Marcouch: ‘Meer islam, minder democratie’

Screenshot_7

(Door: Joost Niemöller)

Eergisteren klommen een paar jonge mannen in een gebouw in aanbouw. Tegen de wil van veel buurtbewoners in Leiden gaat dit een moskee worden. Bij de buurtbewoners worden de ramen ingegooid. Door wie? Afzender onbekend. Zij voelen zich bedreigd. Die buurtbewoners weten bovendien dat de prijs van hun huizen zal dalen door de komst van deze moskee. Want we zijn in Nederland allemaal heel ruimdenkend en zo maar biddende moslims in de eigen achtertuin, dat wil niemand. Geen moslim die het ernstig vindt dat bij buurtbewoners ramen worden ingegooid.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, democratie, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Marcouch: ‘Meer islam, minder democratie’

 1. Theresa Geissler zegt:

  Marcouch? Die wil islamiseren en niets anders! Op zijn manier, weliswaar, een ‘beetje stiekem,’zoals hij Kuzu (of Oztürk) al had aangeraden; om de wet van Allah te laten zegevieren is tenslotte alles geoorloofd…. Toch ergens wel gemakkelijk, dat de vuile gluiperd zijn masker heeft laten vallen; het maakt de verhoudingen nog eens wat duidelijker!
  Ik zou de komende tijd maar eens wat vaker achterom kijken als ik jou was, Marcouch! Je bent bang Ik hoop dat je reden krijgt om nog veel banger te worden, K….rmarokkaan!

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Heb vanmorgen het contactorgaan Moslims & overheid een mail gestuurd dat ze durven klagen over een zo onschuldige actie maar het normaal vinden dat ze bij de grote supermoskee in Gouda een aparte ingang voor vrouwen maken en een muur willen bouwen zodat de moslims geen zicht meer hebben op leraressen van een kleuterschool. Ik heb ze aangeraden te verhuizen naar een land, en die zijn er genoeg, waar het normaal wordt gevonden om vrouwen te discrimineren. Ben benieuwd of ik een reactie krijg, hoorde trouwens in het journaal dat er op internet-sites veel reacties op de actie waren gekomen, en ik neem aan allemaal instemming.

  Like

 3. Joost Visser zegt:

  Als de jongelui waxinelichtjes hebben gebruikt wordt dat door de Nederlandse staat ernstig opgepakt. Reden voor TBR!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Geen Islam geen Marcouch, weg met de PvdA.Dan hebben wij democratie zo als dat Jezus Christus ons heeft geleerd.
  Houd van God met heel je hart, heel ziel en heel je verstand en heel je kunnen . en hier aan gelijk ,
  heb je naasten lief als je zelf.om de eerste punten van de 10 geboden niet te verletzen, je naasten zijn mensen die de zelfde God als wij aanbidden . daar hoort meneer Marcouch niet er bij.

  Like

 5. Jan zegt:

  Om het niet zo ver te laten komen dat ‘rechtse idioten’ vreselijke dingen doen als spandoeken ophangen en linksmensen niet Slachtofferhulp hoeven in te schakelen wil Diederik kinderen vanaf 3 jaar naar school gaan zodat zij zich ontwikkelen als echte sociaal-democraten, want wie de jeugd, pardon, de peuter heeft, die heeft de toekomst. Het onderwijs leidt het volk naar een stralende toekomst:
  “Als we het in de toekomst aandurven om het schoolgaan al op 3-jarige leeftijd te beginnen, geven we een nieuwe impuls aan het onderwijs als verheffingsmachine.”
  Samsom meent dat door onderwijs tot etnische stampot leidt:
  “nu dreigt de verscheidenheid te verworden tot gescheiden werelden, omdat opleidingsniveau steeds onwrikbaarder verbonden wordt met meedoen of achterblijven. Daarmee dient zich een nieuwe opdracht aan voor de sociaal-democratie. We zullen extra inspanning moeten leveren om te garanderen dat deze scheidslijnen doorbroken kunnen worden.”

  Verschil tussen arm en rijk wordt onwrikbaar
  Opinie Gescheiden werelden Wij sociaal-democraten moeten de scheidslijnen tussen hoog- en laagopgeleiden doorbreken.
  http://www.volkskrant.nl/opinie/verschil-tussen-arm-en-rijk-wordt-onwrikbaar~a3846336/

  Het valt mij nog mee dat deze krankzinnige het samenhokken van slimme en domme mensen en het maken van kinderen niet verplicht stelt zodat er een minder dom kind uit voortkomt.

