Brand in islamitisch centrum München

Screenshot_15

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

En opnieuw een reden tot leedvermaak, temeer omdat ze deze keer niemand anders de schuld kunnen geven dan zichzelf, de typisch stumperige omgang van Turken met gas:

München – In het islamitisch centrum aan de Wallnerstraße in Freimann is zaterdagmorgen brand uitgebroken. De vlammen hebben een enorme schade veroorzaakt.

Volgens de brandweer is de brand zaterdagmorgen tegen 09.00 uur uitgebroken in de keuken van het islamitische centrum. De voor het koken gebruikte propaangasfles was in brand gevlogen. De kokkin vluchtte de keuken uit en alarmeerde de brandweer. Toen deze aankwam stond de keuken al in brand. Niet alleen de brandhaard moest geblust worden, maar ook talrijke andere propaangasflessen moesten professioneel gekoeld en naar buiten gebracht worden. Om bij alle brandende plekken te komen, moest het plafond grotendeels worden afgebroken.

Bij de brand raakten geen mensen gewond. De totale schade wordt geschat op ongeveer € 100.000,- De politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van de brand.

Merkur Online

Insha´Allah! In zulke gevallen geloven wij ook in hem. Hij zal wel weten waarom hij zijn aanhangers dit aandoet.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Brand in islamitisch centrum München

 1. BertG. zegt:

  De politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van de brand.

  Door vuur misschien?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Voor zover ik weet gebruik je geen propaangas voor het koken, en zijn ze met de opslag van de reserveflessen ook niet bepaald voorzichtig geweest. Die reserveflessen zouden niet in of dichtbij de keuken opgeslagen mogen worden.
  Ik geloof niet dat ‘allah’ dit zijn aanhangers heeft aangedaan; ze zijn zelf oerstom bezig geweest!

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Moslims mogen zich toch niet verzekeren omdat het en soort van gokken is, heb ik ergens gelezen. Alleen als een wetgeving in het land dat verplicht stelt. Weet iemand meer over deze hypocracie?

  Like

 4. 1 Moment…………..komtie……………..WHAAAAHAHAHAHAHAHAHA

  Like

 5. rakkertje zegt:

  Hahahahaha … Sorry dat ik lach.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  En wederom is het met een sisser afgelopen.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Dit is voor veel moskee- en islamhatende Europeanen pas echt GOED nieuws om te lezen op E. J. Bron! Het lijkt erop dat Allah het zelf als spuugzat is om te zien hoe zijn “aanbidders” niets anders dan ellende aanrichten in Europa en daarbuiten. Hopeijk was het islamitische centrum in München NIET tegen brand verzekerd zodat ze het niet eens meer op kunnen bouwen en lang duurt het toch niet eer er meer moskeeen en islamitische centra’s overal in vlammen opgaan! Veel moslimhatende inwoners van München vonden deze brand daar misschien vast prachtig om te aanschouwen en ze hebben misschien expres de brandweer niet eens gewaarschuwd en als daar haat tegen de autochtoonse Europeaen werd gepredikeerd al helemaal NOOIT!

  Like

  • Cathja zegt:

   Maar als de stad München straks de rekening gepresenteerd krijgt (want de moslimgemeenschap zit wat krap bij kas, en ja, ze moeten tóch bidden!) dan vergaat hen het lachen daar wel! Moslims zijn zo geslepen als wat, en als ze geld van je kunnen lospeuteren zullen ze dat zéker doen! Wij zijn toch de heidenen, die alles voor hen moeten doen….?

   Like

   • lucky bee zegt:

    In Bayern heerst de CSU; dat zal met ze niet gebeuren.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Cathja, wij “heidenen” MOETEN helemaal NIETS van die moslimgemeenschap! En als ze bij mij aan de deur kwamen bedelen voor dat islamitische centrum dan kregen ze van mij GEEN ene rooie cent cadeau en ik houdt bovendien niet eens van bedelen omdat ik al uit eigen ervaring heb ontdekt als je teveel een kortzichtig leven leidt van geld uitgeven!

    Like

 8. Ahava zegt:

  Die ton schade wordt morgen meteen vergoed vanuit Qatar.

  Like

 9. de 13de imam zegt:

  Ongelovige brandweermannen hebben niets te zoeken in een moskee. Ze hadden de tent gewoon af moeten laten fikken, uit respect uiteraard!

  Like

 10. nelly zegt:

  we betaalt de rekening???

  Like

 11. tjonge zegt:

  tjezus, had die brandweer nou niet ff een lekke band kunnen krijgen of een mega-file ?

  Like

 12. jan zegt:

  zouden ze met of zonder laarzen naar binnen zyn gegaan

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Begin van het jaar de rekeningen liggen op de mat…..brandverzekering biedt uitkomst?
  Jihad kost veel geld.

  Like

 14. Jade zegt:

  Gevalletje “In de brand, uit de brand.”

  Like

 15. johannes zegt:

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi .

  Like

 16. johannes zegt:

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha haha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hi hi
  meer meer meer meer meer nog heel veel meer ,en daarna nog veel meer .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s