Jood in de zaal: Turkse minister van Buitenlandse Zaken zegt Veiligheidsconferentie in München af

Screenshot_11

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Josef Schuster, president van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, ziet zoals bekend overal in de Duitse samenleving nazi´s, vooral bij PI en PEGIDA. In plaats daarvan plaatst hij zichzelf echter beschermend voor de moslims, wier geloof alleen maar “geïntrumentaliseerd en belasterd” zou worden. Helaas ontgaat het hem waar hij echte Jodenhaters zou vinden. De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Cavusoğlu (foto), bijvoorbeeld geeft er de voorkeur aan om niet op de Münchener Veiligheidsconferentie te verschijnen, omdat daar een Jood in dezelfde zaal aanwezig zal zijn.

Hoe driest moslims, met voorop het zogenaamde EU-geschikte Turkije en zijn vertegenwoordigers, inmiddels hun Jodenhaat en verachting van Israël uitleven, laat niet alleen zien hoe diep deze afkeer zit, maar ook hoezeer ze zich door de internationale gemeenschap bevestigd zien.

Die Welt” bericht:

De minister van Buitenlandse Zaken van Turkije, Mevlüt Cavusoğlu, heeft zijn geplande bezoek aan de Münchener Veiligheidsconferentie naar eigen zeggen afgezegd wegens voortdurende spanning met Israël. Reden zou de aangekondigde aanwezigheid van een vertegenwoordiger van Israël in de zaal zijn geweest, zei Cavusoğlu volgens een melding van het officiële Turkse persbureau Anadolu. De beslissing zou niet als affront tegenover Duitsland beoordeeld moeten worden, benadrukte de minister.

Nee, natuurlijk niet, want Turkije heeft Duitsland immers nog nodig als eventueel opstapje voor een EU-toetreding. Het affront tegenover Israël en zijn vertegenwoordigers schijnt echter salonfähig te zijn en zal op het politieke toneel of in de anders zo politiek correcte leugenpers niet voor opwinding zorgen. Wat een huichelaars en islam-appeasers.

En waar blijft de schreeuw van verontwaardiging van Josef Schuster? De “lasterpraat tegen de islam is absoluut onacceptabel”, zei hij onlangs nog. Maar deze overduidelijke geste van de islam in de richting van Israël en zijn volk is acceptabel, meneer Schuster? Maar goed dat dit in ieder geval de “nazi´s van PI” opvalt en stoort. Arm Israël!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse joden, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Turken, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jood in de zaal: Turkse minister van Buitenlandse Zaken zegt Veiligheidsconferentie in München af

 1. Sjaak zegt:

  Van je vrienden moet je het hebben nietwaar ?

  Like

 2. Ze schamen zich daar in Turkije ook nergens voor. Je begrijpt niet dat er nog mensen zijn die dictator Erdogan naar de EU willen halen.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Broder schreef: dhimmi Josef Schuster.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vooral blijven bukken, buigen en likken naar de HAATBAARDEN van MO de PEDOPROFEET! Komt alles goed, voor hen die in sprookjes geloven!

  Like

  • lucky bee zegt:

   Dit is Takkeya uit de Koraan uitgepikt.
   5. De Tafel (Al-Maidah)

   Strofe drie bevat waarschijnlijk de laatste woorden van de Koran die werden gereveleerd. Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 120 strofen.
   89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

   2. De Koe (Al-Baqarah)

   Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
   225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

   16. De Bij (An-Nahl)

   Geopenbaard vóór de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 128 strofen.
   106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik weet nog steeds niet wat Joden werkelijk willen;willen ze de Moslims omhelzen of wat?
  Daar om denk wat Jezus Christus heeft gezegd in Lukas !0 de UItzending van de 70
  vers 1-20 Inde Staten Bijbel Goed te lezen.

  Like

 6. Ger zegt:

  Heb u vijanden lief maar wees niet naïef en kritiekloos. Jezus was kritisch tegenover de farizeeën. Moslims zijn de farizeeën in de huidige tijd. Maar raar dat Schuster daar niet tegen ageert. Ergelijk.
  Hoe haatdragend die islamfascisten zijn laat hier die Turkse idioot zien.

  Like

 7. EdBos zegt:

  Ach Turkije ligt op ramkoers met zowat de hele wereld. Ik denk dat ze stiekem fantaseren over het herstel van hun oude rijk: het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika en nog wat stukken van Azië. En op termijn: op naar Wenen! Europa is zo rot als een mispel door al die politiek-correcte-zittend-plassende-halal-kakkers.
  Ik heb overigens begrepen dat Turkije alleen nog in naam NAVO-lid is maar niet meer over alles wordt ingelicht. Terecht, lijkt me.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s