Moslimbroeder Obama liegt er weer op los, nu tijdens “National Prayer Breakfast”

 

(Door: Martien Pennings)

Op de eerste donderdag van februari wordt in Amerika sinds 1953 het National Prayer Breakfast gehouden. Sinds de jaren 1980 gebeurt dat in het Hilton-hotel van Washington. Er komen duizenden genodigden uit vele landen. Alle presidenten vanaf Eisenhower hebben bij deze gelegenheid gesproken. Bij de organisatie zijn betrokken het Amerikaans Congres en The Fellowship Foundation, een Christelijke organisatie.

Dit jaar sprak moslimbroeder Barack Hoessein Obama dus. Zijn speech was laf, dom, misdadig, misleidend, hypocriet en – uiteraard – collaborerend met het grootste Kwaad dat de wereld ooit gezien heeft: de islam.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Islam, Obama, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Moslimbroeder Obama liegt er weer op los, nu tijdens “National Prayer Breakfast”

 1. BertG. zegt:

  ‘Meest aanstootgevende opmerking die een president ooit heeft gemaakt’ en ‘Aanval op iedere christen in Amerika’
  De christelijke tegenaanvallen op de mosliminvasies van het Midden Oosten en Europa zo’n 1000 jaar geleden noemde Obama ‘vreselijke daden in de naam van Christus’. Inzet: Ali Ahmed Karti, minister in de islamitische regering van de door het ICC gezochte oorlogsmisdadiger president Omar al-Bashir, was door Obama uitgenodigd bij het Nationale Ontbijtgebed.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Obama-schokt-Amerikanen-nodigt-voor-nationaal-gebed-moslim-jihadist-uit

  Like

 2. Cathja zegt:

  IS Obama nou zo dom, of HOUDT hij zich dom met zijn uitspraken over de kruistochten? In elk geval laat dit heerschap zijn (lange tijd goed verborgen gehouden) vijandschap jegens de christenen zien! Obama is de slechtste president die Amerika ooit heeft gehad. Verscheidene ongeregeldheden en oorlogen heeft hij sinds zijn aantreden als president op zijn naam staan, en op dit moment bemoeit hij zich op een ontoelaatbare wijze ook weer met Oekraïne. Hij is een regelrechte oorlogshitser, die over lijken gaat! Zogenaamd veroordeelt hij het kwaad van IS, maar achter de schermen spreekt hij andere taal.
  Een zeer gevaarlijke man, met een dubbele agenda en een dubbele tong!
  Tijd voor een nieuwe president met een hele andere koers.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Wat mij altijd zo is opgevallen is, dat er zoveel mensen die wel ‘geleerd´ zijn, maar niet intellgent. Het herhalen van een examen wat de docent gezegd heeft of wat er in een boekje staat, is niet gelijk wat er met het geleerde gedaan kan worden. In 2008 had ik die conclusie ook met Odombo. Het is niet aan iedeen gegeven om het grote overzicht te hebben.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  “Obama moet dat allemaal weten, zegt Ibrahim, maar misschien hoopt hij dat de Amerikanen het niet weten en dat hij met zijn leugens kan wegkomen”
  ……………..
  Ik las niet uit dat report van Ibrahim of er Amerikanen bij waren die openlijk protesteerden tegen zijn woorden!.
  Obama: Christianity No Different Than the Islamic State !!!!!!!!!
  Om het nog meer te vergoeilijken had hij moeten toevoegen dat ZIJ in het jaar 1436 leven.(( 18e Raby` al-THaany – Jumaada al-awal ))
  Trouwens NL-se politici hoor je ook de meest achterlijke dingen zeggen over het geloof van de vrede.
  Vergissing van Obama:
  Back in 2008, when he referred to “my Muslim faith,” it was dismissed as a slip of the tongue

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Zo grappig, apert en voorspelbaar was de reactie van zes panelleden bij de wetenschapsquiz van 2014. Muliple choise. Was Nederland verantwoordelijk voor de transatlantische slavenhandel voor a. 5%, b. 25% of c. 50%. Alle zes, antwoord c. Na het horen van het juiste antwoord nl. a. (wat ik overigens wist), was de reactie ´dat kan toch niet, wij (sic) zaten toch diep in de slavenhandel?´.

  Drie wetenschappers en drie ondernemers waren door de MSM en waarschijnlijk het schoolboekje helemaal geindoctrineerd voor autochtone zelfkastijding.

  Hetzelfde geldt voor die idiote protesters tegen de film van de Ruyter. Staan ze daar met hun spandoekje ´nederlanders tegen de slaverij´. Ben ik ook tegen, maar wees een held en ga bij de Saudische Ambassade staan of die van Quatar met hetzelfde spandoekje en dan niet tegen de De Ruyter, maar een ander historisch figuur, nl. Mohammed die de aanzet heeft gegeven voor de grootste slaverij die ooit heeft bestaan en die nog steeds voorttduurt.

  Het zou ook wel eens handig zijn eens een historisch boekje te lezen voordat je een protest begint.

