Wie zijn de islamitische geldschieters van D66, PvdA en GroenLinks?

Screenshot_22

(Door: Erik60)

De kaasstad Gouda staat niet alleen meer symbool voor kaas. Nee hoor, deze stad staat al een hele tijd symbool voor al wat slecht is als het om onze multiculturele samenleving gaat. Want het is al heel lang een publiek geheim dat onze Marokkaanse bontkraagjes uit Gouda een hekel hebben aan de Nederlanders in de kaasstad en er zich ook zo naar weten te gedragen. Het kon dan ook niet uitblijven dat er een megamoskee in de kaasstad gebouwd ging worden, omdat het zwakzinnige gemeentebestuur al jarenlang zijn kop in het zand steekt. Het gemeentebestuur van Gouda heeft, net zoals de Gouda-bontkraagjes, een probleem. Het hebben net zoveel schijt aan de christelijke samenleving van Gouda als zijn bontkraag-vriendjes. Het laat dit dan ook graag merken.

Gouda is niet alleen nog een merknaam van kaas. Het staat nu ook symbool voor vrouwonvriendelijke islamitische overheersing. Indien deze megamoskee er echt komt, is het over en uit voor de echte Hollandse christelijke Goudenaren. Niet alleen voor de christenen zal er een andere tijd aanbreken, ook voor diegenen die geen enkele feeling hebben met eender welk geloof dan ook. Salafistische moslims dulden geen ander geloof of eender welke vrijheden naast zich. Het is daarom goed om eens stil te staan bij partijen zoals D66, PvdA en GroenLinks, die zomaar alles goedkeuren wat moslims aangaat. Want het kan niet ontkend worden dat deze groep moslims niet graag de sharia wil invoeren.

Waarom doen deze zogenaamde democratische partijen dit toch? Waarom keuren zij zo´n vrouwonvriendelijke megamoskee goed? Is het omdat er Statenverkiezingen zijn? Of zit er toch iets anders achter? Wel, om jullie lezers het heel gemakkelijk te maken, kan ik jullie mededelen dat er echt iets anders achter zit. Het is namelijk een publiek geheim in de gevestigde journalistiek (dit komt nooit in de krant) dat D66 geld ontvangt uit Turkije om de belangen van de islamitische Turken te behartigen.  De PvdA heeft grote geldschieters uit Marokko om de belangen van de Marokkaanse moslims in Nederland te beschermen. GroenLinks krijgt geld uit andere schimmige louche moslimorganisaties. Waarom protesteren deze zogenaamde democratische partijen nooit tegen moslimterreur? Waarom hoor je hen nooit afstand nemen van bijvoorbeeld IS en andere terroristische organisaties die anders gelovigen aan de lopende band verkrachten en vermoorden? Waarom protesteren zij altijd tegen Israël? Waarom nooit tegen de wrede dictatuur van de Palestijnse machthebbers? Waarom toch? Omdat zij betaald worden uit islamitische hoek. Je hakt de hand toch niet af van diegene die je voedt?

De laatste tijd is D66 enorm veel geld in de journalistiek aan het pompen om het imago van Alexander Pechthold op te krikken. Hij zal en moet minister-president van Nederland worden. Het zou al heel raar moeten lopen indien dit niet zal gebeuren. Maar dan, beste mensen, is het hek van de dam. Dan worden wij niet alleen verkocht aan Europa, maar zal Nederland binnen de korste keren een vazalstaat worden van Turkije. Laten we hopen dat er nog heel veel verstand is bij de Nederlandse kiezer om deze waanzin van islamisering een halt te kunnen toeroepen.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, D66, Dhimmitude, Graaien, Groenen, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, landverraad, PvdA. Bookmark de permalink .

70 reacties op Wie zijn de islamitische geldschieters van D66, PvdA en GroenLinks?

 1. Roni zegt:

  Tijdens een Pegida-samenkomst zei een vrouw al zo mooi dat hoogmoed ten val zal komen. Dus wie weet hoe het begin van het einde zal beginnen…….
  Zouden er al veel Nederlanders zijn die al wapens verzamelen voor als straks HETGEEN gebeurd?

  Like

 2. Driek zegt:

  Laten we hopen dat er nog heel veel verstand is bij de Nederlandse kiezer om deze waanzin van islamisering een halt te kunnen toeroepen.

