Alstersdorf: Feuerbergstraße wordt gesloten!

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Al maandenlang zorgt een groep jonge “vluchtelingen” voor onrust in Hamburg-Alstersdorf: diefstal, rellen, inbraken. Ze wonen in het onderkomen in de Feuerbergstraße. Nu trekt de afdeling sociale zaken aan de noodrem: volgens informatie van het “Abendblatt” zal de omstreden instelling in de Feuerbergstraße worden gesloten, de jongeren moeten verhuizen.

Op dit moment wonen er 120 van deze “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” in de Feuerbergstraße. Slechts een klein deel van deze kinderen, meestal afkomstig uit Noord-Afrika, is verantwoordelijk voor de delicten en de slechte naam van de instelling. Tot midden 2015 worden alle bewoners over andere centra in de stad verdeeld. De probleemgevallen komen in twee kleinere instellingen: de jongeren naar Hammerbrock, de kinderen naar Bramfeld.

De winkeliers en de buurtbewoners kunnen opgelucht ademhalen: op de Alstersdorfer Markt patrouilleerden al bewakingsdiensten, het “Burgerinitiatief Feuerbergstraße” werd opgericht om druk op de autoriteiten uit te oefenen. Met succes.

Bron:
www.mopo.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Alstersdorf: Feuerbergstraße wordt gesloten!

 1. lucky bee zegt:

  Ligt Altersdorf bij Hamburg?

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Waarom zouden deze “jongeren” moeten verhuizen …??? Men geeft al te kennen dat het probleem gevallen zijn die al zo enorm veel onrust e.d. hebben veroorzaakt , NIKS geen pardon meer ….OVER en UIT ….TERUG naar land van herkomst … En geen gezeik over dat ze nog minderjarig zijn , enz enz…..ze gedragen zich nl. als volwassen criminelen ….en zullen dan ook zo behandelt dienen te worden MET dezelfde consequenties ……”RAUS mit diese Arschloecher”….!!! Niet laten verhuizen , anders is het , “Het probleem verplaatsen en anderen opzadelen met dit schorem.

  Like

 3. Gewoon die muur afbouwen en die etters laten zitten waar ze zijn.Af en toe was fressen er over kiepen en klaar is Heinz… ervaring in gettos hebben ze…..ja toch?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s