Hamburg: boerka-barbie beledigt moslims

Screenshot_24

(Vertaling: E.J. Bron)

Lachwekkende discussie rondom twee fotocollages: de kunstenares Sabine Reyer uit Bergesdorf zal vanaf donderdag haar werk tentoonstellen in de ruimtes van de belastingdienst aan de Ganzenmarkt in Hamburg. Maar twee van haar foto´s mogen niet getoond worden. Steen des aanstoots is een in een boerka gehulde barbiepop. Want volgens de kunstcommissie van de belastingdienst zou deze de gevoelens van islamitische medeburgers kunnen kwetsen. Daarom zouden de foto´n niet tentoongesteld mogen worden, aldus de beslissing.

De “Hamburger Morgenpost” bericht uit het kleurrijke en internationaal ingestelde Hamburg. Wij echter beschouwen een boerkaverbod in het openbaar als veel zinvoller, omdat de boerka als teken van het islamitisch imperialisme in Europa onze gevoelens als “ongelovigen” kwetst.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

20 reacties op Hamburg: boerka-barbie beledigt moslims

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Boerka hier, Boerka daar, moslima’s zijn de sigaar 😛

  Like

 2. Marc zegt:

  Haha, die politiek-correcten. Ze weten van akeligheid niet meer welke aan de islam refererende ‘kunst’ of andersoortige artefacten nu wel of niet willen toestaan: ze raken gewoon de kluts kwijt van die moslims. Hun vraag is een eeuwig ‘Wat wil de moslim?’ Lachuuuuuu!

  Like

 3. Marc zegt:

  Overigens vind ook ik die moslimkunst aanstootgevend.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Welke kunst? Ze mogen enkel tekenen waar geen ziel in zit. In lijn met de islam, zit ook geen ziel in.

   Like

   • Weet je hoe moslims denken; “Alles wat Allah geschapen heeft mag niet nagebootst worden”. Dat staat ergens in de koran. Ze mogen geen huis naschilderen want een huis is door mensen gemaakt en die zijn geschapen door Allah. Ze mogen geen mensen en dieren naschilderen want mensen en dieren zijn geschapen door Allah. Ze mogen geen bloemen en bijvoorbeeld de zon naschilderen want die zijn ook geschapen door Allah. Ze mogen alleen abstract en kalligrafie schilderen. Dus de moslimwereld is compleet kunstarm. Goddeloze kunst zullen ze vernietigen want dat is van de Duivel en ze willen graag Allah behagen. En als je de ‘profeet’ naschildert word je geboycot (ook in Nederland) en dat is verboden en moslims zullen je proberen te doden. Of ze zeggen dat je kunst niet goed is… en sturen je met een kluitje het riet in! Of blanke collega’s sturen hun Turkse vrienden op je af om je wat aan te laten doen. Dat is in mijn geval echt gebeurd omdat ik met mijn kunst moslims beledig volgens hen… http://www.jackterrible.com/paintings_7/

    Like

 4. Cathja zegt:

  Ze maken dus van tevoren al een knieval voor de islam?! Meer dan belachelijk! Moslims vragen zich ook nooit af of ze vanwege hun gedrag en uitspraken ONS misschien kwetsen/beledigen, dus ik zou zeggen tegen ‘beledigde moslims’: wen er maar aan! Dit is Europa, en dit zijn onze manieren. Bevalt het jullie niet, rot dan maar op. We moeten veel meer onze tanden laten zien. We laten over ons heen lopen. En dat weet de moslim inmiddels maar al te goed, en maken van die deemoedige houding heel vaak misbruik.
  Laatst las ik ergens een reactie van een lezer op een artikel in een dagblad, waarop een moslim schreef: “als het je niet bevalt dat wij (dus de moslims) hier ook leven, dan vertrekken jullie maar naar een land waar géén moslims wonen!”. Als ik zulke brutaliteit lees, gaan mijn nekharen recht overeind staan! Moeten wij opkrassen om plaats te maken voor die smeerlappen? Nou, nooit van mijn leven! Maar het laat duidelijk zien hoe ongelofelijk brutaal die moslims zijn!
  We moeten ze keihard aanpakken, en laten voelen van WIE Nederland is!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Abou Jahjah ging ‘m met die gotspe al voor in Vlaanderen! En d i e komt daar nog steeds rustig op T.V. óók!
   We weten onderhand nu eenmaal, hoe ze zijn: Wie als eerste aangepakt zouden moeten worden zijn de westerse overkoepelende organen (Regering, Overheid, media)
   die dergelijke onbeschaamdheden met droge ogen laten passeren!

