PEGIDA houdt eerste demonstratie in GB

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

De Britse tak van de anti-islam beweging PEGIDA uit Duitsland zal deze maand haar eerste demonstratie in Groot-Brittannië houden. De Duitse PEGIDA heeft het politieke establishment in Berlijn wakker geschud, toen er vorige maand 25.000 mensen in Dresden de straat opgingen.

Een groepering die zichzelf PEGIDA-UK noemt, is van plan om op 28 februari een demonstratie in Newcastle te houden. In Birmingham en Londen zullen op een later tijdstip manifestaties plaatsvinden.

Volgens de “The Independent” is de demonstratie echter nog niet bij de politie aangemeld. De Facebook-groep heeft een aankondiging gepubliceerd, volgens welke PEGIDA-UK voor het eerst in Newcastle wil demonstreren.

Iedereen zou welkom zijn. Men zou de radicale islamieten willen laten zien dat men niet bang zou zijn. Een woordvoerder zei dat men er geen extremisten bij wil hebben en niets illegaals wil doen. Men zou rekenen op tussen de 500 en 3000 demonstranten.

Screenshot_26

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Groot-Brittannië, Islamisering. Bookmark de permalink .

7 reacties op PEGIDA houdt eerste demonstratie in GB

 1. kraftavilqa zegt:

  Ongetwijfeld zijn de usual suspects van de establishment-SA (antifa’s, krakers e.d,) zich al aan ’t warmlopen om de vrede te verstoren waar vervolgens Pegida (aangeduid als nazis) de schuld van krijgt. Die tactiek wordt nu al een jaartje of 25 redelijk sucesvol toegepast.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Ik ben benieuwd of de tijd al rijp is in GB.

  Er is waarschijnlijk geen Europees volk, behalve de Zweden, dat zo geïndoctrineerd is door het ‘gutmenschen’ denken als de Britten.

  We zullen zien, ik wacht met spanning af.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Of je het nou gelooft of niet, Wachteres, Dit doet me alwéér denken aan een fragment uit de boeken van ex-priester Neil Boyd:
   Father Duddleswell en zijn kapelaan Father Neil werden naar het Tehuis voor oude zeelieden geroepen vanwege het overlijjden van één van de bewoners. Vanwege zijn naam, Driscoll, nam men aan, dat hij een Ierse, dús een katholieke achtergrond moest hebben gehad.
   De directeur fluisterde Father Duddleswell iets in,wat hij kort voor zijn dood gezegd had.
   “Zei hij dat werkelijk, Charlie?”
   “‘Ja. En hij zei ook nog…..’ Er werd iets in het andere oor gefluisterd.”
   “‘En, Father…?’ informeerde ik voorzichtig.”
   “De pastoor haalde zwaar adem. ‘Laten we het zó stellen, Father Neil: Driscoll VERDIENDE misschien geen katholieke begrafenis, maar NODIG heeft hij hem wèl.'”
   Nou, en ongeveer dàt ben ik nou eens geneigd, met betrekking tot GB te stellen: Of de tijd er rijp voor is, moet misschien worden betwijfeld, maar een duidelijk gebáár moet er nodig eens gemaakt worden!
   Spannend, wat je zegt!

   Like

 3. Jade zegt:

  Goed nieuws dus, ik ben benieuwd naar de opkomst…

  Like

 4. Jean zegt:

  Wij Europeanen zitten tussen 2 agressors, links de islamieten en recht de USA, beide hebben hetzelfde doel nl. Europa onderwerpen want de Europeanen worden te slim.
  Als ze oorlog willen dan krijgen ze oorlog en de eersten die dat zullen ondervinden zullen de islamieten zijn want dat zijn gruwelijke barbaren zonder enig normbesef.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Tjakka !
  Dan heeft mijn kontakt en als lid van de UK Farage Site toch iets gebracht !
  Ik heb daar meermaals PEGIDA akties heen gemailt !

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik ben ook benieuwd wat de Britten hier van zullen zeggen, net zo’n verbod als tegen Wilders?Hij was toch binnen gekomen ondaks die verbod dat ze tegen hem hadden uitgesproken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s