Het groteske wegkijken

Screenshot_12

(Door: rommel)

Nya Tider onthult: De vier “Zweden” in hechtenis voor groepsverkrachting zijn Somalische burgers.

Opzichtige koppen in Aftonbladet, Expressen en andere Zweedse media verklaren dat “zes Zweden”, later “acht Zweden”, zijn gearresteerd voor een ruwe groepsverkrachting op een Finse veerboot.  Nya Tider is nu de eerste krant die kan onthullen dat zelfs de ‘witte leugen’ dat de gearresteerde Somaliërs “Zweedse staatsburgers” zijn, niet waar is. Van alle Somalische verdachten heeft slechts één een Zweedse paspoort.

Het was in de nacht van vrijdag op zaterdag (30-31 januari) dat de verkrachting plaatsvond op de Finse veerboot Viking Amorella, die op weg was van Stockholm naar Åbo. Een 45-jarige vrouw werd in een cabine van een van de daders gelokt, en daarna door meerdere mannen verkracht die de hut binnenstormden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, discriminatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Seks, Socialisten, Somalië, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het groteske wegkijken

 1. Pingback: Het groteske wegkijken | Nikontino's Blog

 2. ron soeverein mens zegt:

  Na arrestatie door de beveiligingdienst die altijd aan boord zijn op deze ferries, had de kapitein ze mogen en kunnen berechten via het maritiem recht. Hij is de hoogste autoriteit en had ze overboord moeten zetten voor dit misdrijf. Had een duidelijk signaal afgegeven voor de rest van dit soort, Zweedse, burgers!

  Like

 3. Somaliers zijn zo een vies volk,brrr!En Zweden is ,in mijn ogen,een verloren land!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Het zijn voei lelijke negers.De verkrachte vrouwen moeten wel hun hele leven een angst syndroom van overhouden

  Like

 5. Deze leugens volgen een goed beschreven werkmethode : zie FBook Group : RECONSTRUCTION

  Like

 6. Yvonne,Zweden Ís verloren. en Nederland gaat volgen vooral met je nog steeds wegkijkende en goed pratende medelanders

  Like

 7. Kolonel zegt:

  Vroeger in de VOC tijd wisten ze wel raad met zulk gespuis. Verkrachtingen werden daar met de doodstraf bestraft; met handen en voeten gebonden werden ze overboord gegooid of ze werden opgehangen. Wat mij betreft mocht de kapitein hier zijn toestemming voor geven, een andere taal spreekt dat geimporteerde tuig niet.

  Like

 8. berechten straf uitzitten….en terug naar land van herkomst….desnoods naar de noordpool sturen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s