Zweedse bevolking in veel gemeenten een minderheid

Screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Er komen grote aantallen asielzoekers naar Zweden, omdat het land een extreem soepele immigratiepolitiek bedrijft. De toestroom leidt echter in toenemende mate tot problemen, waarop men geen grip meer krijgt. Daarbij gaat het vooral om de vraag waar nieuwe asielzoekers moeten wonen en hoe de relatie tegenover de plaatselijke bevolking eruit ziet.

Vooral kleine gemeenten zijn zwaar gedupeerd. Hier is de situatie nu al zo erg, dat de Zweedse staatstelevisie (SVT), die bekend staat om zijn politiek correcte verslaggeving, een reportage over de problemen heeft gemaakt.

Volgens Speisa.com gaat het daarbij om de kleine stad Gusum, waar zich nu al veel asielzoekers bevinden en men er nog veel meer verwacht. In de reportage wordt gezegd dat er in veel Zweedse gemeenten net zoveel migranten wonen al oorspronkelijke Zweedse inwoners. In andere gemeenten zijn de migranten al in de meerderheid en op bepaalde plaatsen zijn er zelfs tweemaal zoveel van hen als Zweden.

Dat schept immense praktische problemen. En het ergst is dat het de identiteit, de cultuur en de levenswijze ondermijnt, die deze gemeenten ooit gekenmerkt hebben. De elites hebben een trend gecreëerd, als gevolg waarvan de Zweden zich vreemdelingen in hun eigen land voelen.

De kleine gemeenten moeten een bijzonder groot deel van de asielzoekers ondersteunen, omdat het hier eenvoudig is woningen te vinden. Vaak sluiten grondeigenaren en de Zweedse immigratieautoriteit een overeenkomst zonder de gemeenteraad en de bevolking te informeren.

De burgers worden pas geïnformeerd als de Zweedse immigratieautoriteit al gebouwen gekocht heeft om de asielzoekers in onder te brengen en dan is er niet veel meer te bespreken. In veel gevallen bestaat er geen geschikt netwerk ter plaatse om de vele asielzoekers te ontvangen, of dit nu scholen, kinderverzorging, gezondheidszorg, ouderenzorg enz. is.

Enkele van de asielzoekers brengen geweld en criminaliteit in de gemeenten, die daarvoor extreem vreedzaam waren. Ze vormen ook snel een nieuw stadsbeeld, omdat ze niets te doen hebben, en zich daarom vaak in groepen aaneensluiten – zodoende voelen de bewoners zich overrompeld en onveilig.

Tegelijkertijd komen de Zweden er achter dat men hun behoeftes gewoon aan de kant schuift en eerst probeert de asielzoekers te helpen. O.a. met een woning, de sociale dienst, gezondheidszorg enz. Daarbij komt dat ze zich moeten laten beleren dat wanneer de asielzoekers zich niet zo gedragen als eigenlijk zou moeten, dan daarom, omdat ze geen werk zouden hebben en daarom gedeprimeerd zouden zijn.

Maar het gebeurt niet alleen in de kleine gemeenten in Zweden dat de bewoners een minderheid worden. Datzelfde gebeurt ook in de op twee na grootste stad van Zweden, Malmö.

Uiteindelijk zullen de Zweden drie alternatieven hebben:

Vechten, vluchten of de dhimmitude accepteren.

Bron:
http://europenews.dk/de
EuropeNews

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Zweedse bevolking in veel gemeenten een minderheid

 1. Kolonel zegt:

  De Zweden zijn zo gruwelijk gestoord dat ze zich vrijwillig gaan ondewerpen aan de islamitische veroveraars. Dit als laatste stap in het proces dat reeds in vol tempo aan de gang is. Het binnenhalen van islamtisch tuig gaat zo snel dat een ommekeer niet meer mogelijk is.

  Like

 2. janfreak zegt:

  Hier gaat het toch al net zo. Er komt een asielzoeker bij je in de straat wonen, even later komt er een vrachtwagen van Ikea, die hen allemaal gloednieuwe meubels brengt. Ook een wasmachine en droogtrommel worden gratis geleverd en andere elektrische apparaten zoals Televisie, fornuis, Stereotoren, je kunt het zo gek niet verzinnen. Maar wanneer een autochtone inwoner een beroep op de gemeente doet krijgen ze nul op rekest. Het is gewoon de omgedraaide wereld en ik kan me heel goed voorstellen dat dit slecht valt onder de oorspronkelijke bevolking.

  Like

  • asaman zegt:

   Wij, de oorspronkelijke bevolking, zijn niet meer het uitverkoren volk van de regering. Ook doen we zelf ook aardig mee, met de zelfhaat, door kinderen uit de vreemde te halen of vrouwen of mannen trouwen, die uit een vreemde cultuur komen, omdat van ver altijd goed is, beter, en exotischer, maar zo graven we onze eigen raciale ondergang

   Like

 3. Peter zegt:

  Laten we hopen dat Zweden snel door de moslims wordt overgenomen en dat daar de pleuris uitbreekt dan hebben we hier een heel kleine kans dat de mensen ook wakker worden. Helaas zal de staatspropaganda zender de NOS hier wel niet over berichten, maar uitlekken doet het toch.
  Zodra Pechtold, de PvdA en GL ontmaskerd worden als partijen die gefinancierd worden door de moslims zullen steeds meer Nederlanders zich tegen deze partijen keren.

  Like

  • Driek zegt:

   Peter zegt:Zodra Pechtold, de PvdA en GL ontmaskerd worden als partijen die gefinancierd worden door de moslims zullen steeds meer Nederlanders zich tegen deze partijen keren.

