Noorwegen: radicaalislamitische prediker wordt naar de toendra gedeporteerd

Screenshot_8

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Enerzijds bewondert men natuurlijk de pittige beslissing van de Noorse autoriteiten, anderzijds is men echter ook verbitterd, want zo wordt ook nog het meest afgelegen ongerepte landschap in het hoge noorden, daar waar de mensen nog zeer gastvrij zijn en niet voorbereid op sluwe, van haat vervulde islamieten, met de kiemen van de besmettelijke ziekte islam besmet.

Maar hier de melding:

Mullah Krekar is een van de bekendste islamitische haatpredikers die Europa zijn binnengekomen, omdat onze naïeve autoriteiten en gierige economische bazen de deuren wagenwijd voor hen hadden opengezet. Islam-critici, die zich al langer met dit thema bezighouden, kennen zijn naam en herinneren zich zijn zaak. Hij was een van de meest vooraanstaande aanhangers van Al Qaida, een uitgesproken haatprediker, die zonder gemaar de liberale samenleving wil afschaffen en de islam overal wil invoeren – zoals over het algemeen alle imams. Met dit verschil dat Mullah Krekar eerlijk genoeg was om dit toe te geven. Hij zat enkele jaren in de gevangenis, daarom is het stil rondom hem geworden. Aan dit monster hadden de Noorse autoriteiten jaren geleden lichtzinnig en goedgelovig het staatsburgerschap toegekend.

Nu werd hij uit de gevangenis ontslagen, maar hij kan niet worden uitgezet. De autoriteiten hebben nagedacht en ze hebben de beslissing genomen om hem naar een afgelegen dorp in het hoge noorden te deporteren.

Het concept van Noorwegen voor een islamitische haatprediker die men niet kan uitzetten: verbanning naar een afgelegen dorp.

Maandag heeft een rechtbank in Oslo gezegd dat Krekar niet in de hoofdstad kan blijven en in plaats daarvan moet wonen in Kyrksaeteroera, in een dorp met enkele duizenden inwoners, 9 uur rijden verwijderd van Oslo.

Washington Post

Ja, dat noem je deportatie. Dat is de methode die de Russische tsaren destijds toepasten om ongeliefde politieke vijanden naar Siberië te deporteren. Natuurlijk wil de Noorse regering de dingen niet zo openlijk bij de naam noemen. We moeten echter inzien dat wanneer wij onze liberale humanistische wetten, gebruiken en ethische opvattingen willen behouden, we niet door één deur zullen kunnen met de moslims. Dit niet in te zien, is in hun ogen een teken van zwakte dat ze onmiddellijk herkennen en 100% gebruiken om over ons heen te lopen. In de omgang met de gevaarlijke terreurideologie moeten we de oude beproefde verzetsmethodes uit het verleden weer tevoorschijn halen: verbanning, doodstraf – ja, en ook de CIA-foltermethodes. Hoe moet je anders omgaan met mensen, die andere mensen uit religieuze haat onthoofden, die kinderen van andere etniciteiten ontvoeren en “gedwongen uithuwelijken”, die mensen levend verbrandt in een kooi?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Noorwegen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Noorwegen: radicaalislamitische prediker wordt naar de toendra gedeporteerd

 1. Hans zegt:

  Yessssssss
  En nou alle NL moslims op Schiermonnikoog.
  Eert de “gematigden” want dat zijn de gevaarlijksten.

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Ja, dit is een mooie oplossing in dit geval omdat hij niet uitgezet kan worden, alleen wel erg vervelend voor de inwoners van dat dorpje. Ze hadden beter kunnen zeggen, hij heeft wel een verblijfsvergunning maar we zetten hem in dit geval toch uit of dat mag of niet. Standvastig optreden tegen die achterlijke en haatzaaiende imams, terug naar de woestijn waar hij vandaan komt.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Beter was geweest, deze BOOSBAARD een enkele reis naar de maan te geven. Is bekende omgeving voor deze geiteneuker, in moslimlanden is het ook een grote zand-en puinbak! Kan de haatbaard misschien de maanstenen bekeren. Lijkt mij een strak plan.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik begrijp het: De Noorse overheid begint een beetje te ontwaken -Godzijdank- maar plukt nog steeds de wrange vruchten van het feit, dat dat jaren geleden nog níet het geval was.
  In dat geval moet je roeien met de riemen die je hebt, dat is duidelijk.
  Alleen: Arme mensen, die daar wonen! Anderzijds zal hij daar niets kunnen beginnen, zolang er maar geen moslims tussen zitten.
  Hij is maar alleen. Als hij met meer was, zou hij bij aankomst misschien nog weigeren, uit de trein te stappen, net als die groep “asielzoekers” in Zweden! (LOL!)

  Like

 5. Maria zegt:

  Begin die Noren meer en meer graag te zien 😀
  Ze kunnen op die Toendra hem misschien buiten laten staan zijn ze er vanaf lekker doodgevroren, niemand zal hem daar missen!