  Ik wist werkelijk niet dat deze partijen geld ontvingen van allerlei moslimorganisaties, dat verklaart een hoop. Goed artikel, meneer Erik, weer wat opgestoken vandaag. Leerzame site hoor, die van E.J. Bron. Moeten meer mensen gaan lezen. Ja, laten we hopen dat de Nederlander straks PVV gaat stemmen, maar ik geloof er niks van. Die Alexander Pechtold staat op 24 zetels in de peiling, en ik vraag mij steeds weer af, wat dat toch voor idioten zijn, die achter zo’n veilingmeester aanlopen. Ik reken er maar op dat de Nederlanders zich straks weer laten beïnvloeden, en op de partijen stemmen die ons allemaal ten ondergang voeren. Ik berust er maar in.

  Like

  • johannes zegt:

   idd Driek laat vrienden en kennisen weten wie ej bron is geef op grote schaal door dat er nog goeie Hollanders bestaan,zeg het voort mensen !zeg het voort

   Like

 3. BertG. zegt:

  Ik ben er van overtuigt dat dit binnen de EU hetzelfde verhaal is.
  Niet voor niets lopen ze zo weg met alles wat met de islam te maken heeft.

  Like

 4. Joost Visser zegt:

  Bewijs?

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Waarom verbaast me dit nu niet? Wij zeggen dat al heel lang tegen elkaar en we hebben het ook wel eens geschreven:

  “Hier moet geld achter zitten, dat kan niet anders”..

  Een mens verraadt toch niet zonder reden zijn volk en land, om een achterlijke ideologie te behagen?

  Ik houd mijn hart vast voor Europa als Turkije erbij komt. De stroom moslims vanuit Noord-Afrika zal dan ongekend zijn.

  “Mon Dieu, Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple.”

  Like

  • anoname zegt:

   De andere reden is de Socialistische/Communistische Revolutie…
   Omdat deze in west Europa niet van de grond kwam, besloot men om Europa van binnenuit te verzwakken.
   In hun ogen zijn ze trouw aan hun linkse ideologie…
   http://youtu.be/XPrmZAP81sY Political Correctness – Frankfurter Schule

   Like

  • johannes zegt:

   precies Wachteres er zit geld achter,en veel ook ,wie hersens heeft doet zo iets niet.
   maar die zak van d666 die nooit iets was, wil macht en geld,hij heeft nog net inde gaten wie en wat hem daar aan kan helpen daar zal hij dus ook alles voor doen. het zelfde geld overigens ook voor de rest van die landverraders Wilders is goed,en geen verrader de rest is vies smerig rotvolk .

   Like

 6. JooJootje zegt:

  Dit is toch strafbaar ,volgens mij heeft dit nog nooit gemogen waarom nu wel dan?
  Hierdoor kan een buitenlandse macht zich door middel van corruptie zich meester maken van het lands bestuur en geheel zonder democratie,s mandaat..
  Dit is toch verboden en grenst aan landverraad?

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “Het is namelijk een publiek geheim in de gevestigde journalistiek (dit komt nooit in de krant) dat D66 geld ontvangt uit Turkije om de belangen van de islamitische Turken te behartigen.”

  Demonen666 (de gevaarlijkste ‘sekte’ in Nederland) en Turkije; het geeft te denken:

  Like

 8. Wachteres zegt:

  De AIVD of wie dan ook zou toch bewijzen moeten kunnen vinden dat dit tuig van laag allooi zich laat betalen door het Midden-Oosten?

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het is wèl een plausibele verklaring voor het volstrekt onbegrijpelijke gedrag van deze partijen; het móet zelfs wel zoiets zijn! Ik maak me al tijdenlang hóófdbrekens over wat ze in die hoek toch bezíelt -van andere religies hoeven ze maar iets te hóren of ze zítten al in de gordijnen- en dan kom je tot de conclusie, dat er doodgewoon sprake is van ‘pecuniae causa……’
  Maarre……Hebben hun kiezers dat door, of is dat meer een kwestie van “partij”top secret?
  Niet on-interessant om dat te achterhalen……

  Like

  • Wachteres zegt:

   Precies, @Theresa.

   Daarom zou het heel goed zIjn als dit aan het licht kwam.

   Als de journalistiek hiervan op de hoogte is, dan moet er toch wel één journalist zijn die hier effectief in kan duiken?

