VIDEO Peter Anshof: MH17, ssssstt…


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Peter Anshof: MH17, ssssstt…

 1. Manna zegt:

  EJ:

  Video Steven Crowder over de Taqiyya van Barack Obama (vergelijking IS met christendom).
  Very watchable.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Mag je van de islam mensen levend verbranden zoals de Islamitische Staat de Jordaanse piloot levend verbrand heeft? Dat hangt er vanaf. Koran 2:194 zegt, midden in het vers, zo letterlijk mogelijk vertaald: ‘Wie agressie tegen jullie [=de moslims] bedrijft – bedrijf agressie tegen hem – met het gelijke van hetgeen waarmee hij agressie tegen jullie heeft bedreven’.

  Like

 3. Maria zegt:

  Bravo Meneer voor je filmje en wat U zegt!!!!
  Het is niet geloven hoe die regering optreed ivm MH17 en zichzelf uit de wind en alle vragen zet 😦

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Vlieg niet met Moslim vliegtuig als je geen moslim bent.

  Like

 5. Pingback: VIDEO Peter Anshof: MH17, ssssstt… | 'Identitair Verzet Limburg' Limburgse Verzetsstrijders & Peter de Realist

 6. Frans de Wit zegt:

  Snap echt niet dat ISIS nog bestaat hoor, er is toch geen een mensenlijk mens die het met deze verschrikkelijke figuren eens mee kan zijn? Dus uitroeien

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  luister en lees hier eens Frans de Wit…
  mij verbaast niets meer… als je die You Tube laat ‘lopen’ komt de een na de andere You Tube met nog meer ‘nieuws’…

  ‘US cultivated, financed ISIS’ – FBI whistleblower Sibel Edmonds

  http://www.ninefornews.nl/ex-fbier-terreurgroep-opgezet-en-gefinancierd-door-amerika/
  x-FBI’er: “Terreurgroep IS opgezet en gefinancierd door Amerika”
  in Het Complot 23 oktober 2014 15:00 42 Reacties 36,969 Bekeken

  De soennitische terreurgroep IS (Islamitische Staat) is opgezet en gefinancierd door de Verenigde Staten. Dat zegt voormalig vertaler van de FBI en oprichter van de National Security Whistleblowers Coalition (NSWBC) Sibel Edmonds.

  Volgens haar is de terreurgroep niet zomaar ontstaan, maar bewust gecreëerd door de Amerikaanse media en de propagandamachine achter de media. “Vandaag of morgen krijgen we weer een naam van een andere groep waar we nog nooit van hebben gehoord. Een groep die opeens een bedreiging vormt,” zei Edmonds. “Ik ken de Amerikaanse media, de westerse media. Zo spelen ze het spelletje keer op keer.”

  Edmonds spreekt van een marketingtactiek. “Soms moet je van merknaam veranderen om succesvol te blijven. De merknaam IS wordt door de VS, de NAVO en andere grote westerse landen gebruikt als marketingstrategie om terrorisme te linken aan de islam.”

  Ex-FBI’er: “Terreurgroep IS opgezet en gefinancierd door Amerika”

  Edmonds wijst erop dat de Amerikaanse inlichtingendiensten in de jaren tachtig de moedjahedien in Afghanistan financierden. Deze moedjahedien, die eerst werden onthaald als vrijheidsstrijders, gingen later op in Al Qaida. Op dezelfde manier steunden ze diverse andere islamitische terreurgroepen in de Kaukasus en Centraal-Azië. Er is geen sprake van een nieuw fenomeen, maar van rebranding, aldus Edmonds. “Zodat de oorlogsindustrie kan blijven draaien.”

  Olie

  De Iraakse Koerden kregen in tegenstelling tot de Koerden die in Syrië wonen veel hulp van de VS. Volgens Edmonds speelt de oliefactor mogelijk een rol. De Iraakse Koerden wonen in een gebied dat rijk is aan olie.

  Onlangs verklaarde de Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius dat zijn land, en zijn EU-partners, overwegen wapens aan de Iraakse Koerden te leveren om te vechten tegen IS. “Ik denk niet dat minister Fabius hetzelfde enthousiasme aan de dag zou leggen als Koerdistan geen olieproducerende exportregio was,” schreef Freeyad Ibrahim.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3721073/2014/08/19/Wie-maakt-zich-echt-druk-om-de-Koerden-in-Syrie.dhtml

  “Ik ben er ook van overtuigd dat als de Syrische Koerden net zo rijk waren als de Iraakse Koerden, Frankrijk en zijn EU-partners hen al lang hadden voorzien van wapens,” ging hij verder. “Zij hadden die dringender nodig.”

  Tentakels

  Edmonds onthulde zes maanden voordat Syrië het nieuws haalde dat Syrische rebellen door NAVO-troepen werden getraind in Turkije. De rebellen werden op een Amerikaanse legerbasis in het zuiden van Turkije getraind om vervolgens weer teruggestuurd te worden. “Het was toen al duidelijk dat ze iets van plan waren,” zei ze. Edmonds noemt Turkije, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten ‘tentakels’ van de VS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s