   Beste Peter, U denkt nog steeds dat het verstand zal zegevieren? Nou, die Nederlander heeft anders al genoeg argumenten om zich tegen deze partijen te keren, maar ze blijven er op stemmen. Ze krijgen maar niet van hun zelfkastijding. Straks wordt iedereen met een grote woning verplicht een asielzoeker op te nemen. Net als in de jaren vijftig. Toen werd iedereen die een ruime kamer over had, over een zolderetage, verplicht deze te verhuren, tegen een huur die door ambtenaren was vastgesteld. want de woningnood was toen nijpend.

   Like

  • W.H.J. Reiss zegt:

   Ik vind dat we deze 3 partijen de hel in moeten jagen. Met Pek en Veren door het dorp. “So das wir es niemals vergessen !”

   Like

  • loebas zegt:

   Ik loop nu een jaar of veertig mee en heb nog nooit meegemaakt dat een bepaalde partij op z’n minst een groot deel van de verkiezingsbeloften waar maakte…Of het nu PvdA,CDA,VVD ,D66 of zelfs PVV betreft,allemaal draaien en konkelen ze net zolang tot ze op het pluche kunnen zitten en verdampen alle beloften als sneeuw voor de zon.
   Echte veranderingen zullen niet door verkiezingen plaats vinden..Ook niet door gebeurtenissen in een ander land. ..Ik vraag mij zelfs af of een eventuele aanslag o.i.d. het Nederlandse volk wakker zal schudden…

   Like

 4. Buffalo Bill zegt:

  De linkse Zweedse mafketels moeten kennelijk eerst leergeld betalen

  Like

 5. Cathja zegt:

  Stomme linkse Zweden!! Het loopt helemaal verkeerd af met jullie land!

  Like

 6. Yesterday Tolerant, today a Minority in OWN country ! Thanks to OUR Politicians : Speculative Capitalism and Enriched Socialists working hand in hand ! Revenge ! We prepare it at http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 7. Republikein zegt:

  Alweer Zweden, snotverdikkeme.
  De poolcirkel opwaarderen, naar boven met dat addergebroed!
  Hoe het dan moet met bidden en rammeljan etc. zoeken ze zelf maar uit!
  Zouden de ijsberen e.e.a. tolereren?

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dat willen wij ook, daarom worden we overspoeld!
  Beetje off topic, mag dat?
  http://www.hartool.nl/ABC.htm

  Like

 9. asaman zegt:

  links is net al een dom kind met het zoveelste lucifersdoosje, nadat het zich al zijn vingers heeft verbrand.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Links heeft meer overeenkomst met een pyromaan. Ze staan op afstand te kijken hoe het brand en als het uit de hand loopt nemen ze de benen.

   Like

   • Denk je? Ze zijn teveel gehecht aan hun macht en poen, koddebeier en dat zal ertoe leiden dat hun koppen zullen rollen als eenmaal de strijd om de macht en controle zal losbarsten met die bende psychopaten met het IQ van een garnaal – dat zal een coup zijn die de blinde pamperaars niet zien aankomen..

    Like

 10. Igor zegt:

  Nog even en dan krijgen we hier in de EU en dus niet alleen Zweden, ook Oekraïense en Joegoslavische toestanden.
  Het is net een rattenplaag die islam, alles onder dwang van de moslim Obama ~ http://smileyswelove.com/409/ ~

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Zonder twijfel krijgen we die ellende hier ook. het vorige jaar 180.000 ‘vluchtelingen’ in ons kleine landje.

  Met de Zweden heb ik geen medelijden, behalve met diegenen die zich tegen dit beleid hebben verzet en zich nog verzetten.

  Als mensen gaan jammeren over de ontstane situatie dan vraag ik: “Op wie heb je gestemd”?

  Is het op een van de reguliere partijen, dan is miijn boodschap dat ze niet moeten zeuren.

  Je krijgt wat je verdient.

  Like

 12. Vederso zegt:

  Zelfs al zouden we dat willen, zijn we nog niet in staat de hele wereld op te vangen. Dat besef begint ook in Zweden langzamerhand door te dringen. Maar regering en media blijven op deze ingeslagen weg doorgaan totdat de wal het schip keert.

  Like

 13. Vederso zegt:

  Zweden verschaft ons het totaal plaatje van de gevolgen van een ongebreidelde immigratie. Aan Zweden kunnen we zien hoe het niet moet.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Als wij de grenzen niet pot dicht maken , gebeurt dat ook in Holland.

  Like

 15. Dokus zegt:

  Let op ZWEDEN en FRANKRIJK zijn landen die momenteel OVERSPOELD worden met zgn. Asielzoekers…… De meeste van hen zijn MOSLIMS; dus deze landen worden overspoeld met moslims……………..Hoe zou dat toch komen????
  Heeft dat een oorzaak?.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Beste Dokus, u zegt; Hoe zou dat toch komen???? Heeft dat een oorzaak? Welnu…..
   De Europese linkse politiek word gefinancierd vanuit het midden oosten. Na het verdrag van Straatsburg, olie voor immigratie, is dit de nieuwste wetenschap. Zij vernaggelen hun eigen bevolking voor geld, veel geld. Zomaar wat cliche’s; Het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. En natuurlijk; Iedereen heeft zijn prijs, en dat geld ook voor de linkse politiek. Als de ene hand de andere hand wast, dan worden ze beide schoon. Links kan dan eeuwig aan de macht blijven, en de Sharia krijgt alzo vaste voet onder de Europese grond. Waarom zouden zij anders, als vaderlanders, hun eigen mensen gaan opofferen ? Is er een betere verklaring mogelijk ?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s