In 2014 kwamen er 278.000 illegalen Europa binnen

Screenshot_5

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het Europees Agentschap voor het beheer van de operationele samenwerking aan de buitengrenzen van de lidstaten van de Europese Unie (Frontex) publiceerde onlangs de nieuwste cijfers over de illegale grensoverschrijding van de EU. Volgens deze cijfers zijn er in 2014 ongeveer 278.000 personen illegaal Europa binnengedrongen. In 2013 waren dat er 107.000 en in 2011 ongeveer 147.000. Alleen al in Italië kwamen vorig jaar 170.757 illegalen aan. De grootste groep (39.651) kwam uit Syrië, gevolgd door Eritrea met 33.559 en uit de sub-Sahara drongen ook nog 26.340 personen Europa binnen, het grootste deel via de Middellandse Zeeroute.

40% werd verleden jaar op de zogenaamde Balkanroute gesnapt, meestal waren dat Kosovaren en Afghanen, die aan de Hongaarse grens met Servië werden opgepakt. Laszlo Toroczkai eist nu een hek voor de 150 kilometer lange, nauwelijks beveiligde, grens om de binnendringers de baas te worden. Deze burgemeester van het dorp Asotthalom aan de grens met Servië zei dat het er vaak zoveel zouden zijn dat er voor de dorpsbewoners geen plaats in de bus zou zijn om naar hun werk te gaan. In 2014 dienden 43.000 personen een asielaanvraag in Hongarije in. De eerste weken van dit jaar waren dit er echter al 13.000. Servië is een veilig herkomstland, de asielaanvragen van deze personen worden in Duitsland ( waar de meeste van hen naartoe willen) afgewezen, dan krijgt Hongarije het probleem terug. Toroczkai waarschuwde in dit verband ook voor terroristen die zo de EU binnen zouden komen.

De binnendringers worden nu steeds meer via de zeeroute met vrachtschepen gebracht. Alleen al in december waren het er zeven, die met ongeveer 3000 personen aan boord vanuit Turkije op weg naar Europa waren gegaan en werden onderschept. Deze trend zette zich in januari voort en toont de exorbitante toename van mensensmokkel via deze route aan.

Bovendien heeft de nieuwe Griekse linkse regering onder Alexis Tsipras deze week al meer rechten voor migranten aangekondigd. Tasia Christodoulopoulou, plaatsvervanger voor de minister van Immigratie, verklaarde in een interview dat de schending van de mensenrechten van migranten vanaf nu tot het verleden zouden behoren. “In ons land hebben deze mensen recht op asiel en bescherming”, zei Christodoulopoulou, advocaat en activist voor mensenrechten en tegen racisme. Tegelijkertijd roept hij de EU op tot meer solidariteit bij de verdeling van asielzoekers tussen de verschillende landen en eist hij een revisie van het Akkoord van Dublin, dat Griekenland ertoe verplicht de eerste asielaanvragen van diegenen die daar aankomen op zich te nemen.

Daarmee zou het 150 km lange hek langs de Hongaarse grens weliswaar een begin zijn, maar zal het probleem van de overstroming van Europa met meestal criminele en niet te integreren mensen zelfs niet in beginsel oplossen. Frontex, dat onze grenzen zou moeten beschermen, is er door een EU-voorschrift toe verplicht alle op zee opgepakte illegalen aan land te brengen, maar alsjeblieft natuurlijk wel richting Europa. Om de schepen via zogenaamde Push-back-actions, zoals bijvoorbeeld Australië doet, terug te sturen, wat eigenlijk de taak van een effectieve grensbewaking zou moeten zijn, is bij ons dankzij de EU immers geen sprake van.

Intussen sturen de mensensmokkelaars de wrakkige boten in Afrika de zee op en bellen rechtstreeks de Italiaanse kustwacht op, zodat deze op weg gaat om hun klanten op te halen. Anderen zetten de motoren van de vrachtschepen op de automatische piloot. Deze zogenaamde spookschepen met vaak tot 1000 jonge, krachtige, Afrikaanse veroveraars aanboord, zetten dan koers naar onze sociale stelsels. Zo gaat het onheil dagelijks, met instemming van onze regeringen, door en zal Europa in de niet al te verre toekomst niet meer te herkennen zijn. Zoals de foto uit Spanje boven het artikel laat zien, waant men zich nu al op veel plaatsen niet meer in Europa…

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Eurabië, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op In 2014 kwamen er 278.000 illegalen Europa binnen

 1. lucky bee zegt:

