Scandinavië: Met beroepsverboden en klokgelui tegen PEGIDA

Screenshot_9

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl onze politieke Haute-Volée zich op de 51e Münchener Veiligheidsconferentie zich waarschijnlijk hoofdzakelijk met de gevolgen van de prowesterse gewelddadige omwenteling in Kiev in februari 2014 en het daaruit voortkomende “verval van de orde” moet bezighouden, houden bezorgde Europese burgers zich bezig met hun naties, met hun “huizen” die dreigen te vervallen. Mevrouw de bondskanselier, die zich graag beweegt op het internationaal toneel (plotseling zelfs in Moskou of in het kader van het mislukken van de “global governance” ergens anders) trekt zich weinig of niets aan van haar burgers en kiezers. Wie zijn eigen huis niet onderhoudt, moet niet verbaasd zijn dat het vervalt. Tegen dit verval, en tegen de islamisering, verzetten de PEGIDA-bewegingen zich.

Voorstanders van de islamisering sturen hun smerige “Antifa´s” om, indien mogelijk, zoveel mogelijk burgers te belemmeren deel te nemen aan de bekendmaking van de wantoestanden, en de politiek en de leugenpers houden zich ondertussen bezig met de “aanmelders” van de protesten. Iedere mogelijke zwakke plek in de biografie wordt uitgelicht. Hierdoor is de oorspronkelijke PEGIDA-beweging in Dresden uiteengevallen.

Op maandag 9 februari zal de Zweedse tak van de PEGIDA-beweging in Malmö, waar de islamisering zoals bekend al ver is voortgeschreden, voor het eerst een manifestatie houden.

Initiatiefnemer van de Zweedse PEGIDA-beweging is de voormalige galeriehouder Henrik Rönnequist. Hij heeft naam gemaakt door controversiële kunstenaars in de gelegenheid te stellen hun werk tentoon te stellen. In zijn galerie in Södermalm in Stockholm heeft hij de “Rondellhunde” van Lars Vilks tentoongesteld, en in zijn galerie in Malmö liet hij in 2014 het werk zien van de straatkunstenaar Dan Park, waarop beide wegens volksophitsende voorstellingen (vanzelfsprekend tegen de islam – een merkwaardig volk) veroordeeld werden – alweer een oprichter van PEGIDA met een strafblad!

Over zijn beweegredenen voor PEGIDA zei Rönnequist tegenover SverigesRadio: “Zweedse tradities, onze gezamenlijke waarden, onze cultuur worden verdrongen.” Hij denkt dat het vermoedelijk een grote manifestatie zal worden met vele duizenden antidemonstranten en een hoop herrie.

Kennelijk hebben de kerken in Europa besloten zich aan de islam te onderwerpen, want de ST. Petrikerk in Malmö heeft opdracht gegeven tot een tegendemonstratie tegen PEGIDA en wil de kerkklokken laten luiden. De predikante Maggie Signäs zei dat kerkklokken altijd tot gebed zouden moeten oproepen en op zouden moeten roepen tot bezinning over wat er in onze samenleving gebeurt. […] Geweld zou echter jammer zijn.

Dan kunnen we de geestelijken alleen maar succes toewensen en de PEGIDA-deelnemers zouden het klokgelui moeten verwelkomen als ondersteuning.

Oorspronkelijk had Henrik Rönnequist “PEGIDA-Scandinavië” willen oprichten, maar de Denen en noren zijn voor zichzelf aan de wandel gegaan; tot nu toe echter in bescheiden aantal. In Noorwegen heeft de initiatiefnemer, de leraar Max Hermansen een beroepsverbod gekregen. De deelname van Hermansen aan PEGIDA leidde ertoe dat zijn contract als leraar niet verlengd werd. Motivering: er zouden teveel islamitische leerlingen zijn en zijn mening zou te extreem zijn.