   Like

 5. Ongetwijfeld vinden de baardapen de boerka te kort omdat je de enkels, voeten en roze schoentjes van de barbiepop ziet. En daar hebben de baardapen een punt! Heeft overigens niks met de islam te maken!!! Islam is vrede! Die ‘paar’ baardapen zijn geen echte moslims. De wereldvrede wordt bedreigd door een ‘paar’ baardapen…

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Als de moslims door alles wat wij doen beledigd zijn, waar om gaan ze dan niet weg, verlaat ons dan weten ze niet of iets ze beledigd heeft of niet?En wij ons rust.

  Like

 7. Die baardapen zijn Joden en Zionisten. Die verzinnen zoiets. Om de islam in een kwaad daglicht te stellen!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  Je suis Charlie=wir sind alle Feiglinge

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dáár vat je de realiteit nu eens in een paar woorden samen, Jan!
   Met die zogeheten “Republikeinse Mars” van 11 Januari jl. als overtuigend bewijs: Wat een aanfluiting!

   Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Ach, in Nederland rukken op sommige plekken moslim- en islamhaters boerka’s van de gezichten van moslima’s en bekogelen hen dan met bier! En zij kunnen beter bij de desbetreffende politici erover klagen dat ongevraagde overbetuttelingen vaak altijd leiden tot haat en nijd!

  Like

  • jitskesez zegt:

   Waar haal je het vandaan? Als er werkelijk aggressie was tegen moslima’s, zeker weten dat het in de krant stond, want janken en grienen en slachtoffertje uithangen is ze aangeboren.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ach, die moslima’s hebben nog VEEL meer redenen om te gaan janken, grienen en slachtoffertje te spelen als ze door hun overheersende mannen worden aangerand, geslagen, gediscrimineerd of onderdrukt!
    Maar onder hen zitten er vast zeker een paar bij die hen dat ooit vreselijk betaald zetten, gelijk naar de mulatin Cassy uit ‘De Negerhut van Oom Tom’. Zij was de huisvrouw van de brute racistische palantagehouder Simon Legree terwijl deze de wens had om de christen Oom Tom te dwingen in een goddeloze en heidense opzichter te veranderen waar hij NIET in slaagde! En toen Legree (ik heb het idee dat deze bandiet zeker OOK een gigantische hekel aan moslims zou hebben gehad) uiteindelijk Tom had laten doodmartelen veranderde Cassy zijn leven in een ware hel door zich als diens overleden moeder te verkleden. Nou jij weer!

    Like

   • jitskesez zegt:

    Het aantal zelfmoorden onder vrouwen in Islam is dan ook schrikbarend hoog. En moslima’s hebben helemaal geen stem en als ze janken vinden die mannen dat juist leuk, daarom snijden ze de clitoris ook af. Doet het lekker pijn en GEEN plezier. Maar ik had het dus over de zgn. aggressie tegen moslima’s door niet moslims. Vergelijkbaar met hun mannen die ons steeds hoer noemen (en vinden!), bijvoorbeeld.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jules Vismale, 21.31u.: Mooi, maar van het slot van deze samenvatting klopt niet veel:
    Het was eerder omgekeerd: Tom werd doodgemarteld nadat Cassy en haar jonge lotgenote Emmeline al waren gevlucht en hij niet had willen vertellen, waarheen. Voorafgaande aan de vlucht had Cassy wel enige tijd bij Legree ‘gespookt,’ maar niet verkleed als zijn overleden moeder, maar als een eerdere zwarte huishoudster van hem, die hij op zolder de hongerdood had laten sterven. Het is een kleinigheid, maar ik ken dit boek zowat uit mijn hoofd en ik kan toch niet laten passeren, dat een door en door klassieke geschiedenis onjuist wordt geciteerd.

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ow, de gevoelens (WELKE gevoelens; ze kennen alleen haat) van de moslim zouden weer eens gekwetst kunnen worden! De moslim wordt ‘medeburger’ genoemd; WAT een belediging voor ons!
  Ik beschouw die achterlijke zandratten niet als ‘medeburgers’; ik beschouw hen als moordlustige ‘godsdienst’waanzinnige uitvreters die hier niet thuishoren!
  Elke dag worden ONZE/MIJN gevoelens gekwetst; door de moslim, en vooral door zijn beschermer: de landverrader!
  Maar dat deert de landverrader niet in het minst.
  De ‘opperlandverrader’ gaat gewoon door met liegen en hij komt er nog mee weg ook!

  Tot slot een plaatje dat ik de moslim niet wil onthouden; hopelijk kwetst het z’n tere zieltje niet:

  Like

 11. Joost Visser zegt:

  En de kwetsbare gevoelens van mannelijke homofielen? Daar wordt helemaal geen rekening mee gehouden. Barbie heeft borstjes, maar Ken heeft geen bobbel in zijn broek. Om van travestieten dan nog helemaal niet te spreken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s