De stille sluipmoord door Obama

Screenshot_20

(Door: “therealcasper”)

Er gebeurt zoveel in de wereld. Wie houdt nog alles bij? Soms lijkt het wel of we alleen maar de ‘hoogte’ (beter gezegd: diepte) punten  kunnen bevatten. Want laten we wel zijn: het lijkt allemaal te veel  soms. Maar als we niet oppassen, gaat het nog verder verkeerd. Dit artikel is bedoeld om een zeer grote slachtoffergroep de ruimte te geven. De Yazedi’s.

Afgelopen augustus waarschuwde de Yazidi-leider Vian Dakhil dat “Our entire religion is being wiped off the face of the earth”.  Rond die tijd nam het geweld tegen de Yazedi’s enorm toe. Bij Mount Sinjar (beter bekend als de laatste rustplaats van Noachs ark) werden groepen vastgehouden op de berg die geen kant op konden. De rest van de daar voorheen wonende mensen is naar Koerdistan gevlucht. De achterblijvers kregen van ISIS de keuze: bekeren of de dood. Duizenden zijn toen omgekomen. Maar niet allemaal: honderden vrouwen en meisjes werden afgevoerd om verkocht te worden als seksslaven. Geheel in lijn met de islamitische tradities.

En hoewel er hulp op gang kwam van o.a. Amerika bleek na verloop van tijd dat de Amerikaanse regering onder Obama haar aandacht verlegde, waardoor ISIS opnieuw toe kon slaan en dezelfde situatie ontstond: duizenden vast op de berg en dorp na dorp dat werd uitgemoord. Waarom niet de druk blíjven houden? Op zijn minst dubieus dat dit niet gebeurde en helemaal omdat het stilletjes en onmerkbaar plaatsvond. Alsof Obama de gelegenheid afwachtte om te stoppen met hulp. Maar neen, dat zou paranoia zijn dat te denken.

De taak werd overgedragen aan het Irakese leger, dat niet in staat bleek hieraan te voldoen. Gevolg: Obama wast zijn handen in onschuld en wéér meer slaven op de markt. Godsammekraken. En hoewel al er al eeuwenlang sprake is van wantrouwen van de moslimbevolking tegenover haar buren, de Yazedi’s, leefden ze eeuwen (relatief) vreedzaam naast elkaar. In één keer gaat het nu mis. Ze dacht dus altijd al zo? (blijkbaar wel …).

De Yazedi’s hebben een Koerdische achtergrond. Hun religie is een mix van christendom, islam en Zoroastrianisme. En hoewel dus één achtergrond de islam is, werd na verloop van tijd de achterdocht naar de Yazedi’s’ steeds groter, met name in de 16e en 17e eeuw. Meer en meer werd van hun religie verworpen, tot de uitbarsting van geweld in de huidige tijd. En hoewel ISIS zelf terug wordt geworpen Irak in, is er nog steeds een groot aantal sluipschutters aanwezig, wat het gebied nog steeds levensgevaarlijk maakt. Voor de mensen die gevlucht zijn, is de opvang erg slecht. Slechte hygiënische voorzieningen, gebrek aan alles is wat hen nu te wachten staat. En alhoewel er wel hulp is, is het verre van genoeg. Arme mensen…

Voor de Yazedi’s is het wel duidelijk wie verantwoordelijk zijn voor hun slechte situatie: de Irakese regering, die hen altijd al onvoldoende beschermde , de Koerdische troepen, die ophielden met hulp, en Obama. Obama, die op het ‘nationale bidden ontbijt’ (wut?) de misdaden van ISIS vergeleek met misdaden ‘uit naam van het christendom’. (misdaden misschien, maar nooit uit naam van het christendom).

(Bovenstaand artikel is gebaseerd op dit stuk van Arnold Ahlert op Frontpage Magazine)

Door:
“therealcasper”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De stille sluipmoord door Obama

 1. Maria zegt:

  het spijt me dat ik het schrijf….
  Maar droom dat IEMAND op aarde die antichrist obama van de planeet helpt richtig 72 helse maagden..
  Huiver en lees dit

  ‘Meest aanstootgevende opmerking die een president ooit heeft gemaakt’ en ‘Aanval op iedere christen in Amerika’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Obama-schokt-Amerikanen-nodigt-voor-nationaal-gebed-moslim-jihadist-uit

  Like

  • Anneke zegt:

   Ik heb het gelezen Maria en ergens hoop ik dat jou droom uitkomt want ik droom vaak hetzelde. Wij zijn overgeleverd aan de zieke leiders van de hele wereld, in de EU, nu ook in de USA, die er alleen maar op uit zijn naar nog meer macht. Ik weet niet meer waar dit gaat eindigen, maar ik maak me daar wel grote zorgen over.

