Peiling: PVV blijft de grootste; Samsom en Rutte kunnen dominante verhaal niet veranderen

Screenshot_8

(Door: Tim Engelbart)

De nieuwste peiling van Maurice de Hond voorspelt weinig goeds voor VVD en PvdA.

Alhoewel Maurice de Hond in zijn wekelijkse peilingsmail naar journalisten spreekt van een “electorale stabiele periode,” is die stabiliteit natuurlijk schijnstabiliteit. Momenteel bezetten VVD en PvdA meer dan de helft van het aantal Tweede Kamerzetels, en bijna de helft van het aantal Eerste Kamerzetels. Maar als het aan de peilingen van deze week (en eigenlijk aan alle peilingen sinds oktober 2012) ligt, dan gaat dat drastisch veranderen:

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Peiling: PVV blijft de grootste; Samsom en Rutte kunnen dominante verhaal niet veranderen

 1. rakkertje zegt:

  Stem PVV ! Stem voor EIGEN VOLK EERST !

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Nou , laten we hopen dat op 18 Maart a.s. de NLse bevolking ook daadwerkelijk op de PVV zal stemmen en dat deze partij de ABSOLUTE meerderheid zal verwerven. Het verstandigste lijkt me om dit te controleren , door iedereen die stemt , VERPLICHT hetzelfde naar een bepaald SMS-nummer stuurt of via email (met een geregistreerd email account , waarmee men de betreffende stemmer daadwerkelijk kan identificeren , om zodoende fraude te voorkomen) SMS nummer / email adres , zou gerelateerd aan de POLITIEKE partij moeten zijn…..Verder , kan men dus het TOTAAL aantal stemgerechtigden , gedeeld door het aantal partijen , en daar het aantal stemmen tellen. Van het totaal aantal stemmen van de verschillende partijen zou dan gelijk moeten zijn aan de DAADWERKELIJKE mensen die gestemd hebben. Op het moment dat deze getallen NIET met elkaar overeenkomen , is er dus gefraudeerd . Makkelijk zat toch ???

  Like

  • koddebeier zegt:

   PVV de meerderheid ??? Dat kan alleen als de narcistische D66 stemmers is eindelijk uit hun linkse gutmensch roes ontwaken.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ oud-marinier 8 februari 2015 om 12:29

   Dat is een goed idee, maar bejaarden die nog wel degelijk in staat zijn om hun stem uit te brengen, maar die geen e-mail hebben en die niet kunnen SMS-en, kunnen niet aan die eisen voldoen…
   Het is dieptriest dat er een dergelijke maatregel moet worden genomen om te voorkomen dat de ‘heren’ gaan frauderen met de verkiezingsuitslag.

   Like

 3. toestroom zegt:

  Zoals ik overal in de media lees, zijn de mensen het zat ze zeggen dat zij op de PVV gaan stemmen? dus die 29 zetels zouden hoger moeten worden we zien het op 18 maart weet waar U op stem de keuze ligt bij U.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Om het sjoemelen bij de stemmentelling tegen te gaan zorg dan dat U aanwezig ben bij de telling op Uw stembureau !!!!

  Like

 5. Giny zegt:

  Toestroom

  Inderdaad, als je het zo hoort, zou er volop PVV gestemd worden, helaas zijn er
  veel mensen die wel voor de PVV zijn, maar de weg naar de stembus lastig vinden,
  Geef dan een volmacht aan iemand die bereid is met uw toestemming om het
  voor u te doen!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Diederik zei net in Buitenhof dat de stemmer dient te kijken waarvoor de PvdA staat, namelijk voor een eerlijke en gezonde samenleving waarin voor iedereen op sociaal en economisch vlak plaats is. Stem dus PvdA: Afmaken waarmee we begonnen zijn: Nederland sterker en socialer blijven maken. http://www.pvda.nl/

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik mag helaas deze keer niet stemmen. 😦

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ze moeten de grootse meerderheid in het Parlement hebben dan kunnen ze de wetten veranderen, en moeten wij niet tegen onze eigen dieners en dienaressen van de staat gaan knokken, of tegen de armee.Ze moeten de uitvoerders van de wetten bij staan.

  Like

 9. Hendrick M. zegt:

  Omdat de ervaring leert dat de opkomst bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten steeds erg laag is, moeten de PVV-stemmers nu juist massaal opkomen, soortgelijk aan het ‘trouwe’ confessionele deel van de stemmers. Hierdoor zal de PVV een nog grotere voorsprong krijgen ten opzichte van al die onbetrouwbare andere partijen.
  Laten we nu allen tonen dat we ruggengraat hebben en realiseer je dat het zo langzamerhand ‘erop of eronder’ is. Onze toekomst hangt er van af !

  Like

 10. Marc zegt:

  29 zetels is te weinig. Wilders zal een groots en duidelijk gebaar moeten maken om het aantal PVV-stemmers flink te laten toenemen.

  Like

  • Igor zegt:

   Waarom moet Geert een groots gebaar maken?
   Er moet maar 1 ding, en dat is dat al diegenen die het de vorige keren met het stemmen hebben laten afweten, nu gewoon gaan stemmen.
   Aan de wal een grote bek hebben, laat nu eerst maar eens zien dat je het schip van staat een andere koers wil laten varen, dus ga stemmen, want met alleen een grote smoel red je het niet meer in Nederland.
   Stem PVV !!!!!! Want wat nu Nederland is, moet Nederland blijven !!!!!!!!

   Eruit met die koppesnelllers faciliteerders.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s