Zelfmoordjihadist sprak in Den Haag

Screenshot_58

Lofti S., alias “Aboe Hanief”

AMSTERDAM – De Nederlandse jihadist die gisteren een zelfmoordaanslag pleegde in Irak, was één van de sprekers op de geruchtmakende IS-demonstratie in de Schilderswijk.

Radicale bronnen stellen dat de zelfmoordenaar ’Aboe Hanief’ is, een Amsterdamse extremist die actief was binnen de bekeerlingenorganisatie Straat Dawah. Zij loven de ’martelaarsoperatie’ in Fallujah: „Moge Allah het van je accepteren.” Meerdere Amsterdammers zijn de laatste tijd samen met ‘Aboe Hanief’ verdwenen.

Spreker

Deze ’martelaar’ was een van de sprekers tijdens de IS-demonstratie op de Hoefkade in Den Haag en tevens een bekende van de momenteel gedetineerde Azzeddine C..

De echte naam van ’Aboe Hanief’ is Lotfi S. De geheime dienst AIVD had hem in het vizier. Meerdere bekende Nederlandse Jihadisten wezen gisteravond hem aan als laatste Hollandse ’martelaar’.

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zelfmoordjihadist sprak in Den Haag

 1. E.J. Bron zegt:

  Kom er maar in Jozias. . . 😦

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Je verwacht het niet , heee, ???? hr, Josias Aertsen ,

  heeft niets, maar dan ook niets met de Islam te maken !!

  whahahahahaha, je zou die lul toch zo doodschoppen, de arrogante flikker !!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal met je eens Bob ….en de AIVD “had” hem in ’t vizier …??? hebben ze blijkbaar hun werk toch niet naar behoren gedaan…..lijkt me zo…Stelletje klungels …!!

   Like

 3. Maria zegt:

  goh waanzin gewoon 😦
  Hoe reageren ze nu in Nederland hierop de bevolking want die burgemeester deed geen bal om in te grijpen toen ze daar met IS stonden te leuren en de Joden openlijk bedreigden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Maria:
   Openhartig en rechtstreeks verzoek van mij: Begin nu niet direct weer te zeiken over “Nederland dít en Nederland dàt.”
   Het probleemgeval van Aartsen is hier al langer bekend èn uit en te na besproken: Ondergetekende heeft het zelf nog aan den lijve ondervonden tijdens de Pro Patria- demonstratie van 10 Augustus jl., of eigenlijk: Nog meer daarna, toen alle verdere demonstraties door die klootzak werden tegengehouden!
   Hij ís een probleem, inderdaad, Maar ga niet doen, of jullie die in België niet hebben!
   Ik wil je er bij deze aan herinneren, dat zeer recentelijk nog de eerste Pegida-Demonstratie in Antwerpen door de burgemeester daar de kop is ingedrukt!
   Dus concentreer je liever dáárop en houd je leedvermaak en je Nederland-bashen liever vóór je; Daar heb je al meer dan genoeg van tentoon gespreid!
   Je zit hier nog altijd op een Nederlandse site, Maar voor gezonde omgangsvormen heb jij kennelijk niet veel feeling weten te ontwikkelen!
   Ik wou, dat het eens tot je doordrong, dat veel Nederlanders, in elk geval degenen die híer bij E.J. Bron zitten, ondanks alles nog liefde voor hun land voelen en zulke sneren als kwetsend ervaren!
   Als Nederlanders hier in jouw bijzijn op zo ’n toon over jouw ‘paradijselijke’ België begonnen, waren de rapen gaar! Leef je dan ook eens in ónze kant van de zaak in!
   Van Aartsen en zijn wanbeleid zijn hier genoeg de revue gepasseerd; je moet niet zo zeuren!

   Like

   • EdBos zegt:

    @ Maria. Het zit heel grofweg zo:
    – 1/3 van de Nederlanders is politiek correct (misschien nog wel wat meer) en die hebben de laatste tijd medelijden met de arme moslims want die worden verantwoordelijk gehouden voor wat een paar extremisten doen.
    – 1/3 van de Nederlanders (misschien wat minder) vindt dat het probleem in de islam zelf zit: want de islam vindt zichzelf de enige juiste godsdienst en beter dan alle andere mensen en die andere mensen moeten dus maar weg, desnoods met geweld.
    – En 1/3 weet het niet maar de meesten daarvan zullen in geval van twijfel wel weer op D66 gaan stemmen.

