor de tank in de fik vliegt. Gebouwen e.d. worden door F-16’s aangevallen. De klap bij een inslag is zo groot, dat alle in het gebouw aanwezige mensen op slag dood zijn. Als er brand ontstaat, is alle leven dus al verwoest. Vandaar dat elke F-16 piloot zijn lading afwerpt als hij volkomen zeker is dat er geen burgers (burgerdoelen) worden geraakt. Dat is het moreel dat ons is bijgebracht. De verbranding van de piloot is humaner dan hem zeer langdurig aan folteringen onderwerpen, wat ook had gekund, alleen hadden we dat nooit gezien. Overigens is dit verbranden, I hate to say, geen islamitische daad. Verbrandingen van mensen zijn aan Allah voorbehouden, zoals Bukhari (Mohammed) ons leert. Gelukkig heb ik nog nooit gehoord van een verbranding door Allah.

  Like

 17. lucky bee zegt:

  Nog erger de islam is de ziekte van onze tijd , het is de kanker van deze tijd uitroeien moeten wij ze.

  Like

 18. Pieter G zegt:

  @ harrylacroix
  Citaat:
  De verbranding van de piloot is humaner dan hem zeer langdurig aan folteringen onderwerpen, wat ook had gekund, alleen hadden we dat nooit gezien. Overigens is dit verbranden, I hate to say, geen islamitische daad. Verbrandingen van mensen zijn aan Allah voorbehouden, zoals Bukhari (Mohammed) ons leert.
  ——————–
  Zoals Mohammed ons leert???
  U bedoelt de pedofiel die een 9 jarig meisje verkrachtte en de meest wrede weerzinwekkende mensonterende misdadiger is die ooit geleefd heeft en daar een religie van gemaakt heeft om andere psychopaten ook hun sadistische lustmoorden te gunnen?

  Die Mohammed?

  Like

  • harrylacroix zegt:

   We hebben het over dezelfde Mohammed. Die op één dag 600 Joden onthoofdde, ja die Mohammed (gebed en vrede zij met hem). Ik bedoelde cynisch dat Mohammed heeft gezegd dat alleen Allah mensen mag verbranden, nl. in de hel. Aardse klojo’s mogen dat niet. Vandaar dat het niet islamitisch is, toch? De rest wat ze uitvoeren is extremistisch, radicalistisch, heeft ook niets met de islam te maken. De islam is vrede en een vredelievende godsdienst. ’t Is dat u het maar weet!

   Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Internationaal wist iedereen waar het onderkomen/opleidingskampen IS te vinden waren. Evenwel was de barbaarse verbrandingsdood van de Jordaanse piloot, Al-Kaseasbeh, nog afgezien van alle andere IS moordpartijen, noodzakelijk voor Jordanië uiteindelijk….. IS in de kern aan te vallen.
  Niet langer wat internationale speldenprikjes.

  Jordan atteq ISIS

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Holman en u, heer Pennings, als ieder ander die het zo onder worden kan brengen, heeft gelijk! Wellicht zijn onze en elders gekozen westerse bestuurders evenzo geschift in hun democratisch geloof van een maakbare maatschappij. Die rol hebben ze in de loop der eeuwen van oorlog wel verspeeld en staan voor een papieren “koranpartner”, 5 maal daags gehersenspoeld, alwaar tegen hersenloze geen pasbare oplossing is te bedenken door andere “gekozen” hersenloze.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is ons grootste ONGELUK. Deze perverse, smerige en ranzige CULTUUR van de DOOD, moet vernietigd worden, en wel TOTAAL!

  Like

 22. @harrylacroix 6 februari 10:52.

  Ik zeg alleen maar dat de gedachtegang van de IS-terroristen wel navolgbaar is. Je zegt: “Militair geweld is geweld tijdens de strijd, over en weer.” Maar in de ogen van die IS-teroristen vált deze verbranding onder militair geweld is de strijd. Met de Conventie van Genève aangaande krijgsgevangenen zijn ze natuurlijk niet bezig. Het verschil is in hun ogen alleen: een piloot drukt op een knop en bij die verbranding van die piloot moeten zij zelf wat ingewikkelder handelingen verrichten en duurt het wat langer en is er meer bewustzijn bij het slachtoffer.

  Je noem mij een leek. Maar als leek vermoed ik dat een piloot graag zal geloven dat iedereen altijd op slag dood is. Ik ben zo vrij dat te betwijfelen. Ik denk dat het best nog wel eens zal voorkomen dat mensen levend en bij bewustzijn verbranden na een bombardement.

  Natuurlijk is die verbranding van die piloot een ultiem barbaarse daad van misdadigers die de bombardementen zelf over zichzelf hebben afgeroepen, misdadigers die geen enkele genade verdienen en die je vooral liefst bij duizenden moet doden zonder dat je zelf ook maar één soldaat (piloot) verliest.

  Ik bedoel alleen te beweren: als de twee kampen moreel vergelijkbaar zouden zijn, dan zou de wraak van IS logisch zijn en zelfs moreel invoelbaar en begrijpelijk. Maar moreel vergelijkbaar, nogmaals, zijn de kampen dus niet.

  Je schrijft voorts: “De atoombommen op Hiroshima en Nagasaki, waarvan men niet wist dat de uitwerking zo langdurig was, kun je nu kwalificeren als een oorlogsmisdaad.”

  Inderdaad: pas nu, met hindsight. Omdat we nu pas weten van fall out en straling e. d. Maar op het moment dat Truman besliste tot die twee atoombommen, spaarde hij de levens van duizenden Amerikaanse soldaten. Japan zou zich anders nooit hebben overgegeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s