  Like

 6. Kolonel zegt:

  En waarom zou deze haatbaard niet uitgezet kunnen worden? Gewoon het vliegtuig in zetten en in het land van herkomst eruit trappen. Probleem opgelost.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze gaven hem eerder al het Noorse Stáátsburgerschap, begrijpt U; dat schijnt dan weer niet ingetrokken te kunnen worden……

   Like

   • Inge zegt:

    Toch vraag me wel eens af: wat is er nou zo moeilijk aan? Het staatsburgerschap is een stuk papier dat verscheurd kan worden, zeker ingeval de persoon er niet de juiste invulling aan geeft. We zullen zo nu en dan papier moeten zien voor wat het is: papier.

    Like

 7. Republikein zegt:

  Mooi sprookje zeg, midzomernachtsdroom voor die proleet.
  Koud maar toch warm=de pik van een ijsbeer.

  Like

 8. Kolonel zegt:

  Het is ook niet moeilijk, de overheid maakt het alleen moeilijk. Zoals in alle West europese landen zijn ze daar ook vreselijk naief. Deze idioot zal ongetwijfeld doorgaan met het rondspugen van zijn gif. Als overheid heb je de taak om de burgers daartegen te beschermen, desnoods moeten de belemmerende wetten aangepast worden of nieuwe wetten in het leven worden geroepen om al dit vuilnis terug te kunnen sturen.

  Like

 9. treintrien zegt:

  Ach, met zo’n lul met vingers is het wachten tottie weer de fout ingaat.
  Kun je ‘m dan weer vastzetten.
  (’t kost allemaal wat, maar dan is de maatschappij tenminste veilig)

  En ik neem even aan dat hij het staatsburgerschap van zijn oude land ook nog heeft: dan is het helemaal makkelijk omdat je het stuk vreten dan niet statenloos achterlaat.

  Alles is beter dan hem maar gewoon weer los te laten tussen mensen met een integratie-achterstand (dwz: mensen die nog niet weten wat een ellende die moslims veroorzaken)

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Waarschuwing aan alle Joden en Christenen.
  Bij vele oosterse religie is een gebed ,inclusief de Islam,geen dialoog met God .het is de viguren die je maakt , dat is het gebed.Een Yoga figuur: is het gebed; dat je maakt aan de vreemde God.(Godinnen). Dat wist ook de Dalai Lama, maar toch heeft hij hierover gezwegen.Lees de 10 geboden daar om zal je geen Yoga uitoefenen.Dat wil onze God eigenlijk helemaal niet.

  Like

 11. Cathja zegt:

  Een ongelofelijk stomme zet van die Noren om deze haat-imam in een ongerept deel van Noorwegen te parkeren! Denken ze nou echt dat ze van hem af zijn? Nee, in het hoge noorden begint hij nu zijn gif te verspreiden. Hij zaait het en zal het oogsten ook! Een kwestie van tijd. Wie weet krijgt hij het voor elkaar om die niets vermoedende mensen daar allemaal tot de islam te bekeren!
  Tuig is het. Ik begrijp niet dat Noorwegen hem niet als ongewenst vreemdeling uitzet. Tenslotte is hij geen Noor van geboorte, maar heeft zijn Noors paspoort later gekregen. Afpakken is dus echt wel mogelijk, gezien zijn ‘staat van dienst’.
  Maar verbanning is een heilloze weg. Hij zal zijn kansen schoon zien om de islam ook daar te promoten of aan de bevolking op te leggen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik snap het ook niet helemaal, maar het lijkt bij ‘staatsburgerschap’ toch ècht nog iets anders te liggen dan bij een verblijfsvergunning: Kijk hoe er bij ons wordt aangehikt tegen het ‘paspoort afnemen van IS- gangers.!’
   Iets anders is, dat ik het wèl een bijna komische gedachte vind, dat hij daar de islam zou gaan verspreiden in een gemeenschap van niet meer dan een paar duizend allernoordelijkste Noren,die misschien wel verwant zijn aan het Lappenvolk! Zie je het vóór je? Als je een gesloten mono-cultuur zoekt, is het dààr, natuurlijk! Als hij echt opdringerig wordt, gaan ze hem misschien wel te lijf met hooivorken! (LOL!)

   Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Laten we maar vooral hopen dat dit stuk stront van een radicaal-islamitische predikant naar een deel van de Noorse toendra wordt gedeporteerd waar helemaal GEEN mensen wonen! Dan mag hij daar al zijn stupide ideeën gaan verkondigen aan orka’s, ijsberen, wolven, zeehonden, walrussen, elanden, rendieren, muskusossen, lemmingen etc. maar deze dieren (zij zijn gelukkig nog een stuk intelligenter dan deze idioot!) hebben daar tenminste lak aan en ze zullen hen zodanig met hun tanden, klauwen, hoeven, horens en geweien gaan bewerken dat Mullah Krekar wenste dat hij NOOIT als moslim was geboren! Het zal de steeds gehatere islam moeilijker worden gemaakt om de wereld te domineren daar hun eigen haat hen toch al ten gronde richt!

  Like

 13. Joost Visser zegt:

  Een Noor mag zich zetelen in Noorwegen waar hij maar wil. Hij heeft zijn straf utgezeten, dus is hij een vrije Noor. Even een advocaat erop zetten en in een mum van tijd is ie weer in Oslo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s