Leipzig: Waarom geeft u wel toestemming voor de antidemonstraties, burgemeester Jung?

Screenshot_22

Burkhard Jung, de burgemeester van Leipzig (SPD)

(Door: H. Klingenberg – Vertaling: E.J. Bron)

Zeer geëerde meneer de burgemeester Jung, u verbiedt de Leipziger LEGIDA-demonstratie wegens politietekort? Wat zouden we toch moeten doen zonder politici met smoesjes! U hebt er echter hopelijk toch wel aan gedacht om dit van tevoren te overleggen met de antidemonstranten van de kerken, de vakbonden, van de links-extreme Groenen, van de SPD´ers, en CDU´ers? Per slot van rekening ligt de vraag quasi voor de hand waarom u dan niet door door het systeem aangestuurde antidemonstraties verboden hebt. Van de landelijke PEGIDA-demonstranten is, zoals bekend, nog nooit geweld uitgegaan. Met vriendelijke groeten,

H. Klingenberg

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: H. klingenberg

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", Censuur, Groenen, Hypocrisie, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Leipzig: Waarom geeft u wel toestemming voor de antidemonstraties, burgemeester Jung?

 1. exmarineman zegt:

  Vul hiervoor ook maar een andere naam in: Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag (VVPvDA/F_SPD)

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Om dat Jung een Marxist is en moslims zijn aardige mensen?Goeie buren zijn?En Pegida rassisten zijn; Nazi’s dus.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is inderdaad vreemd dat alleen bepáálde demonstraties verboden worden. Dat riekt naar discriminatie. In Duitsland mag nog steeds gedemonstreerd worden, en de burgemeester zou zich eens af moeten vragen waarom een vreedzame demonstratie politiebegeleiding nodig heeft. Het antwoord daarop is dat dit helaas noodzakelijk is vanwege de mensen die er géén vreedzame bedoelingen op na houden en de demonstraties willen verstoren. Pak díe dan aan, en niet de Pegida’s.
  Het zou wel eens kunnen gebeuren dat ze in heel Duitsland alle ‘Pegida’s’ gaan verbieden. Dat zou een ernstige aantasting zijn van het recht op demonstreren.
  Alles wat goedwillend is wordt om zeep geholpen, om het kwaad alle ruimte te geven.
  Wat een land, wat een wereld!
  Maar zo gaat het overal.

  Like

 4. Pingback: Leipzig: Waarom geeft u wel toestemming voor de antidemonstraties, burgemeester Jung? | Nikontino's Blog

 5. Inderdaad, net zo eentje als JOZIAS!!! DE DISCRIMINATIE TEN TOP!!! VOLHARDEN PEDIGA!!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Zo ziet een van de mainstream geleide rooie indoktrineerde rotsmoel
  uit die daar ook nog 10.000 Euro per maand voor kasseert !
  Maar het komt de dag dat het tij keerd en dan ben jij een van de eerste
  die voor de kadie word gesleept en een aanklacht voor verraad aan het
  vaderland aan z’n broek krijgt !

  Like

 7. Pingback: Ayatollah Jung van de radicaalislamitische SPD | E.J. Bron

 8. Ahava zegt:

  Het is inderdaad de wereld op zijn kop (zoals voorzegd door de grootste Profeet aller tijden, Jezus Christus). Haatdragende organisaties zoals de islam wordt geen strobreed in de eeg gelegd, terwijl vredelievende clubs zoals PEGIDA in een kwaad daglicht worden gesteld. Het is om te huilen hoe schijnheilig de westerse leiders, met marxiste Merkel voorop, de werkelijke haatzaaiers in ‘hun’ landen tegemoetkomen terwijl zij de mensen die dit kwaad aan de kaak stellen als facisten betitelt.
  Zelfs thuis vermijd ik dit thema, telkens als mij vrouw het over “die vreselijke neonazi’s in Dresden en andere steden” heeft. Ik doe geen moeite meer haar te proberen te overtuigen van het tegendeel. Maar ondertussen hebben de politici en de met hen mee heulende media het wel voor elkaar, dat PEGIDA Dresen op haar gat ligt en ook elders naar aantijgingen wordt gezocht tegen rechtschapen en weldenkende organisatoren van vredesdemonstraties.
  Wat mij betreft wordt het ooit Tribunaal Dresden, in plaats van Neurenbeurg 2.0. Wat mij betreft valt dat samen met de Wederkomst van Eerstgenoemde…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Ahava 12:43

   Wat uw laatste zin betreft: ooit zal er recht worden gesproken! Deze wereld gaat ten onder aan leugens, bedrog, moord en doodslag, en noem alles maar op wij Hij verboden heeft. Het wordt met de dag erger.
   Het leven hier en nu kan zwaar zijn vanwege alle onrechtvaardigheid die ons wordt aangedaan, en dan nog het meest door mensen die een doodscultus aanhangen. Mensen die de duisternis liever hebben dan het Licht! Het is een teken van de tijd waarin wij nu leven dat velen het kwade niet meer willen zien. Ik denk aan de diverse politieke partijen in ons land. Van wie mogen we onbevangen zeggen wat er zo verkeerd is aan de islam? Men wil het niet horen. Moslims worden omarmd en medeburgers genoemd; onbegrijpelijk!

   We zullen er het beste van moeten maken zolang dat nog kan. Proberen niet bij de pakken neer te zitten, want daarmee hebben we alleen onszelf.
   Laten we zicht houden op betere tijden, Ahava!

   Like

 9. En zo zal het langzamerhand overal gaan:tijd voor massale burgerlijke ongehoorzaamheid!

  Like

 10. Tegen reacties over dit soort onderwerpen verbieden bewijzen Discriminatie….Maar toch krijg je GEGARANDEEZrD een ban bij Elsevier!!

  Like

 11. Frerik zegt:

  Zo’ brief is natuurlijk nooit aangekomen.

  Like

 12. Het wachten is op een vent that pull the trigger

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s