GB: Honderden kinderen meer door islamitische bendes verkocht, geslagen en verkracht

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Het schandaal rondom de islamitische verkrachtingsbendes in Groot-Brittannië wordt steeds erger. Vorig jaar berichtte de BBC nog dat er “minstens” 1400 kinderen in Rotherham tussen de jaren 1997 en 2013 op stuitende wijze werden misbruikt. Kinderen in de leeftijd vanaf 11 jaar werden door verschillende verkrachters misbruikt, in andere steden verkocht, geslagen en geïntimideerd.

Vijf maanden later is er maar weinig gebeurd om deze gesel te bestrijden. Integendeel. Het barbarisme is met schrikbarende aantallen toegenomen. Er werden honderden nieuwe zaken ontdekt en een van de slachtoffers zei dat diegenen die haar misbruikt hadden “ongenaakbaar” zouden zijn.

Volgens Robert Spencer had Sky News bericht dat er honderden gevallen bij de 1400 gevallen, die vorig jaar bekend werden, waren bijgekomen, die voor publicatie bij de autoriteiten bekend waren, en dat er nog van honderden aangifte werd gedaan.

Het slachtoffer, dat op Sky News sprak, dat nu, al die maanden na de eerste bekendmaking, de omvang van dit barbaarse misbruik pas duidelijk zou worden.

Het zou nog steeds doorgaan en steeds erger worden, want nu zouden de daders het meer verbergen. Zij zou de daders, die haar misbruikt hadden, altijd nog in de auto zien rondrijden in begeleiding van jonge meisjes.

Over de politie zei ze dat men alleen geïnteresseerd zou zijn in getuigenverklaringen. Er zou al zes maanden lang niemand zijn gearresteerd, geen aanklachten zijn ingediend en bewijsmateriaal zou kwijtraken.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Seks, Slavernij, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op GB: Honderden kinderen meer door islamitische bendes verkocht, geslagen en verkracht

 1. Benesha zegt:

  Als het over kindermisbruik gaat, is de doofpot niet ver af. Politiek en elite zijn er teveel bij betrokken. De vaders zouden het recht in eigen handen moeten nemen.

  Like

 2. Deze ”licht getinten” zoals de nederlandse media het zo politiek correct neerzetten , zie ik gewoon als ”tuig van de riggel”,die misbruik maken van de slappe wegkijkende elite.Of het nu moslims in europa zijn,of cristenhonden in zuid america,het gaat altijd de zelfde kant op wanneer ”gedogen” in het politieke vandel word geschreven.What’s next??

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Een dictator als Franco wist wel raad met dit gore islamtuig! Dat heeft hij wel bewezen door de RODEN aan te pakken, die tussen 1936 en 1939 Spanje wilden omvormen tot een communistische staat.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Dit bericht kreeg ik door van Vederso:

  http://tinyurl.com/nh9gtk4
  Begin prosecutions against those at Rotherham Council past and present responsible for covering up widespread child sexual abuse.
  Jean Hatchet
  London, Vereinigtes Königreich

  The Professor Jay report and the recent inquiry into widespread child sexual abuse and the failings of Rotherham Council has resulted in the mass resignation of the cabinet in Rotherham. Now we need justice. The people responsible for lack of action which has allowed thousands of girls in Rotherham to be groomed and raped cannot simply resign and escape. Shaun Wright, Jahangir Akhtar and others including Martin Kimber, Roger Stone and Joyce Thacker must be properly investigated and prosecuted if found guilty of offences. This needs to happen urgently so that survivors see justice.

  Er komt mogelijk een proces op gang; laten we dat hopen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   we wachten het in spanning af, maar het zal me niet verbazen dat er ook velen binnen dat justitiele apparaat bij betrokken zijn. En als die beerput echt open gaat dan zal veel meer stank naar buiten komen dan alleen maar voor Rotherham en omgeving. De takken zullen wijd verspreidt zijn binnen het GB…..

   Like

  • Sorry, zulke beesten hebben GEEN recht op een eerlijk proces. Het enige wat ze verdienen is een langzame en pijnlijke dood.

   Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Ik denk om de mensen te sussenderen dat er nog wat moskees bij moeten komen b.v. in Amsterdam en in Gouda, dat zal gaan best gaan helpen denk ik. Dat sluiten we nog een paar bejaarden huizen, want van die mensen hebben we toch geen weerstand te verwachten en lastig zullen ze ook wel niet worden…

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Een beetje off topic maar ik wil dit toch met u allen delen.

  Vandaag kwam mijn zoontje- 14 jaar vwo- thuis van school met het volgende:

  De inval leraar geschiedenis- die ook adjunct directeur is- heeft vandaag letterlik gezegd:

  “IS is niet goed maar ik heb een grotere hekel aan PVV-ers. PVV-ers zijn de Nazi’s van onze tijd”..

