Burgemeester van Sylt neemt woonhuis in beslag voor “vluchtelingen”

Screenshot_11

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Het is al zover in Duitsland: de huizen van de Duitsers worden in beslag genomen, de Duitsers worden hun rechten ontnomen om de “betere mensen”, die meer echten hebben dan welke Duitse belastingbetaler dan ook, te kunnen onderbrengen:

Je zou haar eigenlijk niet voor een klassieke huis-bezetter houden: Petra Reiber, juriste, moeder van drie kinderen, enthousiaste amazone en al 24 jaar lang burgemeester van de gemeente Sylt. Maar aan het einde van haar ambtsperiode grijpt de 57-jarige naar ongebruikelijke middelen om het stijgende aantal vluchtelingen op het eiland te kunnen onderbrengen. Met het oog op het extreme gebrek aan woonruimte op het eiland heeft ze nu stappen ingeleid om het zogenaamde “Polizeihaus” in Keitum in beslag te nemen. Het mooie huis met een rieten dak (foto boven), dat eigendom is van de deelstaat Schleswig-Holstein, staat al bijna vier jaar leeg. Nu heeft Reiber minister van Financiën Monika Heinold ertoe opgeroepen haar tot komende dinsdag de sleutel van het gebouw te overhandigen “anders openen we het met geweld”.

SHZ.de

En je denkt steeds weer bij jezelf: waarom de woonhuizen in beslag nemen? Waarom niet de stallen? Zoals de “vluchtelingen” wonen, zouden ze zich toch veel beter voelen…

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Burgemeester van Sylt neemt woonhuis in beslag voor “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Een treurige zaak! Ook al staat dit pand al 4 jaar leeg, dan nog neem je het niet in beslag. Ik zou wel eens willen weten wat de eilandbewoners van deze ‘in beslagname’ vinden. Ik denk dat zij niet zitten te wachten op onrust, die die vluchtelingen ongetwijfeld ook daar zullen veroorzaken. Óf ze zijn net zo politiek correct zoals we dat kennen van heel veel Duitsers, en krijgen de vluchtelingen ook daar een warm welkom.
  Maar zoals die juriste hier te werk gaat vind ik absoluut niet kunnen.

  Like

 2. Vederso zegt:

  Als het huis al 4 jaar leeg staat, vooruit, dan heb ik er vrede mee, zo’n burgemeester moet ook wat. Maar daarna is het 2e huis van de een of andere bobo, bijv. de hoofdredacteur van Der Spiegel, aan de beurt en dan zal je eens wat horen.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Net als in Hamburg zijn de meeste Oost Friezen , Marxisten.Niets nieuws dus.

  Like

  • Vederso zegt:

   Kijk even in Bosatlas of op Google Maps. Er wonen Noord-Friezen en de oorspronkelijke bevolking is bijna helemaal verdreven door dure import uit o.a. Hamburg en woont nu in Niebüll of Flensburg. Of het marxisten zijn betwijfel ik en dan zijn het salon-marxisten met een goeie baan.

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het zal niet lang meer duren voordat bewoonde huizen in beslag worden genomen.
  De inferieure westerse eigenaars zet je dan gewoon op straat ten behoeve van de ‘vluchtelingen’, die immers veel waardevoller zijn dan de eigen bevolking?

  Like

 5. vincent zegt:

  ik zou het in de fik steken. ik niks andere ook niks

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Nazi Duitsland leeft nog steeds !!

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Ah, zo begint ‘t. Nog even en de rechteloze burger wordt gewoon z’n huis uitgeflikkerd om plaats te maken voor “vluchtelingen”. Het huis in dit artikel is rietgedekt azielige zoekers zijnde wat ze zijn zal dat huis wel snel in vlammen opgaan.

  Like

 8. Sjaak uit Dordt zegt:

  Gelijk de fik erin.

  Like

 9. Scarlatti Bombatti zegt:

  In Zweden gebeurt dit al, onder t motto ‘het integreren te verbeteren’ het verhaal vertelt overigens niet waar de uit hun huis gezette Zweden, want zo is het daar dus al, naar toe zijn gemoeten…
  ik meen zelfs dat ik dat verhaal daarover hier vorig jaar heb gelezen…
  mensen bewapen u, vooral tegen je eigen overheid is het hard nodig!

  Like

 10. antje zegt:

  Hier moeten de Nederlandse jongeren ook al langer op een woning wachten omdat de asielzoekers voorgaan, te gek voor woorden.

  Like

 11. Mary Gijzen zegt:

  Klinklare onzin! Woningbezitters kunnen ze never nooit uitzetten voor een asieltje, ook al staat de woning leeg!

  Like

 12. Ad zegt:

  Heef dit land dat in 1940/45 ook niet meegemaakt alleen hete die persoon geen Petra Reiber maar Hitler, geen wonder dat de Duitse bevolking tegen de instroom van buitenlanders is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s