  Als ik mij goed herinner schreef Martien een paar jaar terug dat Samsom een ‘buiten alle proporties krankzinnige kale dwerg’ is. Dat klopt, want alles is volgens de gek maakbaar als je maar van jongs af aan kneedt en indoctrineert.

  Like

 6. Jan zegt:

  Meer islam, althans als het aan de twee uit de PvdA gezette Turken ligt

  Ex-PvdA’ers komen uit de kast:

  Standpunten:
  * afschaffing term ‘allochtoon’
  * in iedere gemeente een monument ter nagedachtenis aan de arbeidsmigratie
  * kennis van de migratiegeschiedenis wordt kerndoel in onderwijs
  * invoering minister van Acceptatie
  * iemand geboren in Nederland hoeft niet te integreren, mag zich afscheiden
  * afschaffing van onmenselijke samenleving
  * islam hoort bij Nederland
  * de macht van Wilders op de wereld dient gebroken te worden
  * wegnemen islamofobie
  * de vrijheid van meningsuiting van atheïsten dient beperkt te worden
  * de nazi-mentaliteit van de Wilderianen wegnemen
  * landelijke registratie van racisten en uitsluiting van hen bij overheidsbanen
  * ‘verkleuring’ van het kabinet, dwz, verplichting allochtonen (oeps) op te nemen
  * racisme wegnemen bij autochtonen (oeps)
  * verplicht islamitisch onderwijs
  * uitzichtloosheid, jeugdwerkloosheid bij moslims wegnemen zodat zij niet beginnen te moorden
  http://www.parool.nl/parool/nl/3587/POLITIEK-BINNENLAND/article/detail/3847611/2015/02/09/Ex-PvdA-ers-komen-met-nieuwe-partij-in-een-naar-Geert-Wilders-gevormde-wereld.dhtml

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  .
  “Zij voelen zich bedreigd“…zegt onze diepbewogen
  ( want Sociaal ook verantwoordelijke Lodewijk)…
  niet door 5 mannetjes, met vlaggetjes op 1 dak,
  .
  maar op die Landenbrede, enthousiaste, adhesie-blijk!
  diverse gelukzoekers voelen zich niet meer op het gemak…
  dit doet haast denken aan ’t gedoe met Zwarte Pieten,
  .
  toen zette men óók massaal ’n minderheid te kak
  en dat is toch Sociaal gewoon om óp te schieten ?
  wij hebben toch in Nederland ’n ander doel voor ogen ?
  .
  Tja…dáárin heeft heer Asscher groot gelijk
  gaf dit “Gezag” daar maar wat méér van blijk !
  .

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Marcouch is van de PvdA. Jan Publiek kan dus nu al weten wat het aan stigmatisering van de vrije wil en meningsuiting en zonodig aan juridisering vanuit de partij van de Arbeid kan verwachten. Binnenkort zijn er weer verkiezingen om met te voeten te verhelderen of zulke duiding aanslaat of dat men graag andere en betere politiek wenst.

  Like

 9. Jan zegt:

  Diederik wil het volk ‘geestelijk verheffen’ en daarom wil hij dat peuters vanaf hun derde jaar onder de vleugels van de socialisten komen want alleen zo worden de verschillen weggenomen en wordt de etnische hutspot realiteit. Het onderwijs als ‘verheffingsmachine.’

  Verschil tussen arm en rijk wordt onwrikbaar
  Onze droom van een samenleving waarin mensen uit alle sociale milieus in staat zijn de grenzen te doorbreken en zich met elkaar verbonden voelen, staat onder druk. Het Sociaal en Cultureel Planbureau toonde aan dat er een hardnekkige scheiding dreigt tussen een kansarme onderlaag en een bovenlaag met alle mogelijkheden. En die kloof gaat over meer dan inkomen en vermogen. Ook bij andere vormen van menselijk kapitaal, zoals arbeidsmarktpositie, gezondheid, partnerkeuze en maatschappelijke status, neemt de kloof toe.
  ….
  http://www.volkskrant.nl/opinie/verschil-tussen-arm-en-rijk-wordt-onwrikbaar~a3846336/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s