   Like

   • Wachteres zegt:

    Als er dan nog stommerikken zijn die op D’66 of op één van die andere verraderlijke partijen stemmen, dan weten ze in elk geval waar zij mee bezig zijn.

    Like

  • harry zegt:

   In m’n onnozelheid heb ik altijd gedacht dat ze zó ver niet zouden gaan , Theresa .
   Geld aannemen van een vijand !
   En net als jij vraag ik me al heel lang af wat die lui bezielt .
   Als dit verhaal klopt , dan zijn ze het doodschieten niet waard .
   Maar het zou wél een afdoende verklaring zijn voor hun gedrag .

   In Zierikzee staat een nog volledig intacte trekbank , waar ze mensen op legden die iets niet wilden vertellen .
   Wat zou ik met plezier die smerige NSB-ers daar op parkeren en de lieren snaarstrak spannen ………………

   Like

 10. Thomasson zegt:

  Ten eerste hartelijk dank Erik voor uw artikel. Ik heb al een heel lange tijd over dit thema gedacht. Over de houding van sommige partijen tegenover de Islam in Nederland. Er gaat geen dag voorbij of er wordt ergens in Nederland een Islamitische misdrijf gepleegd tegen autochtone Nederlanders. Sommige van deze misdrijven zijn extreem wreed. Zie voor jezelf http://www.at5.nl/artikelen/139817/ta… en https://www.youtube.com/watch?v=hw9cWNkAk_w
  Ondanks al de misdrijven ( zie vooral op “Opsporings Verzocht”) blijven de Gutmenschen van PvdA, D66 en GL pal achter de moslims staan. Het leed van het Nederlandse volk en niet Moslims LAAT ZE KOUD!. OOK HET LEED VAN HUN EIGEN (domme) KIEZERS!!!. De vraag is waarom? …Waarom HATEN ZE HUN EIGEN VOLK ZO? …WAAROM VINDEN ZE HET NIET ERG WAT AAN GEWONE MENSEN WORDT AANGEDAAN? …Waarom krijgen moslims CARTE BLANCHE als het om autochtone Nederlanders gaat? Het antwoord is te vinden in de film “Twins” met Danny de Vito en Arnold Schwarzenegger : “Where money walks. Bullshit talks”. PvdA, D66 en Groen Links zijn verraders partijen …De NSB heeft zich uit ideologie bij de nazi’s aangesloten. Deze DRIE VIEZERIKEN PARTIJEN” hebben geen ideologie nodig …Geld! …en nog eens GELD dekt bij ze alle zonden. Voor geld zullen ze hun eigen moeder verraden.

  Erik! Kunt u s.v.p. links brengen waarin staat dat D66 geld krijgt van Turkije, PvdA van Marokko en ‘Bruin Links’ van louche Islamitische organisaties? Dat ze geld voor hun verraad krijgen staat bijna buiten kijf.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Een vrouw in een van de PEGIDA-demonstratie in Dresden, heeft gezegd: “Eerst komt de arrogantie en daarna de val”. Bij D66 heerst de arrogantie al heel lang. Pech-drol is bijna zeker van dat hij de volgende Minister President wordt. Hij heeft een probleem : heel veel mensen vertrouwen de gevestigde media niet meer. Ik hoop dat niet veel mensen zouden op deze drie gevaarlijke partijen stemmen.
  ONZE TOEKOMST STAAT IN HET GEDIEND. HUN PLAATS MOET AL GERESERVEERD WORDEN IN DE VUILNISBAK VAN DE GESCHIEDENIS. DAAR HOREN ZE THUIS.

  Like

 12. jjans zegt:

  Zij die de ellende en geweld vermijden en ontvluchten komen er beter vanaf dan zij die die zich storten in een spiraal van geweld en vergelding. Het is beter om te ontwijken. Om deze reden investeer ik al jaren minimaal in Nederland en leef simpel. Al die moeite in een zinkend schip, het is beter om een vlot te bouwen en op tijd een eigen koers naar een veilig oord te varen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   De vraag is, “waarheen?” @jjans

   Ik zou het niet weten: “Vluchten kan niet meer”, naar mijn idee.