   Maar nu weten wij het zeker dat obama een moslim is, daar kan niemand meer omheen…..

   Like

   • Maria zegt:

    Weet je Anneke, ik begrijp de ballen van Christenlijk amerika.
    BEGRIJP niet dat christenen in dat land niet massaal opstaan tegen deze moslim president in de vs.
    Die heeft geen geboorte certificaat.
    Is onder extreme leugens president van de VS geworden, zweerde openlijk van een Christen te zijn, dat werd door hem zelf volledig gecounterd waar hij toegaf islamiet te zijn;
    Is NIET IN HAWAI geboren maar in Kenya, opgegroeid in Indonesia als Barry Soetoro en onder islam religie.
    Bij het inzweren van zijn presidentiële ambt LOOG hij opnieuw hierover dat zijn naam Obama barak was, paar jaar later voegde hijzelf “hoessein” ertussen. Hoeveel meer bewijs hebben ze nodig om in te zien dat hij 100% moslim is.
    Na 9/11 onbegrijpelijk dat die amerikanen tolereren dat er een islamgek in dat witte huis zit.
    Zijn halfbroer malik is het hoofd van de moslimbrotherhood geweest in Egypte staat daar op nr 1 op de lijst meest gezochte terroristen in die regio.
    Obama administratie doneerde 8 miljard dollar aan die moslimbrotherhood van zijn halfbroer om Mubarak over te werpen!

    echt waar ik snap de ballen van de amerikaanse bevolking zeker na dit bericht hierboven, het is net of gans die bevolking daar mentaal is uitgeschakeld.
    De wereld wordt door ne moslim die takiya pleegt ongezien in dat witte huis geregeerd.
    De loyaliteit van deze moslim neger ligt bij Saudi Arabië dat is ook heel duidelijk!
    Kan alleen maar wensen hopen dat IEMAND in die VS erin slaagt van de mensheid te bevrijden van die antichrist want dat is HIJ en niemand anders.
    Dat is nog gans 2015 en deel van 2016 dat die moslim neger president is ginder,
    de schade wat die vent nog kan aanrichten is niet onder woorden uit te drukken!
    WAAROM STAAT DAT CHRISTELIJK AMERIKA NIET OP;
    WAAROM STAAT NIEMAND OP TEGEN DIE ISLAM VAN HET WESTEN????

    Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind dat toch wel vreselijk zielig hoor, zo’n vrouw daar in die onherbergzame zandvlakte, met drie kleine kinderen, en niemand help die stumpers, al die regeringslieden moeten zich kapot schamen. Het lijkt wel alsof we teruggaan naar de oertijd, ieder voor zich. Schande. En al dat islamistische schorem halen wij naar gastvrij Nederland. Die leggen we in de watten. Die mogen knotse van moskeeën bouwen. Voor een profeet en een god die niet bestaat. Walgelijk. Maar straks gaan we er allemaal aan. Dank zij onze domme regering. Tuig is het.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  De Amerikaanse president Obama heeft opnieuw een storm van verontwaardiging in christelijk en conservatief Amerika opgewekt door voor het jaarlijkse Nationale Ontbijtgebed een moslim jihadist -die lid is van een regering wier leider door het ICC wordt gezocht voor oorlogsmisdaden- uit te nodigen, en bovendien tijdens zijn toespraak impliciet aan de kant van islamitische terreurgroepen te gaan staan door de geschiedenis te verdraaien en te stellen dat ‘de kruisvaarders vreselijke dingen deden in de naam van Christus’.

  ‘Meest aanstootgevende opmerking van een president ooit’

  ‘Van een school in Pakistan tot de straten van Parijs hebben we geweld en terreur gezien van degenen die zeggen op te staan voor hun geloof, voor islam, maar het in feite verraden,’ aldus Obama. Hoewel hij de ISIS als een ‘wrede, slechte doodssekte’ omschreef die ‘in de naam van religie onuitsprekelijk barbaarse daden’ begaat, bagatelliseerde hij zijn eigen woorden onmiddellijk door te vervolgen:

  ‘Maar laten we niet hoog van de toren blazen en denken dat dit enkel ergens anders gebeurt. Bedenk dat tijdens de Kruistochten en de Inquisitie mensen vreselijke dingen deden in de naam van Christus. In ons land werd slavernij maar al te vaak gerechtvaardigd in de naam van Christus.’ (3)

  De talloze woedende commentaren op Obama varieerden van ‘een poging om de schuld van moslim gestoorden af te schuiven’ tot ‘een aanval op iedere gelovige christen in de Verenigde Staten’ en ‘de meest aanstootgevende opmerking die een president ooit heeft gemaakt’. (1)