De Deense initiatiefnemer van PEGIDA, Nicolai Sennels, is geen onbekende voor ons. Hij is psycholoog en schrijver. Sennels heeft zware weken achter de rug, want de sociaaldemocraat Jonas Bjørn en de pedagogische vakvereniging LFS eisten dat er een klacht ingediend zou worden tegen de initiatiefnemer van PEGIDA, die als kinderpsycholoog voor de gemeente Kopenhagen werkt. Dat werd vooral geëist door de plaatsvervangende voorzitter van de vakbond, Jan Hoby. Hij vond dat een islamvijandige racist niet met kinderen en jongeren zou kunnen werken en eiste het ontslag van Sennels. Hij zocht de pers op en nu werd er in alle media over de zaak Sennels en PEGIDA gediscussieerd, ook op de televisie.

Jan Hoby ontpopte zich als een linkse extremist, die de antidemonstratie tegen PEGIDA-Denemarken heeft geleid. Er werden citaten van Sennels gelanceerd dat “moslims inteelt praktiseren” en “genetisch tot geweld en woede neigen”. Het bleek echter om interpretaties van citaten te gaan en meerdere kranten hebben zich inmiddels bij Sennels verontschuldigd. Bijvoorbeeld “Berlingske Tidende”. Nicolai Sennels beschouwde het als een kwaadaardige poging om een beroepsverbod in te voeren en de vrijheid van meningsuiting van mensen die in de publieke sector werken serieus te beperken.

Maandag is dus een Europese PEGIDA-dag! Hier nog een tip voor PEGIDA-organisatoren: hoe PEGIDA bij manifestaties en wandeltochten duurzaam op de “schoonheid” van de islam opmerkzaam kan maken, laat deze actie van het Bloc Identitaire in Bordeaux zien. Dit 3 minuten durende luide “gezang” tussen de toespraken door zou de wens naar informatie over de islam kunnen intensiveren:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Scandinavië, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Scandinavië: Met beroepsverboden en klokgelui tegen PEGIDA

 1. Linsky zegt:

  Ja, en nog een tip; laten ze even opletten op welke school hun kinderen zitten…!

  Op 21 januari in Lübeck, liepen ca. 1000 scholieren mee van de vijf Lübecker Europascholen.
  In een heftige discussie op de Facebookpagina van de plaatselijke krant Lübecker Nachrichten schrijven een aantal scholieren dat ze niet vrijwillig meeliepen. Een scholier: ‘Dit was een verplicht evenement voor ons scholieren. Ik moest er bij zijn en mijn aanwezigheid werd gecontroleerd.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5880

  En evenzo door wie ze geronseld worden:
  http://politiek.thepostonline.nl/column/kindermisbruik/

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/opmerkelijk/video-kinderen-zeggen-sorryvoor-terrorisme

  Like

 2. Benesha zegt:

  Als ik dat zo allemaal lees, dan denk ik dat het te laat is. Het kalf is verdronken; onze poilitici samen met de linkse dommeriken hebben onze landen en onze cultuur overgeleverd aan een stelletje wilden, nog niet of sommigen misschien juist wél, beseffend dat er binnen 10 jaar niks meer overschiet van onze cultuur. Tijd om te gaan nadenken waar we heen kunnen binnenkort. Rusland, Zuid Amerika, Tasmanië, de Zuidpool…

  Like

 3. lucky bee zegt:

  De Marxisten in Scandinavie weten nog steeds niet wie de werkelijke vijanden zijn. Tot dat het telaat is?Wie weet.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Je zult toch maar naast een moskee wonen en dat deprimerende galmende gejank VERPLICHT MOETEN AANHOREN; diverse keren per dag!
  Ik vrees dat je dat gruwelijke gekerm ook nog hoort als je enkele straten verderop woont.
  Wat verafschuw ik die achterlijke islam; er zijn geen woorden die mijn walging kunnen omschrijven…

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Wat verafschuw ik die achterlijke islam; er zijn geen woorden die mijn walging kunnen omschrijven…En je moet er toch niet aan denken dat je dat gruwelijke gekerm ook nog hoort als je enkele straten verderop woont.