   Like

   • jjans zegt:

    Landen/regio’s met weinig tot geen moslims:

    Zuid-Amerika
    Australie
    Caribbisch gebied
    Japan

    Je moet wel accepteren om wat anders te eten en te spreken, maar er is genoeg mogelijk.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   exact Wachteres, die vraag zou ik ook graag aan jjans stellen,
   naar t schijnt is Mexico Yucatan nog redelijk moslemvrij, t ‘vervelende’ v Mexico is dat NL nou nèt dààr naar toe geen AOW mee naar toe laat nemen (wel naar marokko en welk ander islamitisch land niet?) en ms Iceland?
   Maar in wezen kunnen wij onderhand stellen als wij hier niet zorgen dat ‘de moslem’ verdwijnt dan verdwijnen wij zelf binnen afzienbare ijd…
   dus…

   Like

 13. Henk.V zegt:

  Bravo, Erik!
  Het is goed dat je door middel van dit artikel er weer eens op wijst dat aan het dubieuze politiek correcte gedrag van deze genoemde partijen een heel onfris prijskaartje hangt.
  Wij bespeuren de beerput lucht van omkoperij, van een gedegenereerd besef van goed en kwaad, van een verwrongen realiteitszin!
  Dat besef ontstaat wanneer je je ziel VERKOOPT en je letterlijk dienstbaar wordt aan plannen van anderen die niet bepaald het welzijn van ONZE samenleving beogen!

  Er moet geen plaats zijn voor partijen die ons welvarende ,tolerante en geordende land naar de verdommenis helpen.

  Dit thema: gekochte dienstbaarheid moet onderdeel van in het strijdplan worden van iedereen die opkomt voor de zelfbeschikkingsrecht van ons vaderland, voor onze samenleving in het algemeen, voor onze specifiek Nederlandse cultuur en identiteit, voor onze vrijheid EN zeker ook voor het welzijn van de Joden en de Staat Israël.

  Er knagen politiek correcte ratten aan dit alles! .Erik noemt ze bij name en zegt ook wie deze vernielers van alles wat ons lief en dierbaar is financieel ondersteunen.

  En telkens blijkt – wanneer een partij zich hult in een mantel van dwaasheid, onredelijkheid,willekeur en voorkeur van een specifieke ideologie- de onbetwistbare juistheid van deze stelregel: FOLLOW THE MONEY!

  Weg met dit verachtelijke ,schadelijke liberaal linkse tuig !.

  Like

  • Driek zegt:

   Henk.V zegt: Er moet geen plaats zijn voor partijen die ons welvarende ,tolerante en geordende land naar de verdommenis helpen.

   – voor onze vrijheid EN zeker ook voor het welzijn van de Joden en de Staat Israël – .

   Nu, beste Henk.V, het zal de meeste Nederlanders een rot zorg zijn, of ons land naar de verdommenis gaat, ze blijven stug doorgaan met stemmen op die landverraders.
   Nou, en het welzijn van de Joden en de staat Israël, dat is al helemaal ver van hun bed, dat was vroeger, in de jaren zeventig wel anders. Die Nederlanders gingen toen nog net niet allemaal een keppeltje dragen en ter synagoge, tjonge tjonge, wat was iedereen ineens gek op die Joden, niet te kort. Iedereen was plotsklaps pro – Israël. En nu? Ze laten gewoon toe dat ene Harry van Bommel meeloopt in een optocht, met z’n vriendin Gretta Duisenberg – , een optocht waarin geroepen wordt: “Weg met Israël, dood aan de Joden “. Ja hoor, dat vinden die nette fijne Nederlanders tegenwoordig heel normaal.

   Burgemeester Jozias van Aartsen vond het ook geen enkel probleem, dat die mohammedanen in Den Haag riepen “dood aan de Joden”, die vond het allemaal goed, evenals al die brave toekijkende Nederlanders. Nou, ik geef geen cent meer voor dit land, het is over en uit. Maar ja, islam hé, Mohammed. Fijn jongens, nog een paar moskeeën erbij. Ze stonden erbij en keken er naar. En straks allemaal D66 stemmen.
   Dom klootjesvolk. Straks moeten jullie allemaal vier keer per dag bidden, met jullie kont omhoog. En je vrouw / vriendin loopt met met een hoofddoek. Nou, het is jullie van harte gegund hoor.