  Mininister jihad-terreurstaat uitgenodigd

  Om nogmaals zonder woorden te onderstrepen aan welke kant Obama werkelijk staat had hij Ali Ahmed Karti, de minister van Buitenlandse Zaken van de islamistische staat Soedan, dat al sinds 1993 op de officiële lijst van landen staat dat moslimterreur sponsort, uitgenodigd. De Soedanese president Omar al-Bashir, vroeger zelf lid van de jihadgroep die de staatsgreep in het land pleegde, wordt door het Internationale Strafhof (ICC) in Den Haag gezocht voor oorlogsmisdaden en genocide op zo’n 300.000 niet-Arabische burgers, waaronder veel christenen. (2)

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Obama-schokt-Amerikanen-nodigt-voor-nationaal-gebed-moslim-jihadist-uit

  Like

 4. Berthe zegt:

  Obama trekt steeds meer van zijn ‘schaapskleren’ uit…………..

  Like

  • ThererealCasper zegt:

   Waarheen zal die weg leiden. Ik vrees het ergste.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Schaapskleren ??…………Welke religie zou hij bedoelen met “our religion”? /;
   Obama: “We are summoned to push back against those who would distort our religion for their nihilistic ends”

   Wait, what? He said, “our religion”? Back in 2008, when he referred to “my Muslim faith,” it was dismissed as a slip of the tongue. But now, if this AP report is accurate in quoting him, this is two “slips of the tongue” in the same direction — along with six years of foreign and domestic policies that aid and enable the advance of jihad and Islamic supremacism.
   Of course, what Obama is really doing here is not saying tha t HE IS A MUSLIM, but making a moral equivalence claim that all religions are equally capable of inciting their adherents to violence. That is a dogma that is nearly universally held these days, and is designed to stymie resistance to jihad and Islamic supremacism.

   Like

 5. exmarineman zegt:

  we weten toch al allemaal dat hij in wezen een echte moslim is. Zijn hele familie in Kenia is moslim dus wat kan hij dan zelf alleen maar zijn. Hij heeft ook nooit echt en duidelijk antwoord gegeven op al de vragen die hem daarover zijn gesteld. Waarom is hij ook zo opstandig tegen Rusland/Poetin? Tja moeten bevecht in Rusland namelijk ook de moslims en verbiedt de islamisering van Rusland. Dat is allemaal tegen het zere been van de moslim Obama …. In Europa (EU) gaat het redelijk goed met de islamisering dus nu moet Rusland er aan geloven… straks kunnen we alleen nog naar IJsland als ongelovigen/niet-moslim….

  Like

 6. beatsme zegt:

  Overigens schoffeert hij daarmee niet alleen een handjevol christenen in de VS, maar pakweg 2 miljard over de hele wereld, en met name ook de 2,5 miljard Aziatische mensen, die naast het boeddhisme het christendom als equivalent zien, behalve die schuur van apartheid Indonesië waar Chinese boeddhisten en Indonesische christenen vervolgd worden.
  Obama, van origine afkomstig uit een gebied van zwarte islamitische Afrikaanse slavendrijver, is wel juist waar het gaat om het feit dat de christenen van die lui tijdens de handelsmissies het islamitische slavenstelsel hebben overgenomen. Christenen zien dat als een zwarte bladzijde, terwijl Mekkanen het nog immer toejuichen vanuit Mekka: het land waar het kapotslaan van uit arme landen afkomstige huishoudstertjes nationaal erfgoed is, gelijk klompen dragen hier.
  Dat in India meer en meer van de 1.5 miljard Hindoe’s eisen dat die bezeten bomlims in hun land zich moeten omscholen tot niet islamiet of soefi kan in dat verband alleen maar toegejuicht worden, evenals het tot staatsreligie verklaren van gematigde religie’s in veel landen, om zodoende de verbreiding van het radicale Mekkaanse islamitische gezwel te stuiten.

  Like

 7. Breget zegt:

  Obama weet net als vele wakkere burgers dat een wereldoorlog de totale macht aan de islam brengt .

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De stlle sluipmoor aan Obama is mij eerlijk gezegd liever.

  Like

 9. Jan zegt:

  Het interesseert Putin geen zier dat bevolkingsgroepen afgeslacht worden, Putin is druk bezig in zijn eigen slachthuis in de Oekraïne.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Feeding the islamic crocodile….
  Appeasen, appeasen en nog eens appeasen.
  Totdat de bom wereldwijd, maar vooral in West Europa en rondom Israel, barst.
  En de noodzaak van een echte nieuwe kruistocht blijkt om het christelijke avondland te behouden.
  Waarbij we (en dat zal de eerste keer niet zijn) God nog zullen danken voor Rusland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s