  Like

  • asaman zegt:

   Leuk om te lezen dat iemand dezelfde conclusie trok uit die vraag. Ik weet nog de woorden van die ene man die vertelde dat we het vooral afzwakte. Ik dacht toen: man, man, wat ben jij een domme hol vat. Later stond hij met de mond vol tanden.

   Like

 5. Jan zegt:

  Altijd weer de aandacht afleiden van de perverse islam en vandaar de zin “Lest we get on our high horse and think this is unique to some other place, remember that during the Crusades and the Inquisition, people committed terrible deeds in the name of Christ.” Schuif de schuld van oorlogen op de ander af.

  De Jim Crow-wetten kwamen uit de koker van Obama’s eigen partij, de Democraten (waaruit ook de KKK voortkwam) De Democraten zouden het afschaffen van de wetten later zoveel mogelijk frustreren:
  On June 10, 1964, Democrats filibustered the Civil Rights Act
  On this day in 1964, Everett Dirksen (R-IL), the Republican Leader in the U.S. Senate, condemned the Democrats’ 57-day filibuster against the 1964 Civil Rights Act. Leading the Democrats in their opposition to civil rights for African-Americans was Senator Robert Byrd (D-WV). Byrd, who got into politics as a recruiter for the Ku Klux Klan, spoke against the bill for fourteen straight hours. Democrats still call Robert Byrd “the conscience of the Senate.”

  In his speech, Senator Dirksen called on the Democrats to end their filibuster and accept racial equality.
  Michael Zak wrote about this in his book ‘Back to Basics for the Republican Party’ and reminds us that Democrats, the party of Slavery, Secession, Segregation and the KKK… fought against equality.
  http://www.thegatewaypundit.com/2012/06/on-this-day-in-1964-democrats-filibustered-the-civil-rights-act/

  De afschaffing van de wetten kan op naam van gelovige Christenen geschreven worden en niet op naam van atheïsten.

  Verder had hij het over the “killing of the innocent is the ultimate betrayal of God’s will.”
  Onder Obama zijn de abortusklinieken overuren gaan maken en menig kliniek gesloten omdat het op een slachthuis leek.
  Overigens had Obama er geen moeite mee ambassadeur Stevens en al de anderen te laten afslachten.
  Kermit Gosnell and His House of Horrors
  http://www.toomanyaborted.com/gosnell/

  Vermeldenswaardig is Obama’s gedrag tegenover de ‘Little Sisters of the Poor’ die hij wilde dwingen mee te laten betalen aan voorbehoedsmiddelen en abortusklinieken onder Obamacare. Toen zij dit weigerden werden zij door Eric Holder voor het gerecht gesleept. Het gedonder is nog steeds gaande terwijl bekend is dat Obamacare niets met ziekenzorg te maken heeft maar een verkapte belastingverhoging is.
  http://www.catholic.org/news/national/story.php?id=53796

  Obama’s opmerking tegen Modi dat hij meer moest doen om minderheden te beschermen omdat daaraan nogal wat schortte, hij noemde dit ‘sectarian discrimination’, was meer dan onbeschoft. Gedoeld zal hij wel hebben op de aanhoudende islamitische terreur in Jammu en Kashmir vanuit Pakistan en het optreden hiertegen door India.
  Dit onbeschofte gedrag flikte hij overigens ook in Birma. Terwijl Aung San Suu Kyi (haar naam kon hij niet eens uitspreken, zover dus de interesse voor de ander) naast hem stond zei hij dat Birma de moslims, hier onder de fantasienaam ‘rohingas’ zeer slecht behandelt. Dat zij boeddhisten terroriseren werd natuurlijk verzwegen.

  Voor Obama is de dalai lama geen goede vriend, anders scheepte hij hem niet af via de achterdeur langs de vuilnis. Ook weigerde Obama de dalai lama in 2009 vanwege China niet te ontvangen
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/6262938/Barack-Obama-cancels-meeting-with-Dalai-Lama-to-keep-China-happy.html

  Natuurlijk moest de egomaniak het weer hebben over hemzelf, hoe slecht hij het wel niet had (nooit): “Even as America has blessed us with extraordinary opportunities, there were moments in my life where I’ve been treated differently because of the color of my skin.”

  Islam en het zwarte ras is het enige wat hem interesseert.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik heb vandaag een reportage over een Joodse school gezien op de TV de reunion.
  En moet tot mijn spijt getuigen dat het voor al Joden zijn die geholpen heeft Barack Hussein Obama tot president te kiezen.Zijn de joden weer bezig hun eigen beulen macht te geven?Zo dat ze maar weer uitgeroeid kan worden?Voor de zoveelste keer?

  Like

 7. asaman zegt:

  america wilde een zwart president, en heeft deze affirmative actions/positieve discriminatie president gekregen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Aardig om te weten:

  Obama heeft via drone-aanvallen 2.464 laten doden in 6 jaar tijd. In de periode van de Spaanse Inquisitie werden 2250 mensen vermoord over een periode van 350 jaar.
  Boko Haram doodde ruim 2000 in enkele dagen.
  http://pjmedia.com/tatler/2015/02/07/obamas-drones-have-killed-more-than-the-spanish-inquisition/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s