   Like

 14. Jade zegt:

  Misschien dat deze partijen inderdaad geld krijgen
  voor islamisatie en de bouw van moskeeen…
  Toch lijkt mij dat niet de hoofdreden van al dat landverraad.
  Hoofdreden blijft voor mij de Bilderbergkliek, die gezwicht is
  voor Rothschild en kornuiten.

  Like

 15. Frans de Wit zegt:

  Dat heet toch belangen verstrengeling?? Aanklagen die hap voor de rechter brengen, vandaar dat ze zo happig zijn om Wilders aan te klagen, vroeger hete dat toch landveraders?

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Dat zijn allemaal vermoedens kunnen wij niet met een concretere bewijs aankomen?

  Like

 17. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Op 18 maart als de stemlokalen dicht gaan, mogen kiezers nog wel aanwezig zijn, en toezien bij de telling. Ik raad iedere PVV stemmer aan, zo laat mogelijk te stemmen en dan te blijven. Ik hoor nl. overwegend dat men op de PVV gaat stemmen en wil zeker weten dat die stemmen dan ook inderdaad worden geteld.

  Like

 18. fleckie zegt:

  Stoomt de PvdA- karavaan, met mevr.d,’Ancona,aan boord( om de …OUDJES… te imponeren, ) nog steeds ?door?

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dit verbaast mij niet Erik alleen zou ik toch graag snoeiharde bewijzen willen zodat wij spijkers met koppen kunnen slaan!

  Wie weet is dit het begin vd downfall v d66 maar juist dàn moeten wij zéker weten wat er aan feiten zijn om het te bewijzen en dan nòg zullen er hele volkstammen zijn onder de Nldrs die dit niet geloven àls ze t al te weten komen…

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Scarlatti Bombatti
   Ik ben met uw stelling helemaal eens. Al weten wij uit ervaring dat PvdA, D66 en Groen Links (Bruin Links) zijn onfrisse partijen, moet er een bewijs op tafel komen dat deze partijen daadwerkelijk geld ontvangen uit Turkije, Marokko of louche Islamitische organisaties. Om ze ten val te brengen, moeten de bewijzen worden geleverd …Dat hebben wij hard nodig. dus ERIK S.V.P. VOEG IN UW COMMENTAAR PAAR LINKS DIE DEZE PRAKTIJKEN AANDUIDEN
   Bij voorbaat dank, .

   Like

 20. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Gezond verstand en moed het te benoemen
  bij ’t combineren van onloochenbare feiten
  de zekerheid dat zwijgen ons achteraf zal spijten,
  kan dàt ons helpen om de realiteit niet langer te verbloemen ?
  .

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Er komt een tijd dat landverraders hun koppen verliezen !!

  Like

 22. Scarlatti Bombatti zegt:

  Gemaild en getwitterd naar Secretariaat en 2e K PVV, Geert Wilders, Raymond de Roon, Harm Beertema, Martin Bosma,Sietse Fritsema, Machiel de Graaf… hopelijk komen de Kamervragen snel!

  @geertwilderspvv @rderoonpvv Wie zijn de islamitische geldschieters van D66, PvdA en GroenLinks? http://wp.me/p1O7aM-loT via @wordpressdotcom

  Like

 23. alidas1 zegt:

  Jitskesez dat is de enigste oplossing mee gaan tellen en de boel in de gaten houden of het wel eerlijk toegaat

  Like

 24. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik heb het al eerder aangegeven, het is in wezen heel simpel,

  NU gaan organiseren dat er bij èlk stemlokaal met iig TWEE personen (kan er iig naar het toilet gegaan worden 😉 )
  men er vanàf OPENING vh stemlokaal is en met de neus overal boven op staat,
  nauwkeurig elke handeling gadeslaat, wat er met de stembiljetten gebeurt,
  ingrijpt wanneer weer zo’n tèller denkt dat ie met stembiljetten in de hand het lokaal te mogen verlaten, wat NIET mag en ook desnoods met harde hand moet worden voorkomen.

  Dit is namelijk gebeurd in Gelderland en door ex PVV Marc van Kampen aangifte voor gedaan maar reken maar dat dit weer geprobeerd zal worden.

