Een avondje op de VU: ‘Israël maakt Palestina moedwillig kapot’

Screenshot_14

(Door: Chris Aalberts)

Bij de lezing van Robert Soeterik over de Palestijnse kwestie

Donderdagavond organiseerde Studenten Rechtvaardigheid Palestina (SRP) een lezing aan de Vrije Universiteit (VU) over de Palestijnse kwestie. Eerder werd een ‘debat’ door de VU afgelast, maar dit keer waren de studenten wel welkom. Aan het woord kwam Robert Soeterik, een Midden-Oostenspecialist die uitgebreid inging op ‘de dynamiek van het Palestijnse conflict’.

In het desolate VU-complex komt de groep samen in een collegezaal die direct afkomstig lijkt uit de jaren zestig. De zaal maakt een vervallen indruk. Als iemand plaatsneemt, beweegt de hele bank mee. Dat gebeurt ook als iemand onverwachte bewegingen maakt. Alles piept en kraakt en zo staat de zaal niet alleen symbool voor de hele bijeenkomst, maar ook voor de staat waarin sommige VU-studenten zich in intellectueel opzicht bevinden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", Amsterdam, antisemitisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Een avondje op de VU: ‘Israël maakt Palestina moedwillig kapot’

 1. Jan zegt:

  “Soeterik had de tekst van de speech bij zich, wat hij (Ahmadinejad ) daarin over Israel zegt is volgens hem feitelijk juist: “Na de Tweede Wereldoorlog, gebruikten de joden de holocaust en de bescherming van joden als dekmantel om door middel van militair ingrijpen en invasies een ander volk te verdrijven.. …”
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2009/05/02/oba-live-nog-eens/

  Say no more:

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Pallestijnen maken zich zelfś Kapot, God will niet dat ze in Kanaan ziedelen.

  Like

 3. VU = Verislamiseerde Universiteit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s