  Nou reageert mijn zoontje daar vrij normaal op: …”Die leraar is gestoord!..Die leraar is een dwaas!”.
  Maar dat is dan mijn zoontje. Die weet hoe het hoort. natuurlijk!

  Ik ben des duivels! Er is geen eind aan wat ik met deze leraar zou willen doen. Ik zou hem eigenlijk een lesje islam willen geven. En een stukje historisch besef aangaande de Nazi’s.

  12 februari is er ouderavond. Ik heb de mentor verzocht om aanwezigheid van deze dwaas.

  Mijn plan is nu om de mentor te vragen om het lokaal te verlaten zo dat ik een 1 op 1 gesprek kan krijgen met deze mafkees. Mijn vrouw is daarbij maar dat zit allemaal wel goed..

  Mijn vraag aan jullie is..Wat ga ik hem “zeggen”?

  Like

  • Jaantje zegt:

   Als u wilt dat u zoontje niet de dupe wordt dan zou ik als ik u was zeggen dat u niet gediend bent van de politieke insteek(doctrine) op school of beter voor u kind helemaal niet over hebben.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is wel moeilijk om één twee drie te adviseren, wat Perfide Albion zou moeten zeggen, maar met dit ‘of beter voor uw kind, helemaal niet over hebben’ ben ik het toch niet eens.
    want hier MOET wat gezegd worden, hoe dan ook!
    PVV ‘ers, als islamcritici, zijn nu lang genoeg voor nazi ’s uitgemaakt; dat moet eens afgelopen zijn!
    En dan dat “een grotere hekel aan PVV ‘ers, dan aan IS……..
    Ik zou toch beginnen, hem te vragen, of hij er bekend mee is, wat IS allemaal uitvreet.
    Kan hij daar niet op antwoorden, praat hem dan maar even bij.
    En vraag hem vervolgens of hij precies kan vertellen, op WIE de nazi’s destijds jacht maakten: Op de Joden, juist.
    En op de moslims? Nee. Want het is zelfs zo, dat…..Heeft Mijnheer X misschien wel eens gehoord van Yusuf Al-Hoesseini, Grootmoefti van Jeruzalem….? Praat hem maar lekker bij.
    En als Mijnheer X toch wéét -anders weet-ie het nu- dat Wilders, en daarmee de PVV, juist 100% pro Israël is, hoe kunnen PVV ‘ers dan de nieuwe nazi’s zijn? Oh, omdat zo iets als de holocaust nooit meer mag plaatsvinden? Gebeurt ook niet, als het aan de PVV ligt, Mijnheer! De PVV is juist tegen degenen, die die holocaust mede veroorzaakt hebben, zoals Mijnheer bij deze misschien begrijpt. En dat U -Perfide Albion- en uw echtgenote het bepaald niet op prijs stellen om onverdiend voor ‘nieuwe nazi’s uitgemaakt te worden……..om wat hier zojuist vastgesteld is, dus.
    Zoiets althans. U zou het natuurlijk naar believen nog kunnen aanvullen, maar díe kern zou ik aanhouden, als ik U was.

    Like

  • roeldupree zegt:

   Zou op de man af aan hem vragen waarom hij een hekel aan jou heeft en waarom hij jou erger vind dan een IS barbaar.

   Like

 7. Breget zegt:

  Choquerende gebeurtenissen zeker in GB die lijdzaam door ouders worden ondergaan en geen opstand creëren voor een veilige toekomst voor hun kinderen ,hoe gruwelijk.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  De Britten moeten proberen the Commonwealth kwijt te raken dan worden ze niet door vreemdelingen overstemd , uit de Commonwealth.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Engeland is niet alleen al volkomen geïslamiseerd, maar ze zijn, net zoals in alle islamitische landen, weer barbaren aan het worden. Hoe lang nog voordat het hier gebeurt?

  Like

 10. Ik begrijp die ouders niet;mocht er zich ooit een moslim vergrijpen aan mijn dochter,dan garandeer ik hem dat hij het niet overleeft!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat blijft voor mij ook onbegrijpelijk. Dat al die ouders compleet passief thuis blijven zitten na het aanhoren van alle verhalen van hun dochters.
   Het zullen toch maar je ouders zijn, dan weet je meteen dat je daar niets meer van te verwachten heb. Ik zou me kapot schamen als ik zo laf zou zijn.

   Like

   • BertG. zegt:

    Nou heb ik zelf geen kinderen, maar ik zou niet thuis op de bank blijven zitten.
    Eraan zouden ze gaan wat mij betreft. Dit soort tuig heeft elke kans verspeelt om nog verder te mogen leven. Ik had het inderdaad ook wel geweten wat ik zou doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s