  Ook waren er hele rijen islamieten bij stemlokalen die mensen er van weerhielden om op de PVV te stemmen… laat je niet intimideren en bel de politie indien nodig maar die zullen niet veel voor jou ‘de autochtoon’ doen… dus vandaar mijn volgende tip…

  Sein lui in van PowNed en Geen Stijl, de camera’s zullen de ‘tafelzitters’ ook tot enige terughoudendheid brengen

  Zie er op toe dat er geen blanco stembiljetten bij de pvda d66 of die andere poco partijen worden gelegd, dat is namelijk ook iets wat gedaan is en zo heeft men de fabel van de PVVACHTERBAN is massaal ‘thuis gebleven’ net zoals men ook maar blijft herhalen dat de PVV wèg gelopen zou zijn terwijl dat juist NIET t geval is,

  heel goed beschreven in het artikel
  ‘Leeglepelen en in het pak naaien, de wandelgangen van de Politiek’ door Cor Stoker
  http://corstoker-columns.blogspot.be/2012/04/leeglepelen-en-in-het-pak-naaien-de.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+CorStoker+(Columns+van+Cor+Stoker)

  En er BLIJVEN tot en met t laatste stembiljet vd tafel in enveloppen of waar dan ook zijn in gedaan en verzegeld!

  maar dat MOET nu onderling georganiseerd gaan worden, dus zoek wààr de stemlokalen zijn,
  vind de mensen die ook wèrkelijk die dag er zullen zijn en blijven,
  neem eten en drinken mee en ben er met iig 2 personen..
  zorg voor een video apparaat en schroom niet om opnames te maken hóe je ook eventueel geïntimideerd wordt want reken maar dat die brutale honden dat zullen proberen

  ms navragen bij de PVV hoe je je kunt verzekeren dat je IN die stemlokalen kunt blìjven,

  Succes! Ik wilde dat mensen in het buitenland die Nederlanders zijn ook met déze Verkiezing mee zouden mogen doen!

  Like

 25. bigljohn zegt:

  Mogelijk worden de politie, justitie en de rechtbanken ook betaald vanuit het midden Oosten. Hoe is anders te verklaren dat de politie op de hand van de moslims is, en de rechtbanken voor zware vergrijpen (begaan door islamieten) zulke flutstraffen oplegt. Pleegt er iemand uit onze eigen bevolking een zwaar delict, bijvoorbeeld verkrachting, dan zal de rechter hem opeens wel een zware straf opleggen. Roept men de hulp van de politie in als het om moslims gaat, dan moet men knap oppassen niet zelf opgepakt te gaan worden, of zelfs van racisme beschuldigd te worden !
  Ik beschreef al eerder enkele casussen uit Amsterdam en Gouda, waar de politie duidelijk op de hand van de Moslims is. En volgens mij geldt dat ook voor de rest van Nederland Islamietenland !

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Ik breng hier een kleine selectie met twijfelachtige praktijken die behoren tot politici, ex politici en bestuurders van D66. Als men het lijst van corrupte politici en bestuurders van andere partijen leest, ziet men dat bij D66 valt het nog wel mee. Zie link: http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-lijst-politieke-affaires-van-1983-tot-2013.htm

  De lijst onder hoort bij D66
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/12/vvd_d66_en_cda_blijven_publiek.html

  VVD, D66 en CDA: ‘Meer geld voor grootgraaiers!’
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/03/corrupt_d66lid_ook_jurylid_int.html
  Corrupt D66-lid ook jurylid ‘integriteitsaward’
  http://www.duurzamebrabanders.nl/blog/2014/11/comateuze-politieke-partijen-daardoor-corrupt-openbaar-bestuur-lage-opkomst/

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23427874/__Senator_Van_Boxtel_schiet_uit_slof__.html

  http://dutchturks.nl/?p=1293
  Belangenverstrengeling Senatoren die voor inperking Vrije Artsenkeuze stemden

  Dit lijstje laat overduidelijk zien dat D66 is een partij waar de doorsnee Nederlander NIETS AAN HEEFT als hij niet rijk genoeg is. De mensen van Pech-drol zijn onbetrouwbaar …Maar die van PvdA, GL en VVD idem dito. Er is maar weinig keuze aan integriteit in het politieke landschap.

  Like

 27. gierend van de lach zegt:

  Ja, als je geld uit én Turkijke én Marokko én ander landen krijgt, dan heb je dezelfde mening. neem nou Iran en Marokko. Die zijn het over alles eens. En ben je positief over IS, want Turkije is dol op IS.
  De kranten schrijven er nier over, want voor je het weet grijpen de illuminatie in en komt er een moslim-aliens invasie op aarde.goed dat jij het even allemaal uitlegt met overtuigend bewijs. Redder van onze christelijke beschaving, we zijn je dank verschuldigd!