    Ik wordt er niet vrolijk van maar zo zit het helaas ongeveer. We zullen het op 18 maart zien. Dan zijn er provinciale verkiezingen hier en van daar uit wordt de eerste kamer gekozen.

    Like

  • Tempelier zegt:

   Nou Maria heel simpel, wij zijn hem liever kwijt dan rijk.

   Like

   • Maria zegt:

    Dank u voor je normale antwoord, vroeg me alleen af hoe de rest van Nederland hierop reageert nu

    xxx

    Like

 4. Marc zegt:

  Tot zover ik weet betekent aboe zoveel als ‘vader’, uiteraard in de betekenis van ‘wijze man’.
  Hoe kan een pikkie van 23 zich nou vader laten noemen? Hoe en waar heeft hij zijn immense wijsheid verzameld? Kennelijk nergens, want hij laat zich in een zandbak tot gort schieten.

  Enkele weken terug zag ik op deze site een kaartje van Afrika met de gemiddelde leeftijd per land. Het blijkt dat bij de meeste landen dit rond de twintig jaar zweeft. Ja, dan ben je al gauw de oudste, en tegenover de jongere medelanders inderdaad al de ‘wijste’. Maar het mag duidelijk zijn dat zulke jonge naties, met name waar het islamitische betreft, een werkelijk groot probleem hebben: er zijn eenvoudigweg geen of te weinig daadwerkelijk ouderen die onstuimige jeugd enigszins weet te beteugelen. Dat is best wel een issue voor de hele wereld.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +

  Obama allowed the young people’s Green Revolution in Tehran to be killed and tortured into silence at the very beginning of this administration.

  http://www.americanthinker.com/articles/2015/02/samantha_power_genocide_enabler.html

  the Merciful, the Compassionate, the Servant of the most ruthless war theology in history.

  http://www.americanthinker.com/articles/2015/02/obamas_defense_of_islam_burned_along_with_the_jordanian_pilot.html

  This perhaps explains the apparent calmness of the Jordanian pilot as he walks to the cage on his own and stands with resignation as the flames come toward him. He had been under ISIS control for more than a month, enough time to convince him that he was an apostate who deserved death, but that he would be spared the flames of eternal punishment through repentance and purification through the death penalty.

  +

  Like

 6. eva zegt:

  Hoe de Belgische bevolking reageert? Is niets met de is lam te maken. Ze zijn zolief, mijnheer. Fragment uit Facebook: .”Vildan Maksuti Ik ben moslim en voor mijn part deze klootzakken moeten vermoord worden als mens moeten we terugvechten! Nergens in de Koran staat da je moet trouwen met een 9 jarige! Waar halen ze dat uit!”
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 169 · 1 uur

  Like

 7. EdBos zegt:

  Snap ik ook niets van. Het lijkt wel alsof de islam in Europa de staatsgodsdienst aan het worden is. Na die slachtpartij in Parijs keek ik CNN en hoorde een vrouw zeggen dat ze toch vooral hoopte dat de islamofobie in Europa nu niet groter zou worden. Dat was haar grootste zorg. En daarbij keek ze heel triomfantelijk in de lens. Zij staat moreel ver boven ons net als Jozias zich hoogt boven ons verheven waant. Nog geen 200 jaar geleden werd je voor zoiets (landverraad) op de markt opgehangen en nu is het een teken van morele suprematie. Nee, ik snap er ook niets van.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Nou, HAATBAARD veel plezier met je krent….o wacht, maagd van 72!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  In de Hemel van Mohammed bij zijn72 maagden?Dit staat in de Staten Bijbel geschreven van mensen die door God naar de Hel gestuurd worden.Openbaring 21 De nieuwe Hemel en de nieuwe Aarde vers 8
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Och erm, hij is dood.
  Wethouder van D’ 66 met bloemen bij zijn moeder komt om haar van ganser harte te condoleren met dit verlies en te vragen of zij het op prijs zou stellen dat overheid rouwdienst, begeleiding en therapie betaalt.
  En ingehouden achterstallige uitkering wordt alsnog met terugwerkende kracht uitbetaald.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Zouden de staat moeten aanklagen en de regering afzetten.
  Hebben ons ongewapend overgeleverd aan duizenden gewapende en getrainde gekken en hun familie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s