Vrouwenbesnijdenis en het ‘islam’-woord dat niet mag worden genoemd

Screenshot_26

(Door: Bert Brussen)

Hoeveel besneden katholieke vrouwen kent u?

Vrijdag was het Internationale Dag tegen Vrouwenbesnijdenis. Dat is een dag die is bedacht door mensenrechtenorganisaties en vooral wordt gebruikt door (Europese) politici om te kunnen laten zien wat voor enorme vuist zij maken tegen de grove mensenrechtenschending die deze religieuze praktijk is. Lees: elk jaar weer wapperen de VN en de EU met statements, petitites, open brieven en gelikte propagandafolders waarin staat dat er nu écht iets wordt gedaan aan vrouwenbesnijdenis. En elk jaar weer gebeurt er helemaal niets.

Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is dat vrouwenbesnijdenis vooral een islamitisch fenomeen is maar dat dit, uiteraard, niet mag worden benoemd (zoek het woord ‘islam’). Want dat is kwetsend en discriminerend (vrouwen besnijden is gelukkig helemaal niet kwetsend en discriminerend).

Maar een probleem dat niet mag worden benoemd kun je ook niet oplossen. Een niet benoemd probleem bestaat immers niet.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, political correctness, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vrouwenbesnijdenis en het ‘islam’-woord dat niet mag worden genoemd

 1. louis-portugal zegt:

  Dat geldt ook voor het woord verkrachten want dat bestaat bij de islam ook niet zeggen ze altijd.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Vrouwen besnijdenis , betekent niets anders als vrouwen hun lust en orgasmen in de liefde te ontnemen. vrouwen die besneden zijn hebben als het ware nooit een orgasme gekennt. Geen hemel op aarde kunnen beleven.Het mooiste wat God ons heeft meegekregen uit Eden.
  Bij de Afrikanen, word dit met de Pharaonische gewoonten versterkt om haar geslachtdeel helemaal af te snijden. Dat is meer als mutilatie.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Er wordt veel te weinig aandacht aan vrouwenbesnijdenis gegeven! Binnen Europa zou het verminken van vrouwen strafbaar gemaakt moeten worden. We hebben toch ook onze aandacht gericht op kindermishandeling? Waarom dan niet voor mishandelde vrouwen met een islam-achtergrond?

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Het is strafbaar gesteld in Nederland. Wetboek van strafrecht art. 302.

   1.
   Hij die aan een ander opzettelijk zwaar lichamelijk letsel toebrengt, wordt, als schuldig aan zware mishandeling, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren of geldboete van de vijfde categorie.

   2.
   Indien het feit de dood ten gevolge heeft, wordt de schuldige gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie.

   Nu nog wachten op de aangifte.

   Like

   • BertG. zegt:

    Daar valt bij mij dan ook de besnijdenis van kleine jongetjes onder.
    Zowel bij moslims als bij Joden. Bij de laatste wordt er zelfs nog bloed afgezogen door een erkende pikken zuiger. Allebei net zo ziekelijk.

    Like

 4. Joost Visser zegt:

  BertG. Dat valt nog te bezien. Besnijdenis die de voorhuid afsnijdt kan om hygienische en medicale redenen gewenst zijn. Het zgn. smegma kan kankerverwekkende stoffen bevatten. Dat mannenbesnijdenis van oudsher in droge gebieden plaatsvindt is eigenlijk logisch. Het constant rondlopen met stof tussen de eikel en de voorhuid gaat rottend stinken. Waarom het in regenwouden in Afrika gebeurt van oudsher kan ik geen reden voor verzinnen. Wellicht kleine mieren die vochtige plaatsen zoeken? Toch wel naar als je wakker wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s