  Like

 28. Op die fiets,dus!Wel gedacht,maar nooit geweten!Geen wonder dus dat zij altijd in het islam-straatje lopen!Hoogste tijd dat iedereen hiervan op de hoogte wordt gesteld!En als Nederlanders dan nog op deze landverraders stemmen,verdienen ze niet beter!

  Like

 29. Hendrick M. zegt:

  Alle man van Neerlands stam,
  Voelen zich der vad’ren zonen;
  Willen wij op ’t plekje wonen,
  Dat hun tot een erfdeel kwam.
  Eigen meester, niemands knecht,
  Recht en slecht.
  Stalen vuist en rappe hand,
  Zo is ’t volk van Nederland.

  Waar is deze tijd toch gebleven ….

  Like

 30. Henk zegt:

  Bedenk eens na het lezen van dit bericht waarom er hier geen grote aanslagen plaatsvinden zoals in Frankrijk, Engeland, Spanje, Denemarken, Duitsland, VS en andere landen die troepen in Afghanistan hebben en hadden? Bewijs genoeg dus voor deze theorie.

  Like

 31. Bij het door ons allen zo gewenste tribunaal mogen we Halsema niet vergeten!

  Like

 32. Igor zegt:

  Halsema???
  O, u bedoelt die moslimhoer!!!!

  Like

 33. Als dat allemaal zo door gaat dan zal het luiden van de kerkklokken plaats moeten maken voor de jihad kreten vanuit de minaretten. Uitslapen tot 5 uur ‘sochtends mag dan nog wel.

  Like

 34. J van den Berg zegt:

  er moet wat gaan gebeuren, we kunnen toch niet precies doen wat onze regering al jaren doet . De huichelars in Den Haag doen niets tegen de dreigende naderende overheersing door de Islamitische samenleving ergo ze heulen met hun en zijn net zo zwakzinnig als het dwaze gemeente bestuur van Gouda. Laat Er zijn spoedig verkiezingen, laten we eens beginnen om allemaal te gaan stemmen. Dit moet worden gestopt!!!!!!!!!

  Like

 35. fleckie zegt:

  Begrijpenlijk dat de ‘imformatiebron’ niet bekend mag worden gemaakt,,,,, ( men moet geen slapende honden wakker maken’, is toch een spreekwoord?)

  Like

 36. Jihad moskee in Gouda!

  Terwijl het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten bouw van het jihadistische infrastructuur steunen.
  Moslims onder leiding van de salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS. Steun aan deze salafistische moskeebouwers gaat onvermindert door: Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. Megamoskee voor jihadis. Het is niet te geloven dat een gemeente zó laf en onderdanig is

  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze salafisten en jihadi’s hetzelfde. ISIS, net als Al-Qaeda, is een splinter organisatie van Salafistische beweging die ook in Nederland overheerst. Salafisme is bekend als een soort politieke ideologie die geweld propageert tegen de westerse beschaving!
  D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Eaen partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

  Gouda gaat ten onder; ISIS is een salafistische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: verraderlijke gemeente heeft de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen? Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 
  De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
  Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt. 

  Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

  D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

  En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: “Dit heeft niets te maken met de Islam”, dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen.

  Van straat jongens tot massamoordenaars!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden. 

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. 
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers. Een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren….je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

  Like

 37. Thomasson zegt:

  @Florac Bosch Vroeger kon men nog over bepaalde thema discussiëren en mening geven. Er was tijd om over zaken na te denken. ONZE ZANDLOPER LOOPT LEEG. EN HET GEVAAR NADERT STEEDS DICHTER BIJ. Onze (valse) leiders zijn nergens bang voor. Dat hoeven ze ook niet te zijn, omdat ze zouden op tijd weg kunnen vluchten. OOK ZIJ HEBBEN HUN EIGEN ODESSA (organisatie die hielp na de oorlog nazi’s weg te vluchten). Ze worden ondersteund vanuit “Quislingistan” (de nieuwe naam voor Brussel). Dus het zou hen een zorg zijn!!!. Maar het is wel ONZE ZORG!. WIJ HEBBEN VEEL TE LANGE TIJD POLITIEKE DREK VAN UIT DE 20ste eeuw op onze rug gedragen. Dat kan niet meer …De meeste politieke partijen van tegenwoordig stellen ons in gevaar. Daarom moeten wij ze GEWOON WEGSTEMMEN EN NAAR HUIS STUREN. Kiezen voor partijen die wel voor Nederland zijn en geen haat koesteren jegens het autochtone Nederlandse volk. Laat de multiculturele en politiek-correcte viezeriken (van alle partijen) samen met hun Islamitische vrienden naar Marokko en Turkije verhuizen. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 38. Freedom4All zegt:

