Dresden: Gebedskleedjes tegen PEGIDA-demonstratie

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de PEGIDA-manifestatie, die op dit moment plaatsvindt, heeft een “kunstenaar” vanochtend 176 gebedskleedjes voor de Frauenkirche in Dresden uitgerold – uiteraard strikt richting Mekka. De initiator Kurt Fleckenstein (kleine foto) uit Mannheim wilde daarmee een signaal afgeven voor openheid en tolerantie. Wij vinden dat zeer lovenswaardig en stellen aan Fleckenstein voor om dezelfde actie een volgende keer ook eens te houden voor een moskee in Saoedi-Arabië. Dan echter in plaats van met gebedskleedjes met christelijke kruisen. Daarbij wensen we hem veel plezier met de Arabische [islamitische] tolerantie!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Dresden: Gebedskleedjes tegen PEGIDA-demonstratie

 1. E. Janssens zegt:

  Kunstenaar? Een propagandistische mannelijke moslimhoer!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ E. Janssens, misschien is het een goed plan van de ‘Pegida’ om met zijn allen daar in Dresden over deze tapijten te lopen, erg smerig achter te laten met afval, drek en stront en deze (tot de islam-bekeerde) Kurt Fleckenstein uit te maken voor Kurt Frankenstein! Want hij gaat toch hopelijk NIET denken dat hij met hulp van de moslims alle anti-islamitische Duitsers tot de islam kan bekeren? Als daar kleedjes met swastika’s (hakenkruisen) en hamers met sikkels hadden gelegen mocht dat zeker gebeuren en dit soort linkse snertfiguren zijn er voor 100% ZELF verantwoordelijk voor dat talloze autochtoonse Europeanen de moslims steeds erger gaan haten met hun ongevraagde en softe overbetuttelingen!
   Gelukkig zijn de meesten van die moslims nog te laf om aangifte te gaan doen als hun moskeeën worden ontheiligd, besmeurd, vernield en in brand gestoken want volgens bronnen moet dit in Europa tegen de honderden lopen en dat zal steeds verder oplopen!
   Als dit uitschot NIET tolerant en open naar ons zijn dan evenmin andersom en dat geldt ook voor deze Flikker-op-stein! Hij is meer een moslimhond of -zwijn!

   Like

 2. baksteen zegt:

  Mooie plek om de hond uit te laten.

  Like

 3. D.DAY zegt:

  Een signaal afgeven voor openheid en tolerantie is, gezien de richting waarin de kleedjes gelegd zijn, een zinloze weg. De “ontvangende” partij in Mekka kent deze woorden niet eens.

  Like

 4. Waar haalt hij die dingen vandaan? Een kunstenaar????? Hij wil ook eens opvallen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  FLECKENSTEIN ?
  VLEKKEN OP DE STENEN BEDOELEN ZE !
  WAT VOOR EEN ROTSMOEL !

  Like

 6. Vederso zegt:

  Reactie op PI: die Stadtreinigung Dresden hat den Gebetsteppich-Müll umgehend abgeräumt und entsorgt. Danke! Das war die richtige Antwort auf diese Art von ” Kunst” .

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hij doet maar! De Pegida-manifestanten zullen ze met plezier vertrappen!

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Komt Pegida langs deze kerk ? Nou dan allemaal netjes de voetjes vegen zou ik zeggen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Kurt Fleckenstein de Landverrader !!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En hier nog een streampje van een nagelnieuwe asylcenter
  in Duisburg met kopvoddenwijf als HEIMLEITERIN !

  Like

 11. um shmum zegt:

  Waarom deze atheist kleedjes by een kerk legt is ongehoord brutaal, vooral omdat in het midden-oosten een ongehoorde slachting onder christenen plaatsvindt. Onze joodse medemensen/synagoges zijn ditmaal de vliegende kleedjes ontsprongen …

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Aardig voorstel om hetzelfde te doen in SA maar dan met kruizen. Echter 1 heel groot probleem: er zal zelfs niet 1 kruisje of Bijbel dat land binnen komen, het zal beiden onmiddellijk in beslag worden genomen. Wellicht beter om 200 kruizen voor de ingang van een (grote) moskee te leggen en een doek er bij die oproept tot tolerantie en gelijkheid / vrijheid voor vrouwen etc. Gegarandeerd dat dan de hele moslimwereld en het linkse Duitse rapalje op zijn achterste poten (nee niet benen) staat.

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  Deze fopkunstenaar is duidelijk een slachtoffer van het immer dodelijke policor-gutmenschvirus (PCGM-I) een virus dat merkwaardigerwijs vooral dodelijk is voor de virusvrije personen in de omgeving van de patiënt. Ziektebeeld: de lijder vertoont gedragingen die schadelijk zijn voor de eigen omgeving en ontwikkelt wanen over de gewenstheid van totalitaire maatschappijvormen en een pathologische voorliefde voor wezensvreemde culturen, dit laatste symptoom wordt in de literatuur vaak aangeduid als het shoarma-sentiment. Het virus wordt opzettelijk verspreid via onderwijs en media. Het virus is waarschijnlijk het product van een Russisch biowapenprogramma ten tijde van de koude oorlog en werd vermoedelijk door KGB-agenten in de westerse bevolking geïntroduceerd via een school in Frannkfurt.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Laat hem de kruisjes in Mekka bij de Kaaba doen,dan zijn wij hem voor altijd kwijt.

  Like

 15. Jan zegt:

  Kerk bedreigt omdat zij voor de vijand wilde bidden

  Representatives of the Swedish Church say they have received threats after a church in Malmö announced plans to hold a service in support of Muslims during a demonstration by the anti-Islam group Pegida.

  Last week the city’s St Petri Church announced that it would be holding a service in solidarity with the Muslim community and those from other religions during the Pegida demonstration, which will take place on the Stortorget square on Monday evening.

  But on Monday the Church said it had received death threats as a result of its decision.
  ..
  http://www.thelocal.se/20150209/swedish-church-threatened-over-pro-muslim-service

  Like

 16. Pingback: Gebedskleedjes krijgen een duur staartje | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s