  Dat is meer dan de Duitse invasie tijdens de tweede wereld oorlog geloof ik.Niet vergeten ze zijn geestelijk heel goed bewapend.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een ramp van ongekende omvang! Brussel draagt 100% schuld aan toekomstige burgeroorlogen, vanwege hun eis dat de grenzen open moeten blijven. Alles mag naar binnen, en iedereen heeft ‘recht’ op een menswaardig bestaan, of ze er nu voor werken of niet (niet dus).
  Ik spreek de hoop uit dat allen die illegalen ongemoeid willen laten, vroeg of laat op een onbarmhartige manier kennis kunnen maken met deze slachters. Het is duivels wat men in Brussel met ons van plan is! Ik hoop dat hun smerige plannen als een boemerang in hun gezicht terug zullen keren! Ze verdienen niet beter!

  Like

 3. Pingback: In 2014 kwamen er 278.000 illegalen Europa binnen | 'Identitair Verzet Limburg' Limburgse Verzetsstrijders & Peter de Realist

 4. Dokus zegt:

  Zo op het plaatje te zien allemaal mannen…… Zijn daar geen vrouwen?

  Like

 5. De laatste keer dat ik in nederarabië was in 1996 en via amsterdamcentraal naar meppel reisde, zag ik alleen op dat perron alleen maar negers waar van sommige met een ”soundblaster” liepen te zeulen.In meppel zag het al aardig gekeurd uit met mannetjes in soepjurken.TOEN dacht ik al,”hè dit gaat fout”, en was blij nederland verlaten te hebben in 1972.. NU NÒG BLIJER .

  Like

 6. Ge keurd moet gekleurd zijn…sucses er mee.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nederarabirië, dat klinkt niet best. Maar dat het zover noordelijk in NL ook al zo erg multiculti was wist ik niet. M eppel ? En dat al in 1996 ?
   Sao Vincente daarentegen is weer meer multi-etnisch en kun je de samba,s uit de “blasters” horen klinken !

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hoe kunnen wij al die Afrikanen in hemelsnaam blijven onderhouden?
  Er komen er steeds mee bij en het ziet er niet naar uit dat de aanvoer zal stoppen; integendeel.
  Dag in dag uit worden wij gedwongen om aan die ‘socialistische’ hobby mee te betalen.
  En WIJ kunnen straks creperen…

  Vandaag heb ik weer geprobeerd om iemand uit te leggen dat als het zo doorgaat met dat helpen van ‘asielzoekers’, dit ten koste gaat van de eigen bevolking.
  Maar nee, ik kreeg geen bijval want “we kunnen die arme vluchtelingen immers niet laten stikken?”
  Dan moeten wij maar “een stapje terugdoen want we hebben het hier allemaal nog veel te goed”, kreeg ik te horen en “wij waren na de oorlog toch ook blij met hulp?”

  Tevens werd mij medegedeeld dat “de koning er ook niets aan kan doen”, dat de “koninklijke familie al heel veel geld weggeeft aan goede doelen” en “dat het allemaal nóg slechter zou gaan als de koninklijke familie niet zulke goede zaken voor Nederland zou doen”.

  Toen ik over de PVV begon en over de oplossingen die Wilders allang heeft klaar liggen, werd er gereageerd alsof Wilders de duivel zelf is.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  Geweldig die eu waarom instrueren ze frontex niet om de “vluchtelingen” op te halen in hun vertrekhavens zodat ze geen risico’s hoeven te lopen met malafide mensensmokkelaars. En het zal de Grieken nog gaan spijten dat ze een extreem linkse bende aan de macht gestemd hebben.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Zo gaat de agenda van de NWO werkelijkheid worden. En dankzij de socialisten in heel Europa, met de huichelaars van christen-democraten en liberalen erbij, verlenen graag medewerking aan deze gang van zaken. En het GEDROCHT EU, deze HOER VAN BABYLON, verleent ook haar medewerking om de oorspronkelijke bevolking van Europa te vernietigen!

  Like

 10. Ahava zegt:

  Omgekeerde slavernij, dat is het.

  Like

 11. Fubar zegt:

  Dit is op Fubar herblogd.

  Like

 12. Maria zegt:

  Allé hebben ze daar Servië plat voor gebombardeerd en Kosovo afgepakt om aan de moslims te geven????
  ze hebben nu hun land en nog gaan ze lopen richting EU…
  Is heel goed hoe minder ginder hoe beter kunnen ze kennis maken in de EU met die moslim albanese lieverdjes die eerst genocide pleegden daar op alles wat niet moslim was!
  Binnenkort doen ze dat in de EU!
  Ja het kan raar uitdraaien het leven …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s