  Ik denk voordat er verkiezingen gehouden worden, al bekend is welke partij het wordt en wie minister-president wordt. De verkiezingen zijn in mijn ogen gewoon een formaliteit. De Elite bepaalt. Wij als kiezer denken te kunnen kiezen, maar er wordt voor ons gekozen!
  Dat hele stemmen is in mijn ogen één grote propaganda!

  Like

 39. D66, GL, PvdA en Megamoskee voor jihadisten!

  Turkse dictator Erdogan geeft weer een bindend stemadvies aan Turken in Nederland. Islamisten kiezen nu voor Pechtold. Want D66, net als alle andere moslims, ontkent de Armeense genocide en is tegen de Koerden!

  Het belangrijkste verkiezingsthema voor Turken is dat de Armeense genocide geen genocide genoemd mag worden! Verder, willen ze dat naievelingen de rechten van Koerden ontkennen en bezetting van Noord-Cyprus door Turkije geoed praten. D66 laat ze daartoe alle ruimte… De slappe, bange politici zijn op geen enkele manier opgewassen tegen de ambities van 5e colonne en gaan stuk voor stuk voor hen buigen.
  De Turkse islamisten vergeten voorlopig de rest van de verworvenheden en standpunten van D66! Pechtold leest moslims de les en vertelt ze, dat Turken tegen de Armenieers en Koerden gelijk hebben. Hij nomineert zich dus als opvolger van de massamoordenaars!
  Stem niet op deze favoriete bloedzuigers! Stem niet op de D66.

  Gemeente Gouda onder leiding van D66 en PvdA, bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. D66 wilt nu ook in Gouda jihad zaadje planten. D66 in Gouda blijft vasthouden aan de vestiging van de nieuwe salafistische kazerne in Gouda Noord. D66 wethouders beweren dat de moskeebouwers “gematigde moslims” zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit Jihad gemotiveerde activiteiten van D66 en PvdA.
  Door de D66, GL en PvdA georganiseerde moslims in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van salafisten zijn de voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Deze Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie.

  D66, net als PvdA, met zoveel Turkse en Arabische infiltranten, is allang geen Nederlandse partij meer.
  Nederlanders hebben geen enkel vertrouwen in het kabinet en dan nota bene gedoogpartner D’66 als het beste alternatief zien.
  Een permanente jihadistische voedingsbodem onderhouden, is je eigen ondergang versnellen door je eigen civilisatie verder te laten vervangen voor het nihilisme dat islam heet!

  Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

  Like

 40. T van B zegt:

  Zijn er bewijzen op papier voor deze financiering van D66, GL, PvdA door moslimorganisaties?
  Het lijkt me dat die bewijzen snel gepubliceerd moeten worden!

  Like

 41. Hans Boer zegt:

  “Het is namelijk een publiek geheim in de gevestigde journalistiek (dit komt nooit in de krant) dat D66 geld ontvangt uit Turkije om de belangen van de islamitische Turken te behartigen. De PvdA heeft grote geldschieters uit Marokko om de belangen van de Marokkaanse moslims in Nederland te beschermen. GroenLinks krijgt geld uit andere schimmige louche moslimorganisaties. Waarom protesteren deze zogenaamde democratische partijen nooit tegen moslimterreur? Waarom hoor je hen nooit afstand nemen van bijvoorbeeld IS en andere terroristische organisaties die anders gelovigen aan de lopende band verkrachten en vermoorden?”
  Waar komen deze beweringen vandaan?
  1. De genoemde partijen veroordelen zo ongeveer dagelijks het terrorisme van IS en anderen,
  2. Van financiering van deze partijen uit welke moslimbron dan ook is helemaal geen sprake.

  Like

 42. George Soros………….en de Bilderberg elite!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s