   Ja, beste Tistochwat, zelfs ik, Driek, die toch zelden in woorden tekort schiet, kan niet omschrijven hoe groot mijn afschuw is van de islam – , afschuw van dat ongeletterde primitieve zooitje haatbaarden in djellaba. Wat heb ik een hekel aan die lui. Maar ik begin nu zo langzamerhand een fobie te ontwikkelen, want woon in een omgeving met vrij veel beplanting, plantsoenen en parkeerruimten. En als ik al die ruimten zie, denk ik: wat een boel ruimte hier, daar kunnen ze best eens een moskee neerzetten. Net zoals in Leiden en andere plekken, die vroeger niet in aanmerking kwamen voor zoiets als een moskee.
   Nu wonen hier niet veel mohammedanen, alleen in het winkelcentrum kom ik dat kut volk tegen, maar ze rukken steeds meer op. Voor je het weet gaan ze een heel plantsoen – voor mohammedanen uit omliggende gebieden – bouwrijp maken voor een moskee. Ze zijn er gek genoeg voor. Je bent tegenwoordig nergens meer zeker van.
   Gerard Reve zei het lang geleden al: ‘In Nederland is alles mogelijk’. En zoals u zegt: je moet er toch niet aan denken dat je dat gruwelijke gekerm ook nog hoort als je enkele straten verderop woont.

   Hoe hebben wij ooit kunnen denken, dat wij zo diep zouden zinken, – dat wij zulke offers zouden moeten brengen aan een barbaarse heidense ideologie die ze een godsdienst noemen. Dat wij, Nederlanders, geld spenderen aan lieden die hoofden afsnijden, vrouwen stenigen, meisjes van negen jaar misbruiken en die het normaal vinden dat je je vrouw zes uur na haar overlijden, nog mag verkrachten. Het is werkelijk ongelooflijk. Ik sta er nog dagelijks versteld van. En een weg terug is er niet meer, ben ik bang, Wij allen worden straks overgeleverd aan Mohammed.

   En nu kan iedereen wel roepen dat zoiets in Nederland niet gebeurt, maar wie had 25 jaar geleden kunnen bedenken, dat in het jaar 2015 in Nederland iets van 600 moskeeën zouden staan en we 2 miljoen mohammedanen herbergen, waarvan het merendeel kost en inwoning geniet van ons belastinggeld? Neen, dat had niemand – op enkele verstandige lieden na zoals ene Janmaat en Pim Fortuyn – kunnen bedenken. Maar het is nu te laat om op onze schreden terug te keren. Twee miljoen van die patjakkers krijg je niet meer zo makkelijk weg. Let wel: 600 moskeeën. 600 moskeeën. Laat het goed tot u doordringen.

   Like

 5. Berufsverbote? Gaat er geen belletje rinkelen?

  Like

  • felix zegt:

   Ik weet het Sjaak
   Het is het vullen van het verstand met de waarheid en het rechte pad.
   En de waarheid zal je vrijmaken …
   Je ziel bevrijden van leugen….

   Like

 6. Skef zegt:

  Driek ik ben het helemaal met je eens!!

  Mensen om me heen interesseerd het allemaal niet zolang het niet in de buurt is, is het geen probleem!! Wat steekt het gros van de bevolking ontiegelijk zijn dikke hasses in het zand.

  Waarom laten wij ons de kaas van het brood vreten door een stel van die …..
  Veel van ons Nederlanders werken hard, kei hard. Niks is hier gewoon aankomen waaien.

  In mijn ogem staan de idealen van pegida voor behoud van een westerse vrije cultuur, waar je gewoon je vreten kunt verdienen door te werken. Zoals dit altijd al is gebeurd.

  waarom vallen mensen dit aan? Ben je dan zo Blind? Zweef je op een roze wolk, durf je er niet voor uit te komen dat het wel klopt?
  Ik moed me in Nederland bijna schuldig voelen als ik van mijn eigen land houdt !!!!!!!!!! Waar mijn groot ouders hard voor hebben geknokt ik ben er zo klaar mee. Ik zal mij dan ook nimmer te never over leveren aan Mohammed.

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Welk een afgrijselijk gejank. Dat alleen al is voldoende om pislam uit Europa verbannen te willen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s